Válasszon egy gyerekállványt a könyvekhez

A könyvek babaállványait esztétikai és funkcionalitás jellemzi. A cikk anyagából megtudhatja, hogy képviselik, mi történik, hogyan válasszuk ki helyesen.

Leírás

Baba állványok könyvekhez – különböző bútorok, amelyek hosses nyitott vagy zárt polcokkal. Ezek gyakorlati szervezők, amelyek segítségével zonatizálhat helyet, kényelmet és kényelmet biztosít.

Helyettesítették a terjedelmes falakat, eltérhetnek formák, méretek. Ennek köszönhetően különböző területeken és tervezésű gyermekszobáiban telepíthetők. A konstrukciók több sor blokkokból állnak. A modulok elegendő magassággal és szélességgel rendelkeznek.

Ez a bútorok kényelmesek a különböző korosztályok számára. A kedvenc könyveket, oktatási irodalmat és írószereket tárolhatja. Az állványok polcain van egy hely és a képek alatt. A rack használható kis játékok, festékek, ceruzák, albumok tárolás alatt.

Ezeknek a termékeknek a megjelenése és konfigurálása változatos:

 • Klasszikus opciókkal rendelkező dobozok nyitott polcokkal;

 • Beállítások fali polcok formájában kerítésekkel;

 • Lépési dobozok arc homlokzati panel nélkül;

 • Téglalap alakú alakok;

 • Módosítások zárt hátsó panelrel;

 • Különböző formák és gyermekjátékok formájában.

A modellek összecsukhatóak és nem szándékos, szekcionálhatók és átalakíthatóak. Alapelemek támogatják, keret, doboz, ajtók, csúszó rendszer. Néhány módosításnak nincs ajtók.

A fajok áttekintése

A gyermekállványok osztályozása tervezési, színes döntésnek, gyártási anyagnak, rögzítési módszernek minősíthető. Ezek szimmetrikus és aszimmetrikus, monokróm és multicolor. Némelyikük része a bútoroknak, másoknak – a belső tér független ékezetei.

A konstruktív kialakítás különböző lehet: klasszikus lineáris, szögletes, íves, fantázia. Egyes modellek laconikusak, és kizárólag az azonos méretű egyszerű polcokból állnak. Más modellek beépített asztalt tartalmaznak, ahol a gyermek pihenhet és olvashat, rajzolhat. Mások alacsony zárt dobozokkal vannak felszerelve.

A rögzítés típusának megfelelően a termék megfelelő kültéri és fal. A tápkábelek nemcsak a falak közelében telepíthetők. Ha szeretné, ellophatja a különböző funkcionális zónákat a gyermekszobában (például hálószoba és játék).

Polc polcok Helytakarékos, kevesebb mélységben különbözik (szűkebb). Helyhez kötött felszerelés a falhoz. A kisebb méretű eltérések kiválóak a kis méretű helyiségek térségének megszervezéséhez.

A klasszikus kialakítás mellett a könyvek, játékok és egyéb dolgok tárolására szolgáló padlóállványok nem szabványos nézet lehetnek. Például, az eladásra vannak polcok, az ábécé betűk formájában (M, A, K, P). Egyéb módosítások vannak házak formájában házak, fák, lépcsők. A legszokatlanabb modellek vadállatok (például elefántok) formájában készültek.

A gyermekkönyvállványok színei többfunkciós, ha szükséges, megvásárolhat egy fehér, kék, rózsaszín, türkiz, zöld, homokos színű terméket. kívül, A hangok széles választéka lehetővé teszi, hogy válasszon egy opciót, amely pontos megütéssel rendelkezik egy adott gyermekszoba belsejében.

A rackek színei lágyak, elfojtottak, semlegesek, világos és lédús lehetnek.

Anyagok

Nyersanyagok a gyermekek számára készült könyvállványok gyártásához egy fa, származékai és műanyag. Minden egyes típusú anyagnak számos funkciója van, amely befolyásolja a késztermék működési tulajdonságait.

Faipari

Fa – közös anyag, amelyet környezeti és természetesség jellemez. Ártalmatlan az egészségre, tartós, fal- és kültéri struktúrák gyártására. Festést biztosít, a megbízhatóság és a gyakorlatiasság jellemzi.

Nagyszerűnek tűnik, a számla nemessége jellemzi, lehet, hogy egy másik árnyalatú, az egyszerű tervekhez használható, egyszerű gondossággal jár.

Műanyag

Műanyag modellek világosak és színesek. Ma tartós anyagból készülnek, így egy szelíd kezeléssel, több évig is szolgálhatnak. Ez általában a padló vagy a szerelt típusú (kompakt polcok polcok) kis kialakítása. Az ilyen bútorok gondozása egyszerű, elegendő nedves ruhával törölni.

Egyéb

A fa és a műanyag mellett a gyermekkönyvállványok gyártása MDF-t és forgácslemezt használ. A természetes fa kiváló minőségű utánzása lehetővé teszi, hogy egyedi termékeket hozzon létre megfizethető áron. Az ilyen állványok praktikusak és funkcionálisak.

Alkalmasak a különböző stilisztikai megoldások gyermekszobáinak elrendezésére. Anyagokat speciális készítményekkel és lamináltakkal kezelünk. Felszínük lehet fényes és matt, ellenáll az ultraibolya, a nedvesség, a hőmérsékleti különbségek.

Tippek a választáshoz

Az egyik vagy egy másik állvány kiválasztása számos tényezőtől függ. A tervezési méret, a tervezés, az űrlap, a funkcionalitás a gyermek kora és igényei alapján van kiválasztva.

Tekintsük a választott fő árnyalatokat.

 1. A tizenéves szobában készítsen egy egyszerű formát.
 2. Schoolboy, akit csuklós opciót készíthet a tankönyvek polcaival.
 3. A tér megszervezéséhez és kirakodásához jobb, ha zárt alsó fiókokkal rendelkeznek modellt.
 4. Ha a könyvek kicsit, akkor nincs értelme egy nagy dobozban, egy tömör és racionális modell illeszkedik.
 5. Egy nehéz perspektívával rendelkező szobában a sarokmodell helyére gondolhat, és értékes centimétereket takaríthat meg a hasznos területről.
 6. A tisztítás egyszerűsítése érdekében a terméket a lábak mellett választhat.
 7. A vásárlás fontos, hogy a bútorok kombinációja elrendezési elemekkel. A harmonikus belső tér nem lesz felesleges.
 8. Minél kisebb a gyermek, a megfelelő vásárolni egy lekerekített élek.
 9. A rack egy adott helyen kerül az óvodában, a négyzet területén alapulva.
 10. Az óvodás szobájának javítása érdekében egy művészeti objektum formájában vásárolhat egy állványt.

A szoba elrendezésétől és a bútorok helyétől függően néha 2 állványt vásárolnak. Ezek szimmetrikusan vannak elhelyezve, például az ablakhoz képest. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megszervezzen helyet azáltal, hogy egy modult a képzési irodalom alatt, a másik pedig művészi.

A rack polcainak optimális mélysége 15-25 cm. Meg kell tennie az opciót, amely kényelmes a könyvek helyére. Nem kell játszaniuk a keret szélességét. A táblák ideális vastagsága 2,5 cm.

A könyvek sokat mérnek, ha az ezred vékony, legyőzni (különösen a műanyag modellekhez). Ami a blokkok méretét illeti, nem lehetnek nagyok. Hosszuk nem haladhatja meg az 1 m-t (ideális esetben 2-szer kevesebb).

A termék megvásárlásakor figyeljen a biztonságra és a fenntarthatóságra. A vásárlásért való fizetés előtt még a kötőelemek is ellenőrzik. Mindennek megbízhatónak és tartósnak kell lennie. Ne vásároljon terméket a kirakatból. A gyakorlatban megmutatja, hogy szakadt szál vagy más hibák.

Gyönyörű példák a belső térben

Számos eredeti ötletet kínálunk a gyermekek szobáinak a kortárs polcrendszerekkel való elrendezéséhez.

 • Gyakorlati és biztonságos könyvtároló állvány, ahol több kedvenc játéknak van helye.

 • A felső panelhez tartozó állvány sarokmodellje, amely a játékok polcaként használható

 • Stabil kompakt állvány könyvek és magazinok számára, A játékok tárolására szolgáló páros dobozokkal van felszerelve.

 • Felfüggesztett tervezés 4 sor polcok és védőelemek figyelmeztetnek egy csepp könyvet.

 • Eredeti modell zsiráfokkal, Képes tanítani egy kis nyugtalan gyermeket.

 • Csillapítási fal mint egy szervező egy olyan gyermekszobához, amely képes még a legegyszerűbb belsejét díszíteni.

 • Két különböző állvány felszerelése házak formájában, A gyakorlatiasság, az egyszerűség és a struktúrák szépsége.

 • Tárolórendszer ajtókkal, lehetővé téve a gyermek számára, hogy támogassa a példamutató rendet a szobájukban.

 • Példa modell a tágas gyermekek elrendezésére – Zárt és nyitott polcok tervezése, képesek a könyvek, játékok és még ruhák felszerelésére.

 • Mini-polcok, amely még egy kis óvodát is díszíthető.

Tudjon meg többet a gyerekek állványáról.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: