Taberet stílusa: Mi történik és hogyan válasszuk ki?

A székek bármilyen házban vannak jelen. De nem lehet spontán módon megszerezni. Alkalmasak a választásukra, kombinálva a belső tér többi részével. Ehhez érdemes megfontolni a kenyérpirító stílusát, megtudja, mit jelentenek a jobb, és hozzáadjuk a belső teret megfelelő termékekkel.

Tényleges stílusok és jellemzőik

A székleteket elsősorban a konyhában és az ebédlőben használják, de a nappaliban is jelen lehetnek, ha például egy étkező található, és a teraszon és más szobákban. Egyébként is, A székleteket a stílusban végzik, mint az egész szoba. Ellenkező esetben a helyiségek harmonikus kialakítása nem fog elérni.

Íme néhány olyan stílus, amelyet gyakran használnak.

 • Provence. A szoba általában sok természetes fény, egyszerű, de ugyanakkor kecses bútorok. Az árnyalatok a természetes közelében vannak kiválasztva. Ideális lesz fehér, bézs, tejtermék, barna árnyalatok és sárga, zöld, kék is alkalmas. Mindez a székletekre vonatkozik. Fából vagy rattanból, megengedettek és könnyű légi fémszerkezetekből készülhetnek. Az ülések rendesek vagy puhaak lehetnek. A második esetben a len, pamut, rakományok, hangok – gyengéd, virágos nyomatok kárpitozása lehetséges.

 • Shbbi-shik. A természetes anyagok relevánsak, de ugyanakkor mesterségesen idősebbek. Nos, ha valóban ősi dolgok, akkor egy bizonyos varázsa. Ha nem tudja megvásárolni az ilyen bútorokat, akkor reprodukálhatja a jellemző tulajdonságokat. Ehhez egy hagyományos székletre van szüksége, hogy fedezze a sötétebb festéket, szárítsa meg, majd világosabb hangot kell alkalmazni. Ezután a székletet csiszolópapírral kell megragadni, hogy az alsó réteg festék jöjjön. És a végső stroke lakkozott. Könnyen ugyanazon a rendszer szerint az állományok és a táblázat mellett.

 • japán. A székleteket, mint más japán bútorok, kizárólag természetes anyagokból kell készíteni. Ezek tömörek, szükségszerűen alacsony székletek. Lehetnek egy olyan monofonikus anyagnak, amely egybeesik a közös helyiségstílussal. Lehet, hogy Bőr és Lodge.

 • Tengeri. Nyilvánvaló, hogy ebben a könnyű levegő-stílusban kék, kék, fehér, türkiz színek érvényesülnek, sikeresen kiegészítik a sárga és a bézs. Ezért a tengeri széklet ugyanolyan árnyalatú lehet. Illeszkedjen mind a fából, mind a fémhez, puha ülésekkel bútorok és színes műanyag.

 • Ipari. Az egyszerűség és a szándékos durvaság itt uralkodik. A feldolgozatlan fa, a régi fém tökéletes az ipari stílusban lévő széklet számára. Természetesen echo-t kell visszhangozni a csövekkel, betonokkal vagy téglafalakkal ellátott helyiség mennyezeti gerendákkal.

Tippek a választáshoz

A széklet kiválasztása, először is, meg kell ragadnia a kiválasztott stílust, vagy azok, amelyek bizonyos mértékig átfedhetnek. Ha például, Provence és Shebbi-Chic lehet megvalósítani ugyanabban a szobában, akkor a tetőtér és a japánok nem képzeltek el együtt. Ezeknek az árnyalatoknak minden bizonnyal figyelembe kell venniük.

A szigorú futási stílus érdekében nem kell elfelejtenie a fő dolgot: a székletnek kényelmesnek kell lennie, és jó minőségűnek kell lennie, hogy az élettartam elég hosszú legyen.

Emlékeztetni kell arra is, hogy A szobában más belső tárgyakkal kell kombinálni őket. Ha például Provence-ban a kárpitozók a TO-kat, akkor jó, ha a függöny ugyanazok a hangok, vagy egy kis kanapé, amely a közelben található.

Gyönyörű példák

Nem feltétlenül nevezhető ki kifejezetten kiválasztott stílusban. A lényeg az, hogy minden elem kombinálható egymással, látszott harmonikusan és kiegészítette successakes. Ez segíthet valódi példákat.

 • Ideális, könnyű széklet, ugyanazzal az asztallal, a sötétebb falak és függönyök hátterében.

 • Eredeti székletek a tengeri témákban az asztalhoz hasonlítanak egy forró nyárra.

 • Kiváló kombinációja magas székek asztali, vázák, lámpák. Mindez ebben a kompozícióban van összekapcsolva.

  • Az eredeti székletek az elegáns díszített szoba csúcspontjává válnak.

  A következő videóban megtanulod, hogyan készítsünk egy skandináv stílusú székletet saját kezével.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: