Transzformátor kávéasztalok

Ahhoz, hogy összeálljon egy harmonikus és vonzó belső tér, gondosan kell kiválasztani minden részletet. Ez nem csak az akcentus bútorokra vonatkozik, amelyek jelentős szerepet játszanak egy adott helyiségben, hanem kevésbé észrevehető belső tárgyak is. Ez lesz a többfunkciós és gyakorlati magazin transzformátorokról, amellyel kitöltheti a tervezési együtteset, így a szerves.

Érvek és ellenérvek

Napjainkban a lakás szabad helyének hiánya a lakásban ismerős. Korábban a kis méretű apartmanok és házak számára nagyon nehéz volt kiválasztani a megfelelő bútorokat, amelyek kompakt méretekben rendelkeznének, és nem vesztették el a funkcionalitást.

Szerencsére a modern gyártók termelik a legkényelmesebb és ökológiai termékeket, amelyek nem foglalnak sok helyet, de nehezen teljesítik a fő funkcióikat.

Ezek a belső tárgyak biztonságosan tulajdoníthatók a kávéasztalok-transzformátoroknak. A legtöbbjük a hajtogatott állapotban van, úgy tűnik, hogy miniatűr és tiszta, de meg kell bomlokni őket, mivel széles és tágas pultot vagy további funkcionális alkatrészeket (polcokat, fülkéket és más hasonló összetevőket) nyit meg.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az oroszlán részesedését az ilyen modern termékek jellemzi egy tömör, de vonzó design. Kiválaszthatja az optimális lehetőséget bármely belső térre, függetlenül attól, hogy szigorú klasszikus vagy stabil barokk.

Sok vásárlók kapnak folyóirat összecsukható táblázatokat, mivel több bútor a kompozícióban van, és csak egyért kell fizetnie. Ezt a funkciót, amelyet a Transformer Tables tulajdonosai észlelnek, az ilyen tárgyak gazdaságáról és multifunkcionalitásáról szól. A transzformátorasztalok biztonsággal jellemezhetők. Az ilyen modellek biztonságosan telepíthetők azokban a lakóhelyeken, ahol a kisgyerekek élnek.

Általános módon, transzformálható kávéasztalokon, minden mechanizmus oly módon, hogy aligha juthat hozzájuk, és nem fognak sérteni magukat.

Gyakorlatilag nincsenek komoly hibák az ilyen bútorokból. Csak meg kell jegyezni, hogy az átalakító termékek mechanizmusai meglehetősen törékenyek a nagyszámú funkcionális részek miatt, és ahogy tudod, a design nehezebb, annál könnyebb megszakad. Természetesen sok attól függ, hogy hogyan fogod kihasználni az ilyen bútorokat. Gondosan és óvatosan kell kezelnie, különben az átalakító mechanizmus hamar sikertelen lesz.

Nézetek

A kompakt és többfunkciós transzformátor asztalok számos módosításban kaphatók. Mindegyikük rendelkezik saját technikai jellemzőivel és jellemzőivel. Tekintsük részletesebben, hogy milyen kávéasztalok kínálnak nekünk a modern gyártókat. A transzformátorok minden modellje két fő kategóriára osztható:

 • Összecsukható Konstrukciók, amelyek méretei beállíthatókSaját belátása szerint. Vannak ilyen fajták, mivel egy különleges kiigazítási mechanizmus jelenléte van. Leggyakrabban a “könyv” nevű lehetőség. Az ilyen struktúrákkal ellátott termékek egyetlen könnyű mozgásával a kis kávéasztalokból tágas étkezési asztalokká válnak. Vannak olyan másolatok is, amelyekben a méretek megváltoztatják a lábak magasságát.

 • Zárt és csúszó A rendeltetési hely által váltott tervek. Hasonló lehetőségek vannak polifunkciós tartozékokkal és speciális konzolokkal. Nagyon népszerűek, mivel könnyen megváltoztathatják az alapvető funkciókat a belső térben. Például egy ilyen dohányzóasztal csőbe, és a kanapén – kényelmes munkahelyen.

Külön, érdemes kiemelni a következő fajtákat a transzformátor táblák:

 • Konzol asztalok. Hasonló bútorok többfeladatos és nagyon kényelmes használni. A jó asztalkonzol kis étkezési asztalként működhet, egy munkaterületet, amely egy laptop és irodai berendezés, valamint miniatűr öltözőasztal. A funkciók szórásának köszönhetően az asztali konzol szinte minden szobában megtalálja a helyét, függetlenül attól, hogy egy nappali, konyha vagy hálószoba.

A transzformáló konzoltervek is megtörténnek:

 • csúszó;
 • rolly;
 • Erő;
 • Csúnya.

A hasonló szerkezetek külön-külön vagy más bútorokhoz vannak csatlakoztatva. A modern opciókat gyakran kiegészítik gyönyörű tükrök, kiegészítő polcok és pontlámpák.

 • Tumpa. Egy ilyen fajta átalakító bútorok élvezik irigylésre méltó keresletet. Rendszerint számos olyan kényelmes polc és fiók létezik ilyen termékekben. Gyakran asztalok állnak a lakóhelyen vagy a nagy állvány szerepében. A modern gyártók több módosított másolatot készítenek, amelyekben további dobozok lehetnek és szélességek.

 • Viszonylag nemrégiben az eredeti bútorpiac eredeti megjelent Asztalokkal. A beszédvezetők azonnal látványos lehetőségek lettek az asztali tetején lévő mellékelt ülésekkel. Leggyakrabban hasonló formaterveket telepítenek a nappaliban, és gyakran ugyanabban a vénában vannak kialakítva, mint a puha sarok. Ezenkívül különböző támaszok jelenhetnek meg a fejlődő struktúrákban. Leggyakrabban vannak olyan modellek, amelyek stabil lábak vannak, de több mobil verziót vásárolhat a kerekeken. Könnyen átrendezheti azt egy új helyre, és egy kicsit megváltoztathatja a belső teret.

Érdemes megjegyezni, hogy a kis súly miatt a kerekek táblái nem károsak a padlóburkolatokra a mozgás folyamatában.

Formák

A klasszikus olyan transzformátor asztalok, amelyek téglalap alakúak. Ilyen lehetőségekhez nemcsak a pihenés, hanem a munka, mivel könnyen illeszkednek számos különböző tételhez.

A négyszögletes modellek kompakt megjelenésűek. Leggyakrabban széles, szögletes lábakon állítanak elő miniatűr képüket. Mivel az ilyen modellek összecsukható és csúszó mechanizmusai a kis munkalapok alatt vannak elrejtve.

Elegáns kerek vagy ovális kávéasztalok segítségével lágyíthatja a belső teret. Az ilyen belső tárgyak nagyon elegánsnak tűnnek, de a tervezők nem javasolják, hogy a kis helyiségek túl nagy lekerekített opcióit telepítsenek, amennyire vizuálisan vitathatják a rendelkezésre álló helyet, és átválthatnak minden figyelmet magukra.

Dimenziók

Általános szabályként a Transformer Táblázatok kompakt méretűek és egy necromotív megjelenésűek, de mindez az e vagy a gyártó sajátos termékeitől függ. Egyes bútorgyárak meglehetősen nagy modelleket termelnek, amelyekben az asztallap még a hajtogatott állapotban is tágas. Hasonló tervek nem ajánlott vásárolni kis helyiségek, mivel “eszik” túl sok szabad helyet.Az optimális lehetőség egy szép kis dohányzóasztal.

Egy ilyen modell jelentősen megmenti a négyzetmétert, ami mindig arany súlyon van. Ráadásul bármely kényelmes pillanatban lebomlik vagy nyomja meg a kompakt kialakítást, és tágas és kényelmes bútorokba reinkarnálhat.

A kávésasztal-transzformátor áttekintése, lásd a következő videót.

Mechanizmusok

A többfunkciós transzformátor asztalok különböző mechanizmusokkal vannak felszerelve. Tekintsük részletesen a legnépszerűbbek és praktikusak.

 • Automatikus mechanizmussal. Szabályként hasonló formatervezési minták vannak segédalkatrészek a főbb táblázat felett. Ha meg kell növelni a bútorméreteket, a pult a cselekvésbe kerül, és lendületet ad egy speciális mozgó mechanizmushoz (e további elemekből áll). Nincs ilyen termék. Ezenkívül gyakran a fa masszívából készültek, és ez az anyag nem ismert alacsony költségű.

 • Esztergálás. Gyakran az üzletekben vannak olyan struktúrák, amelyek rotációs mechanizmusokkal rendelkeznek. Van egy további betét, amely egy speciális rekeszben található a modell tetején. A munkalapok széleinek szétszerelésének folyamatában egyszerűen különböző irányokban nyílik meg, és egy további rész van telepítve a nyaralási helyre. A betét lebomlásához 90 fokozatot kell telepítenie.

 • Összecsukható asztali könyv. Ezek a fajták a legértékesebbek és leggyakrabban megtalálhatók. A hajtogatott állapotban a “könyv” design nagyon kevés helyet foglal el, és a fekvés során tágas munkalapot képez, amelyet a vendéglátó során kell használni. Általános szabályként egy külső könyv asztal úgy néz ki, mint a vasalódeszkák, mert a lábak hasonló szerkezete miatt.

 • Betét segítségével. Nagyrészt hasonló a betétekkel való egyszerű mechanizmusok forgatásához. A hajtogatott állapotban kis méretekben is különböznek, és további inszeretnek vannak elrejtve az asztallapon látható varráshoz. Ahogy fordult szerkezetek, meg kell húzni a széle az asztallap feküdt egy ilyen termék, távolítsa el egy további része a rést nyitni, és óvatosan helyezze a barázdák a táblák közötti kiterjesztett.

Az ilyen modellek közötti fő különbség az, hogy az átalakulás során nem kell alkalmazni őket.

Anyagok

A modern bútorgyárak többfunkciós átalakító napi táblákat készítenek számos anyagból. Ez a nyersanyagok, amelyekből ez a bútorok elsősorban a költségeket érintik.

 • A legmagasabb minőség és erős anyag Természetes fa. Jelenleg fajták, mint a fenyő, nyír, tölgy, dió, gevent, wenge, juhar, vörös fa széles körben használják. Az ilyen termékeket megkülönbözteti a felülmúlhatatlan megjelenés, a tartósság és a megbízhatóság. Lehetetlen, hogy ne említsük meg mind a természetes fából készült asztalok ökológiáját. Nem okoznak az egészségét sem a magas hőmérsékleten is. Azonban vannak hasonló termékek nagyon drága, és rendszeres ellátást igényelnek. A természetes fa igények időről időre, hogy hiányozzon speciális védőkészítményeket, hogy ne hagyja abba, és nem repedt.

 • A rendelkezésre álló költségek eltérőek Az LDSP és az MDF termékek. Ezek az anyagok is tartósak, de megjelenése és környezetbarát jellemzői sok kívánsággal rendelkeznek. Általában az ilyen nyersanyagokból származó táblázatok a legegyszerűbb sablontervezéssel rendelkeznek. Érdemes jelezni, hogy veszélyes formaldehid gyanták vannak, az emberi egészségre káros az LDSP részeként. Megvédheti magát az ilyen problémáktól, ahol furnérozott vagy bútorok az LDSP osztály “E-1”.

 • Elegáns átalakítása és frissítése Üvegasztal. Az ilyen modellek szervesen néznek ki sok stílusban. Azonban nem titok senki számára, hogy az üveg nagyon törékeny anyag (még akkor is, ha ez a kalán), és gondosan kell kezelni. Ezenkívül a piszkos nyomok és az ujjlenyomatok az üvegpulton maradnak, a bútorok megjelenésének megszórva, így az ilyen modell gyakran törli.

Színek

A kávéasztalok átalakítása ma egy hatalmas választékot képvisel, amelyben megtalálhatja a modellt, amit az árnyékban tetszik. Fontolgat A modern fogyasztók számára legnépszerűbb trendszínek:

 • A speciális varázsa és a fényesség ilyen színt tartalmaz, mint a fehér fény. A teljesítmény kávéasztalai drágák és stílusosak. Nem csak semleges, hanem temetési együttes is elhelyezhetők.

 • Egy másik népszerű szín a Sonoma tölgy színvonala. Az ilyen színű vonzó asztal különösen látványosan néz ki a semleges, pasztell vagy elnémított színekben végzett belső terekben.

 • Már sok évszakban sok évszakban nem veszíti el a relevanciáját gazdag wenge-t. Megkülönbözteti a bútorok nemes és mély nézete különleges szilárdság és magas költségek.

 • Sok együttes egyértelműen kiemeli a klasszikus fekete asztalt. A tervezők azt javasolták, hogy ilyen bútorok világos szobákban, mint ilyen körülmények között észrevehetőnek tűnik, és nem veszik el sötét sötét háttéren.

 • A csokoládé árnyalatú gyönyörű kávészajtó a belsejét meleg és kényelem biztosítja. Az ilyen fajták sok együttesben szervesen néznek ki, mivel maga a barna szín a klasszikus gamma-ra utal.

Stílusok

A kényelmes transzformátor asztalok bármilyen stilisztikai irányban választhatók. Tekintsünk olyan megkülönböztető tulajdonságokat, amelyek egy vagy egy másik termékkel rendelkeznek.

 • A klasszikus belső A legjobb, ha elegáns, de természetes fából készült nonszensz asztal. Ilyen kialakításban megfelelő polcok és fiókok modellek megfelelőek lesznek, különösen akkor, ha aranyozott vagy dombornyomott faragott bevonatokkal díszítettek.

 • A modern stílusú high-tech A legsikeresebb lehetőség egy üveg vagy fából készült asztal fekete, szürke és fehér. Ilyen légkörben nem szükséges faragott vagy aranyozott opciók, mivel nem illeszkednek a modern együttes futurisztikus képébe.

 • Divatos stílusú minimalizmusban Örülök, hogy megnézzük a legegyszerűbb és tömör asztalt, nincsenek díszítő betétek. Mint a modell könnyebb lesz, annál harmonikusabb lesz egy minimalista belsejébe.

 • belső Francia provence Ki kell egészíteni egy fából készült pasztell színekkel. Ne hozzon egy hasonló együttesüveget vagy kapcsolási lehetőségeket, mivel az olívastílus közel áll a rusztikushoz, és az ilyen elemek feleslegesek lesznek.

 • A befejezett együttesekhez (Barokk, rokokó, ampir) Kivételesen drága táblák, amelyek aranyozással, faragott elemekkel díszítettek a házzal és lábakkal, festett elemekkel és egyéb betétekkel, amelyek általában luxus bútorokat és belső betéteket mutatnak.

Gyártók országok

A kiváló minőségű olasz bútorok nagy márkát állítanak elő Bontemppi Casa. Választékában nem csak gyönyörű folyóirat, hanem étkezési táblák transzformátorok is. Termékek természetes fából és Kalen üvegből készülnek, fémrészekkel kiegészítve.

Gyönyörű átalakító kávéasztalok klasszikus stílusban gyártják a márkát Panamar (Olaszország). A kiváló minőségű és elegáns termékek természetes fa tömbből készülnek, és az üvegpadlóval kiegészítve.

A magas színvonalú bútorok hatalmas választéka büszkélkedhet Vierhaus (Németország). A gyártó kávéasztalait tömör és szigorú kialakítással különbözteti meg, amely könnyen illeszkedik szinte minden együttesbe, akár klasszikus vagy modern irányba.

Hogyan válasszuk ki?

A többfunkciós táblázat-transzformátor kiválasztása, a következő kritériumokra kell támaszkodni:

 • A méret. Ha van egy kis háza, meg kell vásárolnia egy kis asztalt. Egy nagy modell elronthatja a szobát.
 • Anyag. A legmagasabb minőségű fából készült modellek. De ha túl drágulnak az Ön számára, akkor vásárolhat egy megfizethetőbb MDF-t vagy üveget.
 • Funkcionalitás. Előre kell döntenie, hogy pontosan milyen funkciókra van szüksége a transzformátorasztalról. Tehát nem fog több pénzt költeni egy felesleges kiegészítésekkel ellátott modellen.
 • Tervezés. Győződjön meg róla, hogy megvásárol egy olyan táblát, amely alkalmas az elsődleges belső térben és a stílusban.

Stílusos belső

A sötét fa transzformátor fekete falakkal és sötét padlóval felszerelhető. Hígítsa a komor hangulatot bolyhos fehér szőnyeggel és székekkel fémkerettel.

A fekete és barna árnyék nagy téglalap alakú változata szervesen fog kinézni a szobában kávéfalakkal és fekete padlóval. Tegye szemben a fehér bőr kanapé és ágy a padlón fehér puha szőnyeg.

A fekete fényes asztal egy téglalap alakú pultot kell elhelyezni a szögletes csokoládé kanapénal és egy székben egy fehér falakkal ellátott szobában és egy sötét padlóval, laminált díszítéssel. Hígítsa az együttes krém szőnyeget.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: