A Minvata belsejében lévő kandalló tető

  A meleg tető elrendezését több szakaszban kell elvégezni, miközben fontos, hogy megtalálja a kiváló minőségű szigetelést, amely megbízható lesz, és elég hosszú lesz.

  Gyakran ez az ásványgyapot, amely saját tulajdonságai és előnyei vannak. Ezért, ha úgy dönt, hogy vegyenek részt a felmelegedés a tető, gondosan válassza az anyagot, és olvassa el a telepítési technológia megvalósítása kvalitatív eredmény.

  Sajátosságok

  A tető szigetelésének megkezdése előtt óvatosan válasszon olyan anyagot, amely megfelel a magas követelményeknek, és kiváló teljesítmény jellemzői vannak. A legjobb választás ebben az esetben olyan ásványgyapot lesz, amely már klasszikusvá vált az építőiparban. A főbb jellemzői a szigetelés a tető kell rendelni annak szükségességét, hogy száraz a szarufa rendszer telepítése előtt. Egy komoly technológiai folyamatról beszélünk, amely szakszerűséget és időt igényel.

  A leginkább racionális az a rendszer, amely szerint a rudak külső hőszigetelése a szarufer keret összeszerelése után történik, és a tetőfedő anyag padlóburkolat végső szakaszban történik. Ez egy hatékony lehetőség a tetőszigetelés elrendezésére. A belső munkákról van szó, meg kell fejeznie az összes telepítési munkát, amely után elkezdheti telepíteni a minvati.

  Érdemes megjegyezni, hogy ezt a folyamatot függetlenül lehet elvégezni, ha követi a leírandó utasításokat.

  Szigetelés kiválasztása

  Ma a piac számos olyan anyagot kínál, amelyek a belső tér szigetelésére használhatók. Ha ezek a rudak, a hőszigetelő réteg a szarufák között van, mielőtt a bevonat, ami meglehetősen kényelmes. A kérdés az, hogy milyen típusú minvati választani, ha van több. Ezért Fontos megismerkedni technikai és működési jellemzőikkel, hasonlítsa össze őket, és elemezze az előnyöket.

  Elkezdheti az üvegjátékos tanulmányozásával, amely az évek során kereslet. Az anyag összetétele üvegszál, amelynek vastagsága nem haladja meg a 15 mikronot. Az ilyen termékeket több formátumban kínálják – tekercsek, szőnyegek és kályhák. Ami a megkülönböztető jellemzőket illeti, az üveg Gamns lenyűgöző hőszigetelési adatok, a tűzállóság és a biológiai kórokozók ellenállásának ellenállása. Ha kiválasztja az anyagot a kályhákban, győződjön meg róla, hogy milyen egyszerű a telepítés. Bizalommal mondhatod, hogyEz a szigetelés költségvetési változata, aki sok fogyasztót vonz.

  Ugyanakkor meg kell érteni, hogy az üvegjátékos nem biztonságos, hogy működjön egy védőruha és maszk, mivel a szálak bejuthatnak a légutakba és a szemébe.

  A hőszigetelő anyagok listáján a következő volt, bazalt vagy kőfajta volt. Ez egy rostos termék, amely a készítményben bentonit-agyagot, karbonátot és más kompozit összetevőket tartalmaz. Az ilyen minvat nem képes égni, jó hőszigetelő jelzővel is rendelkezik, ellenáll a gomba és a penésznek, ami fontos előny. Ami a szerkezetet illeti, ez nem olyan tartós, de a telepítés biztonságos és könnyű lesz, így az anyag sok figyelmet igényel.

  A különböző típusú tetők szigetelése?

  A szigetelés folyamatának folytatása előtt meg kell tanulnod a hőszigetelés különböző típusú telepítését, mert kissé eltérőek. Mivel az anyag a tető belsejéből való beszereléséről szól, a fő opció a minvátumok telepítése a szarufák között marad, amely a szarufák között marad. De ez a módszer csak akkor alkalmazható, ha a hőszigetelés vastagsága nem haladja meg a Rafter szélességét, különben a kombinált telepítéshez kell fordulnia, és több időt vesz igénybe. Figyelembe kell vennie a tető típusát, majd vegyen részt.

  Lakás

  Az ilyen típusú tetők gyakran megtalálhatók garázsokban és raktárakban, ahol vasbeton lemezeket használnak. A keretszerkezet összegyűjtésére kerül, ha anyagként egy monolitikus lemezt használtunk. Először is, meg kell győződni arról, hogy nincsenek hibák, ha észlelik őket, meg kell javítani, megcsípni a varratok, feldolgozza őket primerrel. Ez biztosítja a hőszigetelő torta megfelelő tapadását.

  A szakemberek azt javasolják, hogy folyékony vízszigetelő anyagokat használjanak a mennyezet kezelésére – gyakran bitumen masztikus.

  Ha van egy konkrét mennyezet, és elkészítetted, a következő lépés egy fa keret telepítése. A design fő eleme 50×50 mm keresztmetszetű rudak, akkor horganyzott profilt választhat. Ha a fűrészáruban maradt, ajánlatos gondosan feldolgozni egy antiszeptikus alkalmazásával, hogy javítsa a teljesítményt, és megvédje a nedvességhatástól. Meg kell jegyezni, hogy a Mesterek többet használnak a fémprofilhoz, amely sokkal hosszabb időt szolgál, de mindez az utasítások betartásának és betartásának helyes technológiájától függ.

  Annak érdekében, hogy az eredmény igazolja az elvárásokat, kezdje el több párhuzamos vonal alkalmazásával körülbelül 50 cm távolságban. A rájuk szerelt felfüggesztés használata vasdíszekkel. Fontos figyelembe venni a kiválasztott mennyezetre vonatkozó anyagot. Ha a befejezés tömege nagy, akkor a telepítési lépésnek kevesebbnek kell lennie. Először is két profilt szuszpendálnak az élek körül, akkor a többiek vízszintesen, meg kell rögzíteni őket kis önálló rajzokkal. Győződjön meg róla, hogy követi a kiegyenlítőt horizonton és az első profilokkal. A következőnek meg kell húznia a tartós szálakat, hogy a mennyezeti borító síkját képezze. A ládák köztes összetevői vannak, amelyek után feltételezhetjük, hogy a keret készen áll.

  Most meg kell erősíteni a mennyezetet szigetelőanyaggal. Kiválaszthatja a minvati vagy szőnyegek tekercseit. A szigetelés a keret alatt halmozott, hogy nyugszik rajta. Ami a réteg vastagságát illeti, mindez a felület és a láda közötti távolságtól függ. A fő szabály nem hagyja el a szakadékot a minvati részei között, mert kihagyja a hideget.

  Helyezze a hőszigetelést oly módon, hogy a minvati összes része szorosan illeszkedjen, a legjobb választás réteget rétegez. Töltsön el a telepítést egy ellenőrző sorrendbe, majd nem tudhat aggódni a tervezetekről. A tető szigetelésének végső szakasza a vízszigetelő film elhelyezése lesz, miután egy burkolatot készíthet.

  Hiányos

  A magánház vagy a Bathi Minvata egyasztalos tetőszigetelését nem lehet komplex folyamatnak nevezni, ha követi az ajánlásokat. A gyors elemek közötti hőszigetelésről beszélünk. Fontos továbbá egy védőfóliát használni, hogy megakadályozzuk a nedvesség bejutását és biztosítása a hőbiztonságot. Hogy inspiráljon egy manzárdot vagy tetőtéri szobát, Fontos figyelembe venni, hogy a sropling rendszer gyakran úgy van beállítva, hogy a tetőfedő anyag csatlakozik.

  Ezek hideg tetők, ezért fontosak ahhoz, hogy elkülönítsék a ház kényelmét és kényelmét.

  Indítsa el a gőzzáró anyagot a szerkezet aljával, fokozatosan állítsa be a csíkokkal. Fő feladata, hogy megakadályozza a nedvesség behatolását a bevonatból, ha szivárgás jelenik meg. Valamint a gőz elleni védelem.

  A csíkoknak meg kell adniuk a sárgarézet, zárva az ízületeket ragadós szalaggal.

  Ezután folytathatja a hőszigetelés telepítését. Figyeljen a szélességre, amely megfelel a RaFaling mutatóknak. Ha a szőnyegek vagy tekercsek vékonyak, a minvatu több rétegben hajtható, és akkor is jobb választani a sakkot, hogy megakadályozza a rések és a hiányosságok. Használja a tűzőgépet és az acél konzolokat a vízszigetelő membrán csatlakoztatásához. Ezután befejezheti a panel vagy a lapos anyagok, gyakran használják a Phaneur, forgácslemez. Amint látja, a munka egyszerű, ha mindent szakaszban tesz, és előkészíti az összes szükséges anyagot. Az ásványi gyapjú tető felmelegedése kényelmes mikroklímát biztosít, és évek óta nem kell javítani a javítást.

  Ajánlások

  Bármi is volt, a tető építésével és javításával kapcsolatos munkák felelősek. Rendkívül fontos, hogy megfeleljen a szabályoknak, hogy minőségi eredményt kapjanak. Ne használja a minvatu nagy sűrűségű, Nagyon nehéz lesz, ami nagy terhelést biztosít a Solry rendszeren. Ezenkívül ez a jellemző befolyásolja az anyag termikus vezetőképességét, és ez sok probléma merül fel. A halmozás során folyamatosan ellenőrizze, hogy a hiányosságok maradnak-e. Ha a probléma észlelhető, elegendő a tömítőanyag használata a hiba kijavításához. Ha a fűrészáru kialakítása, akkor különleges kompozíciókkal kell feldolgozni, hogy kiterjesszék az élettartamot. Rendkívül fontos, hogy szellőzési rés legyen, amely lehetővé teszi a nedvesség eltávolítását a tető alatt.

  Az ásványi wat szerelők felmelegítése az alábbi videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: