Skandináv stílusú asztalok

Bárki szeretne létrehozni egy szép és egyedi designt az otthonában. Ugyanakkor különös figyelmet kell fordítani a bútorok kiválasztására. A skandináv stílusban csak szinte bármilyen belső kiegészítés lesz. Ma beszélünk az ilyen bútorszerkezetek sajátosságairól, és arról, hogy mely anyagokat lehet gyártani.

Sajátosságok

A skandináv stílusú asztalok leggyakrabban természetes anyagokból származnak, többek között különböző fafajtákból. Hasonló bútorok készülnek elsősorban különböző fény árnyalatokban. Az ilyen kialakítású tervek egyáltalán nem zárják le a térszobát, de látjuk, hogy vizuálisan többet.

Az ilyen stílusban lévő táblákat egyszerűségük és tömörség jellemzi. Nem vállalják a bizarr dekoráció jelenlétét vagy nagyszámú összetett mintát, így ez a bútorok leggyakrabban a belső térhez viszonyítva működnek.

Ebben a stílusban díszített asztaloknak nem kell túl nagy méretűek. Gyakran összecsukható szerkezete van, amely a hajtogatott formában a legkompaktabb modell.

Nézetek

Jelenleg a bútorok üzletek, minden fogyasztó képes lesz, hogy egy hatalmas különféle különböző táblázatok létre a lakonikus skandináv stílusban. Eltérhetnek egymástól, attól függően, hogy milyen helyiséget szándékoznak.

 • Konyha. Ezeket a modelleket leggyakrabban fehér, hígítják a természetes fabetétek általános kialakítását, amely érdekes akcentusként működik. Néha az alap és a lábak élénk színekben készülnek, és maga a Tabletop fából készült (könnyűfajták használat). A konyhahelyiség, hogy a hajtogató vagy csúszó típus lehet a legjobb lehetőség, amely könnyen és gyorsan lebomlik, ha szükséges.

A legtöbb esetben az étkezési táblák téglalap alakúak, kerek opciók fordulhatnak elő.

 • Barna. Általában az ilyen táblázatok a konyhában vannak. Őket, valamint a szokásos konyhai struktúrákat, ugyanakkor hosszabb bizarr lábakkal rendelkeznek. Gyakran szűkebb, de hosszú asztalt tartalmaznak. Ha a szoba skandináv stílusban étkező bútorokkal rendelkezik, akkor a bárasztalt ugyanabban a tervben és ugyanolyan színekben lehet kiválasztani.

Néha ezek a termékek több rekeszből állnak a termékek vagy ételek tárolásának alján.

 • Asztalok a nappaliban. Egy ilyen szobában egy kis magazin asztalok a skandináv stílusban lehet a legjobb megoldás. Általában kis magasságúak. Sokan teljesen világos természetes fából készültek. Néha az asztal tetejére és a lábakra különböző típusú fa.

A kávéasztalok néhány modellje egy vékony üvegpadlóval készül.

A skandináv stílusban a szekrények asztali számítógépeit is kivonhatja. Úgy néz ki, mint alaposan és elegánsan az ilyen helyiségek belsejében. Az ilyen struktúrákat gyakran fekete vagy fehér színsémában készítik. Néha az asztal érdekesebbnek tűnt, a kialakítást üvegből vagy fából készült elemekkel hígítják.

Az ilyen típusú WC-táblákat is előállították, további kis rekeszekkel és polcokkal állíthatók elő.

A gyermekszobában egy ilyen stílusú számítógépes kompakt tábla kiváló lehetőség lesz. Ez a bútorok képesek lesznek megközelíteni az iskolásoknak. Számos formatervezést terveznek egy színsémában, míg velük vannak olyan kis részek, amelyek polcokkal vannak ellátva. Ezek az opciók lehetővé teszik a szobában jelentős számú helyet.

Az ilyen modellek egyidejűleg számítógépes és íróasztalokként működhetnek.

Anyagok

Az ilyen bútorszerkezetek előállításához különböző anyagok használhatók, a legnépszerűbbek közül néhány megkülönböztethető.

 • Fa tömb. Ez az alap egy klasszikus lehetőségnek tekintendő. A legvonzóbb külső kialakítás, mivel a bútorok fő díszítése érdekes anyagi textúra lesz. A tömböt egy hosszú élettartam különbözteti meg, a tölgyfajtáknak különösen tartóssága és megbízhatósága van. A természetes fát megkülönbözteti a karbantarthatósággal.

Ha működés közben a felület meghosszabbodik, a korábbi nézete könnyen visszaküldhető az őrléssel és az új védőkészítményréteg bevonásával.

 • Furnér. Az ilyen alapból készült termékek a legalacsonyabb költséggel rendelkeznek. Használjon vékony lapokat a termeléshez. Leggyakrabban nyír vagy lombhullató mintákat vesznek. Az ilyen anyagokból származó asztalok szépnek és szépnek tűnnek.

Ezeknek a modelleknek a felülete, ha szükséges, foltos vagy borított furnér, amely lehetővé teszi, hogy rétegelt lemez-nézetet adjon a természetes fahoz hasonlóan.

 • MDF és DPP. Ezek a lapok alacsony áron is vannak, így az anyagból leggyakrabban az anyagból származik, és ebben a stílusban vannak asztalok.

De az ilyen alapok szilárdsága és megbízhatósága sokkal alacsonyabb lesz a fajták többi részéhez képest.

 • Fém. Ezt csak az asztal alapjainak létrehozására használják. Az anyag magas szintű szilárdságú és rezisztenciája van a jelentős terhelésekkel szemben. A fém hosszú élettartammal rendelkezik. A táblák gyártása során vékony fém rudakat veszünk.

 • Üveg és műanyag. Ezek az anyagok ritkán használják. Az üveg átlátszó és színezett. Műanyag is átlátszó vagy díszített egy monofonikus gamma.

Tervezés

A skandináv stílusban lévő bármely táblázat kialakítását külön tömörség és pontosság jellemzi. A szerelési lehetőségek vékony pultokkal készülnek, az egész design teljesen fekete, fehér vagy szürke színben készült. Néha az ilyen termékek esetében vékony négyzet alakú vagy téglalap alakú munkalapokat használnak átlátszó műanyagból vagy üvegből.

Tervező modell lehet egy vastagabb asztallap díszített fehér vagy fekete színű, nagy beépített természetes fény fa. Érdekes lehetőség a fémbázisú modellek, amelyek a Brech Precksből készültek. A tabletop egyidejűleg teljesen üveg vagy fa lehet.

Gyönyörű példák

 • Egy kiváló lehetőség a konyha szoba díszített fekete és szürke színösszeállítás lehet egy asztal, rajta egy fekete nagy bázis és egy téglalap alakú asztal tetején egy világos fából készült. Ugyanakkor a székeket ugyanabban a stílusban kell kiválasztani.

 • Egy kis konyhához egy ovális vagy kerek alakú csúszós asztal alkalmas, teljesen egy fából készült. Az ilyen kialakításhoz fekete vagy sötétbarna színű székeket lehet felvenni. Hasonló lehetőségeket lehet helyezni a fehér vagy világosszürke szobákban.

 • A gyermekszoba belsejében érdekes lesz megnézni az asztalt fehér színezéssel, sima fényes felületen és kis fa lábakkal. Ugyanakkor lehet több kis doboz vagy több polc fölött, az ilyen kiegészítő rekeszeket ugyanabban a tervben kell létrehozni.

 • A nappali számára alkalmas lehet egy kis dohányzóasztalra, fehér monofonikus munkalappal, fényes vagy matt felületével. A design lábak szokatlan formájú vékony fémcsövekből készülhetnek. Az ilyen bútorok képesek lesznek illeszkedni a világos belsejébe szürke vagy bézs puha bútorokkal, fából készült padlóval. Az űrlap teteje lehet kerek vagy enyhe ovális.

Hogyan készítsünk étkezési asztalt skandináv stílusban saját kezével, az alábbi videóból tanulhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: