Surrobes cipőhöz

A cipő ruhásszekrény egy gyakorlati dolog, amely minden otthonban vagy lakásban kell lennie.

A modellek lehetnek a legkülönlegesebb – nyitott, zárt, nagy vagy miniatűr, műanyag vagy természetes anyagokból. Ilyen szekrényekben szokásos tárolni cipőket, hogy nem lesz hasznos ebben a szezonban vagy ünnepi cipőben, amit ritkán viselsz. Azonban néha az alkalmi cipő sokkal kényelmesebb a polcon tárolni, ami egyszerűen a padlón van – minimalizálja a folyosón a szennyeződést, rendezést és kényelmét teremt.

Mielőtt eldöntené a vásárlást, érdemes figyelembe venni a cipőszekrények különböző modelljeit.

Nézetek

A cipő mérete, formájukban és kapacitásukban különbözik. Kiválaszthatja a tökéletes opciót szinte bármilyen belső – a fő dolog, döntse el, hogy pontosan mit kell.

Fontolja meg a következő modelleket:

 • Cipő cipő szekrény – Ez egy klasszikus modell, amely még egy kis e-mail folyosón is elhelyezhető. Hasonló lehetőség hasonlít a visszahúzható dobozokhoz. Ugyanakkor a kabinet maga alacsony és nagyon magas lehet. Néha egy roll-out cipő kombinál egy ruhásszekrény ruhák tárolására. Az ilyen szekrény ajtaja tükör lehet, amely lehetővé teszi, hogy a lehető leghatékonyabban használja az összes rendelkezésre álló helyet.

 • Felfüggesztett zárt szekrények – Ez egy népszerű lehetőség egy keskeny folyosóra, bár gyakran tágas szobákba kerülnek. Az üreges szekrény elég alacsony és magas a mennyezet alatt. Az első lehetőség kényelmesebb a cipő tárolására minden nap. Ha úgy tervezi, hogy a cipőt hajtsa végre, amely a következő szezonban hasznos lesz, az Andresol meglehetősen alkalmas a mennyezet alatt.

 • Tágas padlózás cipővel – Ez egy gyakorlati lehetőség a cipőkre vagy a csizmákra, amellyel nem kell túl gyakran. Az ülésszekrény népszerű és fő, és a cipők tárolására szolgál. A padon belül nehéz kényelmesen megszervezni a polcokat, hogy minden nap cipőt kapjunk onnan, de hosszú távú tárolás esetén nagyon kényelmes lehetőség, amely nem foglalja el a felesleges helyet. Vásárolhatsz egy ruhásszekrényt is – még miniatűr is lesz. A vázlat a folyosóról és a cipő számáról áll.

 • Forgó forgó szekrény cipő tárolásával – Ez egy divatos és kényelmes opció, amely elsősorban a modern belső terekhez alkalmas. Ez általában egy nyitott opció polccal, amely a zsákokhoz is használható.

 • Bivalve Tumbo – Ez egy meglehetősen hagyományos túlterhelés, amely abszolút minden belső teret illeti. Most az ilyen kanapé fa vagy műanyag, a legkülönbözőbb kialakítással. Itt kényelmesen elhelyezhet bármilyen cipőt – a nyitott méretű, tágas szekrény mindig kényelmes lesz, és az asztallapon a folyosón szükséges kis elemeket tárolhat. Ezenkívül a kanapék kitöltése lehet: a cipők mellett sok helyen van, és más dolgokat, kiegészítőket vagy háztartási cikkeket. Hasonló kurzusok díszes vagy igazi zárral rendelkeznek.

 • Ruhásszekrény transzformátor ugyanolyan jól illeszkedik a felsőruházathoz, és a cipők számára. Ez általában olyan lehetőség, amely sok rekeszrel rendelkezik, amelyet saját belátása szerint használhat. Külön dobozok, amelyeket ebben a helyzetben előre és rögzíthet, míg mások, éppen ellenkezőleg, zárva.

Ez egy univerzális változat, amelyet különösen nagyra értékelik a nagy családokban – ilyen szekrényben helyet szervezhet a tetszéshez, és mindent elhelyezhet, amire szüksége van.

Dimenziók

A belsejében lévő szekrény mérete elengedhetetlen. Nos, ha van tágas, de nem fog a felesleges tér folyosón. A méret kiválasztása a cipő és a folyosó számának navigálásához.

Tekintsük a következő árnyalatokat:

 • Miniatűr keskeny szekrények Alkalmas kis családok számára, és kiderül, hogy jó lehetőség nyílik a cipők további tárolására. Óvatosan elhelyezve az ilyen modelleket a fal mentén, nem kell aggódnia, hogy a folyosón túl közel lesz – általában az ilyen modellek nem túlmutathatók még az alacsony pisztemben is.

 • Magas cipő – Ezek tágas szekrények, amelyek csak cipők és csizmák tárolására szolgálhatnak, vagy más rekeszekkel rendelkeznek a ruhák és kiegészítők számára. A nagy modellek többsége eléggé hatalmas, ezért a miniatűr folyosókban való elhelyezését gondosan át kell gondolni. Mivel az egyik lehetőség, a tervezők most kínálnak sarokszekrényeket – sok helyük van, és lehetővé teszik, hogy a lehető leghatékonyabban használja a helyet a sarkokban.

 • Nagy ruhásszekrény Általában tágas folyosóba kerülnek, vagy akár egy külön öltözőben is. Az ilyen junkie megszerzése értelme, ha sok pár cipőt kell tárolnia – általában a nagy családok jellemzője. A nagy cipőszekrények kialakítása lehet a legkülönbözőbb, de ritkán kombinálják a ruhák vagy táskák tárolására szolgáló helyet.

Az ilyen ruhásszekrényt csak akkor kell megvásárolni, ha nem teszi túl közel a helyiséget – különben sikeresebb lesz a több kis felfüggesztett szekrény elhelyezéséhez a folyosó különböző részeiben.

Színek

A bútorok színe nagy jelentőséggel bír a belső térben – harmonikusan kombinálnia kell a szoba dekorációját. A modern cipő szinte bármilyen színskála lehet.

Tekintsük a következő trendi lehetőségeket:

 • Fehér cipők – Ezek nem a leghatékonyabb termékek, mert a folyosón valószínűleg nagyon gyorsan lesznek, hogy piszkosak legyenek. Ugyanakkor, a kisméretű szobákban sokan választják a fényes felületet és a fehér bútorokat – ez lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a szobát, így sokkal könnyebbé és tágasabbá teszi. A fehér szekrényeket fényes felületre kell választani – könnyebb lesz mosni a szennyeződéstől.

 • Sötétbarna és fekete fából készült szekrények előnyösen fa. Az ilyen modellek tökéletesen illeszkednek az ország stílusába, a modern vagy eklektikusak. Sötét bútor releváns néz ki a tágas terek és a folyosókon a közepes méretű, a lényeg a megfelelő fényt. A sötét bútorok alatt a fali dekorációnak sötét vagy telített hangokkal kell rendelkeznie.

 • Fényes színes cipő Szeretjük a szokatlan megkülönböztető belső terek szerelmeseit. A telített szín gamma túlnyomórészt a miniatűr cipőszekrényekre jellemző – egy nagy bútorok élénk színűek. Ha hiányzik a fényes ékezetek a folyosón, mindig vásárolhat egy kis csövet vagy egy szekrénypadot piros, narancssárga, kék vagy zöld színben.

Anyagok

A modern szekrényeket a cipők számára is megkülönböztetik egy nagy fajta – az üzletekben, mind a hagyományos, mind a nagyon szokatlan modellek találkozhat.

 • Fa szekrények – Ez egy klasszikus, amely mindig releváns. Leggyakrabban az ilyen kancsók dióból, bükkből vagy tölgyből készültek – a fa típusát meghatározza a termék színét. Ugyanakkor a fából készült szekrények bármilyen színben festhetők, a lakk vagy mesterségesen lefedve, így még a szokásos faanyagok is rendkívül szokatlannak tűnhetnek. Általánosságban elmondható, hogy a fát praktikus természetes anyagnak tekintik, tökéletesen alkalmas egy ilyen szekrényre.

 • Fonott cipő A közelmúltban keresletben is. A leggyakrabban a rugalmas rúdrudakból készültek, bár szintetikus analógjai is megtalálhatók. Gyakran a szövéssel díszített szekrények emlékeztetnek a kosárra – érdekes lesz az eredeti egyszerű belső terekben.

A fonott textúra kiemelkedő lesz a szoba légkörében, és egy természetes kellemes anyag lehetővé teszi, hogy közelebb érezze a természethez még egy városi lakásban is.

 • Modern műanyag szekrény modellek Gyakran meglehetősen látványosnak tűnik. Úgy véljük, hogy a műanyag rövid életű anyag, de az ilyen termékek sokáig leállíthatók, ha minőségi terméket választanak egy bizonyított gyártóból. Olyan műanyag modellek, amelyek gyakran a legérdekesebb modern design – műanyaggal könnyű működni, így a legtöbb bizarr formát adja. A modern szokatlan belső interiorok tudosai képesek lesznek megtalálni a műanyag cipőket.

 • Cipő tükör szekrények Szintén nagyon népszerű – általában ezek olyan magas szekrények, amelyek gyakran kombinálják a felsőruházat tárolására szolgáló rekeszeket. A tükör minden bejárati teremben szükséges. Ha integrálja a szekrény felületére, akkor mentheti a helyet a mentéshez.

 • Szövet szekrények cipőkhöz – Ezek a bakriások, ládák és más modern szokatlan modellek, amelyek a cipők tárolására használhatók. Az ilyen lehetőségek érdekesek lesznek szinte bármilyen belső teremben – a klasszikusoktól a minimalizmusig. Jobb, ha a bőr vagy szövetek közül választhat, amelyek könnyen tisztíthatók. A selyem és a gyapjúszál tökéletesen megjelenhet, de az ilyen termék gondozása a folyosón sok időt és erőfeszítést fog tenni.

Tervezés

Érdekes design megoldások lehetővé teszik, hogy ne csak vásárolni szekrény tároló csizmák és cipők, hanem, hogy változatossá a belső folyosón. A nyerő kialakításának kiválasztása a lakás jelenlegi helyzetén kell alapulnia. Fontolja meg a következő tervezési lehetőségek költségeit:

A cipők faragott fából készült szekrények nagyon érdekesek lehetnek a kontinentális stílus, az ország és a modern keret keretében. Gyakran az üzletekben találhatók számos fából készült cipő, díszített dombornyomott díszítéssel. Ugyanakkor most érdekesebb modelleket találhat, amelyeken az állatok vagy a növények teljes képét, reális képeit vágják le. Az ilyen kialakítás általában tökéletesen illeszkedik a folyosóra.

A retro stílusú cipőben számos modern belső teremben is nagyon eredeti. Vannak különböző technológiák és bevonatok, amelyek lehetővé teszik, hogy új modellek vintage fajokat adjanak. Ez általában fából készült termékeken történik, azonban az ilyen designnal ellátott bőr- és textilmodellek is megvásárolhatók.

A minimalista stílusú tollak szekrények kiváló divatos lehetőség a kis folyosók számára. Az ilyen monofonikus modellek tömör design nem nyers tér.

A keleti stílusú fonott modellek érdekesek ahhoz, hogy szinte bármilyen belső térbe illeszkedjenek. A szövés egyszerű lehet, vagy tartalmazhat érdekes mintákat. Miniatűr szekrények lehet borított rattan szövés vagy más rugalmas szálak teljesen, és a nagy szekrények általában egyesítik a fa alap, fonott díszítő elemek. Ha szeretné kombinálni a különböző árnyalatok fából készült fából készült bútorok, egy ilyen design tökéletes az Ön számára.

Kíváncsi vagyok, hogy a cipők polcai az asztalhoz kombinálhatók. Ez általában fából vagy műanyagból készül, és néha megfelelhet a fém opciókat üveg, gyantabetétek vagy akrilkővel. Az ilyen divatos és szokatlan tervezési modell egy kávézó asztal a folyosón, amely alatt két vagy három sor polc a cipő.

Ha masszív ívet készített a folyosón, ahelyett, hogy az ajtók más helyiségekbe vagy az ívbe, a bejárati ajtó keretét, a cipő polcai érdeklődhetnek benne.

Gyakran az ívbe beágyazható az alulról cipő tárolására, így nem fognak felesleges helyet foglalni.

Ha a folyosón a házban vagy az apartmanban van egy lépcsőház, akkor a cipők polcain is beépíthető, oldalra vagy hátulra, az adott tervezéstől függően. Ez is nagyon eredeti, és lehetővé teszi, hogy jelentősen mentse a helyet.

Kiválasztási tippek és vélemények

A cipők szekrényei különböző helyiségekbe kerülnek – gyakran a folyosón, a folyosón, az öltözőben vagy csak a szobában választják. Hogy ugyanakkor a dolog gyakorlati, magas színvonalú és hosszú ideig szolgált, gondosan felkészülnie kell a vásárlásra.

Az ügyfelek véleménye szerint figyeljen az európai modellekre – Németországban, Olaszországban, Belgiumban és Finnországban tartós és elegáns cipőt termelnek számos anyagból. Az olcsó és kiváló minőségű termékek vásárolhatók Fehéroroszországból és az orosz gyártóktól. Az árut Kínából kell megközelíteni – gyakran rosszabbak a minőségben más gyártóknak.

A ruhásszekrény kiválasztásához használja a következő tippeket:

 • Ha egy fából készült ruhásszekrényt választasz, vegye figyelembe, hogy a fa teljesen sima és belsejében van, és kívülről – földeltethető vagy lakkozhat. Ha a csipet a szekrény belsejében marad, akkor károsíthatja a cipőjét.
 • A festett termékek kiválasztásakor figyeljen a festékre, amely egyenletesen fekszik és kívül.
 • Különösen gondosan megközelítik a műanyag modellek megválasztását – győződjön meg róla, hogy az ilyen szekrény falai elég erősek, és a műanyagnak nincs szaga.
 • A körmökkel kötött előnyös modellek, és nem ragasztottak – ezek az opciók mindig hosszabb ideig szolgálnak.
 • Ha a terméket a textilből választja, győződjön meg róla, hogy a varratok teljes mértékben teljesülnek és tartósak.

A közzététel?

A szekrények általában a cipők kompaktabb tárolására szerezhetők be – hozzáadhat csizmákat, papucsokat és cipőket, amelyek sok helyet foglalnak el a házban. Hogy a szekrény tényleg kiderült, hogy funkcionális, és nem foglalja el a felesleges helyet, nagyon fontos, hogy javítsa ki a folyosón vagy bármely más szobában.

A nagy szekrényeket általában az oldalfal mentén helyezik el. Ez lehetővé teszi, hogy maximalizálja a folyosót, és szervesen belépjen a szekrénybe a helyzetben. Nos, ha egyrészt a szekrény csatlakoztatható a sarokhoz. Egy másik oldalon, akkor csatolni egy pár felfüggesztés polcain, vagy tegye mellé a ceruzát a leghatékonyabban használni az összes rendelkezésre álló helyet.

A miniatűr csarnokok számára a sarokszekrény tökéletes. Ez egy keskeny és magas modell egy olyan háromszög formájában, amely legalább helyet foglal el, de ugyanakkor meglehetősen tágas lesz. Egy ilyen szekrény a cipő bármely szabad sarkában szállítható a szoba bármely szabad sarkában.

Az alacsony szekrény szinte bárhol elhelyezhető. Ha van bányászati ​​szobája, jobb, ha közelebb kerülhet más szekrényekhez és bútorokhoz, hogy ne legyen túl zúzási tér. Ha a folyosó tágas, jobb, éppen ellenkezőleg, amennyire csak lehetséges, hogy gondoskodjon a bútorok – a szekrény ebben az esetben szabad falra helyezhető.

Helyezzen egy ruhásszekrényt vagy oszmán cipőtartományt, hogy közelebb legyen a ház küszöbéhez. Általában az ajtóból vagy az ajtóból származik, de mindez a folyosó tervezésétől függ.

Tervezői ötletek a belső térben

A cipő ruhájának harmonikusan illeszkedik a lakás helyzetébe. Ha elhelyezi a bejárat a folyosón, akkor a logikai megoldás a ruhák és tartozékok rekeszekkel kombinálódik.

Nagy monolitikus szekrények mindegyike számára a kis és tágas folyosók számára. Nos, ha a cipők számára lehetővé válik, hogy kiemeljen néhány nyitott polcot az alsó részről – így kényelmes lesz az Ön számára, hogy minden nap viseljen a cipőket. A cipők többi részében zárt polcokat használhat.

Ha nem akarsz vásárolni egy nagy cipőszekrényt a folyosóra, de ugyanakkor sok pár cipőt kell tárolni az egész család számára, akkor több kompakt cipőt kell vásárolnod. Például a mezzanine-on tárolhatja a cipőt a következő szezonban, a padon, a mellkasban vagy a butain belül – ünnepi elegáns cipő és mindennapi cipők, amelyek könnyen postázhatnak a kanapén. A ruhásszekrény esetében a legegyszerűbb és stílusos lehetőség egy rack-szekrény.

Hogy a cipő nem por, a rack lezárható. A racken azonnal látni fogja a szükséges pár – Ez a tökéletes lehetőség egy nagy család vagy nők számára, akiknek sok különböző cipőt kell tárolniuk.

Az öltözők számára is alkalmas és forgó modellek. Elég kompakt, stílusosnak és modernnek tűnnek. Ilyen ruhásszekrényrel a belső tér sokkal változatosbb lesz.

Ha egy lakóövezetben cipőt tárol, akkor a zárt szekrények számára előnyben kell adni. Gyakran ez a megfelelő szekrények transzformátorok, ruhák cipő cipőhellyel vagy bivalves. Ön is vásárolhat több cipő-dokkot, helyezze őket a nappaliba, és tartsa a cipőjüket.

Annak érdekében, hogy a helyzet harmonikusan nézett ki, nyílt polcok cipőkkel lakóhelyiségben és a folyosó tervezőiben javasolják az alábbi helyet. Ezenkívül ezek a nyílt polcok nem lehetnek túl soknak, különben a napi nedves tisztítás szükséges – különösen a folyosóra, ahol a por felhalmozódik leggyakrabban: csak a leginkább szükséges. A magas cipő szekrények ajtók nélkül jellemző, hacsak a folyosóra nem.

A miniatűr cipővel világos ékezeteket szervezhet a lakás belsejében vagy otthon. Például felveszi a fényes oszmán vagy egy szokatlan csövet, amely még egy unalmas hagyományos környezetet is frissít. Ugyanakkor, ha nagy szekrényt vásárol, akkor jobb, ha a korlátozott színsémában van.

A cipők ruhájának keresése Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: