A pólók alapítása: előnyök és hátrányok

Az egyik típusú halom vagy halom által szitált alapítvány a Tees technológia alapja. Megkülönböztető jellemzője, hogy a cölöpök végéig sűrűsödik, és a kupola formáját ölti, hogy a halom alapok használhatók pezsgő talajokon.

Sajátosságok

A pólók alapja nem hiába, az univerzálisnak nevezik, különböző talajokra szánták, csak a sziklák kivételek. Az épület több emeleten és vasbeton átfedésben van, de ez nem befolyásolja a tervezés erejét és megbízhatóságát. De ez nem jelenti azt, hogy nincs semmiféle hibája.

Tökéletesen bebizonyította ezt a design erősen javított talajokra, amelyen más alapítványok néhány év alatt megrepednek. A pólók alapja helyénvaló alkalmazni a vasúti pályák közelében található területeken vagy a teherautók mainstreamét. A rezgések szokásos oszlopalapja összeomlik, és a pólók alapjául teljesen láthatatlanok.

Az alapítvány kiszámítását alapos tanulmányozással és elemzéssel kell elkezdeni. Ezt követően a terület és fúrás jelölése végül történik. Ehhez manuális Alapvető Bur Tee F300, F250, F200 – átmérője megfelel a címben szereplő indikátornak. A cölöpök maximálisan 2,20 méteres mélységet tudnak mélyíteni. A pólók alapításával kapcsolatban gyakorlatilag nincsenek vélemények, minden tulajdonos elégedett a választásukkal.

profik

Szerint a szakemberek, az alapítvány, amelyet a Tees technológia, Hatalmas előnye van:

 • Megfizethető ár – hasonló design lesz 2-szer olcsóbb, mint a hagyományos öv alapja. A telepítés során a földmunkák és a beton költsége csökken, emellett nem szükséges speciális technikát alkalmazni.
 • Az ilyen alap telepítése az év bármely időpontjában és az időjárási körülmények között végezhető el.
 • Az elrendezésen végzett munka nem fog sokáig tartani. Az ilyen alapítvány kiváló az egyéni konstrukcióhoz, így a mester önmagát is gyorsan létrehozhatja azt.

A szakértők azt is megjegyzik, hogy a beépített konstrukció során nehézségekbe ütközhetnek a kommunikáció elvégzéséhez, és ez egy másik tagadhatatlan alap.

Mínusz

Mint bármilyen termék esetében, a tees technológia által felállított kialakítás, Számos hátránya van:

 • Egy ilyen alap nem épül fel rajta vagy vízalapú talajon. Nagy terhelésű cölöpökön hajlítható és sérült.
 • Szükséges kezelni a munkát – szilárd és köves területeken, nehezen lehet fúrást tenni, a jól látható problémák. De még olyan helyzetben is, amit szakemberek nélkül tehetünk.
 • Lehetetlen, hogy az alagsorot a ház egész területe alatt.
 • Széles körű elvégzést kell végeznie.

Figyelembe véve a pólók által készített alapítvány összes jellemzőjét, biztonságos megmondani, hogy ideális magánépítésre, a gazdaságos.

Számítás

Az alapítvány kiszámításához meg kell határozni a szükséges mennyiségű cölöpöket.

Ehhez kövesse a következő sorrendet:

 • Számítsa ki az alapítvány általános terhelését, tekintettel a struktúra projektjére. Figyelembe kell venni a szerkezet súlyát a keret és az összes falak, a tető tömege, átfedések és padlók. Mindezeket a mutatókat 1,2-rel összefoglaljuk és szaporítják, az eredményt 1,3-mal szaporodnak. A kapott eredmény, és a rakomány a cölöpök terhelésének mutatója.
 • Miután ki kell számolni a boronobile halom hordozó képességének kiszámításához. Ehhez el kell mennie a város építészeti részlegéhez, hogy megtanulja a webhely geológiai jellemzőit, és mely talajok a vízelvezető mélység alatt vannak. A táblázatban lévő táblázat alkalmazottait gyorsan kiszámítják, és megmondják a maximális terhelést.

 • Másolja a projektalaptervet. Oszd meg a STOI terhelés maximális terhelését. Így megtudhatja a szükséges oszlopok számát.
 • A tervek másolatánál ellenőrizze az összes cölöpök helyét. Először jelölje meg a cölöpöket a mező sarkán, majd az ízületeken, és a fennmaradó térfogat egyenletesen oszlik el az oldalon.

Így megkapja az alapítványtervet, amelyre továbbra is működik.

Átlagosan egy téglaházra vagy a héjból épült a terület minden négyzetéből, a terhelés megengedett 2400 kg, különböző típusú beton (hab- vagy levegőztetett beton) – 2000 kg, valamint fából készült és keretszerkezetek esetében – 1800 kg. Ezeknek a mutatóknak köszönhetően kb.

Épület

A Tees technológia által felállított univerzális alap, igényes, mert olcsóbbá teszi, és építése nem sok időt vesz igénybe, emellett mindent el lehet végezni saját kezével. Kezdetben óvatosan készítse el a webhelyet, nevezetesen távolítsa el a talaj felső rétegét, és szerelje fel a felvételt.

Ezután hajtsa végre a cölöpök és a telek elrendezését. Ez hidroelektrikumot használ. Aztán egy kis gerincpályát és helyet helyezünk a köröm külső sarkaira, rögzítve a kötelet rájuk, szilárd halászati ​​vonalat alkalmazhatsz. Ha ezt a munkát elvégzi, állítsa be a csapágyfalak tétjeit.

A FRAIGHTS FRAIGHTS FRAIGHTS KÉSZÜLÉKEK A TÁMOGATÁS TÁMOGATÁSA 50 mM. Ajánlott egy kerti burgonyát használni. Gazdaságosabb és kényelmesebb, hogy félig enyhe pickupot készítsen, amelynek nulla szintet kell meghatároznia.

Ezután a sima sávok telepítése, amelyek a táblákhoz vannak csatlakoztatva. Felülről nulla szintnek kell lennie. Ne feledje, hogy a kiválasztás az ellenőrzésre telepítve van, akkor lebontott. Dobja le a lyukat a kerület körül, és folytassa a fúrást. A kezdethez ajánlott körülbelül 5 lyukat végezni, majd bővíteni kell őket.

Ha a talajban kis mennyiségű homok, akkor a fúrás nehézségekkel küzd, és sok időt vesz igénybe. Ahhoz, hogy megkönnyítse a folyamatot, minden lyukban az éjszaka, töltsön 5 vödör vizet, lágyítja a talajt, és másnap a kút növelése érdekében könnyebb lesz. Így speciális felszerelés nélkül megbirkózhat.

A pólók alapjainak beállítása, ne felejtsd el a megerősítést. Keresse meg a rúd hosszát a támogatás mélységén alapulhat. Ha a megerősítés enyhén észrevehető a pillér miatt, akkor a jövőben a betonozással való fogadás, amely a levegő maradványait eltávolítja a betonból.

A következő eljárás a vízszigetelés, amelyre futó. A telepítéshez az anyagot darabokra kell osztani, és a hengerbe csavart. A terméket a kútba helyezzük, de csak akkor, ha a felszerelés telepítve lesz. Az ing látszólagos vége talajjal megszórva. A TISE Alapítvány telepítése a maximális gyors betonozás szükséges.

A szakemberek egyidejűleg több lyukat töltenek ki.

Amikor az oszlopokat lefedi, és biztonsági másolatot készítesz, kezdje el a festéket. A pajzsok erre vannak felszerelve, szilárd polietilénnel vannak lefedve. Zsaluzat rögzített csapok, mindkét oldalán a lyukak a bárban készülnek. A hajtincsek egyik vége a másik felett hajlik, amelyen az alátét és az anyát rögzítették. A szerelvények a csapokra vannak felszerelve, műanyag nyakkendőkkel vannak rögzítve.

Ennek az alapnak a vitathatatlan előnye a vízelvezetés hiánya. Ne tegye a reggeli szigetelését és a vezetést. És így, hogy a csatornák nem hatnak destroyably parcellákon szomszédos reggeli, a lavety csúszda kívül helyezik.

Tippek

Az alapítvány a pólót technológia használható az épületek több emelet és nem kell aggódnia, hogy mit fognak látni. De ne feledjük, hogy a közepes méretű házak súlya mintegy 380 tonna gyenge talaj szükség nagyszámú ugratások, ami nagyon nehéz, hogy csináld magad, de lehetőség van.

Tehát, hogy az alapok építésével kapcsolatos munka gyorsan és hatékonyan történt, figyelembe kell venni a következő ajánlásokat:

 • Először is jobb, ha az összes kút hengeres részeit fúrja, és csak azután, hogy bővíti őket. Az ilyen sorozat csökkenti az eke Bura telepítésének és szétszerelésének idejét.

 • Fúrás közben a kövek dolgozhatnak. A kis automatikusan beleesik a meghajtóba, de a riggesnek kapni fogják. Tehát ha van egy nagy szikla, akkor indítsa el egy kicsit tovább. Megengedett eltolás, amennyire csak lehetséges 500 cm.
 • Ha a kút növekedése során a talaj a lehető leghamarabb elkezd összeomlani, folytassa a konkrét. Elmosódott egy jól – és azonnal konkrét. Az ilyen eljárást homokos talajokon kell elvégezni és a felszín alatti vizek emelt szintjén kell elvégezni.
 • Ha egy egyenetlen megkönnyebbüléssel ellátott cselekmény, skarlátot kell elvégezni egy változó szakasz magasságával, kis lejtőkkel, vagy egy lépéssel nagy lejtőkön.

Nem minden halom alapító pólót kell tennie a kötelező. A csavaros halom technológia lehetővé teszi, hogy gyorsan építsen alapot. Csavaros cölöpök csavarnak. Ez egy fémcső 108 mm átmérőjű csavaros pengével. A penge olyan kialakítású, amely a földre csavarva, a talaj sűrűbb lesz. Az üreg betonozott, és a kapott hordozónak legfeljebb 5 tonna szállító kapacitása van. A cölöpök alapja helyénvaló a mocsaras talajokra és a tőzegekre építeni, de csak a fa épületei építése során.

A működési kifejezés a halom vastagságától és a korrózió kialakulásának intenzitásától függ, hanem szabályként sokkal nagyobb, mint más alapítványok.

Az egyéni konstrukcióban, mint bármely más, az első dolog, amit a tulajdonosok meg akarnak menteni, nem károsítani a designot. A Tees technológia alapja megfelel az összes fogyasztói követelménynek, ráadásul lehetővé teszi, hogy alaposan megvizsgálja a természeti erőforrásokat. És az alapítvány telepítése bárkit is elvégezhet, anélkül, hogy különleges tudásokat és készségeket is. Költségek és annyira minimalizálva vannak, így a szakemberek kategorikusan nem javasolják a beton vagy a megerősítő anyag minőségét.

A Tee alapja csak pozitív visszajelzést szerzett, amely ismét megerősíti magas minőségét, hosszú élettartamát, erejét és megbízhatóságát.

Hogyan lehet a pólók alapítását csinálni magadnak, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: