A Kelo fából készült házakról

Senki sem létezik egy naplóházhoz – hazánkban, ahol az erdők elég, az ilyen épületek az évek során csak egyre inkább lesznek. Azonban még a naplófülkék építésében is találhat egy divatos és nagyon drága trendet, amely az ilyen lakások többi részének hátterébe kerül. A Kelo építéséről beszélünk, azaz egy száraz fenyő, amely nem elhalványult, és megszáradt, és sok éven át ilyen formában állt. Többéves szakemberek nyomon követik az egyes fák állapotát, majd gondosan távolítsa el közvetlenül a gyökerekkel, és építsenek otthonukból, amelyek az északi brutalitásukkal lenyűgözőek és súlygyarapodnak.

Előnyök és hátrányok

A Kelo faházak általában a poláris régiókban épülnek, mert csak az öreg fa valódi esélye van, hogy ne ellentmondjon, hanem kiemelkedjen az új képében. Országunkban az ilyen fát betakaríthatjuk például Kareliában, amely a vastag erdőkről híres.

Eldönti, hogy pénzt költeni egy házat szárazra, az ügyfél sok előnyt kap.

  • Ökológia. Nagyobb valószínűséggel beszélnének a természetes anyagról, amelyet a természetben termelt a régióban, gyakorlatilag nem befolyásolta az emberi tevékenység.
  • Díszíthetetlenség. Legyünk őszinte – nem minden fogyasztó érzékeli a naplók naplók megjelenését, különösen kezeletlen előnyöket. Ha azonban nem tetszik a belső térben, akkor a fa felülete szúrt, majd a kész rönkház szinte olyan, mint a szokásos fából, de a szárazak gyakorlati előnyeivel. Ha valódi ismerős vagy, akkor az eredeti formájában hagyhatja száraz fenyőt, és a tetőfedő munkák elvégzése, a természetes anyagoktól is, a lakás sokkal hihetőbb lesz, mint a szabadtéri múzeumok számos kiállítása.
  • Sűrűség. Tévesen, amely szerint fenyő, mivel megszáradt, elveszíti építési tulajdonságait. Mindent csak az ellenkezője történik: a fából származó gyanta nem megy sehova – fokozatosan kristályosodik egy elhalványító fán, így különösen sűrű és tartós, valamint elképesztően erősen illatos erdő.
  • A rothadás. A naplófülkék természetes módon szárítják természetes módon – sok éven át az erdőben állnak, minden nedvességet adnak. A gyűrű csak nyers fában lehetséges.
  • Ezüstállóság. A projekt végrehajtása során nem lesz ilyen probléma, mert a repedések a szárítási technológia következménye. Kelo már megszáradt – minden fenyő, szakembereket csak akkor választanak ki, miután az állapota teljes mértékben értékelni fogja.
  • Nem zsugorodás. Mivel a fa nem veszíti el a nedvességet (vagy kiválasztja), miután egy termékre fordult, nem figyelhető meg zsugorodási folyamatok.

A Kelo hibái viszonylag kisebbek, és csak azok az emberek, akik elvileg nem szeretnek egy log-házban élni. Mindazonáltal meg kell fontolnunk nekik, hogy az olvasó teljes körű és átfogó megértést kap az anyag sajátosságainak. Tény, hogy csak egy lehetséges mínusz csak egy – minden napló rendkívül természetesnek tűnik, ezért nem különbözik a stabil textúrában, sem a simaságban, sem egy monofonikus színben. Ha ez probléma, akkor lehet, hogy részben oldja meg az őrléssel.

Ezenkívül a felkészületlen fogyasztók számára a Kelo építési költségeinek információi kiderülhetnek, de meg kell érteni, hogy minden napló kifejezetten az erdőben van kiválasztva.

Külön, érdemes azt mondani, hogy az esztétika olyan, mint egy amatőr, és az észlelése erősen függ a szállítótól és a lelkiismeretétől. Majdnem minden esetben a száraz trönköket kincsekkel megverték, és néhány szakértő, különösen az idősebb generáció, úgy véli, hogy az ilyen épületek ésszerűtlenek és elfogadhatatlanul egy egészségügyi szempontból. Oroszországban, valóban nincsenek házak a szárítóból, de a tendenciát a világ csavarta, és látszólag néhány jellemzője megijedt mindenkinek.

A fajok áttekintése

A KELO házak építése korább lesz a termelésnek, mivel a nyersanyagok szállítója egyidejűleg és a késztermék gyártója. Ez nem meglepő, mert a megfelelő száraz fenyőknek meg kell keresniük az erdő hatalmas térét, és nem számuk bármelyike ​​még mindig alkalmas a megvalósításra – vagyis a tartó köteles meglehetősen kifejezetten elképzelni a sajátosságait Jövőbeli létesítmények.

Így, Kelo-tól – ez általában egy egész projekt, amely a fogyasztói csomagnak értékesített végrehajtással. Ugyanakkor legalább 4 faj van a projekt elkészítésének megközelítéséhez, amelyek mindegyike az egyik északi országnak tulajdonítható.

finn

A finns nagyon praktikus emberek – idegen a demonstrációra. Nem csoda, hogy ez nem éri meg, mert Finnország északon található, meglehetősen kemény éghajlat körülmények között, mert a helyi lakosok mindig először kerestek, hogy biztosítsák a kényelmüket, nem pedig a tervezésre, ami egyszerűen Nem az idő és az erőfeszítés. Senki sem mondja, hogy a finn házak Kelo – ez csúnya vagy vonzó, ők csak az elsőek közül csak jóak hangsúlyozta a minimalizmust.

A projekt mindenképpen minden szükséges helyiség, de “gyaloglás”, szabad terek, mint általában, nem.

Oroszok

A száraz fenyőfa chipje, amelyet az orosz típus határoz meg, azt az egyedi építészeti jellemzők határozzák meg, azonnal feltűnő a szétszerelést. Először is, az ilyen épület naplóit vastagságban választják, hogy megközelítőleg egyenlő legyen – ez határozottan nem üreges, egy mentőadagon.

Ajtók és ablakok masszív, a naplók, amelyeken a tornác, tető vagy erkély, ki kell venni. Ellentétben a finn irányba orosz már van egy bizonyos aggodalom esztétikai – legalább van geometrikus minták faragott az oszlopokon, gyakrabban figyeltek zúzott frontones.

norvég

A Vikingek leszármazottai saját gondolattal rendelkeznek a bashel építésével. Először is, nem használja a naplókat erre a tiszta formában – az úgynevezett hibákat hozzák tőlük, tiltakozva az eredeti anyagot két ellentétes oldalról. Az ilyen épületek magas mennyezetei teljesen nem jellemzőek – éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, guggolás.

Az objektumon kívül nagyon szokatlannak és festőinek tűnik, mert a falakat a legszebb hangokba festik, képesek a napfény és a hő vonzására, az ablakok nagyon kicsiek, hogy ne állítsák ugyanazt a hőt a hideg szezonban, és a A tető rendkívül természetes – a fű növekszik rajta, vagy akár virágok. Ugyanazon norvég dombon belül úgy néz ki, mint az orosz, mert mindkettőt naplókkal elválasztják.

Kanadai-amerikai

Hazánk számára ez a tökéletes innováció, amely radikálisan különbözik a fent leírt stílusoktól a modernitás fokozott orientációjával. Épületházak Észak-Amerikában vettek a leginkább vastag rönkökből, különösen mivel a viszonylag enyhe éghajlat lehetővé teszi a fák számára, hogy ilyen méretűek legyenek. Ugyanakkor senki sem szorosan üldözi ugyanazt az átmérőt – Éppen ellenkezőleg, a hangsúlyt azokon a törzsekre helyezik, amelyekben a pörkölő vastagság sokkal nagyobb, mint a korona átmérője, mert a házi készítés érzése jön létre, és ez a tulajdonos büszke lehet.

Ugyanakkor, a legközelebbi felülvizsgálat során nyilvánvalóvá válik, hogy egyedül a tulajdonos nem tudta építeni otthonát, mert a magas fát költsége miatt ez a régióban olcsóbb, hogy óriási ablakokat helyezzen el, helyek, hogy végezzen bélést más jegyzetekkel és komplex a feldolgozóanyagokban, mint az azonos kő.

Azonban a panoráma ablakok jelenléte egy erdő közepén, az erdő közepén épült, ilyen lakások példamutatóan népszerűek a szociális hálózatokban, növelve a keresletet és az ilyen projektek végrehajtását.

Építési technológia

Ahhoz, hogy házat építsen, szüksége van egy projektre, hogy elinduljon, és általában egy fenyő hárfával koordinálja, hogy tudja, milyen mennyiségben és milyen méretre van szükség. A legtöbb fogyasztó egy kész tipikus projektet választ, de kérje meg a takaró munkatársait, hogy bizonyos kiigazításokat tegyen, hogy az objektum jobban megfeleljen az ügyfélkéréseknek. Ugyanakkor a cégek általában készen állnak arra, hogy az egyéni projektet szigorú megállapodásban teljesítsék az ügyféllel. Az utóbbi jóváhagyja a terv végleges változatát, és alapja a végrehajtás pontos költségeivel.

A projekt kezdetben tartalmazza a webhely sajátosságait, ahol a házat felállítja, mert az alapítványt maguk a fejlesztők ajánlják. Általános szabályként a Kelo háza nem annyira súlyos, hogy egy szilárd lemez alapítványra van szükség alatt – ehelyett, olyan könnyebb bázisok, mint a cölöpök vagy szalag formájában, különösen mivel azok inkarnációja sokkal kevesebb időt vesz igénybe erőfeszítés. Eközben az északi erdőkben van egy keresés és egy üres, száraz fa, amely alkalmas a projektigényekre.

A fejlesztők uralkodó része olyan szolgáltatással rendelkezik, amely nem csak a kunyhót összeszereli, és kulcsrakész konstrukciója – teljes egészében az épület lakossági állapotba kerül. Az ilyen szolgáltatási lehetőség magában foglalja a ház teljes körű felületét, valamint kívül, valamint az összes mérnöki kommunikáció összekapcsolását.

A kész tárgy szállításának időpontjában a tulajdonos valójában már letelepedhet, mert a szolgáltatások listája nem tartalmazza a bútorokat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: