A magánház projektje: hogyan kell csinálni és hol rendeljen?

A House Project egyfajta útiterv. Egyrészt jelentősen megkönnyíti a vállalkozók munkáját, másrészt egyértelműen megérti a jövőbeli házat, beleértve a konstruktív, működési jellemzőket és megjelenést. A projekt nélküli ház építése összehasonlítható a varrással minta nélkül. A teljes bizonytalanság szempontjából nehéz megjósolni az eredményt. Hogyan rendelhet egy projektet, és nem hiszem az eredményt? Fontolja meg három alapvető módját.

Hogyan kell felkészülni a projektre

Sokan úgy vélik, hogy a projekt az első lépés a saját otthonának ötletének megvalósítása felé. De valójában az első dolog, amit meg kell tennie Döntse el a telek vásárlását, amely után kiválaszt egy helyet építeni rajta. Tehát megtervezheti a jövőbeli ház helyét a világ oldalán lévő tájolás szempontjából, és ez viszont nagyon segítséget nyújt az alapítvány és a vízszigetelés megfelelő kialakításában. Például a nyitott nap déli régióiban ajánlott kiválasztani a könnyű árnyalatok vízszigetelését, hogy a tetőfedés ne legyen túlmelegedjen a forró napokon. Elhatározás a helyszínen, hasznos lesz az építészeti stílusok tanulmányozásához, válassza ki a legérdekesebb lehetőséget, hogy tovább forduljon az építészhez.

Fontos: Érdemes költeni a saját házának kialakítására, csak olyan információkkal rendelkezik, amelyeken épülnek. Egyszerűen fogalmazva, amikor a jövőbeli házak helyét határozzák meg, az architektúra kívánságai kialakulnak, és a talaj geológiai vizsgálatait végzik.

Következő lépés – Geológiai felmérések. Szükség lesz a szükséges alapvető mutatók kiszámítására, mivel ötleteket adnak az építési övezetben lévő talajokról, a teherbíró képességükre, a talajvíz szintjére. Masives és szárazföldi táj. Például az egyik legnagyobb energiatakarékos alapítvány – egy melegített svéd lemez – a magasságkülönbség az épület folt nem haladhatja meg az 50 cm-t. Nagy értékeken további földmunkákra van szükség ahhoz, hogy igazítsanak.

A magánház projektje: hogyan kell csinálni és hol rendeljen?

A ház projektje nem csak egy építészeti terv, amely leírja a homlokzat kialakítását, a tető alakját, az üvegezést és a belső elrendezést. A projektdokumentáció minden technikai megoldásról, csomópontról és egyéb fontos árnyalatokról tartalmaz információkat, amelyeket a projektfejlesztés kezdetén figyelembe kell venni, hogy a ház hosszú távon szolgáljon, és ne adjon bosszantó javításokat a hosszú távú műveletek során . Hogyan kell kidolgozni egy ilyen projektet, és hol találhat meg kész lehetőséget? Beszéljünk erről tovább.

Kész projektek az interneten

Az egyik leginkább megfizethető módja a jövőbeni otthoni – online projektek online adatbázisának kiválasztása. Általában számos lehetőséget kínálnak minden ízlésre és pénztárcára. Ennek a módszernek a másik előnye az, hogy azonnal megértse a végső költségeket. Nagyon kényelmes, különösen szigorúan korlátozott költségvetésben, mivel lehetővé teszi, hogy az egyéni igényekre összpontosítson.

A magánház projektje: hogyan kell csinálni és hol rendeljen?

Miért nem mindig lesznek a kész projektek, mert rengeteg van az interneten? Egyrészt segíteni fognak abban, hogy általános képet alkotják arról, hogy legyen ház, döntse el a stílus, tervező megoldások. De érdemes megérteni, hogy a tipikus projektek nem mindig képesek lesznek figyelembe venni egy adott terület, régió, éghajlat vagy talaj sajátosságait. Ebben az esetben önállóan meg kell merülnie magát a folyamatban, értékelni a dokumentációt és megérteni, hogy a projekt megfelel-e bizonyos feltételeknek.

A magánház projektje: hogyan kell csinálni és hol rendeljen?

Dream House a projektszervezetből

Fellebbezés a projektre egy speciális szervezethez – az egyik legmegbízhatóbb megoldás a ház építéséhez. Ebben az esetben az a tény, hogy a tulajdonosok minden kívánsága és követelményeit figyelembe veszik a házban. Úgy tervezik, figyelembe véve az adott család egyedi jellemzőit. Ennek az opciónak az egyetlen árnyalata a magas költség. Kockázat van az építési költségvetésen túl.

Vásárlási projekt a vállalatfejlesztőből

Fontos, hogy az építési szakaszban bekövetkező végrehajtás a szerződéses szervezet hatalma alatt áll. Nos, amikor a brigád és a tervezők tandemben dolgoznak. Leggyakrabban a nagy építőipari cégek a kész projektek alapja, amelyek közül választhat a megfelelő opciót. Általában olyan megoldásokat határoztak meg, amelyekben ez a szervezet magabiztos. Ez azt jelenti, hogy a brigád garantálhatja az összes technológiának való megfelelést. De valószínűleg a tipikus ötletek kiválasztása kicsi lesz.

A magánház projektje: hogyan kell csinálni és hol rendeljen?

Fontos! Ha a projektet egy szerződő szervezet részvétele nélkül hozták létre, lehetőség van arra, hogy az építők egyszerűen nem rendelkeznek a műszaki dokumentációba ágyazott anyagokkal vagy döntésekkel való együttműködéssel.

Ebben az esetben a megvalósításukkal nehézségek merülhetnek fel. Valószínűleg a brigád fogékonyságot fog tenni, hogy változásokat hajtson végre, amit “alatta” hívnak. És ez egy extra idő, talán a költségek. A változások megérinthetik a strukturális elemek tulajdonságait általában. A fejlesztők felajánlhatják az ár csökkentését. A projekt költségeinek csökkentése egyszerűen megtagadhatja a legfontosabb elemeket. Például az alapítvány és az alap hőszigetelésének elhanyagolása, ne vegye figyelembe a melegített jelenet eszközét, ne kapcsolja be a leeresztő rendszer eszközét.

A magánház projektje: hogyan kell csinálni és hol rendeljen?

Az ilyen megtakarítások az építési folyamatban lesz csomagolva a működés költsége. A hideg alapon meleg lesz. A fagyos por erők befagyasztása és hatása mélyen mélyen mélyreható. És ez már magában foglalhatja a repedések megjelenését a reggelire és az alagsorban, és a teherbírás elvesztését okozza. A vízelvezetés hiánya egy elrontott homlokzat kerül hozzáadásával. Állítsa vissza az alapot, szigetelje az XPS lemezekkel a működési folyamatban sokkal drágább lesz. Sokkal könnyebb előírni hőszigetelést az építési folyamatban, készítsen egy melegített hiányt az alagsorban, és élvezze otthona kényelmes mikroklímáját.

A magánház projektje: hogyan kell csinálni és hol rendeljen?

Saját házának építése – komplex mérnöki folyamat, amely komoly kapcsolatot igényel. A híres közmondás “mintegy hétszer, ha elutasítás” Hogyan lehetetlen tükrözni egy valóban illetékes megközelítést az otthoni álom megvalósításának megvalósításához. Az egyszerű ajánlások figyelembevételével komolyan egyszerűsítheti a projekt munkáját, és valóban minőségi eredményt érhet el.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása