A mennyezet és a mennyezeti csomók jellemzői a kéményhez

  Vágószalag blokk (csomó) – Tűzmegelőzés betét a cső és a fal között. Védi a falakat a tűzből, amikor éghető anyagokból (fa, műanyag), valamint nem fagyasztott blokkokból (például habblokkok vagy gázblokkok) készültek.

  Ami?

  A PPU eszköz a kéményhez a fürdőbe, különösen egy szendvics kéményhez, amely a kemence folyamatos működését több órán át, akár naponta (vagy éjszaka, a fürdőszobai munka ütemezésétől függően), nem adj, viszont átfedje a falat, amelyen keresztül a füst-csatorna áthalad. Különösen a kísérleti anyagokból származó fából és struktúrákban használják. A PPU egy négyzet alakú vagy kerek rekesz, amelybe a pecsét zavarba ejt, gyengén vezető hő a porózus struktúrák jelenléte miatt. Fal vagy mennyezet, az emeletes vagy a padlás mennyezeti átfedése a magas hőmérséklettől védeni kell.

  A modul egy speciális építkezésen vásárol – vagy egy olyan mester, aki szétszerelve a tűzoltó technológiákban. A termék kiválasztása, vegye figyelembe a kémény átmérőjét és a kemence helyét, vagy a fűtési kazán helyét a mennyezethez, a padláshoz vagy az emeletes emeletekhez viszonyítva.

  Csak számos telepítési és üzemeltetési biztonsági szabályt figyelhet meg, megfelelő telepítésre van lehetőség.

  Mi történik?

  A folyosón keresztül a fa padló használják a fürdőben vagy a szaunában, mindenféle tinó, helyiségek fűtésére vagy elvágva ország és magánházak.

  A téglaépítés része a falnak vagy a mennyezetnek, amint azt egy cement-homokoldattal is összekapcsolhatja. Oldalról úgy tűnik, hogy a téglák kéménye – egyetlen egész. A kémény vágását a folyosón megvastagodás végzi. Az átmenet magasságában a téglákat három sorban halmoznak. A technológia megsértése, akkor nem fogja elérni a legjobb vontatást, miért lehet füstölni a szobát, közvetlenül a tűzig.

  Az átmeneti doboz a magas hőmérsékletű gipszkartonból valósul meg. Számára a minvat vagy azbesztet előre betakarítják. A gipszkarton partíciókat telepítik, és a szabad hely közöttük és a cső tele van, nagyon apróra vágott és nem éghető szigeteléssel. Felülről, a bazalt minvati után a Clayzit behatol az összes maradék szabad helyen, míg a szigetelés nem szenved, mivel a pamut gyapjú tisztítása és a hőszerszám romlása nem fog megtörténni.

  Az acél doboz rozsdamentes acélból készült. Ebben az esetben egy lyukat vágunk az egyik falában – a szendvicscső külső falának átmérőjével. Az üresség agyag, bazalt minvata vagy más nem gyúlékony anyagok aludt.

  Építési előírások

  A mennyezeten vagy a falban lévő gesztikum szerint az 1 m2 négyzetkapcsoltat be kell vágni, a folyosóblokk beillesztésre kerülnek. A gerendák közötti kádban lévő távolság 1 m-re kell lennie, ami nem mindig. Az egyszerű ppu négyszer kevesebbet készít – egy négyzet fél méteres oldallal. De az egyszerű PPU telepítési szabálya nem teszi lehetővé a cső átmérőjének 20 cm-nél nagyobb átmérőjét. A kerületben lévő érintkezési helyeken a PPU a fólia mind a négy oldaláról halad át a hőszigetelőn. A fólia elszigeteltség nem ad egy fát melegítve – a fólia réteg tükrözi a hőt.

  A fő követelmény egy fémes vagy tégla kémény nem melegítheti a falakat és 50 ° C feletti átfedést. Ehhez a követelményhez a 41-01-es snip excerpt a 2003-as módosítottak szerint. A mennyezeti átmenet nélkül ez (az implable) szabály nem lesz képes betartani. A hővel való közvetlen érintkezés hiányában a fűtött csővel, egy tisztességes felmelegedés, például legfeljebb 500 fok, a környező cső fából készült design elkezdett esni. Ez magában foglalja a gerendák erejét a későbbi összeomlással. Ennek megakadályozása érdekében szükségünk van egy hőszigetelés rétegére, amely szinte későn nem ég a kémény hosszú távú megállapításával.

  Ehhez szükség van egy vágóegységre, amely akadályt teremt a kémény körül.

  Mint kitölteni?

  A töltőanyagok között Clamzit és Minvata előtérbe kerül. Azonban nem korlátozódnak az üres hely kitöltésére. Néhány szigetelés, például a CLAMZIT és a MINVAT, kombinálható az elhaladó egység hőkezelési tulajdonságainak elvesztése nélkül.

  Bazalt és ásványgyapot

  Egyszerűen tegye, Minvata szinte ugyanaz a fiberglass, amelyet a szovjet termelés hűtőjében használnak. A vele való munka nem biztonságos, mivel megköveteli a légzőkészülék használatát, amely védi a könnyű munkavállalókat, amikor egy szálas dolgozik, amelyből szilikózist okozhat. De a minata, mint a pusztán bazaltszál, képes ellenállni a fűtés több száz fokra, anélkül, hogy elvesztené a “WHAPED” állapotot. De képes feküdni, a formaldehidet, amikor fűtött, ami viszont a rákos anyagokhoz tartoznak. Wat nem tolerálja a nedvesedést – a hőszigetelő tulajdonságok egyidejűleg elvészek.

  Ceramzit

  A CERAMZITE szigetelés jelentősen meghaladja a pamut gyapjú – szárítás után könnyen visszaállítja hőszigetelő tulajdonságait. Hátrány – a speciális tartályok használata, rossz minőségű izolálással, képes kiesni. Ártalmatlan, mert szinterezett agyagból készült.

  Minrit

  A mineritis hőszigetelés magában foglalja a cementet és a fűrészpor, “hangulatos” ásványi adalékanyagok. Magas hőmérséklet – 600 fokos fűtés. Nem jelzi a rákkeltő anyagot.

  Azbeszt

  Bár az azbeszt elsősorban természetes ásványi anyagokból készül, újra behatolhat az emberekben a szobában, ahol a kemence működik, akinek kéménye a falról vagy az azbeszt-töltőanyagról való átfedése. Veszélyes hatása az emberek egészségére, elsősorban a mérgek, amelyek párok megkülönböztetik, ha fűtöttek. A lakóépületekben használt anyagok listájából kizárt, korlátozott a műhelymunkák kohászati ​​termelésére való felhasználásra, amely egy robbanó kemencét használ. A hideg állapot viszonylag biztonságos.

  Agyag és homok

  Agyag-homokos töltőanyagok, melynek célja a hő szerszámozással, modern kompozit és szintetikus anyagok, köztes helyzetben vannak közöttük és szilárd anyagok között, amelyben viszont a hővezető képesség nem rossz.

  Az agyag és a homok természetes és ártalmatlan, ami több ezer évvel bizonyított, mint mindenféle töltőanyagot.

  A szerelés szakaszai

  Ha a kémény és a fő fal anyagok több, mint egy két-chantimetime réteg nem éghető és hőálló vakolat, egyike szerint, lehetőség van arra, hogy csökkentse a rés a cső és a fal úgy, hogy az általános A PPU rése nem haladja meg a 35 cm-t. De ez az érték a szükséges minimum, amely nélkül lehetetlen. A vakolat magasságának legalább 7 cm-es hőszigetelő réteg felett kell lennie. A visszahúzás mérete a csőből a falra az összes oldalról ingadozhat 20-50 cm tartományban. A vágószekrény megvastagodott falak lehetővé teszik a távolság (de nem alacsonyabb, mint a minimum), a hőfűtött cső elleni további védelem miatt.

  A doboz legmegbízhatóbb anyagai tégláknak tekinthetők (például tűzálló, például kamoly), egy rozsdamentes acéllemez, a flamma vagy a minit töltőanyag lemeze. A fal és a burkolat között a távolságnak legalább 1 cm-nek kell lennie, azaz a tilos a doboz rögzítése tilos.

  Kiképzés

  A kezdeti szakaszban a telepítés a falra vagy átfedés metszete (sem, ha az építési van egy új projekt – előkészítése) tértől 1 vagy 0,25 m2. A szorosan elrendezett gerendákkal és szarufákkal egy további fadoboz benne van a miniszter. A doboz a gerendákon van rögzítve, majd a folyosóblokk be van építve. A tetőt ideális esetben teljes mértékben nem súlyosított anyagokból kell készíteni. A fából készült struktúrák nem éghető impregnálásainak bevonata nem védi őket a Charringtől, amikor a tűztartományok még mindig megtörtek.

  Telepítés

  Lépésenkénti kémény telepítési útmutató a folyosóblokkkal az alábbiakban fekszik.

  1. A szendvicscső lehetővé teszi, hogy csökkentse a belső cső hőmérsékletét – a külső – 250 ° -kal. A szendvics kémény megakadályozza a kondenzátum kialakulását a csőszerkezet belsejében.
  2. A fürdőkádon az elején egy trombita van, majd egy méterrel elérve a kettős hajlított csőre való átmenetet. A két tengelyes tengelyekkel szendvics kéménybe mehet a megfelelő adapterrel.
  3. Szendvicset “varrni” egy falon vagy dobozban átfedésben. Az ilyen bonyolult sémák használata lehetővé teszi, hogy végül kiküszöbölje a kemencéből érkező cső túlmelegedését a külső (a tető feletti) területre, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig szolgáljon. Az ízületek használata a tetőtérben vagy a fal / átfedés / tető szintjén kizárt.
  4. Ne aggódjon szigorúan vízszintes csövekkel. Hogy a tolóerő nem tér vissza, ajánlatos dőlésszögű, átlós, nem 100% vízszintes szakaszok használata. A szigorúan vízszintes szakasz hossza nem haladhatja meg az 1 m-t. A kéményben több mint három fordulattal használható elfogadhatatlan.
  5. A kijáratnál a cső kemény rögzítése elfogadhatatlan – az acél felmelegszik.
  6. Túl szorosan elhelyezkedő gerendák, különösen a fa, további védelemre van szükség a miniti hőszigetelő.
  7. A kémény átmeneti dobozának rögzítését csavarokkal lehet megengedjük – a fejükkel megbízhatóan el kell távolítani a hőforrásból, hogy ne okozzon a fából készült átfedést a segítségükkel.
  8. Az átmeneti egység megnyitása szigorúan meg kell egyeznie a kimeneti cső elhelyezkedésével, mivel tilos a kéményt több mint 1 mm-re elárasztani a felek bármelyikébe: az ízületek lazán szomszédosak, a kipufogógáz kimenet közvetlenül a a helyiség, ahol a kemence működik.
  9. Ha a kémény egy kétszintes épületbe van szerelve, javasoljuk, hogy a második emeleten a második emeleten ismét a második emeleten átkapcsoljon, amely felmelegíti a fenti szobát.
  10. A térhelyre való átjáró előtt, ahol a második azonosítót helyezzük el, a kettős falra való átmenetet használják, majd egy szendvics-kialakításra, amely a “torta” tetőfedél fölé emelkedik.

  Az átmeneti doboz telepítése a padlók között, a falak nem különböznek attól a telepítéstől a padlás mennyezeti átfedése. A fém csempe- vagy professzionális padlóburkolatból hajtott tető ugyanolyan jól illeszkedik a szendvics kémény kimenetéhez: a másik profilozott acél.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: