A profi funkciók mintázat

Az ár és a minőség jövedelmező kombinációja miatt a professzius széles körben elterjedt. Gyakran választották a kerítések és az épületszerkezetek építésére. A gyártók még különböző színekben és stílusokban készített rajzanyagot is kínálnak. Az ilyen fém bevonat alkalmas a házak és az építési területek, valamint az ipari komplexumok felújítására.

A profi funkciók mintázat

A profi funkciók mintázat

A profi funkciók mintázat

Sajátosságok

Professzionális tulajdonság (a gyártók által használt második név – a professzionális padlóburkolat) minta egy speciális típusú anyag, amelynek képet kap (fa, kő, tégla és egyéb). Különösen a magasságok, a keret és más épületek, valamint a lakossági és gazdasági épületek díszítésére készülnek.

A standard profilozott lapotól eltérően ez a fajta termék másolja más építőanyag megjelenését. Ennek köszönhetően az esztétikai tulajdonságai növekednek.

A profi funkciók mintázat

A profi funkciók mintázat

A termék egyik jellemzője, amely fontos szerepet játszott a terjesztésében – megfizethető áron. Költsége körülbelül 5-6-szor alacsonyabb a hagyományos építőanyagok befejezéséhez képest. Jövedelmező, hogy professzionális főnök legyen a kerítés felállításakor. A megtakarítások nemcsak az építőanyag költségein, hanem az Alapítvány létrehozásában is rejlik. Végtére is, a fémlemezek esetében csak pilléreket és késéset kell telepítenie.

Valamint a professzionális padló használatát időt takarít meg. A munka az alacsony súly miatt könnyű és kényelmes. Sokkal gyorsabban van felszerelve, mint más közös anyagok, például egy fa.

A profi funkciók mintázat

A termék súlya a típusától függően változhat. Széles terjesztés Dekoratív Márka C8. Vastagsággal csak 0,5 milliméter súlya négyzetméterenként kisebb lesz, mint 5 kilogramm.

Ennek a jellemzőnek köszönhetően gyakorlatilag nem tölti be az alapítványt, amelynek következtében az anyag biztonságosan választható, hogy rögzítse a rágcsálási struktúrákat kötelező megerősítés nélkül.

A profi funkciók mintázat

A profi funkciók mintázat

Egy másik funkció a termék ellenállásához kapcsolódik a környezet negatív hatásaig. Nem fél a nedvességtől, az erős széltől és az éles hőmérsékletváltozásoktól. A gyártók olyan speciális bevonattal kezelik a lapokat, amelyek védik őket mechanikai károktól és kémiai hatással.

A professzionális padlóval való munka során nem kell speciális szakmai készségeket birtokolni. A telepítés felszerelése, pontosan követheti az utasításokat. Pénzt takaríthat meg, amely az épületfejlesztő szolgáltatásokra fordítható.

A profi funkciók mintázat

A profi funkciók mintázat

Tervezési lehetőségek

Megtalálható a színes szakmai padló és fotónyomtatás, utánozva ilyen befejező anyagok, mint a tégla, kő vagy fa.

A fa alatt

Ez az opció a leggyakoribb. A modern márkák nagy választékot kínálnak, amelyek másolják a különböző fafajokat. A profilisták színes, telítettségeket, rajzokat és egyéb jellemzőket különböznek. Több mint 20 opciót fejlesztettek ki.

Több méter távolságra az ilyen anyag gyakorlatilag nem különböztethető meg a természetes nyersanyagoktól.

A profi funkciók mintázat

Kő másolási termékek

Ez a fajta termék megtalálható az építési bázis kialakításában. Ellentétben az első opcióval, csak 4 típusú színezés létezik, jellemezve a rajzolás és a telítettség. Parenty nagyon népszerű, vizuálisan kopás vad kő (ez a termék finom kővel van jelölve). Ezzel hozzáadhatja a leginkább realisztikus vizuális hatást.

A profi funkciók mintázat

A profi funkciók mintázat

Tégla lehetőségek

Az utolsó opciót ritkábban használják a fenti opciókhoz képest, azonban megtalálta a vevőjét. A lemezek rendkívül alkalmasak a helyiségek külső díszítésére és a kerítések építésére.

Három színt kínálnak a vásárlóknak:

 • Klasszikus lehetőség – vörös tégla;

 • falusias;

 • halványpiros.

A profi funkciók mintázat

Hatály

A standard fémprofiltól eltérően a dekoratív lapok nem választhatók a tetőtetők számára. A következő területeken találta meg a használatát:

 • Tőke vagy ideiglenes kerítések telepítése;

 • lakó- és egyéb épületek burkolata;

 • a kapu kialakítása;

 • raktárak és más ilyen struktúrák építése;

 • Úszás és erősítés.

MEGJEGYZÉS: A fenti opciók mellett az eredeti nyomtatással ellátott lapokat találja meg. Például egy magas fű vagy nyírfa liget a szakmai padló felületén ábrázolható.

A profi funkciók mintázat

A profi funkciók mintázat

Kerítések

Szakmai padló kép egy kép – gyakorlati lehetőség a különböző magasságok kerítések építésére. A folyamatos kerítés felállításakor a szakembereket javasolják, hogy tégla vagy kő alatti lapokat válasszanak. Ha szekcionált kerítésekről beszélünk, amelyek az oszlopokon alapulnak, ajánlott egy fa javára választani. Bizonyos esetekben kétféle anyag kombinálható. Például, fa és tégla alatti lapok együtt néznek együtt.

A profi funkciók mintázat

Homlokzatok és szemek

Amikor a falak burkolása leggyakrabban válassza ki az anyagot, amely egy fát imitál. Úgy tűnik, bemutatható, és ugyanakkor rendelkezik a szükséges műszaki jellemzőkkel. Tekintettel a sokféle színekre, vegye fel a tökéletes opciót egy adott stílushoz, nem lesz nehéz.

Az ilyen szakmai csomók természetes tömb- vagy naplóháznak tűnnek, míg teljesen hiányzik a természetes fa hibák.

A fémprofil nem fél a tűz, nedves, hőmérsékleti ingadozások, gomba és penész.

A profi funkciók mintázat

Svájci örvény

A szakemberek azt tanácsolják, hogy ezt a céltáblákat egy sötét fában festették. Ez az opció jól néz ki a tetőfedő vagy fali dekorációhoz használt más népszerű anyagokkal.

A profi funkciók mintázat

Melléképületek

A kereteket díszítve a professzionális ruhák meglehetősen megfelelőek lesznek. Javasoljuk, hogy a választás mellett lapok, természetes kőből vagy fából, mint a tégla utánzat néz ki túl fülbemászó.

Ahhoz, hogy a keret építése melegebb legyen, a burkolatot két rétegben végezzük, amelyek között a speciális szigetelés helyezkedik el.

A profi funkciók mintázat

Gate vagy Wicket Regisztráció

Az ilyen típusú építőanyag esztétikailag úgy néz ki, és ugyanakkor elegendő ereje van a kapu gyártásához. A termék könnyen feldolgozható, szerelhető, és kis súlyú. Ha fémlemezeket használ, akkor nem szükséges erős alapítványt helyezni.

A kapuhoz képest, a gyártás során a sima acéllemezeket használták, a swing kapuk varrása nagyon ritkán tolódik a saját súlyuk hatása alatt. És is köszönhető, hogy könnyű hengerek, amelyek gyakran felszerelni a kapu és a wickets, megtartja alakját és a könnyű csúszó hosszú ideig.

A legtöbb vásárló választást tesz a fa ábrázolása érdekében. Az ilyen rajzot univerzálisnak és figyelemre méltónak tekintik a helyi terület külső részére. Ahhoz, hogy a célpontosabb megjelenést kapjon, a professzionális padlót fémkerettel kombinálják. Az építőanyag felületén lévő rajz hosszú ideig a közvetlen napfény és a különböző időjárási popsicles hatása alatt is megmarad.

A profi funkciók mintázat

Telepítés

A dekoratív profilozott lapok körülbelül 3 méteres magasságban vannak. A zajszigetelés növelése, dupla vászon a szigetelő közbenső részben előre telepítve. Az ilyen anyag használható a zaj csökkentésére.

A kerítés építésénél a professzionális padlót egy oszlop alapítványra telepítik. A legegyszerűbb lehetőség a kerítés kialakítására – szilárd kialakítás telepítése.

A munkákat a következő rendszer szerint hajtják végre:

 • Először meg kell jelölnie a földterület jelölését;

 • A második lépés az oszlop alapjainak elhelyezése;

 • A fémtámogatások telepítése után történik;

 • Most elmaradnunk kell, mert erre szüksége lesz profilcsövekre;

 • A kész kereten a PROFListok felszerelhető.

A profi funkciók mintázat

A kőfelület utánzó anyag csodálatos fa, tégla vagy csempézett. A lapok rögzítése az oszlopokhoz, hegesztést használhat. A szakmai padlóburkolat rögzítéséhez válassza ki a gumi alátétekkel felszerelt önzáró csavarokat. Az ilyen kerítés megbízhatóan tartja a hó és a nedvesség területét.

Annak érdekében, hogy a tervezés sima és tiszta legyen, ajánlatos a szint használata a telepítés során.

A profi funkciók mintázat

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása