A Moli “Raptor” eszközeiről szól

Mole elrontja a dolgokat, és néhány ételt nem alkalmas a használatra. Amikor a kártevők már elkezdődtek, rendkívül nehéz megszabadulni tőlük. A “Raptor” cég számos olyan terméket fejlesztett ki, amelyek lehetővé teszik, hogy megszabaduljon a lepkéktől. Mindenki használható különböző elváltozás szintjén.

Sajátosságok

A lakóövezetben lehet csomagolók, szőnyegpadló vagy élelmiszer-kártevők. Az első lehetőség leggyakrabban fordul elő. Mole fajták kezelése egész évben, könnyen elviselheti a fagyot. Nem sokan tudják, de ez a faj nem csak szőrme és gyapjú, hanem tollak, poliészter, könyvek.

Élelmiszer Mole részvények, ahol az élelmiszer-tartalékok tárolódnak. A gabonákat és a gabonaféléket kedvelik, de enni cookie-kat, dióféléket és még többet. A Mole könnyen megtalálja az ételt, ha a termékek lazán zárva vannak a szekrényben, vagy valami más szétszórt.

Az a táplálék, amelyben a kártevő élete alkalmatlan a használatra. A CROUPS-ban vannak olyan szárnyak és bőrek, amelyek mérgezőek és súlyos mérgezést okozhatnak.

Ez a lárvák egy csomagolópapír, étkezési ruhák. Ezért a “raptor” a lepkéket a lepkékre és az utódaikra irányíthatják. A vállalat termékei segítenek bármilyen lepkék inváziójától. Csak fontos a megfelelő típusú termék kiválasztása, és az utasítások szerint használja. Ebben az esetben megszabadulni fogja a lepkéket az egyidejű kár nélkül.

A pénzeszközök típusai

A Raptor Company termékeket gyárt a küzdelem különböző formájában. Minden lehetőség lehetővé teszi, hogy a fejlődés különböző szakaszaiban harcoljon a mól. A választás során érdemes figyelembe venni az ütközés jellemzőit.

  • Festékszóró. Az ilyen eszközökben lévő anyagok befolyásolják az idegrendszert és a belső kártevő szerveket. Folyékony orvoslást permetezik. Hatékony hatóanyagok gyártása során. A Permetrin közvetlen érintkezéssel befolyásolja a Mole-t. Az anyag magas szintű toxicitással és hatékonysággal rendelkezik. A tetrametrin a közelmúltban tervezett. Az anyag érinti a kártevőket a kitin és a szájon keresztül. A permet csak ez a hatóanyag összetételében lehet. Teljesen szagtalan vagy kiemelkedő lehet.

  • Shub esetében. A “Raptor” cég egy speciális táskát tesz lehetővé, amelyben elrejtheti a szőrme kabátot a biztonságos hosszú távú tároláshoz. Az ügy lényege impregnálódik inszekticidekkel. Elég eltávolítani a csomagolást annak biztosítása érdekében, hogy az eszközök elkezdtek terjedni és dolgozni. Ennek eredményeként a tojás, a lárvák és a lepkék meghalnak. Az eset 11-12 hónapig hatékony. Az anyag szerkezete porózus, így a nedvesség nem halmozott bele, a szőrme bevonat optimális körülmények között van. A feldolgozásra szolgáló megoldás részeként gyakran linalilacetát van. A természetes eredetnek gazdag szaga van. Ez az, aki érinti a mol-t. Adjon hozzá permeteret is, amely közvetlen érintkezéssel jár. Annyira a moly a szaga. És azok az egyének, akik még mindig zárva vannak az ügyben, a hiányosság a második anyag meghal.

  • Szakasz. A “Raptor” hőpapír meglehetősen hatékony és egyszerű ügynök. Azonban sokan még mindig előnyben részesítik a csapdákat további kötőelemekkel. Könnyen hozza létre őket. A készítmény magában foglalja olyan anyagokat, amelyek befolyásolják a Mole-t a fejlődés bármely szakaszában.

  • Gélszakasz a levendula szaga. A hatóanyagok hatása közvetlenül a csomag eltávolítása után kezdődik. Az explicit anyagok befolyásolják a lepkéket és a lárvákat. Cserélje ki az eszközt az illatvégek után. A mérgező összetételű lemezek könnyen használhatóak.

A “Raptor” -ból származó pénzeszközök védve vannak bármilyen típusú molyból. Egyes aeroszolok használhatók az élelmiszerből. Csak nem érdemes megengedni a közvetlen ételeket. A toxinok alkalmatlanok az ételt. Kiválaszthatja a védőfelszerelés legmegfelelőbb formáját, hogy megszabaduljon Moli-tól a fejlődés bármely szakaszában.

Használati útmutató

Használjon védelmet a Moly “Raptor” ellen. A gyártó emellett utasításokat jelez a csomagoláson. Természetesen sok a felszabadulás formájától függ. Az aeroszolt a szekrénybe kell permetezni, hogy az anyagot a kívánt dolgokra és a bútorok belső falára rendezzük.

Kártevők megbénítanak és megölik az eszközökkel való kapcsolatot. A települési egység a tojásokon és a lárvákon működik. Ebben az esetben a feldolgozás előtt meg kell tisztítani a ruhákat, szekrényeket, fülhallgatót. A dolgok között bizonyos távolságnak kell lennie, hogy az anyag szabadon terjedjen. 2-3 nap elteltével újra feldolgozzuk.

Az eset a legegyszerűbb. A szőrme kabátot a 7-10 napos szobába kell vinni, hogy később ne legyen kellemetlen szaga. Az esetnek meg kell egyeznie a szőrme kabátok méretével. A kiváló minőségű termék megakadályozza a moly támadását a dologban.

A csapdák nem hagynak nyomokat, kellemes illatú citrom vagy jázmin. Ezeket a tojások, lárvák és lepkék ellen használják. Elég ahhoz, hogy a csapdát a megfelelő helyen helyezze el, és kövesse az indikátort. A ruházat 5-6 hónapig védi a lepkéket.

A gélszakaszok kellemes illatát adják a szekrénynek. A termék horgolt, a csapda csak ahhoz szükséges, hogy lógjon a bárban. Azt jelenti, hogy 5 hónapig védi a dolgokat. Kiválaszthatja a legkényelmesebb és vonzóbb lehetőséget. A “Raptor” pénzeszközök hatékonysága ugyanolyan magas.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: