A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

Még a nagyon tiszta tulajdonosok a lakásban is megjelenhetnek hibák. A vérhely-rovarok szomszédsága nagyon gyorsan elviselhetetlen lesz, és sürgősségi intézkedéseket kell tennie a megsemmisítésre. A beltéri fertőzés első jeleiben a szétválasztásnak kell lennie, az összes felületet speciális gyógyszerrel feldolgozza. A modern eszközök lehetővé teszik, hogy magadat csinálj, anélkül, hogy szakembereket vonz. Sokan inkább ezt a lehetőséget kedvelik, nem akarják problémát az emberekre. A hatékony otthoni feldolgozáshoz megfelelő “forsyt” szakmai előkészítés alkalmas.

A Bedbugs forsight alapok használata

Leírás

Az “Forsyt” legutóbbi generációs inszekticidje a bedbugokból koncentrált formában van, gél, emulzió és granulált por formájában. Az Forsyt emulzió a legmegfelelőbb és hatékony, hogy a házat a vérszegekből kezelje.

Az emulziót különböző tartályokban értékesítik – 5 és 10 liter, liter és 50 ml palackok. A kémiai költségek száma függ, és a 200-5000 rubel tartományban változik.

“Forsyt” a gél formában kerül eladásra egy 30 gramm fecskendőben, amely körülbelül 60 rubel.

A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

A könnyű arany szín koncentrált előkészítése éles szaga, erősen kézzelfogható a feldolgozási folyamatban, de gyorsan viharvert. Az emulzió nem elpárolog, és alkalmas arra, hogy a lakóhelyeken lévő hibák csalódása legyen.

A fő hatóanyag a “Forsy” – 25% -a pogressziós méreg. Kapcsolatban, paraziták megbénítják a belső szerveket, miután elkerülhetetlen halál következik be. A lárvák és a tojás héján romboló rombolósan cselekszik. Ezért alkalmazása lehetővé teszi, hogy ne csak elpusztítani felnőtt egyének, hanem elpusztítja az egész lakossága hibák telepedett a hazai. Permetezés után az eszközök 15 perc múlva kezdődnek. A paraziták halála kissé később, körülbelül 12 óra.

Ráadásul a “forsait” összetétele alacsony mérgező, de mégis ez egy mérgező anyag.

A megoldás nem különbözteti meg a párolgást, ezért az alacsony veszélyességi vegyi anyagokra vonatkozik (4 veszély).

A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

Ha egy személy bőrét sújtja, van egy kis hyperemia. Egyszer a nyálkahártyán, az eszköz irritációt okozhat.

Egyszer a nyelőcsőben a gyógyszer erős kémiai mérgezést okozhat. Az emberi testre gyakorolt ​​hatással a gyógyszer a 3 veszélyességi osztályra utal.

Az emulziós szag hosszú belélegzése ájulás, szédülés, allergiás támadás, hányinger, kémiai mérgezés. A szükséges biztonsági intézkedések elfogadása megakadályozza az események fejlesztésének ezen verzióját. Ezért a “Forsight” gőz tekintetében a definíció a második veszélyességi osztálynak tekintendő.

Általában megfelelő oldat előállítására ellen poloska, betartva valamennyi ajánlást, akkor tekinthető teljesen biztonságosnak rovarmentesítés.

A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

Előnyök és hátrányok

Mint más kémiai kompozíciók, “forsyt”, a hibák kiküszöbölése, pozitív jellemzőkkel és néhány hibával rendelkezik.

A kétségtelen plusz az, hogy az emulzió nem bepárolódik a feldolgozott felületekből. Ezért olyan otthonokban használható, ahol a kisgyermekek és az allergiás betegségekben szenvedő emberek élnek. A nyilvános területeken alkalmazható, többek között ahol a termékek találhatók, és az ételek (az étkezdékben, kávézókban és hasonlókban) elfogadottak.

Az “Forsyt” hosszú időtartamot mutat a vérfenntartó rovarokra (legfeljebb 4 hónappal a ház kitermesztése után, ha nem törli a feldolgozott felületeket). Ebben a tekintetben nem ajánlott a kábítószert a nehéz hozzáférés zónájában mosni, általános tisztítással foglalkozik.

Így továbbra is profilaktikus ügynökként fog működni.

A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

Használati útmutató

Az “Forsyt” emulzió nagyon kényelmes, mert félig előkészített formában értékesítik. Csak vízzel kell hígítanod. Hígítson fontos, szigorúan az utasítások utasításait követve.

A feldolgozást óvatosan kell elvégezni, az összes sarkot és tárgyat a fertőzött térben. Mivel a gyógyszer a közvetlen kapcsolatfelvétel után a rovarokat érinti, kötelező kezelési falak, padló, bútorok, bútorok, dolgokat a szekrényekben és más dolgokban.

A gyártó megjegyzi, hogy a kábítószer hatása a parazitát érintkezik vele, bénulással és mentőkkel a mérgezésből.

A hibák teljes hatása és végső részvétele érdekében ezt a gyógyszert újra kell alkalmazni, 3-4 napos időközönként a feldolgozás között.

A Bedbugs forsight alapok használata

A “Forsyt” gyógyszer hatásának felgyorsítása érdekében a gyártó lehetővé teszi annak megosztását hasonló eszközökkel a paraziták elpusztításához. Ezzel párhuzamosan kezelheti a “klorofos” vagy “mikroozin” házat. Fontos figyelembe venni, hogy ezek a készítmények mérgezőek. De felgyorsíthatja a lakást a bedbugok inváziójáról.

Ne várjon egy azonnali eredményt a “Forsight” alkalmazása után. A hibák azonnal eltűnnek. A gyógyszer fokozatosan megsemmisíti az összes rovarot az imádó, lárvák és hibák színpadán.

Miután a helyiséget a levegőben lévő helyiségbe helyezte, az eszközök specifikus illata érezhető, ami teljes mértékben 10 napig eltűnik.

A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

Kiképzés

Mielőtt a gyógyszert egy bizonyos konzisztenciára tenyészteni, a helyiségek előkészítésére.

 • Kiterjeszti az összes felesleges elemet a lakásból, amelyet korábban lárvák és paraziták jelenléte.

 • Higiénikus szerszámok és ételek hajtogatják a csomagokat és a homlokzatot.

 • A hűtőszekrényben vagy az erkélyen (beleértve az élelmiszerboltot, a teák stb.).

 • Bútorok a maximális szétszedményes elemekhez. Régi bútorok, ha lehetséges, jobb, ha a szemétbe kerül, és ideális esetben – vegye ki a várost és égjen.

 • Törölje a felületeket a porból, távolítsa el a dolgok klasztereit, és ne dobja ki a felesleges. A régi dolgokban a paraziták leggyakrabban nőnek, tojással és egész telepekkel fészkeket hoznak létre.

 • Csúsztassa a háttérképet a falról a falról, zárja be mindent a rés falaiban, hogy rögzítse a halasztott fetingeket.

 • Mutasd meg az összes plakátot, plakátot, polcokat és egyéb.

 • Óvatosan törölje le a padlókat, küszöbértékeket, lábszárakat, törzseket.

 • A feldolgozás előtt meg kell határoznia a lakást, hogy elkerülje az áramlási sérülést.

 • A feldolgozás időpontjában távolítsa el a gyermekeket a lakásból és az egész életben, azokon kívül, akiknek van egy “forsyt” szétválasztás.

 • Kihozza az összes állatot. Madarak, akvárium, rágcsálók és élő virágok szállítása.

 • Készítsen gumi kesztyűt, eldobható védőruhát (fürdőköpeny) légzőkészüléket vagy sűrű gézköteget.

A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

A “Forsyt” permetezés előtt történő tisztításnak az otthoni bedbugok nagyobb hatékonyságú feldolgozásához kell elvégeznie. Tehát az alapok nagyobb valószínűséggel járnak oda, ahol a vérszövetek leggyakrabban települnek.

A gyártó által csatolt utasítások olvasása. Az emulzió előkészítésében meghatározott arányok megfelelő betartása a lehető leghatékonyabbá teszi a folyamatot.

A felhők fertőzött fertőzött helyiségének szétválasztására szolgáló megoldás elkészítéséhez 1 liter vízben 50 ml vegyi anyagot kell oldani. Az oldatot hideg vízen kell elkészíteni, mivel a szomszédos folyadék csökkenti a mérgező anyag hatékonyságát. A vízben elvált 50 ml mennyiségű mérgek elég ahhoz, hogy teljes mértékben kezeljék a területet akár 40 m2-ig. Ha ezt a megoldást használja, hogy megakadályozza a bedbugok megjelenését, elegendő 4 szobás lakás kezelésére.

Az “Forsyt” a fő gyógyszerként is használható, és a paraziták megelőzésével kapcsolatban: az oldatot az elsődleges feldolgozáshoz hasonlóan állítjuk elő, de kisebb koncentrációt lehet megengedettek.

A Bedbugs forsight alapok használata

Kezelés

A helyiségek feldolgozása a “forsyt” gyógyszer, valamint más vegyi anyagok, amelyek a védőruházat szükségesek. Ajánlatos légzőkészüléket és szemüveget használni. Ha ragaszkodik óvatossághoz, megengedhető, hogy csak maszkban és kesztyűben legyen.

A feldolgozást az elkészített oldatot a porlasztóból permetezzük. A “Forsait” nem hagy nyomokat semmilyen felületen, beleértve a textilt is. Ha a padlót fával borítják, különösen régi, zsetonokkal, potholesekkel, a megoldásnak az összes repedésbe kell öntenie. Így jöjjön a lábazatokkal és a bútorokkal, a falakkal, az ajtószerkezetekkel, az ablakkeretekkel. Ezek a helyek a leggyakrabban a vérszint paraziták túlélése.

A szekrények, ágyak, matracok, szőnyegek, puha és szekrény bútorok, párnák és üzletek polcasai feldolgozása. A szétválasztás, szorosan károsítja az ablakokat és a bejárati ajtókat.

A feldolgozott ház 5-8 órán keresztül zárva kell maradnia.

A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

Munka befejezése

Miután feldolgozta a négyzetméter “forsyt” a bedbugs-tól, a házat legalább 12 órát kell hagynia. Annak ellenére, hogy a gyógyszer valójában nem elpárolog, még mindig túl nagy toxinok maradnak a levegőben (figyelembe véve, hogy a szerszámot permetezzük). A permetezőszobában lévő személy hosszú távú jelenlétét hátrányosan befolyásolhatja az egészségét.

A súlyos szédülés és hányinger lehetőség van.

A Bedbugs forsight alapok használata

A Bedbugs forsight alapok használata

Elővigyázatossági intézkedések

Legyen óvatos, ha a házat a kémiai eredetű eszközzel és azt követően – kötelező intézkedés.

Ha az oldat permetezője a bőrre vagy a szemre esett, akkor azonnal meg kell mosni a sérült parcellákat csapvízzel.

A feldolgozott helyiségbe való visszatérés után legalább 30 perc alatt átjárható szellőzést kell rendezni.

A lefolytatás után nedves ronggyal kell megnedvesíteni a szappanoldatban, és törölje le az összes felületet, kivéve a falak és a mennyezeti lábak tetejét (ahol nem lehet elérni a gyermekeket és az állatok elérését). A “Forsight” maradványai ezeken a felületeken végül befejezik a hibák kolóniáját, beleértve a tojásokból származó lárvákat is.

Az eszközök aktívan működnek 90 napon belül.

A Bedbugs forsight alapok használata

Minden kárpitozott bútor, szőnyegek és porszívók matracjai (előnyösen egy porszívó mosási funkcióval vagy gőzzel), a padlót porral mossuk. Ágynemű, ruházat és textil Ez tanácsos gondosan elindítani a rovar tojás rétegeinek megmentése érdekében. Mosás és mosás esetén jobb, ha mindent érintenünk az előkészítéssel kapcsolatban.

Ha ezek után mozgórészház feldolgozás, az „Forsyt” emulzió továbbra is élősködnek, feldolgozására kell tölteni újra, várva egy héttel az előző rovarmentesítés.

A rovarirtó gyerekek és a háziállatok mérgezőjeinek kiküszöbölése érdekében a méreggel rendelkező palackot zárt szekrényben kell tartani, előnyösen magasságot és távol az ételtől.

A Bedbugs forsight alapok használata

Értékelések áttekintése

A legtöbb vásárló, akik az elősegítő megoldás esetében próbálták meg, vegye figyelembe, hogy a hatás kívánatos más eszközök rögzítésére a parazita rovarokból. Ez aktiválja a FELHASZNÁLÁS HATÁSÁNAK ÉS MEGBÍZHATÓ A HÁZTARTÁS MEGHATÁROZÁSA A HÁZTARTÁSBAN A BROWRE CIRCUIT-ből hamarosan és rendkívül hatékony. A Bedbop elleni emulzióról kétértelmű értékelések találhatók: valaki kedveli a biztonságot és a megfizethető költségeket, hogy kényelmesen dolgozzon vele, és valaki elégedetlen a kellemetlen szaggal és hosszú várakozási idővel.

Ennek ellenére az “Forsyt” nagyon hatékony és népszerű peszticidnek tekinthető a házi paraziták elpusztítására. Hagyja, hogy hatékonysága észrevehetően ne haladjon azonnal, de megvizsgálja, hogy a szakmai gyógyszerekhez tartozó professzionális kábítószerekre vonatkozik, amelyek speciális disznasztási szolgáltatásokat és SES-t használnak. A szakértők biztosítják, hogy ez a referencia minden engedélyt használjon a lakossági helyiségekben.

Ez a tény nagymértékben növeli a felhasználó bizalmának szintjét az elősegítés relatív biztonságában és hatékonyságában.

A Bedbugs forsight alapok használata

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása