Putsaled táblák

A belső kompozíció nem történik elegáns kiegészítők nélkül. Vegyünk legalább leállított táblákat: ma a lakóhelyi tervezés középpontjában állnak. A funkcionalitás és a kiváló esztétikai észlelés kombinációja, amelyekről észrevehetően kiemelkedően kiemelkednek a napló analógok hátterében, számos funkcióval és előnyeivel rendelkezik.

Sajátosságok

A hámozott asztal speciális tartozék, egyfajta kárpitozott bútorok, amelynek megkülönböztető jellemzője nagy magasság és tömörség a kávé és a magazin analógjaihoz képest. A magasság gyakran a kárpitozott bútorok karfa szintjére kerül.

Ezek a táblázatok keskenyek, de inkább funkcionálisak, és számos előnye van, amelyek közül különösen kiosztott:

 • Így a különböző nyersanyagok, beleértve az anyagokat a természetes és mesterséges eredetű, ami sok lehetőséget a tervezésre, és lehetővé teszi, hogy sikeresen szórakoztatja a modellek bármilyen stílus a belső összetételét;
 • Gyönyörű megjelenés a funkcionalitásra összpontosítva: A nyersanyagok típusától függetlenül az asztalok kényelmesek és megengedettek, hogy különböző elemeket helyezzenek a munkalapok felületére – az asztali lámpából a laptopra;

 • Építési mobilitás: Az ilyen asztalok a kanapé oldalára, a székek, a kárpitozott bútorok, a kandalló előtt, a szoba közepén vagy a sarokban helyezhetők el, ha szabadon kell szabadítania a szobát a szobában;
 • A termékek tömörsége: minimális hely elfoglalva, hozzájárulnak a szabadidős terület megszervezéséhez, vagy támogatják a munkavégzést;
 • A termékek sokoldalúsága: a helyzet független egyéni ékezetei lehetnek, vagy egyesíthetnek egy együtteset, szimmetrikusan kampányt két kanapé oldalsó kanapé esetében, harmonikusak a hasonló nagyméretű stílusú bútorok támogatásával;

 • Csatchibilitás más bútorokkal: a textúra típusától, árnyékotól, a kialakítás összetettségétől és a kiválasztott stílustól függően, ezek a helyzet végső lökete, a ház gazdáinak kényes ízéről és a otthoni kabát légkör;
 • A színek rengetege: eltérnek a gazdag színpalettán, ami lehetővé teszi a belső tér egyedülállóságának hangsúlyozását a nemes vagy telített árnyalatokon keresztül, miután a szobát a sötét foltok rengetege a fény hozzáadásával
 • Az a képesség, hogy vizuálisan változtatni a helyet a szoba, növelve azt használata révén világos árnyalatú és kis dekoratív elemek, zavaró figyelmet a tervezési jellemzői a szobában (csúnya kiemelkedések, fülkékben, látványos és a hasznos terület);

 • University: Ez a bútorok relevánsak az apartmanok, a vidéki házak, a munkahelyi irodák, a hazai könyvtárak, a nappali;
 • Egy gazdag modelltartomány, amely lehetővé teszi, hogy egy terméket egy stílusban vásároljon meglévő bútorokkal, ugyanazt a felületet és a textúrát, a helyzet harmonikus együttesét hozza létre;

 • A struktúrák gyakorlatiasságának és megbízhatósága: A legtöbb esetben stabilak, erős támogatással rendelkeznek, és nem érzékenyek a véletlenszerű mechanikai hatásokkal való bontásokra;
 • Az érték széles választéka, hogy a vásárlóknak lehetősége van arra, hogy megszerezzék a kívánt opciót, figyelembe véve a preferenciákat és a rendelkezésre álló költségvetést.

Az ilyen táblák képesek helyettesíteni az étkező analóg egy vagy két helyen vannak kényelmesen költözött a kanapén, magassága megegyezik a hagyományos modellek, így az ebéd vagy ebéd az ilyen kiegészítők nem kíséri diszkomfort. Ezek a stílus kiegészítések tökéletesen zónák vannak a térben, meghatározzák a rekreációs terület területét, gyakran bezárják a fal problémás területét (például egy kínolt tapéta vagy egy folt, amely megjelent a falra szerelt minta).

Mínusz

A pozitív tulajdonságok tömegének ellenére az idézett táblázatok vannak Több hiba:

 • Nem mindig funkcionálisak, ha a kreatív gondolat uralkodik a kinevezés felett;
 • A költségvetési modellekben a számla egyszerűségét megkülönböztetik, ami gyakran elrontja az általános tervezési ötletet;
 • Néha olyan támogatások vannak, amelyek nincsenek felszerelve a padló romlásával szemben (karcolási felület);

 • A forgó kerekek modelljeiben a szőnyegpadló bevonat gondos kiválasztása szükséges, különben a halom akadályozza a tartozékok mobilitását, és a bontáshoz vezet;
 • Néha a dekoráció éles elemei vannak, amelyek véletlenszerű mechanikai érintéssel károsíthatják a bőrt;
 • A szilárd megjelenés és a drága anyagok kifogyása, amely magas áron különböztethető meg, amely nem engedheti meg magának egy rendes vevőt, amelyre a költségvetési lehetőségeket keresi.

Modellek

A termékek modelltartománya két csoportra osztható:

 • szigorúan funkcionális;
 • Keverjük össze az esztétikát és a funkcionalitást.

Egyes modellek nem különböznek egymástól a szépségben, és sajátos hosszúkás, durva feldolgozó székletek. Az ilyen stílusú elképzelés tükröződik a keresletben: a bútorokkal kombinációban kombinálva a kapriai termékek, és ritkán pozitívan értékelik a vásárlókat.

Más vállalatok gondoskodnak a kombináció egyetemességéről, figyelve a tervezésre, amely faragott felületet, ívelt lábakat, eredeti formát biztosít. A legtöbb modell tartóeszközökkel, további dobozokkal van felszerelve.

Ma rendkívül fontos, hogy a termékek hasznos elemei a helyzet. A szabályokban tisztán díszítő modellek gyakorlatilag nem.

Ma elvesztették relevanciáját a jelentős termékek útján, beleértve:

 • Magas fém kerek alakú modellek kovácsolással, üvegtáblával, kerek nyitott állvány rögzítési támogatás;
 • A mellkasi modell egy különös magas doboz, amely nagy kapacitással és lacon alakú;
 • Lacony asztal kétirányú asztali tetején;

 • Fa félkör alakú modell négy láb, kontraszt pult;
 • A termék egy kerek hosszúkás széklet formájában, amelynek egy üvegpadlója van, amely fából készült szegélyezéssel keretes, kisebb átmérőjű állvánnyal rendelkezik;
 • Asztali állvány a reteszelhető felső doboz vagy polcok leállítása.

A modell lehet egy alhálózat, leállás, amely a kanapé karfákon található. A transzformátor modell eredetinek tűnik. Az ilyen kialakítás egy asztalt, a felső vagy opciót két asztalból rejtve lehet. A transzformáció során a munkafelület növelheti az összeget (a rollout modellben).

A kanapé rögzített szervezők kényelmesek a mobilitáshoz: a kartámaszra rögzítés, olyan miniasztal, amely képes olvasásra, magazinra, televízióra, televízióra, laptopra, egy csésze teára vagy varrócsatornára, ha szükséges.

Anyagok

A leállított táblázatok gyártásában a védjegyek különböző anyagokat alkalmaznak. A legnépszerűbb nyersanyagok fa, helyettesítői, fém, rattan, műanyag, üveg.

Minden egyes típusú anyagnak van erőssége és gyengesége, lehetővé teszi a bútorok számára, hogy különlegesnek tűnjön, belépjen a belső fényvilágba vagy a tömegességbe.

 • Például, faipari megbízhatóan nincs üreges szerkezet, mert a modellek nehézek és stabilak. Az anyag környezetbarát, a működés során a táblázat nem különbözteti meg a toxinokat, de nehéz kiválasztani, így gyakrabban a termékeket természetes színekben végzik.

 • MDF könnyebb, mint a fa, az ilyen táblák nem hoznak létre gravitációs érzést. A felület alkalmas a színezéshez, a beillesztéshez, a lakkozáshoz, így az anyagból származó modelleket számos árnyalatú, gyakran érdekes számlát verte. A film felülete ellenáll a nedvességnek, könnyebb gondoskodni.

A lakk felületű termékek kényelmesek, mert ha kisebb karcolások vagy repedések vannak, akkor a felületet lakkozhatunk, anélkül, hogy károsítanák az anyagszerkezetét.

 • Műanyag egy modern anyag, amelyet széles körben használnak a célban. Érdemes megjegyezni, hogy a márkák, amelyek a termékek minőségétől mentesek: Ha a műanyag kivitelben, mondjuk, mint a fő anyag, hogy a fő anyag nem alkalmas: ez törékeny, fény, instabil, mechanikus hatással van képes megosztani.

Külső adatai elveszítik a fát, a Rathangu, az LDSP-t és az MDF-t. Ezenkívül, amikor egy lámpából vagy például a tea bögrék, a műanyag képes megkülönböztetni a toxikus anyagokat a levegőbe.

 • Üveg A műanyag vastagsága, vizuálisan egyszerűen hozzáadhatja az építményt, felületként vagy munkaterületként alkalmazva. Az üvegmodellek vonzónak tűnnek, különösen fából vagy fémkerettel kombinálva.
 • Fém – Megbízható anyag, amely szépen néz ki, üreges csövek formájában, nem súlyos súlyok formájában. Ezek közé tartoznak a kötőelemek, a keret, a lábak és a dekoratív elemek.

Színes megoldások

A modellek színpalettája nem rendelkezik kemény korlátozásokkal, bár a különböző fafajok természetes árnyalatai észrevehetőek benne. Az akcencia gyakran a számla nemességéből áll: így a termék drágább, szilárd és könnyebben illeszkedik bármely belső légkörbe. A semleges árnyalatokhoz, a kedvenc modern stilisztikák közé tartozik a fehér és a szürke hang. A fekete árnyalat gyakrabban fém kiegészítő vagy szín. A színkartomány a műanyag modellekben rejlik: a táblák kék, piros, narancssárga, zöld színűek lehetnek.

A rengeteg fényerő megakadályozza a kombináció harmóniáját, így a gyártók megpróbálják lágy és elnémult kontrasztokat használni.

Tervezés

A tervező döntései a különböző anyagok formájának, dekorációjának, releváns árnyékában és kombinációján alapulnak. Érdekes felvétel az asztal textúrájának középpontjában.

A felület lehet:

 • matt;
 • fényes;
 • dombornyomott;
 • durva houshouse.

Gyakran az arány szokatlan formára oszlik. A fából készült modelleket az aranyozás, faragott szegélyezés, göndör lábak és fogantyúk. A klasszikus opciók gyakran hasonlóak a faragott széklethez, egy visszahúzható felső fiókkal, fémgel díszítve.

A transzformátorok nem rendelkeznek ékszerekkel: a design szerény, és a felület textúrájában vagy az oldalak alakjának alakjában fejeződik ki. Egyes modellek hasonlítanak a gyermekek asztalára, mások úgy néznek ki, mint a bárszékek.

Kapcsolódó színezés: A táblázat ugyanolyan színű árnyalatú lehet, hogy a felületi kompozíció hatását végezze el, a dekupánus díszítéssel, vagy a fából készült rácsok beszélt durvaságában különbözik.

Dimenziók

A leállított táblák modelljeinek paraméterei változatosok.

Feltételesen két csoportra oszthatók:

 • kicsi;
 • Mérsékelt közepes.

Az első termékek gyakran miniatűrek, és nem haladják meg a 40×50, 50×50 cm hosszú és szélesség, 55 cm magasság. A második csoport termékei 20-50 cm-nél többet tartalmazhatnak. A méretek lehetővé teszik a megfelelő tartozékok kényelmes szálláshelyét a megfelelő terület kis méretű szobáiban, amely különösen fontos a kis méretű szobák számára.

A legjobb gyártók áttekintése

A modern bútoripar megszakad az őrült ütemben. A jelek egymással versenyeznek, ami lehetővé teszi az ügyfelek által felismerhető egyedi megjelenés elérését. Nagy sikert aratott a bútorok gyártásában a hazai gyártók és márkák Olaszország. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan tűnik ki a leállított táblák, akkor a pozitív vevői vélemények által megjelölt valós vásárlások által tesztelt vállalatok példáira utalnak.

Ezek a márkák:

 • IKEA – Funkcionális mellékletek és klasszikus modellek, fémből, fémből, üvegből készült, műanyagból készült, klasszikus modellek;
 • Bonaldo – Modellek modern stílusban, amely a funkcionalitásra összpontosít;
 • FLEXFORM – Kerek alakú kreatív modellek egy masszív hordozón és egy kerek bázison, díszítéssel, amely megakadályozza az asztalok bukását az asztalról;
 • Meridiani – Kerek alakú minták a stílus minimalizmus, amely egy fém keret, ami az asztali felsők származó fa és üveg (gyakran márvány).

Gyönyörű példák a belső térben

A belső modellek relevanciájának és fontosságának felmérése érdekében figyelmet fordíthat a helyzet szép példáira. Ez segít megérteni, hogy a termékek hogyan illeszkednek egy adott formatervezéshez.

Klasszikus stílusú fából készült asztal, masszív asztali, fiókos, tartós polc és erőteljes kerek lábak sikeresen illeszkednek a belső térbe, ha ez egy kanapé kiegészítő bőrkárpitozás egyetlen skála egy asztali díszítéssel.

A szerény fából készült asztal az alsó polcgal, egyszerű lábakkal és lécekkel az oldalakon megfelelően úgy néz ki, hogy a kávézó kanapéja mellett van, ha egy asztali lámpát helyez az asztalra, a kanapé kárpit díszítésével.

Asztali mellkas kovácsoló elemekkel, fém dekorációval és zárral hígít egy laconikus fényterületet, hangsúlyozva a tervezés fényerejét, ha az árnyéka egybeesik a bútorok anyagával.

Egy asztal, egy kombinált anyagokból készült, fából készült asztali kör alakú, kerek alsó polc, faragott lábak, és harmonikusan kovácsolva a kanapé mellett, hasonló színű és stílusos színű díszítéssel.

A “csonk” modell tetszik az öko stílusú rajongók: a szék mellé helyezhető, egy edényt egy élő virággal a felszínen.

Hogyan készítsünk egy idézett asztalt a saját kezével, tanulhatsz a videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: