A BedBugs “Rapor” használata

Hozd otthoni hibákat. A tömegközlekedésben is elosztják őket. Amikor Pest jelenik meg, fontos, hogy azonnal menjen a harcra. Ha a bedbugoknak van ideje, hogy néhány fészket indítson, akkor nehezebb lesz vezetni őket. A “Raptor” termékek lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen elpusztítsa az összes kártevőt.

Sajátosságok

A “Raptor” cég magas színvonalú szakmai eszközöket kínál a rovarok elleni védelem érdekében. A gyártó régóta vezető szerepet tölt be az oroszországi inszekticidek gyártói szegmensében. A kompozíciót gondosan átgondolják és teljesen biztonságosak az emberek számára. Minden eszközt tesztelnek, ami kiküszöböli a lehetséges toxicitást.

Az új generációs inszekticidek jó eredményt mutatnak a hatóanyagokkal szembeni rovarok tekintetében is. A bedbugokból származó “Raptor” számos felszabadulási formát tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a legkényelmesebb kártevővédő formátumot.

A vállalat termékeinek előnyei nagyon sokat.

 1. A kiegyensúlyozott összetétel egyszerre több hatóanyaggal rendelkezik. Ennek köszönhetően az alapok elég gyorsan elkezdenek cselekedni. A hatás a használat után 15 perc elteltével látható.
 2. A méreg koncentrációja jelentéktelen. Elég a bumm halálához, de egyáltalán nem érinti az embereket és a háziállatokat.
 3. Azt jelenti, hogy a házat a rovaroktól néhány héttel az alkalmazás után védi.
 4. A kompozíciók kellemes szagokkal rendelkeznek.
 5. Használat után az alap nem hagyja el a foltokat vagy válást, ne hagyja el a bútorokat.
 6. A rendelkezésre álló költségek és a szélesebb körű előfordulási lehetőség lehetővé teszi, hogy bármikor megvásárolja a kívánt gyógyszert.
 7. Az eszközök alkalmazása meglehetősen egyszerű. A gyártó mindig világos használati útmutatót készít.

A “Raptor” pénzeszközeinek megfelelő használatával mindezek az előnyök nagy szerepet játszanak. Elég 1-2 kezelés a kívánt eredmény eléréséhez. Meg kell feldolgozni azokat a szobákat, amelyek még nem fertőzöttek a felhők.

Azonban a “Raptor” termékek és hátrányok.

 • A Spriesnek kevésbé koncentrált összetétele van. Az egyik feldolgozás nem elegendő erős fertőzéssel.
 • A CLAPS alkalmazkodhat a hatóanyaghoz. Ezért fontos, hogy minőségi feldolgozást végezzen.
 • Segít az ágyhibák ellen, de nem befolyásolja a rovartojást. Ezért kell újból fertőtlenítést tenni néhány hét múlva.

Az ilyen hátrányokat azonban egyszerűen nehézségekbe ütközik. Mindig fontos a gyártó ajánlásainak követése.

A szerszámot nem feltétlenül alkalmazzák közvetlenül a vásárlás után. Igaz, ebben az esetben sötét és hűvös helyen kell tárolni, távol a hőforrásoktól.

Hatótávolság

A rovarölő “raptor” több formában készül. Aeroszolos anyag kevésbé koncentrált, mint egy aquafumigator. Ezért jól megfelel a klasztereknek a korai szakaszokban történő leküzdésére. Az Aquafumigator egy másik elven dolgozik. A hatóanyag koncentrációja azonban magasabb, de nem károsítja.

Olvasson tovább  Az extrudált polisztirol hab URSA XPS jellemzői

A választás során érdemes navigálni a saját kényelmét és a létesítményeket. Ezeknek az űrlapoknak a használata a biztonsági intézkedéseknél eltérő. A fúrógép jobb behatolva a nehezen elérhető zónákba.

Mindenesetre a használat után szellőznie kell a szobát. És minden eszköz csak a felnőtt személyeket érinti, anélkül, hogy befolyásolná a hibákat.

Aeroszolok

A permetet 225 ml-es térfogatú hengerben értékesítik. A kompozíció a közvetlen érintkezési hibákat érinti. Javasoljuk, hogy mérsékelt vagy kis számú paraziták használata. Ha sok hiba van, akkor az eszköz csalódást okozhat. A kábítószer gyorsan települ a felületeken.

Az aeroszol aktív hatását permetezés közben nyilvánul meg. A következő órákban a hatékonyság csökken, de még mindig 21 napra ment. Feldolgozó ágynemű, párnák és matracok Ez azt jelenti, hogy nem. A spray-t különböző felületek fertőtlenítésére használják, például a szex, a falak.

Az aeroszolkazetták készítménye nem károsítja az emberek egészségét, elég kellemes aroma. A feldolgozás során azonban még mindig érdemes a szobát, távolítsa el a háziállatokat. Használat előtt csak meg kell rázni a palackot.

Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen termék nem befolyásolja a hibás tojásokat. Ezért fontos újrafeldolgozni 2-3 hét után.

Akvafumigators

A hatóanyagot vízzel keverjük. Ezután a megoldás csak elpárolog. Ebben az esetben a készüléket nem kell behelyezni a kimenetbe. A füstvédőt jó teljesítmény és biztonság jellemzi. Folyékony összetétele hatékonyabb, mint a lemezek.

A hatóanyag az eszközökben digitális. Teljesen biztonságos az emberi egészségre, nem toxikus. Az eszköz az eredményt mutatja, még akkor is, ha nyílt helyen használják. A hatóanyag koncentrációja meglehetősen nagy a használat után néhány nappal. A digitalotrin belép a felhő testébe, és blokkolja a mozgási funkciókat, a reprodukciót.

A hatóanyag fémtartályban található. A vízzel való érintkezés után egy speciális pár alakul ki. Az anyag kiterjed a levegőn, a szoba minden sarkába esik. Ez a folyamat néhány percig kezdődik a készülék használatának kezdete után. Ebben az esetben az anyag csendesen behatol a kárpitozott bútorokon, belép.

Ez a működés elve teszi olyan fumigátort, amely olyan hatékony. Digitálisan alacsony sűrűséggel rendelkezik, így a település időbe telik. Egy ideig az anyag csak szárnyal a levegőben. Ez garantálja a nagy hatékonyságot.

Használati útmutató

Használja a “Raptor” termékeket meglehetősen egyszerű. Azonban a pontos utasítás a kiáramlási űrlapotól függ. Az aeroszolok többféle fúvókával rendelkeznek az összes nyíláshoz való hozzáféréshez. A vásárlás után azonnal feldolgozhatja a feldolgozást. A gyártó mindig utasításokat és óvintézkedéseket ír az üvegről.

Olvasson tovább  A téglák kiszámításának finomságai a házon

A feldolgozás megkezdése előtt általános tisztítást kell végeznie. Ugyanakkor fontos alaposan eltölteni, mossa meg a padlót és más felületeket. Minden kárpitozott bútorot el kell távolítani a falaktól, hogy alapos kezelést tudjon költeni. Függönyök, ágytakarékok, ruházat és egyéb dolgok nagy hőmérsékleten vagy kortyolásra kell csomagolni. Ez lehetővé teszi, hogy megölje a tojásokat és a felnőtt személyeket, akik textíliákban rendezhetik.

A lakást fel kell szabadítani a színekből, akváriumokból, terráriumokból. Élelmiszerek, ételek és játékok lezárhatók, de jobb, ha jobbá teszik. És a lakás feldolgozásának időpontjában is minden embert és háziállatot kell hagynia. Az ajtók és az ablakok szorosan bezárulnak, hogy az aeroszol nem fog eltűnni.

Itt van a feldolgozási folyamat a “raptor”.

 1. Rázza meg a léggömböt. Ez lehetővé teszi az egyenletesen terjeszteni az összetevőket.
 2. Személyre szab. Kesztyű, maszk és fürdőköpeny használata szükséges.
 3. A jogorvoslat 30 cm-es távolságra történő szórása. Ki kell húzni a kezét, és tartsa függőlegesen a szerszámot.
 4. Egy helyen nem kell több mint 2 másodpercet befolyásolni. Nedves foltok és puddes nem.
 5. Fontos, hogy egy vonalat vezethessen anélkül, hogy megszakítaná. Így a hibák nem lesz képesek átkelni a feldolgozóhelyet.
 6. Különösen fontos a fészkek megtalálása és szórása. Ez lehetővé teszi, hogy maguk a hibákat és lárváikat a hatóanyaggal fedezzék.
 7. A fertőtlenítés vége után zárja le a lakást 30 percig. Ezután óvatosan szellőzzük a szobát 1 órán át.

Aquafumigator egy kicsit másképp használatos. Fontos megegyezni az utasításoknak, különben a hatóanyag hatékonysága jelentősen csökken. Alkalmazza a fumigátort sokkal könnyebb, mint a permetezés elvileg különbségek miatt.

Fontolja meg, hogy a kezelés hogyan.

 1. A aquafumigator rendszer tartalmaz egy tartályt méreg, egy csomagot folyékony, munkaképesség. Használat előtt minden komponenst ki kell húzni a csomagból.
 2. A műanyag a szoba közepén telepíthető. Fontos, hogy lapos és sima felületre helyezzük.
 3. A csomagolásban töltse ki a folyadékot a csomagból. Tegye be a fémtartályba. Fontos, hogy a kilépési gőz lyukak a tetején helyezték el.

A fertőtlenítési folyamat maga pár perc múlva kezdődik. Ez idő alatt fontos, hogy kijusson a szobából, és zárja be az ajtót. A 30 m2-es területet 3 órán belül feldolgozzák. Az eljárás befejezése után óvatosan szellőzni kell a szobát. Szükség esetén a feldolgozási idő 12 órára emelkedik.

Olvasson tovább  Az ágykocsikról és az őket küzdve

Az újrafeldolgozás 2-3 héten belül történik. Ebben az időben a tojások hibái lesznek, amelyek már elhalasztották. Önmagukban egyáltalán nem érzékenyek a mérgekre.

Ugyanakkor fontos, hogy előzetesen felkészüljünk a szoba fertőtlenítésére.

 1. Tűzjelzés letiltása. A párolgás hamis pozitívhoz vezethet.
 2. Távolítsa el a higiéniai és ételek tárgyait a szobából.
 3. Közeli motorháztető. Ehhez kényelmes műanyag zacskó vagy skót használni.
 4. A bútorokat meg kell bontani, és az összes szekrény – nyitva.
 5. Fontos, hogy bezárjuk az ablakot, és szorosan zárja be az ajtót. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyag hosszú ideig befolyásolja a szobát.

Aquafumigator sokkal könnyebben használható. Csak fontos, hogy helyesen kiszámolja a feldolgozási időt a helyiség területén alapulva. A textíliákat és a ruhákat is fertőtlenítik egy ilyen alapgal.

Fontos, hogy betartsák a gőzzel történő fertőtlenítés biztonsági szabályait.

Értékelések áttekintése

A Raptor Aerosol nagyon könnyen használható. de Ez csak gondos feldolgozás esetén jól mutat, ami sok időt és erőfeszítést igényel. Ha a bedbugok sokat, azaz a kockázat nem érzékeli az összes fészket. Ebben az esetben több mint 2 kezelést kell tennie a kártevők teljes megsemmisítéséhez.

Néhány vásárló megjegyzi az allergiás válaszok jelenlétét az aeroszolra. A nemkívánatos következmények megakadályozása érdekében fontos, hogy megfeleljen az óvintézkedéseknek és a védelmi eszközöknek. Ha a “Raptor” a bőr nyitott területére esett, akkor nagyszámú folyóvízzel kell öblíteni. Egy kis lakás könnyen és hatékonyan fertőtleníthető egy aeroszollal.

Az Aquafumigators mind az apartmanokban, mind a magánházakban használható. A feldolgozási idő a területtől függ. Sok előnyben részesíti az eszközt, mielőtt dolgozni fog, és miután visszatér a szoba szellőztetéséhez. És a felületeken való használat után is van egy fehér flare, így meg kell tisztítania. Fehérnemű, ruházat és textíliák.

Azt jelenti, hogy nem mindig segít az első alkalommal. Ha a bedbugok sokat voltak, akkor újra kell eljárnod.

Néhány felhasználó észrevette, hogy a kártevők kiszállnak, de ne halj meg. Ez lehetséges, ha a feldolgozás nem volt elég hosszú. Azonban a leggyakrabban az Aquafumigator lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a hibáktól, minimális erőfeszítésekkel.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: