A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A köd segítségével a hibák megsemmisítése jó megoldás a magánházak, a lakóházak és az ipari helyiségek számára. A fő funkcionális eszköz ebben az esetben a gőzgenerátor, amely a rovarirtó oldatot finom keverékbe alakítja át. Ez a módszer jó eredményt ad a vérszelskák elleni küzdelemben, de használatának saját tulajdonságai vannak.

A hibák ködének feldolgozásáról

Ami?

A köd segítségével az égő hibákat a paraziták kiszabadulásának egyik leghatékonyabb technológiájaként ismerik el. A gyakorlatban ez a módszer gyakran sokkal hatékonyabbá válik, mint a hagyományos permetezők használata. A legfontosabb különbség abban rejlik, hogy a részecskeméret 30-80 mikron. Összehasonlításképzés: A szokásos permetezők több száz és még több mikronban részecskéket adnak a készülék módosításától és a kiválasztott működési módtól függően.

A hagyományos aeroszol nagyon gyorsan elküldi a padlót. Köd, ellentétben vele, hosszú ideig tartja a levegőt, általában 2-4 órát. Ez azt jelenti, hogy egy mérgező felhővel érintkezik szinte minden felületen egy lakóövezetben, beleértve a bútorokat, a mennyezetet, a falakat, a csillárokat, a játékokat, a textileket. Ahelyett, hogy a levegőben lennénk, azonnal a gravitáció hatása alatt leereszkednek, a legkisebb ködrészecskék kaotikusak a térben, a belső elemek felületét borítva. A készülék jellemzőitől függően az inszekticid felhő előre lehűtött és melegíthető.

Ez további hatással jár, mivel a hibák nem tolerálják az alacsony és magas hőmérsékletet.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

E módszer fő előnyei között a következő tényezők megszabadulnak, hogy megszabaduljanak a vércselekményektől.

 • A mérgező felhő 3-5 óráig tartja a légszobában. Mindezek az idő, a mérgező részecskék érintkezésbe kerülnek az összes felülethez, és pusztítóan működnek a parazitákon olyan helyeken, ahol egyének vagy vérnyomású fészkek találhatók.
 • A vegyi anyagok behatolhatnak a leginkább leginkább elérhető területeken. Ismeretes, hogy a szokásos háztartási eszköz a paraziták védelme minden rejtett helyről – a feladat nem egyszerű. A ködfeldolgozás lehetővé teszi, hogy behatoljon az összes nyílásba, bútorokhoz, valamint a textilanyagok rostjaiba. Így mind a hibák, mind a tojásaik teljes ártalmatlanítása csak néhány óra alatt.
 • A feldolgozás szükséges eredménye még nagyfokú lakhatási fertőzéssel érhető el.
 • A modern gyártók által kínált egyéb eszközökkel összehasonlítva a köd feldolgozása a lehető leghatékonyabbnak tekinthető. Ezenkívül nem okoz semmilyen kárt a kárpitozott bútorok és a polírozott felületek számára. A falakon, a mennyezeteken, a padlón és a bútorokon nem marad rendetlen válások és foltok. És még akkor is, ha találsz egy könnyű ostorfákot, könnyen megszabadulhatsz, dörzsölhet egy nedves ruhát.
 • A ködgenerátor használatával végzett hibák feldolgozása hitelesített készítményekkel történik. Biztonságukat az egészségügyi epidemiológiai felügyeleti hatóságok megerősítik. Ezek az alapok nem mérgezőek, nem károsítják az embereket és a háziállatokat.

A szakmai kompozícióknak semleges szaga van, és nem okoznak allergiát.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

Ez a módszer azonban nem fosztogatja a hibáit.

 • A rezisztens hatás elérése érdekében a mérgező anyagnak legalább 4-6 órával kell beltérben lennie. Ezt követően a lakást további 2-3 órán keresztül kell működtetni, ez lehetővé teszi, hogy teljesen megszabaduljon a mérgező összetevőktől. Így a feldolgozás vegyszerek késik szinte minden nap – ebben az időben van szükség, hogy biztosítsák a hiányában az emberek a házban, macskák, kutyák, madarak és más háziállatok.
 • Az eljárás sokkal drágább, mint a legismertebb háztartási vegyi anyagok. Átlagosan a hibák pusztításának költsége 3000 rubel.
 • A feldolgozás kötelező előzetes előkészítést igényel a helyiségek és a szigorú biztonsági megfelelés érdekében. Ellenkező esetben a fertőtlenítő és a háztartási mérgezés kockázata.

Nyilvánvaló, hogy a ködgenerátor használata a legfeljebb 100% -tól távol eső hibákhoz való használata biztosítja a szükséges eredményt. Fontos szerepet játszik az inszekticidek számára a feldolgozáshoz. Nagyon hatékonynak kell lennie a vérszelkák ellen, és ugyanakkor biztonságos a háztartások számára. Fontos, hogy ne legyen perisztens kellemetlen szag.

Nem ritka esetekben, ha helytelenül kiválasztott méregbútor megőrizte a szagot, és ki kellett dobnia.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A szakmai szétválasztásban az ilyen készítményeket használják:

 • “Tetrix”;
 • “XULAT”;
 • Minap-22;
 • “Sinuzan”.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

Az otthoni köd független feldolgozásával jobb, ha a preferenciát drágább, de kevésbé szagtalan, ugyanakkor hatékony gyógyszerek:

 • “Lambda zóna”;
 • “Delta zóna”;
 • Kap és más hasonló eszközök.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

Jobb, ha hideg vagy forró köd választhat?

Megérteni, hogy a hideg és a forró köd közötti különbség már az eljárás neve lehet. Az első esetben az aeroszolfelhő képződik a mérgező gyógyszer törése a legkisebb cseppekkel, gyors levegővel, 20-24 ° C hőmérsékleten. A második – a köd a munkakompozíció melegítésével van kialakítva, míg a telepítés elvének elve hasonlít a vízforraló működéséről. A hideg aeroszolos felhő számos 50 mk-es cseppből áll. A forró felhőben a cseppek sokkal kevesebb – 5-10 mk, és könnyebbek, így hosszabb ideig késik a légtérben.

Így, A forró köd nagyobb hatást gyakorol a klaszterek leküzdésére. Azonban elfogadhatatlan a lakóövezetekben, valamint a gőzt vagy füstöt generáló inszekticid kórok használatát. Az előmelegített ködben lévő apartmanok kezelése lehetséges, de mérgező nemcsak a lakosok, hanem a szomszédaik számára is, amellyel szellőztetési áramlásokkal vannak összekötve.

A forró ködrészecskék sokáig késleltetik a levegőt, és cseppje olyan ceruzák, amelyek a házban található összes elem feldolgozása. A könnyű köd akadályok nélkül behatol a mérnöki kommunikációhoz a szomszédoknak, akik még nem is gyanítják az Ön által tartott eljárásokat. Természetesen az ilyen esetekben a bánat-fertőtlenítőt büntetni kell. Az egészség helyreállításához az ilyen kezelés áldozatai sok időt, erőt és eszközt kell költeniük. A forró köd kizárólag a termelésre és a raktárakra indokolt, ahol hosszú emberek hiányát fenntarthatja.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

Diszkrét technológia

Kiképzés

A szétválasztás előtt a kiválasztott mérgező gyógyszert az utasításoknak megfelelően tenyésztjük, és a ködgenerátor tartályába öntjük. A készülék maga működik a hálózaton, így a generátort a kimenethez kell csatlakoztatni. A kívánt eredmény elérésében fontos szerepet játszik a köd feldolgozásának helyének elkészítéséhez:

 • A bútorok 15-20 cm-ről a falakról mozognak;
 • Rolling szőnyegek, távolítsa el a kép falától;
 • Székek és kanapék szétszerelnek vagy bomlik;
 • Matracok vesznek ki az ágyból;
 • A szekrények és az éjjeliszekrények nyitva állnak, hogy hozzáférjenek a hozzáférés belsejében;
 • Élelmiszer, ha lehetséges, tegye az utcára, vagy elrejtse a hűtőszekrényben;
 • A gyermekjátékok, az edények és a ruhák vákuumcsomagokban vagy kettős polietilén zsákokban vannak csomagolva.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A folyamat szakaszai

Az összes szükséges előkészítő tevékenység után közvetlenül a köd feldolgozásához mozoghat. A munka az inszekticid megoldás alapos permetezéséből indul el a bútorok, az ajtók, a padlólapok, a padlólapok, a matracok, a kanapékok és más helyek, ahol a vérkör gyakran felhalmozódik és fajták. A végén a vegyi anyagokat teljes körű térben dolgozzák fel. Ezt követően a szoba zárva van és a szigetelésben 4-5 óra.

A hibák egy része közvetlenül a feldolgozás után meghal. Azok, akik maradtak – fertőzöttek és haltak meg később a kémiai vegyületek felületére gyakorolt ​​hatásának eredményeként.

Amikor a paraziták elleni küzdelem befejeződik, az ablakokat és az ajtókat kell kinyitni – szükség van a helyiség szellőztetésére, hogy eltávolítsuk az illékony kapcsolatok összes maradványát.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

Miután elvégeztél egy házfeldolgozó inszekticid felhő, láthatsz egy kis számú passzív személyt. Nagyobbak, és nem okozhatnak kárt. Ha a fertőzés volumene nagy volt, lehetséges, hogy a vérszívók nemcsak kárpitozott bútorokban indultak, hanem a falpanelek vagy a háttérképek alatt is felmászottak. Ebben az esetben szükség lehet újra feldolgozni. Emlékeztetni kell arra, hogy a hibák elég gyorsan képesek ellenállni bármilyen mérgező drog, így egy másik megoldás van kiválasztva a végső megoldás.

A gondos szellőzés után a házban lévő összes felületet úgy kell törölni, hogy tiszta szódaoldattal törölje le – A szappan kiküszöböli a patogén mikroflórát, és az alkáli semlegesíti a peszticideket. Ezt követően szokásos nedves tisztítást végzünk. Az első napon a feldolgozás után, csak azokat az objektumokat, amelyek érintkeznek a bőrrel emberek és élelmiszer-ipari termékek (munkafelületek, konyhaasztal, valamint evőeszközök és edények). De a talajmosásból, padlón, a bútorok hátsó részei egy ideig jobbra van. Minél hosszabb ideig nem fogja megmosni, annál hosszabb ideig tarthat halálos parazitákért.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

Biztonsági intézkedések

Amikor forró ködet használ a klaszterek elleni küzdelemben, követnie kell az elővigyázatossági intézkedéseket.

 • A overallok használata – A bőrburkolatot teljesen el kell távolítani a hosszú ujjakkal, kesztyűkkel, magas színekkel, nadrágokkal, védőcipőkkel, sapkával és szemüveggel. A kötelező feltétel a légzőkészülék használata. Semmi eseten sem helyettesíthető egy közönséges orvosi maszk, amely a levegőt továbbítja. A berendezés maximális biztonságot biztosít a toxikus kezeléssel, megakadályozza, hogy a mérgező komponensek behatolása a bőrre megakadályozza az allergiás reakciók és a szervezet mérgezésének kialakulását.
 • Az ellenőrzés alatt kell tartani. Ha észreveszi a mérgezés jeleit, meg kell állítani a helyiség feldolgozását, és hagyja el az erők teljes helyreállítására. Ha a köd a kezére esett, akkor az elképedt telkeket a lehető leggyorsabban le kell öblíteni, és az antihisztaminokat. Ez az eljárás eltávolítja a reagens maradékát, és minimalizálja a viszketést és az égő bőrt.
 • Ha a friss levegő nem hoz megkönnyebbülést, És továbbra is növekvő szédülést és hányingert érez, az orvoshoz azonnal fellebbeznie kell az orvoshoz. Bizonyos esetekben kórházi ellátásra van szükség. Csak az időszerű válasz lehetővé teszi, hogy maximálisan megszüntesse a mérgező mérgezés összes következményét, amely súlyos egészségügyi problémákkal teli.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

Értékelések áttekintése

Fogyasztói vélemények a ködök használatáról a klaszterek elleni küzdelemben többnyire pozitívak. Azt állítják, hogy a teljes támadás segít teljesen megszüntetni a felnőtt magánszemélyeket, a lárvákat, valamint a tojásfalabot. Ezenkívül a beltéren történő feldolgozás után hosszú időt vesz igénybe egy láthatatlan védőcsatornával, amely teljesen kiküszöböli a vérszívók ismétlését.

A köd hatékony fertőtlenítést biztosít, amely nem rendelkezik analógokkal a hagyományos háztartási módszerek között a hibák eltávolítására. Ez a technológia azonban nagyon bonyolult és veszélyes. A helytelenül kiválasztott gyógyszerek és a munka rossz technikájának használata komoly problémákkal telik a lakhatás lakói és szomszédai. Ezért csak képzett szakembereknek kell elvégezniük az összes manipulációt.

Csak egy illetékes mester képes pontosan kiválasztani a rovarölő összetételt, és meghozza a paraziták sérülését, amely nem károsítja a környezetet, sem a munkavállalót, sem a munkavállalót.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

Tehát összefoglalja:

 • A lakás ködös bizalmának feldolgozása kizárólag szakemberekkel;
 • Hagyja, hogy szakember választson ki egy működő gyógyszert és használt felszerelést;
 • NE alkalmazza a forró ködgenerátorokat apartmanokban és lakóépületekben;
 • A feldolgozás sikerének kulcsa alapja az eljárások házának alapos elkészítése.

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

A hibák ködének feldolgozásáról

Természetesen a felhők győzelme nem lesz tartós, ha nem a tisztaság és a háztartás fenntartása, és nem folytathat megelőző intézkedéseket. Meg kell rendszeresen szervez tisztitó használatával a porszívó, az almot lehet változtatni a lehető leggyakrabban, kopogás és feldolgozza a matracok és kárpitozott bútorok gőzfejlesztő. Időről időre meg kell vizsgálnia a szőnyegeket, a kanapékot, a tapéták falait és a festmények hátsó felületét a paraziták nyomaihoz. És amikor a kártevőt észleli – a küzdelem megkezdése.

Reméljük, hogy képesek voltak válaszolni a köd használatával kapcsolatos összes nagyobb kérdésre, hogy harcoljanak a klaszterek otthonában és lakásokban.

A hibák ködének feldolgozásáról

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása