120 literes betonkeverők jellemzői

Sokan most épülnek házat és magánházakat, garázsokat és egyéb tárgyakat a háztartási részekre vonatkozó személyes igényekhez. Erős építés és a betonkeverő nélkül ésszerűtlen. Vele, a beton teljesítménye, falazat (ha egy tégla vagy kő tárgy épül), és a befejező munkák többször is növekednek, miközben megmentik saját fizikai erőket. És az ára betonkeverők elég demokratikus, különösen azok számára, akik decisled nagyszabású építkezés. Egy emeletes ház, egy garázs és más kis épületek építésére elég nagy betonkeverők 120 liter. Fontolja meg az ilyen eszközök részleteit.

Előnyök és hátrányok

A beton és habarcs készítése saját betonkeverővel több komoly előnye van a kész keverékekhez képest.

 • Az Ön megoldása vagy betonja a minősége, hogy szüksége van. A mester magabiztos a megbízhatóságban és az összes összetevőivel való megfelelésben. Nászutas termékek előállítására jelenléte nélkül az ügyfél, így nem lehet tudni, az biztos, melyik márka cement, hogy milyen típusú homokkal vagy törmelék használták a gyárban, valamint milyen arányban.
 • Nehéz kiszámítani, hogy a betonkeverő gép kirakodjon. A beton árai meglehetősen magasak, így az egyik attribútum több liter hiánya több kocka teljes épit is eredményezhet.
 • A saját keverővel bármilyen szabadidőben megtervezheti a munkát, egyáltalán a szállítótól függően.
 • A telepítéssel való együttműködés, pontos mennyiségű beton vegyes. A késztermékek megrendelésénél nehéz megbecsülni a szükséges anyagmennyiséget: szinte mindig nagy vagy nem elég.
 • A telepítésével mindig szünetet tarthat a munkában. A késztermékekkel lehetetlen megengedni – szükség lesz arra, hogy a teljes anyag teljes mennyisége véget érjen.
 • A behozatali megoldáshoz ingyenes szállításra van szüksége. Ha nincs ilyen lehetőség, meg kell egyesítenie a keveréket egy megfizethető helyen, majd adja át az építési helyszínen a talicska vagy a hordágyon. A készülék közvetlenül az objektumból van felszerelve.

Az építőipari berendezés birtoklása hátrányai közé tartozik az építőanyagok beszerzésének és szállításának szükségessége: cement, homok, törmelék, víz.

Ezenkívül sok fizikai erőt töltenek az összetevők hátulján a betonkeverő tálban. És szükség van időre, hogy minden egyes dagasztás után a tálak tisztítására és mosására is legyen.

A fajok áttekintése

A betonkeverők a következő jelek szerint fajtákra oszthatók:

 • a motor típusával (benzin és elektromos);
 • a tál méretéről (térfogata) – 30 és 300 L között;
 • a cselekvés elvén;
 • Hatalommal.

A benzin csapok alkalmasabbak azok számára, akik elkezdenek építeni a “nulla” területen, ahol nincs áram. Ezek több mobil. Az elektromos aggregátumok sokkal olcsóbbak és könnyebbek.

A telepítési méretek elengedhetetlenek és függnek a tál kapacitásától (dob, csigák). Minél nagyobb a tál térfogata, a dimenziók és a nehezebb technika.

A cselekvés elvén vannak betonkeverők gravitációs és kényszerkeverés. Az elsőben a dob rögzített pengékkel forog, másrészt – a pengéket rögzített dobral forgatják.

A készülék teljesítményét a késztermékek maximális mennyiségétől számítjuk ki. A motor olyan hatalomra van állítva, hogy a betonkeverék keverésével kapcsolatos problémák nélkül.

A privát építéshez, a gravitációs hatás konkrét keverékei 120 l tálakkal, kiemelkedő 60-70 liter előkészített beton. Ennek a készüléknek a motorja legalább 0,55 kW-nak kell lennie. Táplálkozás – 220 V.

A legnépszerűbb M-120 háztartási villamos keverő, amelynek motorja 550 W. Ez a keverő elegendő ahhoz, hogy egy személyt súlyos és egy teljes dagasztásban dolgozzon.

A kínai CM-120 ECO egységnek 120 literes dobja is van, de a kész beton legfeljebb 80 literes. A motor teljesítménye 650 W. Súly – 60 kg.

Hogyan kell használni?

Bármely konkrét keverőnek van egy olyan használati útmutatója, amelyben írja, hogyan készítsük el a keveréket, terhelje az ömlesztett összetevőket és a vizet, amelyet először ömlesztett anyagokból töltenek ki.

A legtöbb esetben a megrendelés a következőképpen ajánlott:

 1. Betonkeverők felszerelése sík felületen;
 2. Csatlakoztatja azt a hálózathoz 220 V;
 3. A pengék kenése és a dob belső ürege gépi olajon;
 4. A víz egy része;
 5. Cement és homokrészek betöltése törmelékkel;
 6. A dob bekapcsolása;
 7. a keveréket 2-3 percig keverjük össze;
 8. A száraz összetevők és a víz többi részének betöltése.

A kész keverék szükséges a forgó dob dőlésszögével a tuba beolvadásához, és a dobot vízzel öblítjük. Hálózati egység letiltása.

A 120 literes betonkeverők jellemzői az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: