A “Izba” hőszigetelés fajtái

  Az “Izba” hőszigetelő a tartósság és a gyakorlatiasság megkülönböztethető. Ennek köszönhetően nagyszámú pozitív visszajelzést érdemelt a fogyasztóktól. Szigetelés használható hőszigeteléssel különböző típusú épületekben.

  Előnyök és hátrányok

  Az “Izba” szigetelés alapja bazalt. Innen és a név, amely az “Elszigetelés bazalt” szavak egyesülését jelöli. Mivel az alap egy kő, a szigetelőt is kő pamutnak nevezik. Bázogató bazalt a kőbányákban, amely után átkerülnek az üzembe, ahol a feldolgozási folyamat áthalad.

  Ásványgyapot „Izba” használják hőszigetelés a falak és a padló, padló, tetőfedő és tetőtér, valamint a vakolat homlokzat. Ezt porózus szerkezet jellemzi, és nagy sűrűségű. Ez azt jelenti, hogy a termék kis vastagsága ellenére tökéletesen illeszkedik mind a szigeteléssel, mind a zajszigeteléssel.

  • A szigetelés tűzálló és nem éghető, az 1000 fokos hőmérsékletnek ellenállhat, mivel a sziklák megolvasztása jött létre. A nem éghető anyagról egy speciális tanúsítványt is mond. Nem mérgező termékek, nem káros anyagokat bocsátanak ki a magas hőmérséklet hatása alatt, ezért ajánlott a különböző típusú objektumok használatára. Ezenkívül nedvességálló, speciális kompozíciók által feldolgozott, és abszolút nem hagyja ki a folyadékot. Ez lehetővé teszi, hogy az anyagot magas páratartalmú szobákban alkalmazzák.
  • Az ásványi gyapjú “Izba” meglehetősen ellenálló Tűri a mechanikai hatást. Ugyanakkor a kis rugalmasságát megjegyezzük, amelyet az a tény, hogy a termék erős présekkel deformálódhat. Ugyanakkor a termék nem ad zsugorodást, és megtartja az életet az élet felett. És a különböző hosszúságú szálú porózus szerkezet miatt a szigetelés kiváló zajszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, emellett alacsony hővezető képességgel rendelkezik.

  • A szigetelés ellenáll a negatív környezetnek és hőmérsékletcseppek. Nem érzékeny a rothadásra, a mikroorganizmusok, a gomba és a penész hatásaira. Mindezekkel a termékek megfizethető áron vannak, különösen a külföldi termékekkel összehasonlítva.
  • A hőszigetelő nem hoz létre problémákat a szereléskor. A munka mind a saját kezével, mind a szakemberekkel foglalkozik. A gyártó 50 év alatt a termékek garanciális időtartamát jelöli, illetékes telepítés és a megfelelő működés függvényében.

  A hiányosságok között a termék kis rugalmassága mellett meg lehet jegyezni elég lenyűgöző súlyát és törékenységét. A termék telepítésekor a bazaltpor összeomlik és kialakul. Ugyanakkor a fogyasztók óriási száma úgy véli, hogy a “kunyhó” szigetelést magas színvonalú és kényelmes anyaggal, az analógokkal összehasonlítva.

  Azokban a helyeken, ahol a szigetelés csatlakoztatva van, a varratok továbbra is maradnak. Ha tanulmányozod a véleményeket, arra a következtetésre juthatunk, hogy az anyagfelhasználók nem látják a problémákat ebben, hiszen a termikus vezetőképesség jellemzői nem szenvednek ebből. Emlékeztetni kell arra is, hogy mindazok, akik úgy döntenek, hogy kihasználják a hengerelt hőszigetelőket, szembesülnek ezzel az árnyalattal.

  Nézetek

  A “Izba” hőszigetelés többféle típusra osztható. A lemezek fő különbsége és sűrűsége.

  “Super Light”

  Ez a szigetelés ajánlott olyan szerkezetekbe történő beépítéshez, amelyek nem hordoznak súlyos terhelést. Mind az ipari méretekben, mind pedig a magánházak és nyaralók építésére használható.

  Az ásványi gyapjú “Super Light” a padlók, a falak és az épületek hőszigetelésére, valamint a szellőztetésre és a fűtésre szolgál. Az anyag sűrűsége legfeljebb 30 kg / m3.

  “Alapértelmezett”

  A standard leválasztót csővezetékekkel, tetőtérrel, tartályokkal, falakkal, padlókkal és padló tetőkkel dolgozik. Ez az 5-10 centiméter vastagságú firmware szőnyegek.

  A szigetelés sűrűsége 50-70 kg / m3. A szigetelés nem veszi fel a vizet, és a középkori kategóriára utal.

  “V”

  Az ásványi gyapjú “VOD” kifejezetten a szellőztetett homlokzatok szigetelésére kerül kiadásra. Sűrűsége 100 kg / m3, a rétegek vastagsága 8-9 centiméter.

  “Homlokzat”

  Ez a fajta hőszigetelés külső munkához készült. Zajcsökkentő és hőszigetelő funkciókat hajt végre.

  Fontos árnyalat az, hogy a szigetelés szerelése után a szigetelésnek meg kell zárnia az erősítő rácsot és a vakolat. Az anyag sűrűsége eléri a 135 kg / m3-et. Ez az elszigeteltség nem deformálódott, és képes tökéletesen megtartani az űrlapot a függőleges fektetés során.

  “Tető”

  Az ilyen fűtőelem a tetők és a padlás hőszigetelésére szolgál. Használható a hideg pincék átfedéseinek szigetelésére is.

  Az anyagnak a legmagasabb sűrűsége – 150 kg / m3. Lapos tetők esetében kétrétegű szigetelést használnak, az anyag sűrűsége 190 kg / m3-ra emelkedik.

  Telepítési ajánlások

  A hőszigetelés “Izba” telepítése mind szakemberek bevonásával is elvégezhető. A második lehetőség kiválasztásakor óvatosan meg kell vizsgálnia a telepítési utasításokat, és kiszámolja az anyagok fogyasztását, és meg kell ismernie néhány árnyalatokat is.

  A hőszigetelés telepítése saját megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek a terv típusától és céljától függenek.

  • Először is, azt szem előtt kell tartani A keret technológiáján dolgozik. Ehhez a felületet a sávon kell látni, amelynek vastagsága megfelel a szigetelőanyag vastagságának. A mennyezet és a padló szigetelésénél a gőzgátság biztosítása szükséges. A rögzítésekhez a legjobb, ha rozsdamentes acél csavarokat használunk.

  • A hőszigetelő anyag a sejtekben van halmozva és fából készült burkolattal borították. Annak érdekében, hogy az ízületek nedvességének ízületeit az összeszerelő skót segítségével kell megtenni. Szükség esetén a vakolatmunka előzetes meghatározását igényli a rács megerősítő hálózatának. Csak akkor, ha a felületen rögzítették, akkor elkezdhet vakolást.
  • Smanty tetővel dolgozik Szükség van a szigetelést a hordozó keretbe helyezni. 2 vagy 3 rétegben található, míg meg kell próbálnia minimalizálni az ízületek elérhetőségét.
  • Ha lapos tetővel dolgozik A szigetelés „Izba” fektetik a lehető legpontosabban a sejtek között (megpróbálták megakadályozni az anyag kanyarban). Azt a gőzgátló, amely bezárja a tetőt. Ha fém vagy hullámos lapokat tetőként használnak, akkor a távolságoknak legalább 25 milliméternek kell lenniük. Ha lapos lapokkal dolgozik – 50 milliméterrel.

  • Ha meg akarsz melegíteni a betonból, Először is, szükség van az anyagot a gőzgátra. Ezt követően a “Izba” szigetelő a gerendák között van felszerelve.
  • Összefoglalva, a befejező bevonat létrejön. Ez a módszer releváns, ha fából készült padlóval ellátott, szélálló réteggel dolgozik.

  A következő videóban megjelenik a bazalt hőszigetelés áttekintése: Izba.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: