Székek a konyhában az IKEA-tól a belső térben

  Kényelmes konyha székek – ez nem luxus, de szükség van. Természetesen egy serpenyőből, a födémben állva, egy helyen vitorlázhat, de a folyamat örömét nem kapják meg. Néhány legkényelmesebb szék az “Ikeev”. A szívességükben azt mondja, hogy a vállalat általános koncepciója – a kényelem, a kellemes megjelenés, az alacsony költség, valamint az ugyanazon áruház bármely bútorával való kombinálásának lehetősége.

  Sajátosságok

  Az IKEA konyhájához tartozó székek fő jellemzője a kényelem teljes megőrzésében van. A tervezés kialakításának fő feltétele az ergonómia az űrben, azonban a konyhabútorok minden szabványa teljes mértékben megfelel. Például a konyhai székek mérete 40-60 cm, ugyanakkor könnyen belépnek az asztalra, és nem kiabálják a lábakat. Kényelem az építés miatt megfelel a test anatómiai helyzetének az ülések során.

  A hátsó optimális szögben van kitöltve, hogy lehetővé tegye, hogy nyugodt állapotban támaszkodjon, de ha szigorú leszállást igényel (például hivatalos vacsorán), akkor a székek lehetővé teszik, hogy közel álljon az asztalhoz közel, és a Sima hátsó helyzet kényelmetlenség nélkül. A legtöbb modell az étkezőcsoportból A hátsó nem süket.

  Az ülés és a hátsó között van egy lyuk, amely elhagyja a lakás helyét, ha a hátsó szorosan csatlakozik az üléshez, akkor van egy lefoglalás.

  Az előregyártott kialakítás, amely egy keretből és egy külön ülésből áll, lehetővé teszi a vevő számára, hogy ne cserélje ki az egész széket, hanem csak törött részét. Igaz, ez a lehetőség csak a high-tech székek felhasználóinak.

  A fából készült székek monolitikus kialakítása. A legtöbb fából készült szék sokoldalú kialakítással rendelkezik az IKEA konyhai asztalok bármelyikére. Vannak lehetőségei puha ülésekkel klasszikus és neoklasszikus stílusban, Vannak lehetőség a műanyagból Futurism stílusban.

  Anyagok

  Mint minden más bútor a skandináv boltból, konyhai asztalok természetes anyagokból készülnek. Ha fából készült modellek, akkor egy fenyő masszív, nyírfa, bükk vagy tölgy. A hátsó természetes furnérból készült, és vízalapú edény vagy átlátszó akril lakk. Teljesen megfelelnek Biztonsági és tartóssági szabványok EN 12520 és EN 1022. Az ilyen székek ülései forgácslap, festék – akril.

  Ha az ülés egy puha tokot tartalmaz, akkor szinte egyenlő arányban lesz a viszkóz, a len, a pamut és a poliészter. Belül a poliuretán hab. Mivel a burkolatok a fele nagyobbak, természetes anyagból állnak, a gondozási utasítások kapcsolódnak hozzájuk.

  A színek gyártására szolgáló kompozit újrahasznosított fa és újrahasznosított műanyagból áll. Ki az, aki és az IKEA pontosan intenzíven ismeri a környezeti erőforrások biztonságát. A felhasználók a véleményükben ünneplik Minőségi anyagok, különösen a természetes fa. Ebben az esetben a helyszínen lévő anyagok leírása teljesen egybeesik a termék megjelenésével. A gyártási ország mindig jelenik meg (az orosz üzletekben a leggyakrabban Ukrajna) és az országfejlesztő ország (Svédország).

  Tervek

  Az IKEA székek feltételesen többféle tervezési lehetőségre oszthatók: klasszikus hátsó, összecsukható, szilárd és székletek:

  • Összecsukható székek műanyagból vagy fából készült. A kialakítás fémes (műanyag ülések) vagy egy fa keret, amelyen az ülés csatlakozik (műanyag lyukakkal vagy fából készült falmal). Ezeknek a székeknek a nagy előnye az, hogy a hajtogatott állapotban gyakorlatilag nem foglalnak el helyet, a négy szék teljes konyhaszekrényét a hűtőszekrény ruhájához vagy oldalsó végéhez lehet helyezni. Kiváló lehetőség a házak minimalista kialakításával, kis konyhával. Ez a tökéletes megoldás, mint a vendégülés.

  Különben szeretném mondani, hogy a fából készült székek opció nem túl kényelmes, ha lágy párnák nélkül használható.

  • Szilárd székek Egy kis kávézó légkör kialakításához alkalmas a saját konyhájukban. Ezeknek a modelleknek a jellemzője anatómiai ülésforma, amely eltávolítja a hátsó sacrumot és a hátsó ívelt formát. A műanyag székek ülése csúszásgátló bevonattal rendelkezik, és a keretük kialakítása lehetővé teszi számukra, hogy függőlegesen állítsák őket.
  • Klasszikus fából készült székek Van egy roblish hátul különböző formatervezés, de mindannyian megtartják az anatómiai mélyedést a hátsó és tökéletesen támogatják a gerincet. A bolt bemutatja a klasszikus modellt, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a szokásos alkalmi bútorokat elegáns változatban vacsorázzuk.
  • Fából készült széklet Nem olyan gyönyörűek, mint a székek, de a konyhai együttesben is érdemes helyet vehetnek, különösen, ha egy pszeudo-épületben vagy rusztikus stílusban készülnek. Egyéb opciók (műanyag, rétegelt lemez, létra székletek) csak irodai használatra alkalmasak.

  Színes megoldások

  Színes oldatok étkezőbútorral képviseli akár monokróm színek (fehér, szürke és fekete székek), vagy pasztell színű színskála (rózsaszín, kék, lila, bézs, szürke). Vannak fényes tiszta színek (narancssárga, piros és sárga), de összesen három modellben kerülnek bemutatásra, és a szabály helyett a kivétel.

  Külön van egy székcsoport nyers fából vagy a furnér és az átlátszó lakk minimális feldolgozásával. Ez magában foglalja az összes klasszikus modellt. A keretmodellek több színkombináció: három ülési szín opció (kék, rózsaszín és gyöngyöt) és három lehetőség a keretek színezéséhez (fehér, fekete és acél). A választékban rózsaszín székek acél, fekete vagy fehér keret, és így minden színben.

  Opciók és modellek

  Legérdekesebb – IKEA konyhai székek modellek. Ha egy fa klasszikus egyre kevésbé világos, akkor a műanyag keretmodellek, valamint a cserélhető struktúrák nagy érdeklődnek. Minden modellnek van saját “chipje”, amelyet nem feltétlenül meg kell ismételni egy másik modellben.

  Műanyag modellek

  Modell “Odman” Becsült ár 5 000 rubel készült kompozit anyag fa + műanyag. Ebben az esetben az újrahasznosítás fa és műanyag egy anyagban van csatlakoztatva. A “Fishka” kézi szerelvény bármilyen eszköz nélkül. Ő is nagyszerű a kisgyermekes kisgyermekekkel felszerelt konyhák számára, mert a lefedettségével, még a desam étel is tisztítható egy nedves ruhával.

  Modell “Leif Arne” (4,600 rubel) műanyag betétekkel rendelkezik, amelyek önszabályozó rendszerrel vannak felszerelve. Lehetővé teszik, hogy telepítsen egy széket bármely, még egy nagyon egyenetlen felületre, szigorúan vízszintes helyzetben, egyszerű nyelven – a szék nem lengő, ha a padló görbe. A szék alapja acélból készült, és az ülés megerősített polipropilénből készül. Emellett számos szék könnyen elhelyezhető egy másikra, és nem foglalja el sok helyet. A LEIF-Arne modell második módosítása van, amelyben a keret egy speciális kialakítású karfákkal egészül ki.

  Köszönjük nekik, a szék könnyen lóghat az asztalon, miközben tisztítás közben nem zavarja a padló padlólapját, és nem akadályozza mások lábát.

  Berngard (8 500 rubel) van egy rugós ülés, amelyben van egy töltelék a hideg poliuretán habból. Ennek a modellnek a magas árának köszönhetően egy természetes bőr tok, amelyet a megfelelő gondosság követ.

  “Gunda” (600 rubel) – összecsukható műanyag széklet, amelynek négyszögletes nyílásának van a fogantyún, így lóghat a falon, és egy széles horgot akaszt. Ennek a modellnek a funkciója egy összecsukható rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a székeket korlátozott helyen tárolja egymáshoz.

  Modell “Niss” (800 rubel), bár szélesebb nyílással rendelkezik a hátán, mint az előző, nincs különösebb tárolás. Ha egy széket lógsz a szokásos rack-horogra, akkor nagy valószínűséggel van, hogy a design “eszik” a nyílás bármely sarkára és a váltás. Ezenkívül a székek összecsukott állapotában nem szorosan szomszédos, a kiálló ülések miatt. De ez a ritka modell, amely világos narancssárga.

  Szék “Tere” (1300 rubel) nem hiába élvezi az ilyen népszerűséget. Ezenkívül nagyon kényelmes erők és könnyen illeszkednek az ajtón kívül, a bükk masszívából készült, és a legnépszerűbb színekben kerülnek bemutatásra.

  “Jan-Inge” Általában összeszerelt és vidám sárga. Úgy tervezték, hogy azok, akik nem szeretnek időt összeszerelni. A Matryoshka Design csak egy székre van szüksége, és a többi tökéletes a tetején.

  Fa modellek

  A népszerű fából készült székek a nyilvános helyek számára “Norrocer”. Ez egy nyírfa-hegység kopásálló felületével kiemelkedik, amely minden egyes laul egyedülálló rajzot ad az élő fából. Az üléstől a fátyol és az akril lakkok feldolgozzák, hogy erőt adjanak.

  Kedvenc ügyfélszolgálati modellek “Stephen” és “Cauteby”. Ezek különböznek az ülés szélességében és a nyereg maximális súlya (44 cm és 100 kg, szemben 36 cm és 110 kg). Mindkét modell fenyő tömbből készült, és ugyanolyan költséggel rendelkezik, amelynek költségei vannak 2 000 rubel. A felhasználók maga a termék súlyát jelezték, az alapítvány megnövekedett ereje azonban azt mondják, hogy a festett festék modellek könnyen karcolódnak.

  Az ülésen mindenki ajánlotta a padot, hogy ne legyen olyan kemény.

  Lágy jelenetek szék “Berier”, A felhasználói vélemények szerint nagyon kényelmes működés és nagyon kényelmetlen gondozásban. Annak ellenére, hogy a modell lefedése eltávolítható, hogy eltávolíthassa őket a problémás, az ők biztonságosan rögzítik az ülés belsejétől a szék belsejéig. És ezek a burkolatok nagyon gyorsan piszkosak, mert könnyű és természetes anyagból készültek. Azonban ilyen székek hiánya, még mindig a vevők körében a legmagasabb becslést szerzett.

  Az asztal és székek összegyűjtése az IKEA-tól, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: