Raklappadok

Fa raklap – a kerti bútorok jó alapja, és a házi készítésű amatőrök már nagyra értékelik ezt az anyagot. Nos, azok, akik még nem mesterítették a raklappadokat, itt az ideje, hogy vegye. Ez a kialakítás lehet építeni a lábát, vagy a hátsó, intézkedik másként – minden esetben a raklap padok készülnek nagyon egyszerű, és ez elég az erő nem csak, hogy csatlakozzon.

Raklappadok

Raklappadok

Raklappadok

Használhatja mind az új raklapot, mind a használt. Különösen azért, mert megtalálni őket nem lesz nehéz, elég, hogy menjen minden boltban (már a „építőanyagok” fogja találni pontosan), és kérje, ha nincs felesleges csomagolást áruk szállítására.

A kereskedők nem szükségesek a régi raklapok, de egy kerti amatőr kezében hosszú ideig tartanak, érdekes bútorokká válnak. Mondja el részletesen a cikket, hogyan kell felkészíteni a raklapot és hogyan kell bekapcsolni az eredeti kerti padra.

Raklappadok

Raklappadok

Raklappadok

Előnyök és hátrányok

Az ilyen bútorok előnyei először minden rendelkezésre állást tartalmaznak. A gyártási anyag könnyen megtalálható, az összeszerelésének eszközei minimálisnak kell lenniük, csak a mester kívánságainak és az eredménynek az elképzelésének.

Pallene padok – Univerzális design. Például könnyen letapogatható, ellenőrizheti a matracot vagy a puha párnákat. Egy ilyen “ágyon” ebéd közben biztonságosan lazíthat, és este használhatod, hogy újra használják az esti összejövetelek üzletét.

Raklappadok

Raklappadok

Raklappadok

Az ilyen bútorok egy másik előnye az erőssége. Raklap – tartós anyag, és a pad képes ellenállni egy nagyobb terhelésnek. De az ilyen bútorok fő hiánya az, hogy fél a nedvességtől, mert a raklap egy fa, a fa, ahogy tudod, elnyeli a nedvességet.

Ezért az ilyen struktúrákat általában meleg időtartamra végzik, és az esős évszakban és a hidegben egy pajta vagy garázsban rejtőzik. A Wester Wood fungus, penész és deformálható. Ha van egy beltéri pavilon az országban, akkor hagyhatja el az ilyen bútorokat az utcán a tető alatt.

Ez történik, hogy a raklapok, kivéve az üzleteket, vannak asztalok és egyéb rekreációs eszközök – elegendő a fantázia és az ilyen bútorok tartósak.

Könnyedén megváltoztathatja a pad megjelenését, festményét vagy átfestését – ez egy újabb előny, ha könnyedén adaptálhatja a bútorokat bármilyen tervezés alatt.

Raklappadok

Raklappadok

Raklappadok

Érdekes lehetőségek

Raklap padok házakhoz – Univerzális bútorok. Nem csak az utcán és egy pavilonban vannak, hanem egy kis erkéllyel, terasszal, a nyári konyhában. Az ilyen bútorok szögletes változata. Igaz, amikor megtörtént, hosszabb ideig kell tartania, figyelni kell az összes szükséges méretet, de nézze meg a nyitott területet – a teraszt vagy a nyári konyhát, egy ilyen kialakítás nagy lesz.

Néhány raklap összekapcsolása hosszú padot készíthet, és ha a lábakat csatolja, akkor könnyen mozoghat. Egy külön raklap egy asztalhoz igazítható, és az oldalra helyezhető. Elég helyezett bögre tea, egy tányér szendvics és egy kedvenc könyv – ami szükséges a pihenéshez.

Raklappadok

Raklappadok

Raklappadok

Ahhoz, hogy jobb pihenésre a szabadban, készítsen egy designt egy lombkorona. Az ilyen padok hasonlítanak a lounge székekre. De ha akadályozzák a lánccal ellátott raklapokból készült kettős padot, akkor a swing kiderül. A garázsban lévő raklapok legegyszerűbb padja rackként szolgálhat, vagy asztalra fordulhat.

A kényelmes ülésekhez és különösen a fekvéshez egy puha alomra van szükség, így a matracok és a kis párnák többszínű párnahuzatokkal.

A raklapok gyönyörűen díszített padja a házzal és egy szeretett rekreációs sarokkal díszítve.

Raklappadok

Raklappadok

Hogyan készítsünk raklapokat?

A kerti bútorok gyártásához jobb, ha száraz, fából készült raklapot használunk. Talált egy foltot vagy bármilyen más szennyezést, összegyűlt vagy meghajtja a csiszolópapírt; A tisztátalan terület gerincét is csiszolhatja. jegyzet, Van egy jel a raklapon, jelezve az anyag környezetbarát jellegét.

Jellemzően a fa maga is környezetbarát, de az áruk szállítására szolgáló eszközök gyártásához kémiai készítményekkel feldolgozhatják őket, hogy a fa ne legyen korrozív különböző rovarok. Ezután legyen óvatos – ezek az impregnálások mérgezőek és támadások okozhat allergiát.

Raklappadok

A használt palesztere kellemetlen, különösen az élelmiszertermékekhez használtak. Nem kívánatosak a munkához, mert valószínűtlen, hogy képes lesz visszavonni ezt a szagot. Az ilyen bútorok ülése kényelmetlen lesz, és a munkád hiába lesz.

Egy kis kerti bolt esetében csak 2 raklapra van szükség, a raklap standard mérete – 80×120 cm. Ha azt szeretné, hogy a késztermék lakkozzon, jobb lengyelül, és előzetesen hiányzik a raklap. De a kezeletlen formában a bolt is jól néz ki.

Raklappadok

Raklappadok

Készítsen raklapokat és eszközöket a munkához:

  • Hacksaw;
  • Önzáró csavar;
  • körmök;
  • csavarhúzó;
  • egy kalapács.

Raklappadok

Raklappadok

Természetesen szüksége lesz egy centiméter szalagra vagy rulettre, ceruzára vagy markerre. És ha szükség van a raklap szétszerelésére, íj a körömre és a markerre.

Csak nagyon óvatosan szétszerelje a fadobozot: ne tegyen nagy erőfeszítést, ha egy körömvágóval dolgozik, különben megoszthatja a táblát. Ebben a formában már nem hasznos a munkához, és egyszerűen el kell dobnia.

Üdvözöljük a táblákon, hogy sima legyen, szükség lesz arra, hogy speciális írógéppel lenesítsük őket. De ez nem szükséges: a padok esztétikai megjelenésére vonatkozó követelmények. Itt, ahogy azt mondják, a mesterek esetében. Egy másik kérdés az, hogy mi szükséges a biztonság érdekében, hogy eltávolítsa az edényt, és ne sérüljön meg a padon a padon.

Raklappadok

Raklappadok

Fázisú gyártás saját kezével

Egy kerti bolt létrehozása a raklaptól anélkül, hogy sok nehézséget okozna, és nem rendelkezik különleges tudással. Bármely ember, aki egy kalapáccsal és hacksaw-t tartja a kezében, könnyen megbirkózik ezzel az üzletkel. Nos, ülhetsz az interneten néhány mesterkasszt, keresse meg az utasításokat, vagy kihasználhatja a tippeket, hogyan lehet ezt a cikkünkből. Megpróbálunk mindent festeni.

A raklap technológia különböző típusú padjaihoz a technológia majdnem azonos. A raklap mérete általában a kész üzlet mérete. Mindkettőt egy és két bázisból, de több mint két raklapot nem használnak, mivel egy ilyen terv már túl nehézkes és edzett.

Raklappadok

A hagyományos pad gyártásához egy egyszerű eszköz miatt nem rajzol egy rajzot. Lehetséges, hogy egy rendszer nélkül, és egy hátsó pad gyártása nélkül, de ebben az esetben jobb, ha lehetséges, hogy pontosan kiszámítsa a méreteket, és megértsük, hogy mennyi anyag fog menni.

Dachniknek el kell döntenie, hogy hol áll a pad, és megérteni, mit kell tennie: helyhez kötött és rögzítve a telepített helyen vagy mobilban, azzal a képességgel, hogy különböző helyeken átrendezhesse. Hogy üljön a ház közelében, vagy a kertben, elég és rendes üzlet nélkül.

De a leggyakoribb lehetőség egy hátsó pad. Egy raklapból készül, amelyet 2 részre vágunk: a széles rész az ülés, és a szűk a támogatásra kerül. Elmondjuk Önnek többet arról, hogyan kell rögzíteni a részleteket.

Raklappadok

Vissza és ülések

A két rész összekapcsolásához csavarok szükségesek: a hátsó és az ülés önállóan húzódik. Szükség lehet egy asszisztensre, mert először meg kell adnia a részleteket szorosan egymáshoz, és ilyen állapotban javítani kell.

Hogy mindent szigorúan lépjen be a pontos sorrendben, majd a pad hosszú ideig tart, és ellenáll a több terhelésnek.

Ha a boltos úgy van kialakítva, hogy néhány embert üljön rajta, akkor jobb, ha az oldalakon dupla lécekkel ellátott részleteket síkja. Aztán pontosan a design erős lesz.

Raklappadok

Lábak

A felnőttek üléséhez a lábakkal kúszott, általában alacsony, de széleskörűek. A tapasztalt mesterek azt tanácsolják, hogy belsejében konszolidálják őket fém sarkokkal.

A csavarok ebben az esetben nem adják meg a szükséges megbízhatóságot. Ha a bolt különböző helyeken mozogni szeretne, akkor jobb, ha a kerekeken van. De ez még inkább érvényes nem egy utcai változat, de az ilyen helyekre, mint egy nagy veranda, terasz, erkély, nyári konyha – azokon a helyeken, ahol a bevonat nem ugrott.

Raklappadok

Mit kell lefedni a padra?

A kerti pad nem festhető, de jobb védeni a fát. Az ilyen védelem megteremtéséhez számos lehetőség:

  • OLIFA vagy más speciális faolajok alkalmazása (a legegyszerűbb, leggyakoribb és megbízható opció);
  • Csiszolás és bevonat több rétegű lakk a fa felületeken;
  • A primer és a festék használata.

Gyűjtsük össze a festéket a saját belátása szerint. Általában a kerti bútorok barna, sárga, burgundy, néha ezeknek a vagy más színeinek keveredése indokolt. Először is, a felület a föld, majd a szín egyszer, és szárítás után az ecset megismétlődik. Így kiderül, kiváló minőségű lefedettséget és megbízható védelmet nyújt a táblák kiküldéséből.

Raklappadok

Raklappadok

Ha csak olajjal vagy más olajjal impregnálsz, akkor két szakaszban is szükséges. Előnyösen ezek az eljárások nem költenek a garázsban, a műhelyben vagy egy másik szobában, ahol a tervezést és a friss levegőt végezzük – Gyorsabb lesz a kompozíció, és könnyebb lesz, hogy felhívjon. Jobb, ha ezeket a munkákat a légzőkészülékben és a kesztyűben gyártja.

Azt kell mondanom, hogy a festmény nemcsak a fa védelmére van szükség, akkor megadja webhelyét, vagy egy különleges helyet pihenni – az esztétikai komponens ebben az esetben is játszik az utolsó szerepet is.

A pad dekorációja a kedvenc sarok még világosabb, kényelmes és hangulatos, és ugyanakkor pozitív érzelmeket kap tőle.

Raklappadok

Raklappadok

Ötletek a regisztrációhoz

A fantázia a kerti bútorok tervezésénél helyet kap. És ez nem csak különböző párnák és puha almok, amelyek ki lehetnek dobni a fa kemény felületét, és gondoskodhatnak, így a kedvenc helyek az összejövetelek számára.

A kötött takarók és az ágytakarékok is megtalálják a tisztességes helyet a kerti üzletekben, és relevánsak lesznek, különösen este.

A szépség létrehozásának kiegészítései sokat lehetnek, különösen ha bútorokról beszélünk, amely a lombkorona alatt van.

Raklappadok

Raklappadok

A kertben, vagy csak a ház közelében, a hagyományos raklapból származó hagyományos padot kaphat egy régi fa hatására. Ehhez elegendő egy nylon kefe, telepítse azt a csiszolóra, és séta a felszínen. Különös rúdokat fog kapni, amelyek érdekes és szokatlan terméket adnak.

Raklappadok

A raklapok padjai kialakításában megmutathatják magukat, akik egy fán faragott, vagy azok, akik kiégnek. Egy hétköznapi padhoz csatlakoztatható a korláthoz, és királyi helyet kap a pihenésre, különösen akkor, ha nem szabványos végrehajtás.

Raklappadok

By the way, a járdák funkcionális dobozok formájában lehetnek, ami nagyon kényelmes.

Itt tárolhat minden dolgot: újságok, olvasó magazinok, fotóalbumok, csészék, kockás és egyéb szükséges dolgok. Elrendezheti a raklapból készült bútorok egész sarkát: székek, kanapé és asztal. A legfontosabb dolog nem lusta, és kifejezni magát a kreativitásban.

Raklappadok

Raklappadok

Hogyan készítsünk egy padot raklapról, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása