A kísérleti anyagokról

A cikk tartalma
 1. Ami?
 2. Nézetek
 3. Célja

Tudja, hogy mi ez – kísérleti anyagok, és mennyire alkalmazzák őket, fontos minden fejlesztő számára. Csak megértse mindent a kísérleti anyagokról, sok problémát szüntetheti meg, és ügyesen alkalmazhat ilyen termékeket. Mindegyikük rendelkezik saját speciális megoldott feladatokkal.

Ami?

Történet az építési kísérleti anyagokról érdemes elindítani a definíciójukat. Ez a mentesítés többnyire a legújabb fejleményeket tartalmazza, amelyeket nagyon szerény felek nyújtanak. Az ipar általában egyszerűen nincs ideje, hogy kezdetben elsajátítsa meg kellően nagy mennyiségű kiadását. Néhány évvel ezelőtt a kísérleteket gázszilikát blokkokkal és nem habos formával végeztük. A helyzet azonban gyorsan változik, és 2020-ban a szakmai építők már nem meglepődnek.

Általában ezt figyelembe veszik A kísérlet időszaka véget ér a hivatalos tanúsítás után, amely a működési paraméterek tesztjeiből származik. Ésszerűtlen megfontolni, hogy minden ilyen megoldás határozottan rossz. Gyakran sokan közülük a tanúsítás után nagyon masszívan használható. Érdemes megérteni, hogy a “kísérleti anyagok” márkájában az új technológiai fejlesztések nem mindig értékesítik. Egyes cégek ezen név alatt eladnak valami kicsi – nagyon régi megoldásokat, félig elfelejtett, vagy bizarr kombinációkat, ami megzavarja a zavarokat.

kívül, Az egyes kísérleti anyag sorsa kiszámíthatatlan. Újabban ebbe a csoportba tartoznak, gasilicate és hab beton blokkok gyors népszerűségre tett szert, és vált a szokásos összetevője a modern építőipar. De agyag, mint kísérleti mentesítésben, így benne, és a fenntartható kérelem ellenére továbbra is fennáll. Egy vagy más módon, minden hasonló anyag lényegesen olcsóbb, mint a masszívan használt.

Vigyázni kell arra, hogy az EM-ből épült házak megvásárlására kerüljön: Lehet, hogy az “Mi volt – ebből és nem”.

Nézetek

A leggyakoribb megoldások:

 • hő lény;

 • polisztirol hab;

 • Folyékony fa (ez kompozit táblák);

 • Hipersed téglák “Lego”.

Név “Heatostsen” önmagában beszél. Ezek a többrétegű termoblokkok, amelyek egyszerű beton mellett:

 • polisztirol hab;

 • szénszálas szárak;

 • Ceramzite beton nagyszámú pórussal.

Ami magát illeti Polisztirol hab, Ezután hivatalosan csak belső falrétegként engedélyezett. A fogyasztók egy része azonban érvényes, és mint egy megfélemlítő zsaluzat. Az ilyen döntés kilátása a közeljövőben jelenik meg. De az összetett tábla a polimer gyantával kevert fa szálak. Főleg az ilyen anyagot a falak és a padlók elválasztására használják.

Néha találkozik is:

 • Táskák tele Földkel;

 • préselt szalma;

 • Tyrasa Rakushchenika.

De az ilyen háromféle megoldás még mindig egzotikusabb a hazai fejlesztők számára, még a nem szabványos módszerek iránt is érdekel. Gyakrabban találkozhat az épületekkel áruszállítás (például tengeri) konténerekből. Az illetékes befejezés jó megjelenést és megoldja a vita problémáját. De továbbá komoly szigetelést kell tennie, hogy megszüntesse a fuvarozást a nyári és elviselhetetlen tanulmány februárban. Az ilyen megoldás komoly hátránya is tekinthető a szélességben és magasságban lévő szobák méretének leküzdhetetlen korlátai is.

Kísérleti konzol. Építéssel az agyagot szalmával és más növényi szálakkal keverjük. Az ókor ellenére ez a megközelítés most a második születést tapasztalja, mivel az ilyen anyag kétségtelenül környezetvédelem. A régi típusú Saman Mazanka még mindig megtalálható az ukrán, moldovai és déli orosz falvakban.

Az ilyen anyagok lélegzete és kiváló hőmegtakarítás fontos, de meg kell érteni, hogy magas színvonalú vízszigetelés nélkül lehetetlen ilyen anyagot használni.

Az 1970-es és 1980-as években épült polírozott épületek Belgorod és Voronezh környékén találhatók. Maga a hasított test tölgy fórumon épült. Az agyag megtévesztette, és téglát nézett. Ennek az építési módszernek az oka nyilvánvaló: ebben a pillanatban a teljes körű téglastruktúrák túlzott utak lenne. Egy másik lehetőség a “radikális megtakarítások” – a pala használata.

Szigorúan beszélve, a kísérleti anyagokhoz feltételezve. Tetőfedő és befejező fali munkákhoz már nagymértékben használatos, hosszú idővel ezelőtt. Ez azonban számos nem szabványos alkalmazásról szól:

 • A fém keret úgy működik, mint egy GLC;

 • A ház belsejében lévő fal forgácslemezt borítja;

 • A fal külső szélét pala borítja;

 • Továbbá, vakolatva, teljesen elrejtve ezt az anyagot.

Külső és fogyasztói jellemzőkkel az ilyen döntés viszonylag jó. NsNem lehet meghatározni, hogy mi van a vakolat alatt. Használja azonban a falat a támogatáshoz (például, hogy lépcsőházat tegyen hozzá) nem kívánatos. Hasonló házak a nyári használatra tervezték. Ezek aktívan épültek a Krímben.

“Fox Nora” design – Egy másik ősi eredmény, amely a világ számos régióját kipróbálta. De nyilvánvaló, hogy soha nem hagyja el a kísérleti szakaszot. A falak és a mennyezetek kialakulása magában foglalja a táblák használatát. Vízszigetelés esetén a futó- vagy nyírfa kéreget használják.

Kívül, mindez elalszik a talajból; A lakhatásért az ilyen épületeket ritkán használják, a “Fox Nora” valóságában elsősorban a pince vagy más gazdasági épület formátumában használják.

Célja

Az egyik legújabb megoldás a Kengo Kuma japán cég fejlesztése. Dupla rétegrétegű membránt használnak a dekorációhoz. Ez az anyag kiváló hőátadást biztosít. A falak építése japán vörösfenyőből történik. A fluorokarbon ponyvát és a bambusz szárakat kültéri szigetelésre használják.

A ház építéséhez alkalmazható:

 • sóblokkok;

 • Tányérok “IsoPlat”;

 • Üveg homlokzatok fénybe illő tulajdonságokkal;

 • Beton vezetése.

A tetőkre érvényesek:

 • megváltozott gumioid;

 • Membránok polimer alapon;

 • Shinglas;

 • Katepal.

Arról, hogy mi az épület hőcella, tanulhat az alábbi videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: