A kapcsolat raftált egy korcsolyában

A Rafter csatlakoztatása a korcsolyázásban és a bruushoz való felszerelésük nagyon fontos a lakás illetékes konstrukciójához és megbízhatóságához. Előzetesen meg kell találnod, hogyan kell összekapcsolni a szarufákat egymással. De vannak más dokkolási lehetőségek is, amelyeket szintén tanulmányozni kell, elkerülni kell a problémákat.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Melyek a csomópontok?

A különböző, alaposan rögzített részekből gyűjtött tetőfedő keret. Azonban a működés szempontjából kulcsfontosságú szerepe a szarufákhoz tartozik.

Nagy figyelmet kell fordítani a Mauerlat-ra és a dokkolásra vonatkozó rögzítésre, különben lehetetlen biztosítani a megfelelő tetőfunkciókat, és biztonságát lehetetlen.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Az általános összekötő elemek mellett vannak még azok, amelyek lehetővé teszik a merevség növelését. A sípályasz csomópontjai mellett még mindig csomópontok vannak:

 • Kötési tervezés tetőfedő “alapozás”;

 • segédalkatrészek csatlakoztatása;

 • A szétválasztott szarvak dokkolása.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

A kötőelemek kiválasztása

A felső részek a szarufák különböző módon csatlakoztathatók. Gyakran előfordul, hogy erre a cél lemezekre használnak lemezeket. Egy közös kapcsolat, egy pár köröm 15 cm-ről. A bélés fából vagy fémből készülhet – szinte nincs valódi különbség közöttük. De meg kell érteni, hogy a fa bélését körmökre rögzítik, és az acéltermékeket csavarokat kell csavarozni. Ha a sárgaréz szarufát kell csatlakoztatnia, akkor csavarokat vagy raspiel-mosó komplexeket kell készítenie.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Hogyan kell csatlakozni?

A tetők keretei jelentős terhelésnek vannak kitéve. Ezért a teljes terv pontos értéke kulcsfontosságú. A síblokk egy pár szarufák lábának csatlakoztatásával alakul ki. A mechanikai hatások hatalmasak. Gyakran a korcsolyázásba tartozó raftált csatlakoztatása.

A technika magában foglalja a fúziós egyik széle a táblák, hagyjuk a következő „láb”. A fúziós szög nagyon jól felveszi. Azonnal kell kialakítani, ha ötvözi és nem igényel pontos unalmas illeszkedés.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Ellenkező esetben a kialakítás az oldalakra irányul, jelentős terhekkel. A Rafter ilyen típusú telepítésének célja a körmök használata.

Megütik őket, a végén lesznek. Ügyeljen arra, hogy kövesse a szöget mindkét lábán keresztül. A dokkolás megerősítése a speciális lemezek használatának köszönhetően. Azokat az önkorvosok bevitelére szolgáló lyukakkal kell elkészíteni őket. Az ilyen lemezek csak alapos megközelítéssel vannak felszerelve.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Súlyos probléma az, hogy a Bruus és a napló felszerelése további finomságokkal rendelkezik. Még a kiváló minőségű fa képes megváltoztatni méretét a nedvesség ingadozása miatt. A zsugorodás hatása különösen nagy az első 3-5 évben a lakás építése után. A kimenet meglehetősen egyszerű – szükség van a szarufák javítására speciális mozgó szerelvényekkel; Ezek nem egyszerű lemezek, hanem kiváló minőségű acélból származó rúd. Szükséges munkához:

 • mérőszalag;

 • hidraulikus szint;

 • ceruza vagy marker;

 • kötőelemek;

 • csavarhúzó;

 • Kézi fűrész (Hacksaw).

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Specifikus kapcsolódási lehetőségek tutajoztak egy rája bármely csatlakozó csomóponton vannak kiválasztva a számítás során és a tervezési folyamat.

A zavart kizárható a rajzra vonatkozó szükséges információk alkalmazásával. A gyártásnak egyetlen, előre átgondolt sablonra kell mennie.

Az öntapadós csavar vagy csavarok lyukaknak nagyobbnak kell lenniük, mint a kötőelemek; Csak ez az, hogy a megelőzés biztosította:

 • bárok;

 • repedési helyek;

 • Egyéb deformációk.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Elméletileg a szarufák csavarjainak, körmökkel és önnyomással rendelkező csatlakozási módszerei egyenlőek. Mindezen három típusú kötőelemet nem szabad csatlakoztatni a táblák felületén. Szükségszerűen legalább egy szerény rést biztosít. Lehetővé teszi, hogy kizárja a fa mechanikai megsemmisítését páratartalom oszcillációval. Az összes csatlakozás kezdetben szorosnak kell lennie, de nem túl szoros.

A futáshoz való csatlakozás nem biztosított. Ezenkívül a mellékletük technológiailag ellenjavallt. A bajusz rögzítése azt jelenti, hogy a szarufa lábai csatlakoztak a nem vágott végrészekhez, de oldalsó síkokkal. Ez a módszer könnyebb, mint az összes többi teljesítmény.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Ezenkívül segíti a sablon kialakulását; Elmondása szerint a szarufák létrehozzák és összeszerelik a földön, majd felemelik a tetőt.

Bizonyos esetekben még egy opciót használnak – a futáshoz való dokkolás. Gyakran ilyen helyzetekben beszélnek a “korcsolya fűrészáru”. A vágáshoz és az emelethez hasonló lábak. Azonban a csatlakozás már egy lábon történik, és nem kettő egyszerre. A rögzítés felszerelése vízszintesen kell lennie.

A helyzetek egy része csuklópántvegyületet igényel. Ez magában foglalja a lemezek és a csapok összeszerelésében. A tökéletes geometria nem ellenáll – de nem szükséges. Éppen ellenkezőleg, a kiterjesztés az alsó elemhez képest tetején érhető el. Érdemes megfontolni, hogy az összes ajánlás, beleértve a szarufák és lebenyek megfelelő kiűrését, általában a támogató fal elhelyezését a korcsolyázás alatt – és néha a helyével találkozik.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

A különbségek:

 • Ajánlott futóberendezések a mechanikai stabilitás növeléséhez;

 • A mechanikai tulajdonságok stabilitásának javítása segíti a helyes szigorítást;

 • A Rafter keresztmetszete vagy lépése a legnagyobb szarufalapon alapul – de az ellenkező reflernek feleslege az erőtartalékot.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Hasznos ajánlások

Záró szarufák a korcsolyázáson általában az acél sarok segítségével fordulnak elő. Alternatíva – Bélés vagy saroktartók használata. Mindezeket a mintákat önálló tapsoló csavarokkal rögzítheti. Az öntés hatását a REIGLELS biztosítja. Csatlakoztassa a rafting elemeket, hogy futtassa az egyéni futtatáshoz, egy.

A tűzőkapcsok és a körmök kevésbé kényelmesek, mint a lemezek. A csapok a legjobb módja annak, hogy rögzítsük. De számukra egy speciálisan fúrt lyukra van szükség. A szükséges erő a nagy alátétek bélését biztosítja. Ajánlott még a fogyasztók és a locknuts is.

A kapcsolat raftált egy korcsolyában

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása