A falon átfedő jobb lapok

Az átfedés minden tőkeépületének nagyon fontos eleme. Használatuk szorosan kapcsolódik a falon lévő festéshez. Próbáljuk meg kitalálni ebben a témában.

Jellemzők és célállomás

A beszélgetés a használata átiapolólapja indokolt kezdeni azzal a ténnyel, hogy ha károsodott szereléstechnika, problémák nagyon gyorsan kialakulását. Időnként jelentse, hogy különböző helyeken átfedik. Közvetlenül ezután lehetetlen az épületek szokása alatt használni.

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

A lemezek vagy az átfedő panelek támaszkodhatnak az oszlopon, vagy a külső falon. Mindenesetre vízszintesen vannak.

A lemezek használatának célja a terhelés észlelése, amely felülről van szó, részleges átadása a ház vertikális hordozható struktúráihoz. A legtöbb esetben ez jellemző termékek. A kész lemezek előnye:

 • megbízhatóság;
 • kényelem használata;
 • a speciális követelmények hiánya, ha használják;
 • gőz, gázok és víz késleltetése;
 • A gyújtás nulla veszélye.

A falon átfedő jobb lapok

A legtöbb esetben a burkoló panelek vasbetonból készülnek. Ez a tisztán természetes komponensek kompozit anyaga. Az ilyen jellegű modern termékek ennek megfelelően a gostnak rossz időjárást és súlyos fagyot kell hordania. A minőségi blokkok fontos jellemzője a magas mechanikai szilárdságuk. Ami a lemezek osztályozását illeti, elsősorban a belső struktúra és a telepítési módszerekből származik.

Ha a panelen hosszirányú üregek vannak, lakossági és ipari konstrukcióban is használható. Az átmérőben lévő üresség átmérőjében az ilyen típusú termékeket megkülönböztetik:

 • hengeres csatornákkal 159 mm;
 • A körkörös 140 mm-es kamrákkal (ilyen lemezek súlyos betonfajokból készülnek);
 • Az üresség 127 mm;
 • Kerek üregek 114 mm.

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

Becsült paraméterek

Annak érdekében, hogy ne essen kellemetlen helyzetbe, különösen a hírkiadásokban, nagy figyelmet kell fordítania a fő paraméterek kiszámítására. A mennyezeti tervek értékeit minden formatervezésre választják ki. Figyelembe veszi a falak között található szélek hosszát. A térbeli építési séma lehetővé teszi a hatalmas tömeg kiszámítását a tartó struktúrákon. Ezen a tömeg alapján meghatározhatja a különálló lemezen lévő terhelést.

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

FONTOS: A teljes terhelés kiszámításakor az esztrich és válaszfalak súlyossága, a szigetelőanyagok, a bútorok és egyéb technikák figyelembe veszik a súlyosságot. Hagyja, hogy a kályha mérlegelje a 2900 kg-ot, és a hordozó területe 9 kV. méter. Ennek megfelelően 1 kV-ig. A mérő 322,2 kg tömegre számít. Ezután a számított számjegyet a szabályozói számjegyből kell venni.

A keletkező különbségtől el kell távolítani a bútorok, egyéb struktúrák és háztartási készülékek által létrehozott indikatív terhelést. Ezt követően szilárd biztonsági tartaléknak kell lennie. Jellemzően az egységnyi területenkénti tényleges terhelés 2-3-szor kevesebb, mint a projektben meghatározott érték. Ez a megközelítés lehetővé teszi a működési folyamat bármely meglepetését.

A falon átfedő jobb lapok

A pontonkénti legnagyobb statikus terhelésnek 30% -os mentési együtthatóval kell számolnia.

A dinamikus terhelést már 50% -os biztonsági együtthatóval számolják ki. Ha értékelnie kell a régi struktúrák alkalmasságát, figyelembe kell venni:

 • A falak betöltése;
 • az építőelemek jelenlegi állapota;
 • A megerősítés megőrzése.

A falon átfedő jobb lapok

Helyezzük a régi apartmanban nehéz bútorok, nagy öntöttvas fürdők, figyelembe kell vennie a terhelési határértéket. A legpontosabb eredményeket szakemberek vonzásával lehet elérni. A professzionálisan kitöltött számítás számos kellemetlen helyzetet fog elkerülni. Ami az átfedésszalag szélességét és magasságát illeti, akkor a szakemberek ajánlásainak figyelembe kell vennie. Bizonyos esetekben lehetőség van arra, hogy megoldja a padlóburkolatok keményedését a helyszínen, az átcsoportosítót az ideiglenes támogatások segítségével.

A falon átfedő jobb lapok

Tisztítás átfedés a megállapított követelményeknek megfelelően előállítható csak a tervezési érték 70% -ára történő keményítése után. Ebben az esetben az állványok egyetlen szintét helyezik el. Tájékoztatásképpen: Ha 50% -os platformra van szüksége, meg kell tenned egy pár állványt. 8 méter hosszú távú, ideiglenes biztonsági mentéssel kell kialakítani a központban. Ha a span hossza több, akkor a biztonsági mentéseknek többre van szükségük; de a lemezek alatt rövid 3 méteres támogatásra van szükség ritkán.

A falon átfedő jobb lapok

Esik és mélység a snip szerint

Oroszország sievének követelményei azt mondják, hogy meghatározzák az alsó falon átfedő födém gerincét:

 • az épület használatának célja;
 • falszélesség;
 • Téma átfedő struktúrák;
 • Mérlegelésük;
 • szeizmikus veszélyességi szint;
 • A fedett borok nagysága.

Ez egy nagyon nehéz probléma – ezért szükség van a mérnökökre, hogy konzultáljanak. Általában annak érdekében, hogy biztosítsa a megbízható működési az átfedés (módosítással szerelési eltérések), a legnagyobb nailestone 12 cm.

A Snip-ben való nagyobb fészkelés egyszerűen nem biztosított. PC típusú panelek, PB a tégla házakban egy pár rövid oldalra fekszenek. Ha a tervezés hossza legfeljebb 4 méter, akkor a fészeknek 7 cm-nek kell lennie; Nagyobb hossza – 9 cm-nek kell lennie.

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

A mélység, amelyen az előregyártott szerkezetek alapul:

 • Ha a kontúr támogatott – 4 cm;
 • Ha pár hosszú és egy rövidített oldalt támogat – 4 cm;
 • A két oldal támogatása és a lemezek 4,2 m-ig terjedő lemezek, a mélységnek 5 cm-nek kell lennie;
 • 2 rövid és 1 hosszú oldalt támogatva – 5 cm;
 • A 2 oldal hossza 4,2 m hosszúságú támogatással a depressziós mélység nem lehet kevesebb, mint 7 cm.

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

Snip 2.03.A 01-84. 01-84 előírja a támasztókra beállított megerősítő struktúrák rögzítésére. Természetesen ez a pillanat hatással van a végső mélységre is.

FONTOS: A műszaki földalatti helyiségek és átjáró (meghajtók) felett található átfedés vastagsága a szigetelő réteggel együtt kerül kiszámításra.

A különös követelményeket a hornyok tervezéseinek mélyére mutatják be. Ha az átfedés egy helytelenül kiválasztott átfedéssel történik, akkor a repedések megjelenésének és a struktúrák teljes megsemmisítésének félelme lehet.

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

Opling csomópontok

A hordozó csomópont elkészítésével a levegőztetett betonblokkoknál figyelembe kell venni az alábbiak által létrehozott összes terhelést:

 • a blokkok felett található;
 • megerősítő övek;
 • Más tantárgyak, istenek a jumperen.

Az ablakok egy része az átfedés alatt, egyszerűen az U-blokkba öntve. Más esetekben a betonból származó jumper egy fából készült zsaluzatba kerül.

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

Használható és felting jumper. A jumpert támogató blokkok számát 8 mm-es átmérőjű pálcákkal kell elutasítani. A megerősítő sávnak mindkét oldalon 0,9 m-re kell lennie.

Meg kell erősíteni az átfedés részét képező levegőztetett betonból, amely az átfedés részét képezi, szintén meg kell erősíteni. Ellenkező esetben a magas pont terhelés sokkal fájt. Figyelem: A jumperek és a falak maguknak ugyanolyan vastagsággal rendelkeznek. A kis üzemanyag-betonblokkokból készült falakon lévő falakon lévő padlók közötti emeletes padlóburkolatoknak legalább 12 cm-es mélységgel kell rendelkezniük. Ahol a helyi terhelések továbbítják a fektetést, meg kell oldani a megoldást (legfeljebb 15 cm).

Szigorúan nem szabad bezárni a gerendákat és az erkélyek lemezeit a falazásban csípővel. Annak érdekében, hogy az excentricitás ne legyen túl nagy ahhoz, hogy elkerülje a kis levegőztetett beton falának forgácsolását, az átfedés egy téglából támaszkodik. “Műanyagokat” tesznek az oldat vagy a vasbeton öv felett. A levegőztetett betonlapokból készült önhordó falakhoz csatlakoznak a konzolokhoz.

A falon átfedő jobb lapok

FONTOS: A levegőztetett betonból való átfedés, az alapelemekre támaszkodva vízszigetelési tulajdonságokkal rendelkező béléssel kell rendelkeznie.

A vasbeton padlók végei úgy vélik, hogy a megbízható szigeteléssel zárva van. A vasbetonrácsok téglafalának elhelyezésénél mindkét lapos és bordázott lemezeket választhat. Ne használjon technológiai lyukakat vagy sokk-paneleket. Ha nincs része a lemeznek, akkor ki kell tölteni ezt a hátrányt a betonerősítő hálózat segítségével. Amikor az összes lemezt lefektetik, a rögzítés ideje jön; Azonnal zárja be az összes varratot és hurok lyukakat.

Ha a lemezeket a hordozó vasbeton vagy a sűrű beton falán végezzük – a csomópont mélysége legalább 6,5 cm lesz. A téglafalon ez a jelző 8 cm lesz. De a cellás beton, polisztirol és peasztó – 1 cm és így tovább.

A falon átfedő jobb lapok

Minden munkát a lehető leggyorsabban kell elvégezni. Szigorúan megszünteti az építési szemét belépését minden nyílásban és támogató csomópontokban.

Minimális maximális határértékek

A modern technológiák lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen konstruktív megoldást hajtson végre. Tehát a monolitikus födém padló segítségével magabiztosan zárhatja be a 6×6 m. A támogatás további pontjai nem szükségesek. Az ilyen feladatot magabiztosan megoldják:

 • 4 oldalra támaszkodó tűzhely (10 cm vastag);
 • alsó háló 10 mm;
 • Felső rács 6 mm.

A legtöbb téglából épített lakóépületekben az üreges lemez végrésze 9 cm-es falra kell mennie. A legnagyobb mutató 12 cm. A maximális pontos információ speciális számításokkal érhető el. Amikor elhelyezi a lemez ürességét a panel falán, a minimális határ 5 cm, a maximális pedig 9 cm.

A falon átfedő jobb lapok

Ha a fal levegőztetett betonból vagy habblokkból készül, ezek a mutatók 12 és 25 cm, illetve.

A bordázott lemezek használata esetén a legkisebb és legnagyobb paraméterek ugyanazok, mint a hatalmas termékek esetében. Mindkét esetben egy töréses sugár térképből származnak. Külön figyelmet érdemelnek a fából készült ház támogató lemezeinek paramétereit. A falak ebben az esetben legalább 250 mm vastagságúnak kell lenniük. A legkisebb tartalom értéke 1 cm; A legnagyobb, különböző források szerint – 16, 22 vagy 25 cm.

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

Fali módszerek

Kétségtelen, hogy a klasszikus technika 2 oldalán alapul. Ebben az esetben a hajlítás a terhelés tömege alatt történik, és az armatúra felveszi a létrehozott feszültséget. A siker legfontosabb feltétele a létrehozott terhelés és lemezek paramétereinek levelezése. Néha 3 oldalra próbálnak festeni. Ez a technika alternatív névvel rendelkezik – a szeleppel való lehetőség.

Egy ilyen megközelítés elfogadható, ha lehetetlen a tányérok szélességét helyezni, és a monolit blokk nem értelme. Technikailag hasonló megoldás rosszabb, mint a 2 oldal támogatása. A hosszú oldalon lévő lemezek nemkívánatosan elindítják a falat a termék vastagságának meghaladásával. Egyébként csípő. Különösen veszélyesek az előregyártott struktúrákra.

A falon átfedő jobb lapok

A falon átfedő jobb lapok

Kategorikusan lehetetlen:

 • Működtesse a lemez két hosszú oldalra;
 • Tegyen egy segédtámaszt a span;
 • Szerezzen egy darabot két falakon, húzza ki egy darabot erkélyként vagy konzolként.

A kiáramló lemez elrendezése

A fagyasztás csökkentése érdekében meg kell zárni a lyukakat, amelyek az üreges lemezeken belül vannak. Helyesen és könnyebben megteheti, ha a tervek még mindig a Földön vannak. A vasbeton szeizmikus övekre helyezett levegőztetett betonból történő átfedő lemezek. Kötelező követelmények:

 • szimmetrikus elrendezés;
 • az ideális síkoktól való eltérés legfeljebb 5 mm;
 • csomók egy övvel hegesztéssel, nagy szilárdságot biztosítva;
 • A szeizmikus vonalak kitöltése a falak szélességéhez.

A falon átfedő jobb lapok

Szükséges, hogy nehéz lemezeket helyezzen daruval, amíg meg nem oldódik. A megoldásnak sűrűnek kell lennie, nem szükséges vízzel hígítani.

FONTOS: A csapágyfalak felületei az átfedés kialakítása előtt a lehető legnagyobb mértékben kell igazodniuk. Ha a három oldalról leírni kell a födém leírását, szigorúan a gyártó által javasolt rendszer irányítja. Ha nincs ilyen rendszer a webhelyen, akkor jobb, ha mindent tisztázna, a kérelem etetését.

A megerősítő övek erősítésére szolgáló zsaluzat bármilyen csökkent higroszkóposságú anyagból kell készülni. A tapasztalat hiányában tanácsos egy kész zsaluzat megrendelésére. Tekintettel arra, hogy a hideg behatolásának valószínűsége az erősítő övön keresztül szigetelt. Elfogadhatatlan, hogy egy tégla- vagy rácsrétegeket alkalmazzon, a teljes körű fegyveres fegyverek helyett (együtt és külön-külön). Bizonyos esetekben betongyűrűhorgonyokat használnak.

Hogyan kell telepíteni az átfedő lapokat helyesen, nézd tovább.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása