Szekrények

  Minél többet élünk, annál több dolgot fognak elindítani. És a születésből a kérdés merül fel, ahol tárolja őket. Hangokat, kosarakat használták erre, és későbbi ruhákra is, szintén szekrények is használnak.

  Ami?

  Különböző szótárakban elolvashatja, hogy a szekrény a tárolási hely.

  A Ruhásszekrényt feltalálták a XVI. Században lévő ruhák tárolására. Fából készült tömbből készült, ezért nehéz volt, terjedelmes és drága. És csak a XIX században, amikor a tényezők kezdett termelni szekrény bútorok, szekrények elérhetővé vált több vásárló.

  Most ezt a belső tárgyat ruházatnak nevezik, néha fizetett. A “szekrény” fogalmának szinonimája “szekrény”, “Chiffiode”. A modern modellekben az ilyen szekrények, a dolgok nemcsak lóghatnak, hanem a polcokra is.

  Ez a bútor a szezonális dolgok gondos tárolásának szükséges eszközévé vált, és a por és a kiégés elleni védelem módja.

  A különféle dekódolási koncepció ellenére szakembereket szekrénydarab, fal, alsó, felső fedél, ajtók, néha – lábak. A siffiera megkülönböztető jellemzője a swing ajtók.

  Nézetek

  Ha megpróbálja osztályozni az összes szekrényt, akkor a kritériumok lehetnek:

  • Forma és tervezési funkciók,
  • a méret,
  • Az ajtók száma,
  • anyag.

  A tervezés formái és jellemzői

  A megjelenésű gardrób lehet lineáris vagy szögletes. Ebben az esetben a lineáris verzió egy téglalap alakú, swing vagy sugarú ajtókkal rendelkezik.

  A lineáris szekrény példája egy keskeny büntetés, amely csak vállú rúd számára szolgálhat.

  A nonszensz egy kis hálószobás szekrény. Van egy minimális mennyiségű polc és egy kis rúd néhány lógó dolog. Egy ilyen bútor nem fogja felhívni a szekrényt, mert a mindennapi dolgokra a “holnapra”.

  A ruhák többi részében nagy tárolást használnak. Például egy szögletes szekrény.

  Ez az összesféle dolog tárolásának helye az alsó és ágyneműből a kalapokra és az esernyőkre. Az ilyen objektum szögletes a hátsó falon, a homlokzat lehet téglalap alakú és sugár.

  A sarokkabin részének része lehet egyáltalán, de csak nyitott polcok. Leggyakrabban a szögmodellek tervezők, mivel nem mindig lehet kiválasztani a bútorokat a boltban a méretben és a belső térben.

  A Chiffonier lehet az egyik bútorfej modul. Az ilyen bútorok vitathatatlan előnye a mobilitás. Ha szükséges, vagy szükség van (például a javítás során), akkor könnyen átrendezhető egy másik helyre.

  Ez az elem kényelmesen kombinálható más típusú bútorokkal, például mellkasgal.

  Mivel a szögletes szekrény egy összetettebb modell, van néhány tervezési jellemzője:

  • A G – alakú ruhásszekrény az egész szöget veszi,
  • A sugár simítja a sarkokat, és biztonságban van,
  • Trapezoid lehetővé teszi, hogy más lineáris modulokat tegyenek,
  • Háromszögletes készlet önmagában sok dolgot, de “eszik” minden szögterületet.

  Méretek és ajtók száma

  A kertezett ruhásszekrény választása attól függ, hogy milyen dolgokat kell elhelyezni, és a funkcionális.

  • Egyetlen későbbi büntetés – Ez egy keskeny magas szekrény 30 cm széles. Szabályként a vállával, de sok modellje van. A ceruza több függőleges szakaszra osztható: felülről – a súly, az alsó polcok vagy visszahúzható dobozok. Az ajtók ebben az esetben is némileg (egy másik felett).
  • Nessenter – Ez egy kettős szekrény a lábakon vagy nélkülük. Szélesség – 50 cm-ről, mélység – 50-60 cm.
  • Andresol, szabályként telepítve van három hengerelt vagy négy hengerelt szekrényen. Az ilyen nagy szekrények jobban ellenállnak ahhoz, hogy kiegészítsék a további polcot a dolgok számára, ezért – biztonságosabbak.

  Ezek szabványos jelentések. De az ügyfél kérésére változhatnak. Csakúgy, mint a magasság:

  • Bármely szekrény alacsony lehet (például gyermekek számára);
  • alacsony, optimális magassággal;
  • Magas a menesollal.

  Így a fizetett szekrény magassága lehet egy és fél-két és fél méter. És ha egy kis hab szélessége 30 cm-ről kezdődik, akkor a szögletes szekrény akár 2, 4 m-re is eltarthat egy falon.

  Ez is megegyezik a mélységgel is: a sekély szekrény 50 cm-es méretekkel rendelkezik, a szögletes szekrény mélysége a modelltől függ.

  Anyagok

  Korábban a bútorokat csak a fa tömbjéből végezték. Az alkalmazott anyag beszélt az emberellátásról. Most, a fa mellett más nyersanyagokat használnak, olcsóbb, könnyű és könnyen kezelhető.

  A következő hagyományos és nem hagyományos anyagokat használják szekrények gyártásához:

  • Fa tömb. Tölgy, fenyők, nyír és éger szekrények tartósabbak. Megjelenésükben nagyon vonzóak. Egy ilyen szekrény megmondja magát a tulajdonos jólétéről, vagy ügyes kezeiről. A fából készült ruhásszekrényben tárolt dolgok mindig kellemesek lesznek a szaga.

  Az egyetlen dolog, amit meg kell félnie az ilyen bútorok tulajdonosai által, ezek a hibák – Koroedov, Remors és Chasshel.

  • Forgácslap – a legtöbb futó anyag, amelyből a standard bútorok teszik. A forgácslapból készült szekrény többször is összegyűjthető és szétszerelhető, de minden alkalommal, amikor romlik, hogy romlik. A faforgácslemez vízből megduzzad, kiégett a napsütésben. Meg kell fontolni, ha a közzétételi hely kiválasztásakor.
  • DVP – Fa-rostos tűzhely (szerves gyulladás), amelyből a hátsó falak és a fiókok alja szekrények készülnek.
  • MDF (MDF) – Európában a legnépszerűbb anyagok a bútorok gyártásához. A forgácslap és az MDF közötti különbség a fűrészpor mérete. Figuratív módon, a forgácslap chips, hármas darálóval és MDF-fűrészporon keresztül, egy keverővel apróra vágva. Egy ilyen anyagnak a fa minden előnye van, de sokkal olcsóbb. Ezenkívül az MDF környezetbarát a forgácslaphoz képest.

  • Ügy A kabinet megfordítja azokat, akiket készpénzben korlátoznak, vagy a ruhásszekrény ábrás változatára van szükség. A szövetből való csomagolási példány könnyen fel van szerelve, kicsit súlya, de úgy néz ki, mint egy közúti változat méret nélkül, vagy szépen díszített. Az ilyen ruhásszekrény ajtajai a cipzáras zárak közelében.
  • Orcseklo – egy másik modern anyag a szekrények gyártásához. Ebben az esetben az egész szekrény vagy csak ajtó elvégezhető egy matt vagy hullámos plexiüvegből.
  • Fitness használt fa, furnér, fém, műanyag, plexiüveg és szokásos üveg.

  Stílusok

  A bútorok bármely tárgyának stílusa a szoba méretétől és a tervétől függ.

  • Alsó szekrény Klasszikus stílusban nagy és kis szobái vannak. Van egy téglalap alakú vagy sugár. A vevők gyakran választják a Color Wenge-t. Fehér szekrény tükörrel és arany formázással – klasszikus tiszta formában.
  • Konstruktivizmus – Ez a racionalizmus és a logika kombinációja. Az ilyen bútorok nem lesz díszítések. A legfontosabb dolog a funkcionalitás és a kényelem mindenben. Népszerű színek a stílus – fehér, fekete, sárga, kék és piros.

  • Ruhásszekrény a lábakon A mediterrán stílusban – Ez a kézzel készített tárgy. A gyártás során született tölgy vagy fenyő. A Földközi-tenger különböző országai különböző színpalettát alkalmaznak. A görögök hideg árnyalatokat vonzanak, és az olaszok melegek. Festés ilyen fehér akrilfesték bútorok, ő fogja lefedi a patina. Ruhásszekrény az antik – Canon mediterrán stílus alatt.
  • Giccs – Superecastragant stílus. Azok, akik úgy döntöttek, hogy a tervezői hagyományokat és állványokat használnak. Különböző formák és színek használhatók itt. Olyan gyakran jól néz ki.

  • Provence – Ez a tömörség, az egyszerűség, az elegancia. Ha közel nézel közel a falusi nagymamáink lakóhelyeihez, akkor lehet ilyen bútorok. Kényelmet és melegséget ad a faluházhoz.
  • A stílusról csúcstechnológia Azt mondhatod, hogy “modern klasszikus” a fiatalok számára. Ez a helyzet, amikor egy plexiüveg, matt üveg és fém használható társalgószekrény készítéséhez. A fény árnyalatai, sok fém – ez egy high-tech stílus.
  • Nagyjából feldolgozott táblák, apróra vágva egy egyszerű tervezésre – ez úgy néz ki, mint egy ruházati szekrény Ország. A jó varázsló homlokzati szálat díszít. És azonnal egyértelmű lesz, hogy ez a bútorok lélekből készülnek.

  • Stílus Avangard Ne fogadja el a szabványokat. Ez a különböző irányok keveréke.
  • Padlástér – Ez egy tetőtéri szabadság, sárga, zöld és tégla színek segítségével. A loftindustry akár fémből készült ruhásszekrény is engedélyezhető.
  • Minimalizmus Egyszerű elvégzett. Itt nincs készség. A stílus jellemző jellemzői egyszerű geometria és nyugodt színek.
  • Gardrób stílus Modern – Ez egy fa, üveg és fém. Ez a bútorok hajlított elemekkel díszíthetők, mert a stílus alapgondolata zökkenőmentes, rugalmassággal kombinálva.

  • Szekrények stílusban pop art gyakran többszínű falakkal és ajtókkal készülnek. Úgy néz ki, mint egy fényes és színes modellek. Tegye a hálószobába (különösen a gyermekek számára), az ilyen bútorok nem éri meg az idegrendszer irritáló hatását.
  • Nagyon érdekes bútorok stílusban techno. De ez csak az egyes modellekre vonatkozik. Lehet, hogy sok felfüggesztett szekrény és szokatlan elem található.
  • A bútorpiacon a stílusban moduláris szögletes szekrények vannak Art Deco. Mivel ez a stílus elfogadta az Ázsiában és Afrikában, Európában és Indiában, a színek és a vonalak nagyon változatosak.

  Színek

  Néha úgy tűnik, hogy a szobát a hagyományos színekkel konkrét stílusban kell kialakítani.

  De érdemes megérteni, hogy ezek a színek hogyan befolyásolják azokat, akik folyamatosan találkoznak velük. Az egyik vagy más színnek az emberi jólétre gyakorolt ​​hatása jellemzői, könnyebben döntenek a bútorok megválasztásáról.

  Minden szín hidegre van osztva (például kék, lila) és meleg (például sárga vagy narancssárga). De a hideg vagy a hő függ a kölcsönhatástól más hangok: a zöld szín mellett a sárga lesz meleg, és a fekete – a fekete – hideg.

  A pihentető hatás érdekében érdemes megválasztani a ruhásszekrény pasztell sárga-zöld gamma homlokzatát. És a gyerekek felveszik a sárga-narancssárga ruhát.

  Az álmosság világosbarna bútorokat biztosít. De a kék hang pszichológiailag elnyomja.

  Piros – a pszicho-érzelmi gerjesztés színe. Nagy mennyiségét bosszantják, és a dekoráció formájában szállított akcentus érdekes lehet.

  Egy kis lila a lila-nál nyugalmat és szexualitást biztosít.

  A hálószobában a legnépszerűbb színe barna. Játszhatsz a szekrény és a padlóburkolat árnyalatai kontrasztjánál, majd a szoba puha és melegnek tűnik. Ha az összes bútorzat sötétbarna lesz, akkor egy ilyen szoba “nehéz”.

  Az acél csúcstechnológiát sárga vagy bézs árnyalatával kombinálva értékeljük a ruhásszekrény és az egész szoba díszítéséhez. A jó kombináció is egy ragyogó fém és ultramarinnal ad.

  A fehér szín jobb, ha bármely más kombinált, hogy a szoba ne tűnj betegszabadságnak. Ez lehet a fő vagy további.

  A fekete szín jól néz ki. De helyesen kell kombinálni. Ellenkező esetben minden sötét színű bútorok ideges és hideg lesz.

  Tervezés

  A ruhásszekrény kialakítása attól függ, hogy a homlokzat készüljön. A legismertebb ajtók a forgácslaptól vagy az MDF-ről egy tükörrel. De a tükörfelület más módon használható.

  Például vágja a kis köröket, és ragassza az ajtókat. Érdekes lesz a gyermekszobában. Ezen részek körül virágos szirmokat vagy szárakat is rajzolhat, majd egy ilyen design közel lesz a Provence stílusához.

  A tükör az ajtók segítenek a helyiség vizuális növelésében, és emellett megvilágítják. Ez jó kiút a kis szobák számára. De nem kell telepíteni a hálószobával szembeni tükröket, hogy éjszaka ne féljenek a saját gondolkodásodtól.

  Homlokzata lehet festeni akril festékek. De a gyermekek szekrénye jobb, ha fedezi a bútorok lakkját, hogy hosszabb ideig szolgálta. Mint dekoráció, érdemes formázott, dekoratív virágok, vastag szálak vagy zsineg, valamint műanyag szerelvények használata.

  A virágmintákkal ellátott plexiüveg matt ajtója gyönyörű és nemes. De az üvegen használhat egy fényképet vagy bármilyen rajzot. Ha telepíti pont háttérvilágítás a szekrény belsejében, akkor, amikor a lámpa világít, az ilyen ajtók létrehoz egy további kényelmes szobában.

  A modern szekrények gyakran előállították a háttérvilágítást. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy ne tartalmazzon más fényforrásokat, ha meg kell találnia valamit. Ha a háttérvilágítás nincs megadva, akkor a vezetékes vagy vezeték nélküli izzók használatával függetlenül telepíthető.

  Töltő

  A kabinet töltése olyan eszközök, amelyek a dolgok belsejében tárolhatók. A bútorok méretétől függően a töltés eltérő lehet. A maximális értéken történik:

  • rúd lógó ruhákhoz,
  • Néhány akasztály,
  • Visszahúzható dobozok vagy konténerek,
  • Kosarak különböző kis tárgyakhoz (például cipők),
  • Polcok ajtó nélkül,
  • Polcok ajtókkal,
  • Megérintés.

  A nagy ruhásszekrény feltételesen 3 szintre osztható:

  • Felső polcok ritkán használt dolgokért,
  • Közepes zóna az állandó használathoz,
  • Alsó zóna – cipő polcok és nehéz dolgok.

  Hol kell elhelyezni?

  A ruházati helymeghatározási hely a méretétől és a méretektől függ. A késztermék megvásárlása előtt alaposan meg kell mérnie a távolságot, ne feledje el a lábazat és a fűtési akkumulátorok.

  Egy kis helyiségben jövedelmezőbb, hogy lineáris szekrényt használjon a falon vagy a szögben. Ez lehetővé teszi a maximális használatát. Például a 14 kV-os szobában. M. Alkalmas szekrény. Half-méteres távolságra szögezhető a falra. Ezután a padlón képes lesz az oszmán vagy szék felhelyezésére.

  A nagy helyiségekben egy három hatótávolságú és négy gazdag ruhásszekrény válhat a munkaterület elválasztásához. A kabinet hátulja gyakran a polc alatt áll, vagy fotográfiai ablakokkal és festményekkel díszítve (fotók).

  A tipikus apartmanokban vannak fülkék. Kívánt esetben a vászonszekrény készíthető. A befejezett fizetendő bútorok is telepíthetők.

  Beszélgetés a kabinet racionális elhelyezéséről, meg kell gondolkodnia, ha zavarja a többi családtagját. Például, ha a Chiffiode ruhák használ minden ember él ezen a területen, akkor ne tegye a hálószobában vagy a gyermekek. Ellenkező esetben a ruhákat választva gyermekeket vagy házastárs ébredhet fel. A nappali alkalmas egy szekrényre.

  Ha több ilyen bútor van a házban, akkor a gyerekeknél kell lennie. A tizenévesek számára a személyes tér nagyon fontos. A lány számára egy ilyen szekrényt a függetlenségének ismerteti. Hadd díszítse a saját belátása szerint, és győződjön meg róla, hogy ellátja a bútorokat tükörrel.

  Ha a Chiffonier egy elem fülhallgató, akkor a lakosok számára kényelmes vagy az utasítások által biztosított.

  Gyönyörű belső terek

  Minden egyes típusú szobában a szekrény megfelelő modellje van kiválasztva.

  • Például egy tinédzser szobában elegendő kettős szekrény van. A szirénával kombinációban fehér nemes színe a fiatal férfiakban rejlő igenmimalizmus érzését eredményezi.
  • Rózsaszín szoba a hercegnőnek tartalmaznia kell egy ruhásszekrényt. Lehet nagy és kényelmes. És ha nincs tükör a homlokzaton, érdemes belsejében elhelyezni az ajtót.

  • A hálószobában Provence stílusában sikeresen illeszkedik 2 szekrény és mellkas. Különösen látványos egy ilyen beállításban üveg homlokzata. Az átlátszó ajtók csak a stílus egyszerűségét kiemelik.
  • A nappaliban egy nagy sarokszekrény befogadására alkalmas. Különösen lenyűgöző lesz ilyen bútorok sugarú konfigurációval. A nagyszámú ajtók miatt minden dolog könnyű lesz innen. Az ilyen ruhásszekrény nemcsak funkcionális és kényelmes, hanem ergonomikus is egy kis helyen is. Az ilyen bútorok eleganciát képviselnek a kényelmes létezés pszichológiájának ismeretével.

  • A moduláris hálószobában egyszerre több szekrényt tartalmaz. Ez a bútorok kényelmesek, hogy bármilyen helyiség méretét kombinálják.
  • Amikor a tükör homlokzatát használja, a szekrény nyerte a helyet és a fényt. A szoba több és sokkal érdekesebb lesz.

  Ruhásszekrény – az elem szükséges. A bútorgyártók hatalmas választékot kínálnak a szekrények bármely pénztárcáján. Megvásárolja a kész terméket, vagy egyedi megrendelést készít – a vevő dönt. Talán valaki egyedül kívánja tenni.

  A legfontosabb dolog az, hogy szép, megbízhatóan, funkcionálisan és mindenkinek tetszett.

  Arról, hogyan készítsünk ruhásszekrényt a saját kezével, nézd meg ezt a videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: