Ünnepségek a klasszikus belső stílusban

Dohányzóasztal – népszerű téma bármely otthoni vagy lakás belsejében. Majdnem minden szobában lehet, és mind az alapvető, mind a dekoratív funkciókat végezheti. Sokan rajzolják a ház szobáit klasszikus stílusban. A kávéasztalok speciális modelljei alkalmasak erre az irányra. A választás előtt számos árnyalatot kell figyelembe vennie, amelyek segítenek abban, hogy kompetensen válasszák ezt a belső témát.

Jellemzők és funkciók

A kávé vagy a dohányzóasztal a következő univerzális jellemzői és jellemzői vannak:

 • Legtöbbjüknek van egy kis méretének magyarázata A struktúrák tömörsége és eleganciája. Ritkán meghaladja a 0-at.5 méter. Ha a terméknek nagyobb magassága van, akkor általában a munkaterülete jelentősen kisebb, mint a miniatűr analógoké.
 • Sok kávéasztal Átalakítási technológiával készült. Masszív étkezési táblákká alakíthatók át, vagy egyáltalán összecsukható technológiával rendelkeznek, és a szoba különböző részeiben szállíthatók.

 • Néhány termék Játsszon kizárólag dekoratív szerepet. Lehet, hogy kreatív design, de a felületük nem mindig meglehetősen sima a törékeny dolgok tárolására vagy a folyadékok hajók helyére.
 • Miniatűr asztal számos funkcióval rendelkezik. Számos napi tárgyat tárolhat – újságok, könyvek, magazinok, technikusok vagy dekoratív tulajdonságok – szobrok, vázák virágokkal. A szobában a dohányzóasztal akcentusként játszhat, és egyszerűen kiegészíti a szoba helyzetét, ami további kényelmet biztosít. Fontos, hogy emlékezzünk az alapvető belső koncepcióval rendelkező termékek kombinációjára.
 • Egy dohányzóasztal segítségével Létrehozhat egy rekreációs területet. A kandalló közelében vagy a lámpával ellátott szék közelében található, a légkört a melegséggel és a kényelemmel kiegészíti.

Az irány jellemző jellemzői

Ahhoz, hogy vegye fel a klasszikus stílusú táblát a belső térben, emlékezni kell arra, hogy ilyen megjelenésnek kell lennie, amely megfelel a koncepciónak:

 • A klasszikus szigorú formákat, szilárd és elfoghatatlan struktúrákat jelent. Három vagy négy lábon van egy kerek, ovális vagy négyzet alakú asztal, amelynek felülete nem teszi lehetővé a megkönnyebbülés. Egy hasonló belső térben nem láthat egy mobil kialakítást a kerekeken, mert megsérti a konzervatív koncepciót.
 • A kávéasztal lábai gyakran sima ívelt alakúak. Egyes struktúrákban alacsonyabb szint jelenléte megengedett, de általában kifinomult és elegánsan befejeződött.

 • A maximális megengedett dekoráció faragás, mert a klasszikus koncepcióban található asztal nem teszi lehetővé a különböző formák és a túl erős dekoratív elemek rengetege. A koncepció egyik fontos helyét szimmetria foglalja el, így nincsenek olyan termékek, amelyek egyenetlen élekkel vagy ívelt sík síkkal rendelkeznek táblázatok között.
 • Olaszország a legnépszerűbb ország a bútorok gyártásában klasszikus stílusban, így megtalálhatja az olasz cégek termékei között a leginkább sokféle modellt.

Anyagok

A klasszikus irányok koncepciójához különleges típusú nyersanyagokat használnak.

A bútorok gyártásának fő feltétele a származási természetesség:

 • A klasszikus belső állományban lévő bútorok fő anyaga Fa tömb. A népszerű fajták közé tartozik a tölgy, bükk, juhar, éger. Sok termék van borítva egy réteg lakk, amely további védelmet nyújt a mechanikai károk ellen. Az ilyen bútoroknak hosszú élettartama van, hamarosan elveszíti külső eleganciáját és erejét.
 • További anyag a klasszikus koncepcióban lehet üveg. Átlátszó vagy matt üvegből készült, fából készült kontúr által keretezett munkalapok.
 • A tervezésben az üveggel együtt beléphet fém. Gyakran fémelemek, amelyek a termék extra szilárdságát adják az asztal lábaiban vagy oldalán. Ők is létrehoznak elegáns faragást és mintákat, valamint fából készült felületeken.

Színek

A klasszikus belső bútorokat a korlátozott árnyalatú tartomány jellemzi.

A legtöbb esetben a dohányzóasztal rögzített színekben készült:

 • A kedvenc a természetes fa színe – Világosbarna vagy anya. Népszerű csokoládé és kávé árnyalatok, mahagóni színe kevésbé megtalálható, de nagyon szilárdnak tűnik. A barna és a sötét hangok körében egyre népszerűbb a fa Wenge színének színe, ami nagyon nemesnek tűnik.
 • Található asztalok mustár vagy méz. Kiválasztják a helyiség egy speciális színes együttesét, néha hasonló színeket játszanak a fő színben.
 • A klasszikusban találkozhatsz Boise-white A dohányzóasztal és a kevésbé fülbemászó, kifinomult hangok. Releváns színe elefántcsont, tej, krém, bézs árnyalat.

Fényes termékek, faragott számla vagy stukkó.

Fajták

A klasszikus stílus nem jelenti a monotóniát. Különböző irányai vannak, amelyek mindegyikében egy speciális oldalra van kitöltve:

 • A klasszikusok közelebb és szilárd “képviselője” barokk. Alacsony magazin asztalok főleg téglalap alakúak. Ezek faragott lábakkal rendelkező könnyű fából készült szerkezetek. Mivel a belső tér mindegyik tárgya a barokk irányába kell néznie, meg kell nézni és drága, a táblákat gyakran arany vagy bronz díszítéssel készítik el. Az asztallapon egy kis rajzot láthat, ismétlődik a vesized lábvonalakkal.
 • Art Deco – Ez egy továbbfejlesztett klasszikus, korlátozott koncepcióval. A könnyű vagy sötét fából készült téglalap alakú szerkezetek nem annyira túlterheltek a luxus attribútumok által. Gyakran láthatja az ilyen asztal lábai szokatlan formáit.
 • A szigorú téglalap alakú vonalak cseréje Neoklasszikus Ovális kialakítás jön. A téglalap alakú tervek is megtalálhatók lágyabb sarokvonalakkal is. A termékek neoklasszikus irányában a stukkó elem gyakran jelen van, ami jellegzetes jellemző koncepció.

A klasszikus design kávéasztalok mindig nagyon elegánsnak és nemesnek tűnnek. Egy ilyen belső témával, az otthoni bármely szobája új fényben fog játszani, és több példát és szilárdabb lesz.

Hogyan készítsünk egy kávézót a saját kezével, ami tökéletesen illeszkedik a “Classic” belső térben, nézd meg a következő.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: