Szekrények manzárd a tető alatt

Az országszerkezet újjászületésével hazánkban egy ilyen új név “Mansard” -ként jelent meg. Korábban a tető alatti szoba, ahol minden felesleges szemetet tartották, a tetőtérnek nevezték. Most van egy padlás – ez rangos, és úgy néz ki, mint egy igazi szoba, és még a romantikus raid.

Minden rendben lenne, de egy új probléma megjelent: mindenki a házak mérete eltérő, a mennyezet magassága is, és a tetők különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Néhány bútor (ágy, szekrények, szekrények) továbbra is elhelyezhető, de hogyan kell telepíteni egy szekrényt a tető alatt a tető alatt – kiderült, hogy probléma.

A ruhásszekrény beírása?

A padlás padlója a komplex geometriájú helyiségek, így a bútorok telepítése itt nem olyan egyszerű. A rendes apartmanok szekrényei ebben az esetben nem illeszkednek. A probléma megoldásának legjobb megoldása lesz az elülső beépített szekrények felszerelése.

Itt lehet telepíteni a különböző magasságok részeit, míg a másodlagos szakaszokban nagyobb magasságú, akkor a vállakon tárolt ruhákat – például kabát, ruhák. A szomszédos alacsony oldalsó részek ruházathoz (120-130 cm hosszú) speciális akasztókkal kiürülhet kabátok, ingek, nadrágok és kabátok tárolása alatt.

Az alsó szinten felszerelheti a visszahúzható dobozokat különböző kulcsók tárolására. A cipőkhöz az alsó polcok szélessége méterrel. A felső polcokon tárolhat zsákokat és bőröndöket. Ha szeretné, akkor a tetőtéri szekrények rögzítésének maximális használata a tetők alatt telepíthető.

Ha vannak belső partíciók a padláson, akkor ilyen szobában hagyományos bútorokat vásárolhat a bútorboltban.

A nyitott állványok belső partíciókként használhatók, figyelembe véve a könyvek vagy gyűjtemények tárolására.

Nem kell túlságosan hatalmas, terjedelmes és sötét bútorokat telepíteni a tetőtérben. Ez tovább csökkenti a tetőtér kis Planns egy ferde tetővel.

Amikor bútorokat helyeznek el a tetőtérben, próbálja meg elhagyni a központi szerepet, és helyezze a szekrényeket a fülkékbe.

Sajátosságok

A deraszínű szekrények bármely nem szabványos zónába beágyazódhatnak, egy ferde sarokkal. Ha kompetens megközelíti ezt a folyamatot, megőrzi a belső tétel funkcionalitását, gyakorlatiasságát és esztétikai vonzerejét. A tetőtérben lévő cozinizáció és kényelem érdekében kompakt és praktikus bútorokat kell választania.

A károsodási padló bármilyen célból felszerelhető. Itt felszerelheti a hálószobát, a gyermekeket, a nappalit, az irodát – és még a fürdőszobát is.

A hálószobában egy szekrény lesz. Nos, ha az egyik szárny egy tükör. A tükör nemcsak gyakorlati szerepet fog játszani, akkor vizuálisan növeli a szoba méretét, hozzáadja a fényt. A sikeres szomszédság a mennyezet alatt beépített szekrényekkel ellátott öltöző lesz, a dolgok mindig kéznél lesznek.

A tetőtérben egy szokatlan étkezőt helyezhet el. Telepítheti a beépített szekrényeket az edények tárolására, evőeszközök – különböző szinteken. Egy ilyen szoba egy különleges hely miatt eredeti lesz. Ha az edények szekrények zárva vannak, a faj visszafogott, klasszikus.

Amikor egy nappaliba helyeznek a tetőtérben, elegáns dekoráció lehet könyvtár. A könyvespolcok a szobák közötti partícióként szolgálhatnak. A polcokon érdekes gyűjteményeket vagy különböző ajándékokat tartalmazhat. Egy ilyen design néhány polcja zárható zárva, hogy a por ne halmozódjon fel.

A gyerekek szeretik tanulmányozni a padlás, így felszerelni a padlás a gyermekszoba lesz egy nagyon megfelelő megoldás. Gyerekek a ruházati raktárakhoz, a könyvek szekrényei, a játékok itt nagyon megfelelőek lesznek.

Hol tudok venni?

Mivel mert a levágott tető sarkait, hogy vesz egy alkalmas szekrény nagyon nehéz, a legegyszerűbb módja annak, hogy az egyén érdekében a cég bútorgyártás. Meg kell adnia a gyártó vázlatát és kívánságait. A tapasztalt szakemberek pontos méréseket tesznek, segítenek a tökéletes projekt kiválasztásában, tanácsolja az anyagokat.

Abban az esetben, ha megrendelést ad egy jó társaságban a bútorok egyedi gyártására, akkor a tökéletes eredményt érheti el. A jó minőségű modern anyagok nagy választékát kapja, és hosszú garanciát ad a gyártott bútorokra. A burkolatú szekrények teljesen megismétlik a tető hajlítását, nem fognak eltűnni a tér. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy bármilyen méretű bútorokat készítsen különböző anyagokból.

Ha úgy dönt, hogy megmenti, megvásárolhat egy kész szekrényt, és a tetők tetőinek helyeit, vagy készítsen egy további szekrényeket, amelyek kitölthetik a szabad helyet.

Ha aranyos kezed van, akkor saját háztartási bútorokat készíthetsz. A belső bázis jobb fából vagy forgácslapból készül, és a homlokzat olyan anyagokból származik, amelyek belső stílussal kombinálhatók.

A bútorgyártás során fontos megfigyelni a tipikus dimenziókat. Ahhoz, hogy a szekrény méretének megfelelően illeszkedjen a szabvány alatt, akkor nyílt polcokkal zárt szekciókat válthat ki. A belső kialakításnak ergonomikusnak kell lennie. A könnyű használat érdekében figyelembe kell venni a családtagok növekedését, amelyekre konkrét bútorokat terveztek. Ebben az esetben tökéletes lehet az Ön számára.

Megtakaríthatja, építeni egy olyan designt, amely csak ajtók és sínek tartalmazza. Az ilyen bútorok egyszerűek, de nagyon kényelmesek. Ön önállóan csak bútorkereteket készíthet, és a homlokzatok – a gyártók rendeléséhez.

Tervezés

Mansard szekrények (a prioritásoktól és a pénzügyektől függően) különböző anyagokból készülnek: fa, furnér, üveg, műanyag.

Annak érdekében, hogy a belseszerkezet tárgyát a helyiségben jól kell alkalmazni, ott kell használni, kombinálva más bútorokkal a stílusban és a színben. Széles körben használják Mansard helyiségek bútorok Loft stílusokban, ország, klasszikus. A kis szobákban a high-tech stílusok jól néz ki, minimalizmus.

A szekrények lehetnek, szögletesek vagy beépítettek. A szekrényekben lévő ajtók különböző típusúak lehetnek: swing, csúszás, összecsukható és visszahúzható.

A szekrények homlokzata matt vagy fényes lehet. Ha a padlást gyermekszobára tervezték, a homlokzat jobb, ha Matte, hogy ne zavarja a gyermek szemét. Ha úgy dönt, hogy felkészíti a modern nappali, jobb választani egy fényes homlokzatot. Ezenkívül a fényesség vizuálisan bővíti a helyet.

Tervezők, amikor egy tetőtéri szekrényt terveznek, úgy lehet kezelni, hogy észrevétlenítsük a fal hátterében, és elosztják, hogy a szobát hangsúlyozzák. Ehhez különböző módszereket használnak – például a homlokzat toll nélkül készül, mintha egy interneten keresztül, míg a szekrénynyílás a gomb megnyomásával történik.

A tükröket széles körben használják, az űrnövekedés növekedésének illúzióját hozzák létre. A tükörben alkalmazhat egy képet, amely megadja a kegyelem helyét.

Ha a padlásnak van egy kis távolság a padló és a tető között (60-100 cm), akkor a rejtett niche elvét használják. Ez egy csomó az egész fal mentén, kényelmes tárolni különböző dolgokat.

A Mansard szekrények kitöltése más lehet. A polcokat, fiókokat, kosarakat telepíthetik, különböző bútorszerelvényeket használhatnak.

Megfelelően választott tetőtér szekrények segít megszabadulni a látható hibákat a komplex tető kialakítása, a fel nem használt és megközelíthetetlen területek, majd adja meg a szoba kényelmes és továbbfejlesztett funkciók. Ezt a bútorokat ma sok fogyasztó választja ki, és a magas színvonalú tervek nem csalódnak a tulajdonosok.

A Marsard javításáról még több tervezési döntés megtalálható a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: