A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

– bosszantó és káros rovarok. A házat ütő, ülnek a termékekre, és elrontják őket. Nem valószínű, hogy örömteli vagy étvágyat okoz a repülés lekvárában. Még rosszabb, amit sok veszélyes betegség hordozói. Ezeknek a bosszantó rovaroknak az egyik módszere egy speciális lámpa. Arról, hogy az eszköz működik, a típusok és a népszerű modellekről megvitatásra kerül ebben a cikkben.

A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

Ami?

A szobában mosott egyetlen repülés megsemmisítése. Ez egy kézzel megölhető, vagy akár egy hengerelt újság is megölhető. Ha ezek a rovarok rendszeresen repülnek, elég ahhoz, hogy ragaszkodjanak a ragacsos szalagot. Jobb, általában, ne engedje, hogy behatolják őket a szobába. Ehhez elegendő átfedni az utat, és egy szúnyoghálót helyez az ablakokra és az erkélyajtókra.

Fontos a repedések bezárása, ha azok a penetráció hatásai, vagy más eszközöket használnak.

Megszabaduljon az ipari helyiségekben, az élelmiszer-műhelyekben vagy raktárakban, nehezebben. A születendő vendégek előfordulása nem fogja leküzdeni, és az ilyen helyiségekben lévő mérgeket nem lehet alkalmazni. Ebben az esetben különleges inszekticid berendezéseket kell használni. A megfelelő asszisztens lehet lámpa a legyekből.

A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

Munkájának alapja az ultraibolya sugárzás használata. A lámpa által kiválasztott sugarai úgy vannak kiválasztva, hogy azok a lehető legvonzóbbak legyenek számos repülő rovar számára. Ezért az adaptáció sikeresen használják a legyek elpusztítására, valamint a szúnyogok, a moths, lepkék. Lámpa ragyog, puha. Egy személy számára teljesen ártalmatlan, biztonságosan meg tudja nézni őt, nem kockáztathatja a káros szemeket, de rovarokat öl meg.

A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

A lámpa kialakítása nagyon egyszerű:

 • Belül van egy fénysugárforrás;

 • A lámpán kívül egy védőhálózat zárva van;

 • A rács ragadós csapda van elrendezve, amelyre a rovarok ragaszkodnak;

 • A csapda mögött egy speciális rendszer, nagyfeszültségű feszültséggel, érintkezésbe kerülve, amelyhez a legyek meghalnak;

 • A lámpa alján van egy raklap, benne, és a halott rovarok összegyűlnek.

A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

A készülék gondoskodik a raklap periodikus tisztításában.

Nézetek

Sok különböző lámpa van a megsemmisítéshez és a rovarok megijesztéséhez. Néhány inszekticid eszköz különbözik a többi mérettől és a teljes készlettől.

 • A ventilátorral felszerelt modellek, amelyeket halászathoz és szúnyogokhoz igazítottak. Telepített beltérben, légáramot és szigorító repülő rovarokat hoznak létre.

 • Más eszközökben egy ultraibolya elektromos lámpa telepíthető. Erőteljesebb termékek két izzóval rendelkeznek.

 • Tartalmaz néhány beépített eszközt Kék lámpa.

A legyekből származó lámpákról

A fogyasztott termékek és az elfogyasztott teljesítmény – 5 W-tól 30 W-ig lehet.

Népszerű modellek

Sok eszköz van, amelyek a rovarok elpusztítására szolgálnak.

 • A fogyasztók legnépszerűbbek a jólétben kínált lángok ellen. Ipari és nyilvános létesítményekben használják. Equip őket raktár- és ipari helyiségek. A javasolt termékválasztékkal való megfelelés során felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy minden eszköznek nagyobb teljesítménye van, amely 8-80 W-ig terjedő tartományban változik. A késztermékek mellett a vállalat alkatrészeket kínál számukra és ultraibolya sugárzási lámpákra. A szabadban működtethető lámpák végrehajtásra kerülnek. Különleges kétoldalú védelmük van a nedvességtől és a különböző modellekkel szemben – 150-2, mi – 200-2, mi – 400-2. Amellett, hogy a legyek, a vállalat által képviselt termékek, sikeresen harcolnak a molyával, a hajlítóval és a kerti kártevőkkel.

A legyekből származó lámpákról

 • MO EL által kínált modellek. Ezek egy hatalmas fajta és eredeti design által megkülönböztethető. Megtalálhatja a felfüggesztett Mo-Butterfly 700 raklap formájában készült termékeket, vagy megvásárolhatja a Mo-Plick 398

A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

 • Rovartivora. Ezek a termékek inszekticid csapdákként vannak elhelyezve, egy telepített ventilátorral. A szokatlan megjelenésnek köszönhetően lakóhelyi helyiségekben használhatók. A készüléket egyidejűleg dekorációs elemként, éjszakai lámpának és egy lámpásnak kell használni a legyek ellen.

A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

Érdemes kiemelni az eszközöket Hiltonból. A szobákban egy kis területen, apartmanokban, nyilvános létesítményekben, kávézókban és éttermekben, kulináris műhelyekben használják őket.

A legtöbb releváns több modell.

 • Fekete szörny GP-4. Csodálatos, megfizethető lámpa a kis teljesítményű legyekből 4 W-ben. Úgy tervezték, hogy megsemmisítse a repülő rovarokat kis lakóhelyiekben.

 • Power rovargyilkos BN-30W. Ez egy nagy teljesítményű eszköz (30 W). Javasoljuk, hogy nagy tárgyakra – nagy kávézók vagy éttermek, raktárak.

A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

A javasolt modellek gyakorlati és megbízhatóak, ugyanakkor egyszerűnek és nem nullaaknak tűnnek, ami tekinthető.

Hogyan válasszuk ki?

Mielőtt folytatná a lámpák megválasztását a legyekből, világosan meg kell jelölni, ahol a lámpát használják, ahol telepítve lesz. És vegye figyelembe, hogy milyen rovarokat fog használni. Csak ezzel a megközelítéssel lehet kiválasztani a kívánt modellt.

 • Ha a lámpát választja otthonra, és telepítse a lakóhelyi helyiségeket,Kívánatos, hogy vonzó design volt, és jól illeszkedik a belső térben.

 • A készülék használata esetén nem lakóhelyi helyiségekben, Például egy raktárban vagy a gyártási üzletekben a tervezési kérdés irreleváns lesz.

 • Lámpa esetén nyílt levegőn, A modell az elektromos alkatrészek nedvességtartalmú védelmével van kiválasztva.

 • Eszköz kiválasztásakor figyelembe kell venni a teljesítményét. A megfelelés kiszámítása meglehetősen egyszerű – 1 m-es négyzetméter. Négyzetet veszünk 1 w.

A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

Eszköz kiválasztása lakóhelyiségekhez, meg kell emlékezni arra, hogy olyan modellek, amelyek a nagyfeszültségű rovarokat elpusztító modellek veszélyesek lehetnek az emberekre. Helyezze őket olyan helyekre, ahol véletlen érintkezés egy személyrel lehetetlen.

Opciók a termékek, ahol rovarok ragaszkodnak a ragadós csapdához, szükség van három naponként, és megváltoztatni a ragadós elemet, különben a csapda megszűnik a fogás. Meg kell teremteni őket, hogy a tulajdonos kényelmes legyen ilyen szolgáltatás előállításához.

A legyekből származó lámpákról

A készülék megvásárlása, meg kell találnia, hogy melyik rovarok ez a modell alkalmas. A legtöbb eszköz tökéletesen küzd a szúnyogokkal és legyekekkel, de az éjszakai pillangók vagy mezőgazdasági kártevők elpusztítása, az előírt eszközök műszaki útlevélben. A készülék megfelelő elhelyezése és működése az utasítások szerint lehetővé teszi, hogy maximális megtérülést használjon.

A legyekből származó lámpákról

A legyekből származó lámpákról

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása