Üveg kávéasztalok: elegánsok a belső térben

A modern belső összetétel hasonlít egy jó művész munkájára. Ban, mindent meg kell gondolni, amíg a hűséges ékezetek összehangolása. Az apartman kialakításának egyik kötelező tartozéka a kávéasztalok. Készítik a kívánt légkört, a stílus végső eleme, jelezze a tervezés ötletét. A védjegyek értékesítésére bemutatott modellek közül különösen népszerű a vásárlókkal, élvezze az üvegnaplóasztalokat.

Sajátosságok

Üveg kávéasztalok – Különleges bútorok Kiegészítve a fő vendégzónát. Külsőleg – ezek kis kiegészítők vannak elhelyezve a kanapé vagy szék előtt, amelynek megkülönböztető jellemzője tömörség és kis magasság. Ezek nem alternatívák az étkezési és írott analógoknak, ezek nem étkezhetnek vagy dolgoznak egy laptopon, bár bizonyos esetekben tudatlanság esetén teaasztalként használják őket. Ez egy külön vonalzó, a bútorok kombinálják a funkcionalitást és az esztétikát.

Ennek a tartozéknak a fő célja a belső dekoráció, amely egyedülálló. Ez a helyzet a helyzet kis elemeinek elhelyezkedésének módja, amelyen keresztül a szükséges légkörben adhatja meg a szobát.

Ezen a bútorok lehetnek újságok, magazinok, könyvek, élő virágok, a szükséges tantárgyak elemei, belső stílus (héjak, elegáns figurák, asztali lámpák és más dekoratív trivia). Gyakran ez a bútorok tárolják a kívánt kulcsókat, amelyek mindig a kézben kell lenniük (a távirányító, a kulcsok, a mobiltelefon).

Érvek és ellenérvek

Üveg kávésasztal – a bútorok különleges tartozéka, amely sok előnye van, ő:

 • A fő anyaggyártó anyagnak köszönhetően könnyedséggel és légtelenességgel jár a belső térhez, anélkül, hogy beágyazná a hasznos területet;
 • Ez abban különbözik a széles modell adott, amelynek köszönhetően lehetőség van arra, hogy válasszon egy terméket egy stílusban a meglévő objektumokat a helyzetet;
 • Gazdag dimenziós sorsal rendelkezik, ami harmonikusan adja meg a tartozékot bármely típusú szobába (különösen a kisméretű helyiségekben);
 • Támogatja a világítás a szobában, kisimítja a sötét foltok a belső és feltöltése a fény;

 • A választás megfelelő megközelítésével harmonikusan néz ki minden belső stylistban (az anyag textúrájából származik, és a szükséges díszítő-fogadások megteremtése);
 • A szerkezet erőssége jellemzi: megbízható és sűrű üvegből, véletlenszerű mechanikai hatásokkal szemben áll;
 • Ez egy gyakorlati kiegészítő, azzal jellemezve, hogy a működtetés, a kiváló megjelenés, az egyszerű gondosság;
 • A modelltől függően van egy formája változékonyság, amely lehetővé teszi a vevő számára, hogy a terméket a meglévő bútorok jellemzői tekintetében választhassa ki;

 • Úgy néz ki, látványos, függetlenül a modelltől: Ez a bútorok mindig egyedülállóak és felhívják a figyelmet, ezáltal lehetővé téve, hogy elvonja a szoba áthatolhatatlan sarkaiból;
 • Környezeti és hipoallergén bútorok, amelyek nem rosszabbak a fa analógjaihoz: A működés során nem engedi a káros anyagokat a levegőbe, nem a pusztítás hatálya alá tartozik, kiküszöböli a mikroorganizmusok kialakulását és formáját;
 • Tökéletesen kiegészíti a különböző helyiségek (hálószobák, nappali) belső összetételét, szükség esetén a szoba zónáját;
 • A sűrűségtől függően az anyag mennyiségét, a felület összetételét az ár jellemzi, amely lehetővé teszi a vevő számára, hogy kiválassza az optimális lehetőséget, figyelembe véve az ízesítési preferenciákat és a tervezett költségvetést.

Az üvegasztalok nincsenek hőmérsékletcseppek, amelyek ellenállnak a nedvességnek, így bármely ház belsejét díszíthetik, beleértve a magas páratartalmú szobákat is. Ezek a modellek eltérnek az űrlap ágyas analógjáitól: ezek kissé szélesebbek, az alábbiakban az asztallap nagy területe van. A modelleket gyakran tűnnek ki a mobilitás és kerekek száma: így lehet közelebb a kanapén, tolja, ha zavarja, eltávolítás a szög a szobában, ha sürgősen szükség, hogy szabad a tér.

A festékek használatával a modellek eltérő színűek lehetnek, ami megjelenik a megjelenési prémium és az otthoni tulajdonosok jólétében. Ezenkívül a felület dombornyomásos, színű vagy nyomtatható.

Annak ellenére, hogy az üveg kávészajtó tele van érdemekkel, hiányosságai vannak.

A belső tér tárgya:

 • A hideg jegyzetek belsejében teszi lehetővé, ezért alapos választást igényel a helyzet árnyalatainak, beleértve a falburkolatot, a padlóburkolat színét, a bútorokat, a függönyöket, a lámpákat;
 • Jelentős mechanikai károkkal összeomlik, karcolások vagy repedések formájában, ezért óvatosnak kell lennie;
 • Tökéletes tisztaságra van szükség: az átlátszó felületen a víz, az ujjlenyomatok, a por elvégzése tökéletesen látható;
 • A különböző bevonatokkal kiegészítve a szérumok por és kis részecskéi felhalmozódnak az ízületek ízületeiben, amelyek nem mindig törölhetik.

Az üveg kávésasztal kötelezi a bizonyos beállítási állapotot: bútorok, textíliák, fali dekoráció, kis belső dekoráció fog összehasonlítani vele, így van egy tartozék. Ezenkívül ezeknek a táblázatoknak meg kell ismételniük az alkalmazott anyagot: ha kizárólag az üvegből végeznek, akkor a mennyezeten vagy a falvilágításban is fel kell használni. Egy modell kiválasztása fémből vagy fából készült felületen, a belső térben, a dekorációt meg kell ismételni (minimálisan az árnyékban, a maximális számban). Ellenkező esetben a tartozék külön fog kinézni, megszakítja a helyzet külön szétszórt elemek.

Fajták

Kávé asztalok az üvegből – a modellek hatalmas világa. Feltételesen három csoportra osztható:

 • monolitikus;
 • csúszó;
 • Összecsukható.

Mindegyik design számos formában van kialakítva, díszítő technikákból, kombinálva más nyersanyagokkal. A monolitikus fajták a legtöbb rész dekoratív asztalok, főként szilárd matt vagy átlátszó pult. Az anyag elhalad, ami növeli erejét.

Az üveg érése a tervezés trükkös kialakítása: így a felületen kevésbé észrevehető ujjlenyomatok. Ezek a tartozékok kényelmesek, és az árnyalat rovására óvatosan diszpergálja a fényt.

Az átalakulás lehetősége a termék funkcionálisabbá teszi. A csúszó konstrukciókat egy szinkron mechanizmus jellemzi, míg a tartozék területe, a tartozék képes halhatékonyságra és akár négyre. Gyakran a modell átalakításakor megváltoztatja az űrlapot.

Az összecsukható analógok nem alacsonyabbak az előző fajtákhoz széles körben. A csúszó elemek megkülönböztető jellemzője az a tény, hogy az első esetben az asztali csúcsok területe a bomlása révén növekszik, a második – további részek hozzáadásának módja.

A gondolkodó ergonómia miatt az átalakulás lehetővé teszi, hogy egyedi és stílusos opciót hozzon létre, amely szimmetrikus vagy tervező lehet – aszimmetria.

Minden vonal klasszikus, szabványos és tervező elit termékei vannak, amelyek lehetnek:

 • egy láb;
 • három vagy négy támogató;
 • egy kerek támogatás vagy két keresztbe;
 • kerekek;
 • Üvegoldali arcok.

Dimenziók

A modern üveg kávéasztalok méretei nem rendelkeznek szigorú előírásokkal. Ma a paraméterek telepítve vannak a gyártók, így minden márka tartja méretét.

Általában a modellek megoszthatók:

 • kicsi;
 • mérsékelten közepes;
 • Tágas.

Ugyanakkor a kisebb fajták összecsukhatóak: a tabletop lehet 40×40, 50×50 cm, magassága 35-45 cm. Egyes termékek hosszúságúak 1 méterre. A transzformátorok 130 cm hosszúságot érnek el, amelynek szélessége 65-70 cm.

Formák

Az üvegből készült kávéasztalok egyedülálló formát vonzanak, amelyet dekoratív technikákkal egészítenek ki.

A legnépszerűbb termékek:

 • Kerek és háromszög alakú, hangsúlyt fektetve, és dekoratív elemek, kis polcok formájában, kis polcok formájában;
 • A téglalap alakú modellek klasszikusak az ismerős támaszokkal és a kiegészítő polcok jelenlétével a táblagép alatt;
 • Táblázatok négyzet alakú vagy kocka – modellek nagyrészt polcok nélkül, eredeti támogatásokkal;

 • Ovális fajták – az egy- és kétemeletes tervek számára, szokatlan alsó állványokhoz;
 • A számváltozatok szokatlan formák funkcionális alapon (ívelt üveg, keresztezett részek, göndör szél);
 • Absztrakció – sajátos kreatív, amelyet az esztétikai érzékelésnek konfigurálnak, így gyakran nincs funkcionális terhelés.

Anyagok

Az anyag egyedisége különböző nyersanyagokkal kombinálható. Az üveg tökéletesen kombinálva fémgel, rattan, fa, juhar, króm, műanyag befejezése. Ugyanakkor az üveg és a befejezés felülete eltérő lehet (matt, fényes, sima, dombornyomott, faragott).

A kombináció legsikeresebb kiviteli alakjai króm és fás tömb. A trim vagy az eset által létrehozott termékek kiemelik a kárpitozott bútorok hátterén.

Mindazonáltal megkülönböztetik a szilárdságot, azonban, ha a faanyaggal rendelkező modellek masszívan megjelennek, a hajlított fémből készült kovácsolt dekorációval rendelkező analógok képesek bármilyen légkört kihúzni azáltal, hogy megkönnyítik.

Lacobe (festett üveg) előállítása egységes színű, megerősített üveg vagy triplex. A legkedveltebb recepció hiányzik: a monofonikus formaterveket vagy a nyomtatási modelleket minden bútor ellen megkülönböztetik. Gyakrabban a tervezés két árnyalatot biztosít, melynek segítségével az egyik fotontermékek egyikének egyike; vagy fókuszálja az asztali mintát.

A nyomatok sokszínűek: ezek szigorú vonalak, faragott motívumok, virágos vázlatok, geometria és napelemek.

Színek

A modern technológiáknak köszönhetően az üvegtáblák színe változatos. A klasszikusok (átlátszó és fehér) mellett a divatos és stílusos modellek átlátszatlan barna és fekete hang. Kombinálva egy könnyű fém tónusú vagy fa, az asztal sötét területe különleges légkört teremt.

Átlátszó opciók a színadditív (kék, szürkés, türkiz) eredetiek, de szükség van a helyzet tárgyainak támogatására.

Kiváló és divatos vétel a könnyű vagy sötét wenge színfestéke: az üvegmodellek, amelyek e hangon fából készült, tökéletesen illeszkednek bármely klasszikus és modern irányba. Ma a reflektorfényben vannak.

Ugyanakkor nem fontos, egy partícióval, támogatással, polcokkal vagy egyéb kiegészítésekkel, egy modell készül: az árnyék az asztal különleges állapotáról beszél, még akkor is, ha az asztallap laconikus, és nincs egy göndör alakú.

Különböző stílusokban

A belső összetétel kialakításához szükséges műhely lehetővé teszi, hogy az üvegnapló táblázatokat különböző stílusokban írja be. Természetesen nem alkalmasak a loft szellemében, még akkor is, ha szándékosan kiabálnak minimalista kialakítással és egyszerű formában. Nem kívánatos használni őket az ország stílusában: az állapotbútor nagyságrendje magasabb, mint a rusztikus téma. A modern és klasszikus tervekben megfelelő üveg.

A leginkább harmonikusabb ilyen tartozékok az irányba néznek:

 • Modern;
 • klasszikus;
 • minimalizmus;
 • csúcstechnológia;
 • Avagard;

 • Art Deco;
 • Bauhauses;
 • bionics;
 • konstruktivizmus;
 • Kortárs.

A sikeres infúzió alapja a kívánt stílusban az íz jelenlétével magyarázható: néha komberálta az összeegyeztethetetlenséget, és megvizsgálja, hogy elválaszthatatlan része lesz az egész helyzet.

Melyik táblázat választhat?

Egy modell kiválasztása, lehetetlen egy bizonyos stylist másolása. Természetesen a terméknek hasonlóan, de a szokások és ízek mind különböznek. Mi jó az egyik felhasználó számára, úgy tűnik, hogy nincs kényelmetlen a másikra.

A választás több tényezőn alapul:

 • Ha egy funkcionális modellre van szükség, érdemes figyelmet fordítani az összecsukható opcióra: kényelmes, konkrét esethez igazodik, külső, külső szinten, miközben nem megfosztja a prémium típusát, és harmonikusan illeszkedik a stilisztikai tervezési célok nagy részében.
 • Ha nincs hosszú farkú szőnyeg az asztal helyén, érdemes kiválasztani a modellt a kerekeken: mobil, a helye beállítható, míg a lábak nem karcolják meg a padlóburkolat felületét.
 • Ha a szőnyeg ágyú, akkor érdemes figyelmet fordítani a termékre, masszív lábakkal, simított formában: nem fognak létrehozni a szőnyegfelületen, és nem fogják elrontani a szerkezetét, ha az asztalnak át kell váltania (ne béreljen) és nem fogja megszakítani a halom).

 • A nappaliban lévő üvegmodell kiválasztása fontos, hogy gondolkodjunk a praktikációra: előnyös, hogy egy modellt vásároljon egy fém- vagy faházzal és megbízható lábakkal (a rendszeres padló tisztítója nem veszíti el a megjelenés megjelenését).
 • Ha szükség van egy exkluzív tartozék verzióra, akkor érdemes figyelmet fordítani az éles díszítőelemek elfogadhatóságára, amelyek befolyásolhatják a felhasználót, vagy a felület felületét okozhatják.
 • Ha az ellátás nem probléma, akkor meg kell nézni a modellt a csúcshatárolóval: az asztal tetején található elemek egy másik anyagból készült kosárral nem hegesztve, még akkor is, ha a szoba padlója nem egészen még (különösen releváns, ha a táblázat a szőnyegen található).

 • Ami a tervet illeti, minden egyénileg, bár a termék bonyolultabbá tétele, annál nagyobb a mechanizmus bontásának valószínűsége (jobb, ha stílusos és megbízhatóságot fogadna, mint a hatalmas és összetett műszaki teljesítmény).
 • A munkalapok mérete és a táblázat magassága függ a szoba jellemzőitől és a bútorparaméterektől: a kanapéból kényelmesnek kell lennie ahhoz, hogy a megfelelő elemet megkapja, a felületnek elegendőnek kell lennie, különben az asztalnak úgy néz ki, mint egy szék kiesett a bútorok együtteséből.
 • Mesterek színe: Egy árnyék segítségével meg tudod verni a fény megvilágításának hiányát, vagy éppen ellenkezőleg, hangsúlyozhatja a belsejében lévő súgófestéket.

A modell ellenőrzését kísérleti módon végzik: a tabletop súlyos elem elhelyezése, akkor becsülheti meg a design stabilitását és a mozgás képességét (a kerekekkel ellátott modellekben). Az alapvető szabályok mellett a Közgyűlés minősége fontos, a termék minőségének és útlevélének rendelkezésre állása.

Nincs értelme vásárolni az interneten: nagy veszélyt jelent a rossz minőségű hamisítás megszerzésére.

Beállítások a belső térben

Üveg kávéasztalok – kiváló belső megoldás. A szépségük értékeléséhez láthatod a tapasztalt tervezők által javasolt helyek példáit:

 • A modell egy üvegpadlóval, egy fából készült házzal és faragott lábakkal, fekete színben, a tejtermékek kárpitozott bútorainak harmonikus befejezésévé válik, amelynek dekoratív párnák formájában van.

 • A fém tokban keretezett négyszögletes alak tömör modellje releváns az otthoni könyvtár belsejében: hangsúlyozására elegendő élő virág és egy kis monokróm szőnyeg van.

 • Kerek üveg asztal négy fém lábak illeszkedik a belső tér a nappaliban készült bézs-szürke festékek: támogatja termék, akkor egy korsó virággal, egy tál gyümölcs és több könyvet.

 • Megadhatja üdülőterületen a modell egy ovális alakú, kétszintes, forgalomba fényes illeszkedő tartozékok az asztal tetején, és alján a szokatlan dolgok egy hang a színek dekoratív párnák: csak és stílusosan.

Üveg kávésasztal készíthető a saját kezével. Hogyan kell csinálni, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: