A professzionális padló kiszámítása?

Professzionális padló – túlélte a ház borítójának, a magán- és gazdasági épületek kerületének tetőjét és elrendezését. A szakmai lap megvásárlása előtt meg kell számolni az anyag területét.

Hány négyzetméter a kiegyenesítőben?

A professzionális padló területének meghatározásához először meg kell érteni, hogy a lapok mérete. Az a tény, hogy a lapok különböző méretűeket termelnek, így a légmozgás területén nincs szabványos mutató.

A lap szélességét két számjegy jelzi:

 • nagyobb teljesítmény teljes méretben;
 • Kevesebb jelentés: a munkaszélesség, amikor a professzionális bagoly.

A méret gyakorlati jelentése abba állítja, hogy megkönnyíti a termékek számának számítását a korcsolya szélességében, ha a ház tetőfedezetéhez vagy falaihoz tartozik.

A második paraméter figyelembe kell venni a kiszámításkor, – Tetőfedél hossza. Ez 0,5-10 m-re változik. Általában a gyártók felszabadítják az anyagot szeletelve az ügyfél által jelzett hosszúság mellett.

A készlap területe nem könnyű meghatározni: a termék hosszának megszorításához szükséges munkaszélességet, valamint a használni kívánt lapok számát.

A lapok számának számítása otthon

Az anyag számolásához először ki kell választania a profilt, amellyel a burkolat végrehajtásra kerül. Például, ha professzionális bélyegző MP20, akkor az illetékes számítások esetében:

 • A ház kerülete 1,1-vel osztható;
 • kerekítsük fel a kapott számot a nagy részben;
 • Szorozzuk meg a lapok számát.

Ezenkívül, ha kiszámításkor figyelembe kell venni a lapok hosszát, valamint állományanyagot biztosítani.

Tapasztalt szakemberek javasoljuk, hogy tanulmányozza a jellemzői a professionalist kezdete előtt a számítás, hogy megtekinthesse a rendelkezésre álló üzemi méretek a kiválasztott gyártók, valamint figyelembe kell venni a bírság.

Hogyan számíthatunk ki más esetekben?

Számítsa ki a termékek számát a vidéki ház vágására nem nehéz. De ha a padló kiszámítása a tetőn több árnyalatokat kell figyelembe vennie. Először is többféle tető van. A legegyszerűbb számítás a következő lehetőségek lesz:

 • egy és ugrál tetők;
 • swoofing;
 • Manzárd tetők elsődleges fronton.

A felsorolt ​​tetők esetében a számítási algoritmus így néz ki.

 1. Először végezze el a fő méréseket. Speciális eszközök segítségével mérjük a korcsolyázás szélességét, amely a korcsolyázás mentén megy keresztül. Figyelembe véve a hosszát is. Az első paramétert a w w, a második l betű jelöli. Ha a tetőfedésnek más szimmetriája van, akkor minden lejtést külön kell mérni, amelyre kiszámítását elvégzik.
 2. Ezután határozza meg a vízszintes sorozat számát. Ehhez a W paraméter egy professzionális levél munkaszélességére oszlik, és a kapott számot a legnagyobbra kerekítik. Például, ha a mért szélessége a rája 10 méter, majd kiszámítja a sorok számát, ezt a számot kell osztani munkaszélesség egy lap – 1 méter. Ezután 10 sorba kerül.
 3. Miután fontolja meg, hogy hány lap lesz egy sorban. Ehhez a két lap két lapjának mérete hozzáadja az l paramétert, és felosztja az eredményt.

Az utolsó lépés magában foglalja a sorok számának szorzását a padló számának egy sorban. A kapott eredményeket ezután hajtogatjuk, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja a szükséges anyag területét.

A komplex tetőknek egy másik típusú számításra van szükség. Ehhez speciális programokat használnak, amelyek lehetővé teszik, hogy fontolja meg a legtöbb paramétereket, és pontos eredményeket adjon a kimeneten. A számítási elv azonban nem különösebben változik. A különbség az összetett tető minden egyes lejtőjének külön-külön számlálja a lapok számát. Ahhoz, hogy a program elvégezze a számított tetőfedő, először rajzolja a rajzot, amelyet ezután betölti a rendszerbe.

A ház borítójának illetékes kiszámítása, a tető vagy a kerítés elrendezése azonnal megvásárolja a munkához szükséges összes anyagot, és időt, pénzt és idegeket takarít meg.

Hogyan számíthatjuk ki a professzionális padlót, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: