A ház belsejét a “loft” stílusában készítjük

Gondolkodva a ház tervezése és tervezése, sok tulajdonos ma hatalmas választékkal szembesül. Az ötletek és stílusok jelenléte valóban megsérti a fejét, és gyakran nem elegendő a kívánt eredmény végrehajtásához. Ebben az esetben a tervezők azt javasolják, hogy a “jól elfeledett öreg” előnyben részesítsék, ami ismét gyorsan visszatér a divatba.

Kiváló választás lesz a belsőépítészet a tetőtéri stílusban.

Jellemzők és jellemző tulajdonságok

Lehetetlen azt mondani, hogy a Loft egy abszolút újdonság a belsőépítészet világában. Ez a stílus Amerikából származott a távoli 50-es években. A helyiségek és az új épületek hiánya arra kényszerítette a lakosság kreatív részét, hogy a stúdiókat közvetlenül a tetőtérben vagy az ipari épületekben szerelje fel. Legalábbis valahogy egy lakófajnak adja meg a szobát, a tulajdonosok mindenféle trükköt sétáltak, gyönyörű bútorokkal és díszítéssel. Ez egy hihetetlen kombináció, és új irányt eredményez, amelyet ma az egyik legdivatosabbaként ismernek fel.

A tetőtéri stílus a gondatlanság és a finom íz kombinációja, lehetővé téve a legkisebb dolgokat, hogy a ház hogyan fog kinézni. Az irányt megkülönböztető jellemzői elsősorban nagy terek és egyértelmű geometriai formák. Itt nem találsz sok ajtót és partíciót itt, mert a tetőtéri névjegykártya hely és szabadság. Ezenkívül érdemes megjegyezni a nagy ablakokat, amelyek lehetővé teszik a természetes fényt, hogy öntsük a szobát.

Loft Country House – ideális megoldás a kreatív és szokatlan személyiség számára. Azonban a szakemberek azt javasolják, hogy azonnal figyeljen minden finomságra, és a jövőben különböző zónák helyén gondolkodjanak. Azt is figyelembe kell venni, hogy fontolja meg a ház méretét – a megfelelő megközelítéssel, az egyemeletes magánház megjelenik, és egy kétemeletes kis ház megjelenik.

Rengeteg helyet jelent, a tetőtéri stílus megfelelő az eredeti mini házakban, aki magabiztosan elfoglalja a niche-t az ingatlanpiacon. Az ilyen szobákat “domilionoknak” is nevezik, és néha 1,5 emeleten vannak. A gyakorlati elrendezésnek köszönhetően az ilyen ház minden zónája hatékonyan használható, ha lehetséges, hogy megszervezze a tetőtéri stílusban. Válasszon egyszerű formákat anélkül, hogy túlterhelték a ház homlokzatát túlzott részleteket.

A keretházak szintén jól illeszkednek a kísérletekhez. Először is, egy ilyen házat nagyon gyorsan felállnak, és építése nem éri el a pénztárcát. Másodszor, amikor egy jó szakembert vonz, a háznak hosszú ideje lesz, és örömmel fogadja a tulajdonos erejét. Érdemes megfontolni, hogy lehetetlenné válik, hogy megakadályozza azt, tehát, ha úgy dönt, hogy befogadja a lakást a tetőtéri stílusban, akkor a belső elrendezést azonnal meg kell tenni. Egy jó ötlet lesz egy keret ház, amely tökéletesen alkalmas a pihenésre az év bármikor.

Kis fából készült épületek Hogyan lehetetlen az irány jellemző jellemzői. A külső rész elrendezéséhez használhatja a rönköt, mert egy kissé durva és sürgős pillantást vethet a vonalak helyességével, azonnal vonzza a figyelmet. Ugyanez mondható el az “ökológiai” trendben készült helyiségekről. Magas mennyezetek, kiterjedt belső tér, a második emelet kitöltésének lehetősége is képes lesz kielégíteni még a legigényesebb tulajdonosokat is.

Belsőépítészeti dekoráció

A házon belüli ház megszervezése egyidejűleg nem jelenti azt, hogy a tervező segítségével nem szükséges a tervező segítségével. Először is figyelmet kell fordítani a tér hatékony zónára, hogy minden szoba olyan funkcionális legyen, amennyire csak lehetséges. Emlékeztetni kell arra, hogy amikor a “loft” stílus van kiválasztva, csak egy szoba van felszerelve ennek a tendenciának megfelelően.

Hálószoba

A mai napig a viták nem feliratkoznak, pontosan hogyan kell elhelyezni a hálószoba mennyezetét. Néhány tervező berendezett, egyenetlen mennyezeteket kínál, hogy erősítse a tetőtéri szoba hasonlóságát. Mások, mint a nagy sima tetejű hűvös szürke vagy fém tónusokban. Mindkét lehetőség nagyon eredetinek tűnik, és mindegyikük hangsúlyozza az irányok szellemét. Ami a falakat illeti, válasszon textúrákat mesterséges veszteséggel vagy dekoratív csempe “a tégla alatt”.

Paul a hálószobában is meg kell felelnie a Stílus szabványoknak. A durva parketta fórumon jól néz ki, szürke laminált, parketta a nedves aszfalt színében. A fa bevonásának megállítása, ne feledje, hogy régen úgy néz ki, mint régen, de később meglátogatta a tapasztalt mester kezét.

Az ágy a hálószoba fő összetevője, és nincs semmi baj, ha enyhén temetkezési modellt kapsz. Az ágytakaró kívánatos sötét, rajzok és dekoratív elemek vásárlása. Az ágy közelében, akkor az éjszakai asztalok, amelyek fényes kontrasztot hoznak létre egy alvóhelyével az egyszerűségükkel. Ügyeljen arra, hogy vigyázzon a világításról – több fali lámpa vagy hangulatos lámpa lesz csak a helyen. Teljes belső moduláris minták absztrakt képekkel és több kis szőnyegekkel mintákkal.

A hálószobában a tükör és a króm felületek jól néz ki. Ez lehet az eredeti ruhásszekrény tükör ajtókkal vagy fém asztallal. Egy nagyon érdekes ötlet lesz a hálószoba ága a nappaliból egy üvegpartícióval. Ne felejtsük el a természetes világítás fontosságát – tedd nagy ablakokat, amelyek nem igényelnek a függönyöket és a függönyöket.

Konyha

Az ország magánházak egyszerűen lehetetlen elképzelni elegáns konyhát. A tervezésnek gyakorlati és ugyanakkor az avantgárd. A tetőtéri irány nem jelenti a konyhai tervezést külön helyiségként, egy bár állvány sokkal hatékonyabb, egy partíciós konyha és egy nappali. A kulináris kísérletekhez sok helyet nem osztottak fel, mint ebben a stílusban a konyha csak az “sziget” -t szolgálja, ahol ételeket tudsz főzni. Mindazonáltal a tervezéshez közeledik.

A legjobb a konyhában A területen egy vörös téglát használjon a fali dekorációhoz. Ezután egyedülálló kontrasztot teremt az ezüst és a krómfelületek és a technológia tárgyakkal. Az edényeknek modernnek és csillogónak kell lenniük. Ugyanez vonatkozik a lemezre és a hűtőszekrényre.

A stílus koncepciója nem lesz törve, ha tetszőleges téglafa. A fából készült falakat vagy felületeket kombinálni kell a legdivatosabb felszereléssel és evőeszközökkel. Az ilyen konyha gyönyörű kiegészítése lesz üveg és króm elemek. A tábla mind a fa, mind az üvegből választható, és a székek alkalmasak a stílusára. Nem rossz, úgy néz ki, mint a szigorú virágcserép, az ultra-modern sconce, a kis moduláris minták, a vakok.

Gyermekek

Gyakran sokszor társítják a tetőtér téglával és beton elemekkel, de érdemes megjegyezni, hogy azonnal meg kell jegyezni ezt A gyermekszobában a melegebb hangok előnyösek lesznek:

 • Az alapkomponens lehet a falak normál színe fehér, bézs és pasztell színekben. Ez segít a helyiség vizuális kibővítésében, és könnyű és tágas nézetet ad.
 • Győződjön meg róla, hogy vigyázzon a fényes ékezetekre: Bedspread, Rug, Plaid, Játékok, festmények és fotók.
 • Fiúk, mint a vörös, barna, szürke és kék árnyalatok, és a lányok, hogy jobb, ha választani málna, türkiz, rózsaszín, világos sárga színben.

Ágy – a gyermekszoba másik fontos eleme. A legtöbb eredeti lehetőség egy “fémcsövek” modellje. Az ilyen termékek ugyanolyan jól illeszkednek és fiúk, és lányok. Ha a szoba két gyermeke van, csodálatos választás lesz egy emeletes tetőtér, amely megfelel az állandó szabványoknak. Az ágynemű hígítja a helyzetet, ha meleg sárga, elefántcsont vagy rózsaszín modelleket szerez.

A világításról beszélve azonnal figyelmet kell fordítania arra a tényre, hogy sok gyermek nem szereti a fényes, vak fényt.

  • A tetőtéri stílusban a lágy klasszikus lámpák vagy a minimalista témák csillárai.
  • Gyönyörű csillárok szépen néz ki a láncok kristályszuszpenzióval, valamint a beépített rajongókkal.
  • Töltse ki a szobát hangulatos padlóburkolatok vagy falak.

  Ne felejtsd el elegendő világítási játékot és tudományos zónákat. Szokatlan tervezés Ez könnyű elérni, nagy izzó leveleket vagy csillagokat helyez a falakon.

  Ami a szoba dekorációját illeti, itt a belsőépítészek fantáziája messze elment. Helyénvaló szinte mindent, a szüreti poszterektől kezdve, és dekoratív kerékpárokkal, kincsesládákkal és felfüggesztett hintákkal végződik a játékterületen. A jó lehetőség retro elemeket ad hozzá a szoba általános stílusához, például poszterekhez vagy gyűjthető gépekhez. A kreatív gyerekek nagyon boldogok lesznek a nagy és a rajzoláshoz.

  Előszoba

  A tetőtéri stílus önmagában nem tartalmazza a folyosó fogalmát, mivel egy szilárd és ömlesztett hely – a stílus jellemző jele. Azonban egy modern lakásban nem olyan hely, ahol a cipőt vagy a felsőruházatot hagyhatja, így szükséged van egy kis sarokra e célokra. A legjobb, ha a folyosót élénk színekben teszik, hogy jobban tűnjenek. De a kiegészítők különböző árnyalatok lehetnek.

  A leggyakoribbak:

  • Piros.
  • Ezüst.
  • Kék.
  • Barna.
  • Sötét szürke.

  Világításhoz vegye fel a napfény lámpákat. A mennyezeti reflektorok is jól néz ki.

  Téglafalon – a tetőtéri stílus egyik dialosja, és lenyűgöző lehetőség lesz a különböző méretű folyosók számára. Ha nem lehetséges, hogy valódi falazat, akkor helyettesítheti a csempe vagy háttérképe ennek a tervnek. Vizuálisan növeli a helyet, segíti a tükrök bőségét, például egy falat, amely megfelel egy teljesen tükör készítéséhez. Szabványos szín mennyezet – fehér vagy világosszürke, és úgy kell kinéznie, mint a javítás csak befejeződött. Egy gipszkarton szuszpenziós mennyezet.

  Hála a nyitottság és a tér a tetőtér irányába, vesz egy hatalmas gardrób és tágas – nem a legjobb ötlet. A dolgok tárolása és a háztartási kiegészítőknek máshol kell lenniük, de a nyitott polcok és akaderek bőségét egészen az úton lehet. Az eredeti döntés lesz a polifa a mennyezet alatt, emlékeztet az összes ismert poggyász helyére vonatok. A cipőt a padlóra vagy nyitott polcokon helyezheti el. És tárolása érdekében speciális éjjeliszekrényeket használnak, amelyek a kartonból nagy dobozokat hasonlítanak össze.

  A tartozékokból először érdemes gondoskodni a tükörről. Ez az elem lehet bármilyen forma: széles dekoratív keret vagy teljesen nélkül. Egy jó ötlet lesz egy háttérvilágítású tükör lesz. A többi tartozékot úgy választják ki, hogy a vendégek az ipari korszakba merüljenek. Táblák a “Kilépés” felirattal, piros nyilakkal, vészjelző lámpákkal, kerékpárral akasztók formájában – mindez segít hangsúlyozni a stílus egyediségét.

  Külső opciók

  A ház homlokzata mindig az első benyomás, így a kezdetektől kezdve kell dolgozni a dizájnával. Érdekes projektek, amelyeket a tervezők ma kínálnak, segítenek a lakásoknak, hogy teljes képet szerezzenek, de érdemes gondolkodni a gyakorlatiassággal. Válasszon olyan anyagokat, amelyek tartós és nedvességállóak, mozgasd a fagyot és az ultraibolya expozícióját, és képesek lesznek melegíteni a házat.

  A lakóházak lakóházak egyre inkább a kastélynak és a teljes tömeg között előnyösnek tekinthetők. Első pillantásra az ilyen épületek egyszerűek és tömörek, és a befejezésük nem valami természetfeletti. Azonban, közelebb, világossá válik, hogy a természetes anyagok és a megfelelő geometriai formák pontosan vannak, amire szüksége van ahhoz, hogy házi készítésű legyen. Nagyon fontos az ilyen házakban az ablakok rengetege, amely lehetővé teszi a napfény számára, hogy szabadon behatoljon a szoba minden sarkába. Kívül mindig lesz megfelelő asztalok vagy székek, valamint egy kis kert vagy kert.

  Szép szép néz ki, mint a kis elszigetelt ház könnyű tartományban. A hatalmas ablakok és a tükör ajtók modern és ugyanakkor minimalista megjelenésűek. Jó ötlet lesz felszerelve egy nyári konyhával, vagy csak egy kis szobában, ahol friss levegőt és magányt élvezhet.

  Kiegészítő kísérő szimmetrikus fák és növények a ház körül.

  Ne kerüljön sor a loft stílusban sötét színezéssel. Különösen érdekes, hogy kétszintes házban néz ki, ahol az alsó rész fényes árnyalatokban lesz, és a sötétben – a sötétben. Ugyanakkor a felső emelet az alsó rész felett van. Az irányok fogalmát követően itt kell gondoskodnia kellő mennyiségű természetes és mesterséges fényről. Egy ilyen ház külső részében kis mennyiségű fából készült felületet is tartalmazhat, felszerelhető, mint egy fürdő, nyári konyha vagy rekreációs és kreativitás sarok.

  A ház üvegének homlokzata, a fa és a kő homlokzata, lenyűgöző hatást fog elérni, szinte mindent használva, amit maga a stílus kínál. Az ilyen épületek leggyakrabban nagy és magukban foglalják mindazt, amire szüksége van. Nagyon érdekes házak házak egy garázsban egy vagy több gép alatt, amelyek elfoglalják az egész alsó emeleten. Az udvar felszerelése segít a tereprendezéshez – a gyönyörű egzotikus fák és a virágok tökéletesen harmonizálják a természetes anyagokkal.

  A magánház külső részének áttekintése Loft stílusban Lásd az alábbi videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: