Szekrények az ablak körül: Design funkciók

Az építés felszerelése az ablaknyílás körüli szekrényben az egyik hatékony módja a kis méretű apartmanokban. Szokatlan megoldás a tárolási problémákra a szobában még mindig egy közelmúltban tűnhet furcsa, és a modern lakás kialakítása magabiztosan meghódítja a pozíciókat, és egyre népszerűbb.

Előnyök és hátrányok

Gyakran a kis négyzet lakások tulajdonosai nincs hely a dolgok kényelmes helyére. Az ablak körül található szekrény alkalmas bármely helyiségre, és tökéletesen illeszkedik a legkülönbözőbb belső térbe.

Az ablaknyitás megtervezésekor ez nem feltétlenül a függönyök. Ennek köszönhetően nagyobb mennyiségű napfény esik a szobába. A függöny helyett az ablak fölötti rést, a lámpák felszerelhetők, amelyek este az űrben hangulhatják.

Ha a függönyök még tervezettek, telepíthet egy karikát vagy egy buszot, valamint válassza ki kedvenc modelljét a vakok, hengerelt vagy római függönyök között.

Az ablakpárkány, amely mindkét oldalán szekrényekkel ellátott, szintén funkcionális térré válhat. Az ilyen hely írásban vagy asztali lapon lehet felszerelhető. Ahhoz, hogy a szerelmesek nyugdíjba vonuljanak egy könyvet, a relaxációs zóna ablak megnyitásával szervezhetők egy hangulatos napozóágyakkal és az ablakból. Csak nem éri meg a biztonságot ebben az esetben.

Az ablaknyílás közelében található szekrények meglehetősen széles funkcionálisak. Itt lehet rendezni egy kis öltöző, szervezni az otthoni könyvtár tárolási hely vagy képzési anyagok, vagy egyszerűen elbomlanak mindenféle háztartási trivia, fotók, levelek és notebookok.

A belsejéhez alkalmas szerelt szekrények felszerelése harmonikusan teljesíti a designot, és a kényelem légkörét teszi lehetővé. Annak érdekében, hogy a tervezés ne tűnjön terjedelmesnek és sok helyet foglaljon el, akkor előnyben kell adnia a könnyű pasztell színeket.

Például nyitott szekrények-polcok alkalmasak minimalizmus stílusú szobákat nélkül dekoráció, dekoratív eresz és deszka alkalmasak a klasszikus, és aranyos szekrények üvegajtós terítette a könnyű anyagból betétek illeszkedik a stílus Provence.

Az egyetlen jelentős probléma, amely az ötlet megvalósításának módján állhat – az ablak alatti fűtés jelenléte. Végtére is, ha szekrényekkel bezárják őket, a hő a zárt térben marad. Ezért a tervezőknek jónak kell lenniük, ha egy alternatív fűtési rendszert biztosítanak a szobában.

Hátrányokhoz Ez a tervező ötlet a tervezés abszolút mozdulatlanságának tulajdonítható. Ez megnehezítheti a folyamatot, ha a szekrények szabad hely maradnak, ahol a por összegyűjthető. Ha a tulajdonosok permutációt akarnak tenni, akkor csak az ablaktér körüli szekrények szétszerelése lesz az egyetlen megoldás.

Használja a belső térben

Kis konyhák A múlt század házaiban egy nagyszerű hely, ahol ilyen design, nevezetesen a szekrény az ablak alatt.

Az ilyen hely közvetlen célra használható, majd a szekrényre szerelt sűrű, nem pedig hideg az ajtó ajtajától. Néha a szekrény belső terét szigetelték és használják a konyhai eszközök tárolására. Lehetőség van arra, hogy megfeleljen az ablakban telepített állványok telepítésével, majd a víz elidegenítő rendszere az ablakok alatt található.

A szekrényeket és az ablak oldalán is fel kell szerelni, de dekoratívnak kell lennie. Azonban a konyhában éles helyen hiányzik, figyelmet fordíthat az ötletek teljes keretének kiválasztására.

Ha az akkumulátor fekszik alatt a konyhaablakon, telepítheti a helyszínen az ablakpárkányon, munkafelületbe szellőző lyukak, és a homlokzat zárt hálóval penge.

A hálószobában Ez a kialakítás ritkán fordul elő. Az ablak hálószobájában lévő szekrények felszerelése esetén jobb, ha csak az oldalirányú struktúrákat korlátoznánk. Az oldalsó szekrények felszerelhetők az ajtók nélküli menedékhelyként, és az ablak alatt lévő rést a fejléc vagy egy kis kanapé helyezésére.

Ha a hely lehetővé teszi, az oldalakon olyan szekrények szervezhetők, amelyekben a szekrényt külön tárolják a házastársak számára.

A nappaliban Az oldalsó ablak szekrényeinek kiterjesztett formája a hely arányosabbá teszi a helyet, és ugyanakkor felszabadítja a felesleges bútorokat a falakon. Niche közel egy széles ablak, akkor szervez egy kanapét vagy széket egy teaasztallal.

Ahhoz, hogy a felső szekrények kényelmét teremtsen, a pontfények fényszóróját is elérheti, hogy este is megfelelő megvilágítást érjünk el.

Óvodában Az ablaknyílás körüli szekrények kialakítása lehetővé teszi az osztályok, játékok és más kis dolgok leghatékonyabb elrendezett tartozékait. A baba szekrényeket a gyermek korának megfelelően kell elrendezni, hogy könnyen eljusson minden dobozba. Ezenkívül nem kell éles sarkok és csökkenő részei.

Tippek a szereléshez

Az ablak körüli szekrények szerkezetének tervezése és telepítése során néhány pontot figyelembe kell venni:

  • A szekrény funkcióitól függően ki kell számolni a polcok szükséges mélyedéseit. A könyvek elég és 30 cm, de a ruhákhoz körülbelül 60 cm.
  • A kabinet polcok magassága szintén meg kell számolni, hogy minden szükséges dolog illeszkedjen oda. Mindkét oldalon különböző niche méreteket lehet elhelyezni, létrehozva egy eredeti aszimmetrikus kialakítást.
  • Amikor az ajtókkal felszerelt szekrényeket telepítenél, el kell tenned őket, hogy az ajtók több mint 90 fokot nyitottak meg, és nem harcoltak a falon. Általában az ablaktér körüli szekrények esetében szokásos a süket vagy üvegajtók használata, két ilyen típusú vagy polcok kombinációja ajtók nélkül. Szintén szokatlan fonott rattan vagy szövetpartíciók, valamint vágott nyitott ajtók.

Ha az ablakkabinet tervezik, hogy ruházati tárolásra használják, akkor helyet kell húzni a visszahúzódó résekhez.

  • Ez a fajta bútor jobb, ha mennyezet van, hogy a kabinet a szoba falak harmonikus folytatása. Ezért, mielőtt elkezdené a kész bútorokat, óvatosan kell eltávolítania az összes mérést. A legjobb megoldás azonban a bútorok gyártása lesz.

Elhelyezési funkciók

A tervezői ötletek kiválasztása az ablak körüli szekrényekből származó harmonikus illeszkedési tervezéshez meghatározza a megfelelő opciót:

  • Speceuálisan és szokatlanul nézd meg a szekrények designját az ablak közelében, a falakkal. Ebben az esetben nem fog hatalmasan nézni, és egy ilyen szokatlan színű megoldás örömmel fogadja a vendégeket.
  • Ha a mennyezet normál vagy alacsony a szobában, akkor szükség van egy keskenyre, és az oldalsó szekrényekkel eléri a mennyezetet. Ez a technika vizuálisan növeli a szoba magasságát, és kifinomultabbá teszi.
  • Az ablakterületen harmonikusan beépített szekrények ugyanabban a stílusban fognak nézni, amelyek ugyanazon a szobában találhatók polcokkal vagy kanapékkal. Örülök, hogy egy szép együttes a szekrényből az ablak körül és beépített bútorok.

  • Ha a szoba nem különbözik a kapacitásban, akkor nem kell a szoba értékes négyzeteit túlmelegedni.
  • Ha az ablak az ajtóhoz képest található szobában található, használhat egy tükör módszert, és hasonló szekrényeket állíthat be az ajtó körül.
  • Ha a beépített ablaktervezés nem hordoz erős funkcionális terhelést, akkor kiválaszthat egy minimalista modellt kis polcokkal a fényképek és más kis dolgok számára.

Eredeti ruhásszekrény tervezési ötletek az ablak körül lásd a következő videót

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: