A professzionális padló jelöléséről szól

A professzionális padlózás kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani a jelölésre. A dekódolása lehetővé teszi az anyag céljának meghatározását, a csapágy képességeit, jelzi a hullámok magasságát. Hogyan lehet meghatározni az acél márkáját és a szakmát, hogy különös figyelmet fordítson, érdemes megtanulni egy kicsit többet.

Levéljelölés

Az első a professzionális padló kijelölésében a márka, amelynek egy vagy több betűre néz. Liter dekódolás határozza meg, hogy melyik cél az anyag. A proflista fő osztályozása úgy néz ki.

  • “MP”. Ez azt jelenti, hogy a fém – az anyag, amelynek szilárd dekoratív védőbevonása van. Számos jellemzőn, beleértve a dimenziós paramétereket és a hullámok típusát, egybeesik a polikarbonát segítségével, amelyet átlátszó betétek létrehozására használnak a tetőbe. Az ilyen típusú professzionális tulajdonságot a tetőtér tetők tetejére használják. A dekoratív és védőbevonat erőssége a vastagságától függően változik: a legmegbízhatóbb lehetőségek ellenállnak a jelentős működési terheléseknek.

  • “N”. E kijelölés alatt elrejti a hordozható professzionális levél, amelyet univerzális változatnak tekintett tetőfedő bevonatok, kerítések, bevonatok és struktúrák létrehozásához. Az anyag megnövekedett merevségét és szilárdságát a hullámok magasságának növelésével, valamint az egyes hullámos elemek középpontjában lévő speciális horonynak köszönhetően lehet elérni. Ez a bevonat nem szörnyű szélterhelés, nagy hóesések, egyéb külső fenyegetések.

  • “VAL VEL”. Ezt az irodát a fali anyag jelzi, amely nem túl magas hordozójellemzőkkel rendelkezik. Kizárólag az épületek szabadtéri rögzítésére alkalmas. A professzionális levél és a gyengén kiejtett megkönnyebbülés alacsony vastagsága sebezhetővé teszi a sokk terheléseket, erős szélet.

  • “NS”. A profilozott lemezanyag márkájának ilyen megjelölésével fuvarozófalként olvasható. Ez jelentősen bővíti az anyag terjedelmét. Szakmai lap „NS” használják, hogy külsőleg a bőr építmények, a kialakulását tetőfedő szerkezetek és előtető, gyártása nem eltávolítható zsaluzat.

Ezek a fő márkák, amelyek megtalálhatók a piacon. Figyelembe véve a levelet jelölést, könnyen kiválaszthatja az anyagot annak céljával és erőforrásokkal összhangban.

Melyek a számok?

A professzius jelölésének tanulmányozása során figyelhet arra, hogy a megnevezések betűk és számok kombinációjából állnak. Nemcsak a kinevezést, hanem az anyag egyéni jellemzőit is meghatározzák. Azonnal, miután a betűk a számok a profil magasságára mutatnak. Milliméterben van jelölve: 20 és 75 között. Minél több ez a mutató, annál intenzívebb a megkönnyebbülés.

A profilmagasság jelzése után az acéllemez vastagságát jelzi. Ezt a mutatót milliméterben is jelzik. Fontos, mert befolyásolja az anyag erősségét és merevségét. Ezután a jelölés jelzi az anyag összeszerelési szélességét, amely különbözik a kisebb értéktől. A sor utolsó számjegye a lap maximális hossza. Mindezen mutatók milliméterben vannak feltüntetve.

Közös márkák

Tartós acélból készült professzionális padlót készítenek meglehetősen széles választékban. A jelöléseinek jellemzőit ismeri, és elolvashatja, könnyen meghatározhatja, hogy melyik opció alkalmas a védőburkolat gyártására, kerítés, falburkolat létrehozására. A fő érték mindig a litera és az első számjegy kombinációjára vonatkozik, amely a profil magasságát jelöli. A legnépszerűbb lehetőségek többet kell fontolnunk.

“C10”

Ezt a fajta professzionális padlót leggyakrabban a polimer iparvágány alternatívájaként használják. A vékony acél és a minimális profilmagasság nem biztosítja elegendő megbízhatóságot.

De az anyag olcsóbbá válik, és festett formában hasonlít a bélésre.

“C17”

Leggyakrabban az ilyen jelöléssel rendelkező professzisét horganyzott formában értékesítik. Ez az univerzális, kifejezett megkönnyebbüléssel rendelkezik, tökéletes a falak falai képződéséhez, amely a gazdasági épületek falakat vagy tetőket hoz létre. A lapok jól festettek, és a dekoratív védőbevonatot 1 vagy 2 oldallal alkalmazhatjuk.

“C18”

Ez a fajta falburkolatok fokozott profilmagassággal rendelkeznek, ami tartósabb és vastagabb acélból áll. Annak ellenére, hogy a csapágy képességei meglehetősen kicsiek, az anyagot sikeresen használják feleók, egyoldalas tetők alacsony hóterheléssel. Alkalmas ideiglenes kerítések építésére alkalmas.

A lapok polimer alapon vannak zománcokkal.

“C21”

Az ilyen típusú professzionális padló a gazdasági igényekhez való használatra a legnépszerűbb. A megkönnyebbülés jól kifejezett, ami lehetővé teszi az erősség jellemzőinek és a merevség optimális arányának biztosítását. Alkalmazás és cél hasonlóan más fali kategóriájú lapokhoz.

“NS 44 1000”

Az ilyen címkézéssel rendelkező szakmai lap az univerzális lehetőségekre utal. 1 m-es szerelési szélességgel rendelkezik. Fő célja a kerítések és kerítések építése, tetőfedő elrendezés. Ez a márka az ár és a minőségi arány szempontjából optimális választás.

A lapok elég kemények, ellenállnak az intenzív működési terheléseknek.

“NS 35”

Népszerű Univerzális profilfajta. Az ilyen címkézéssel ellátott lapok a kerítések elemeiként működnek: állandó vagy ideiglenes. Ezek alkalmasak tetőfedés, külső falak és belső partíciók létrehozására a hangárok, kereskedési pavilonok. A profil magassága biztosítja a szerkezet merevségét, és a 0,8 mm-es horganyzott levél vastagsága lehetővé teszi, hogy ne félhessen attól, hogy az integritását is jelentős működési terhelésekkel is lehessen félni.

“C44”

Ez a fajta fali anyagnak van egy kifejezett megkönnyebbülés, nagy vastagságú horganyzott acélból készült. Annak ellenére, hogy a professzisat falakként jelzik, széles körben használják más üzleti igények.

Lehetőség van arra, hogy ideiglenes és állandó kerítéseket hozzon létre, a háztartások varrásához, más keretszerkezetekhez.

“N 57750”

Az ilyen címkézésű lapokat kiváló szolgáltató képesség jellemzi. Nagy megkönnyebbülés profil teszi őket egy jó megoldás használatát a tetőn, és a beépítési szélesség 750 mm elegendő kényelmet vízszintes és függőleges fektetés. A “H 57750” profológiából származó bevonat tetője lehetővé teszi, hogy több mint 10 éve biztosítsák a szivárgás nélküli problémák hiányát.

A professzionális levél márkái a legnépszerűbbek és népszerűek. De a konkrét feladatok megoldására összpontosított javaslatok is rendelkezésre állnak a piacon. Ezek az anyagok polimerrel vagy horganyzott bevonattal kaphatók, különböznek a megkönnyebbülés típusától és magasságában.

Egyéb

Mivel a szakértő jelölése meghatározza annak kinevezését, a szakértők inkább azonosítják az ilyen termékek kategóriáit a rendeltetési célhoz. Egyes anyagok univerzálisnak tekintendők: merevségük és erejük mindig magasabb, mint a költségvetési analógoké. A következő márkák a professzionális padlót a népszerű lehetőségeknek tulajdoníthatják ebben a kategóriában.

  • “H75”. A 75 mm-es profilmagassággal rendelkező kemény egyenes professzionális lap a legjobb választás a tartós tetőfedés létrehozásához. Az anyag dombornyomott felülete ellenáll a működési terhelések maximális intenzitásának. A márka lapjait horganyzott és polimer változatban állítják elő, vannak speciális hornyok a polcokon, és fokozott erőt biztosítanak. A használatuk területein egy rögzített zsaluzat képződésének, az épületek és struktúrák megerősítésének megerősítése is tulajdonítható.

  • “C8”. Az eredeti terepen és az alacsony polcok finom egyenesítését vonzó, szokatlan megjelenés jellemzi. Az épületek falainak külső díszítésében széles körben használják. Az acélhengerelés előállításához 0,35-0,7 mm vastagságú, horganyzott vagy polimer bevonattal rendelkezhet. Az ilyen lap alkalmas a felfüggesztett mennyezeti struktúrák kialakítására, használható a vízforrók előállítására, amelyek nem töltő tetők és előtetők.

  • “H60”. Az ilyen jelöléssel ellátott univerzális szállító professzionális listának egy trapézis formája van, vastag acélból hengerelt acélból készült. Különleges hornyokat használnak az anyag – merevségi bordákban, amelyek növelik a szél, a hóterhelés ellenállását. Széles körű felhasználási lehetőséggel rendelkezik, amely alkalmas az állandó kerítések építésére az Alapítványon.

  • “NS10”. A könnyű sokoldalú professzionális lap egy kis megkönnyebbülés magasságával alkalmas a falak falaira, a felfüggesztett mennyezetek és egyéb építészeti elemek falára. Bizonyos korlátozásokkal az építkezéskor és a tetőfedő struktúrák építésénél használható. Súlyos terhelések esetén ezt a professzistert nem tervezték.

  • “H144”. Ez a jelölés meglehetősen ritka, és csak szakosodott fajtákban. A profil magassága maximum, amely az ipari létesítmények építésére összpontosított, jelentős mennyiségű borítással. Az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy garantálja a segédanyagok használatának minimalizálásának lehetőségét.

Ha elolvashatja a professzius jelölését, könnyen megértheti az anyag jellemzőit és kinevezését, amikor kiválasztott. Az ilyen tudás hasznos lesz, és ha egyedi elemeket kell vásárolnia a csere, tetőjavításhoz vagy kerítéshez.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: