A PROFLISTS C8-ról

Szakmai Sheed C8 – népszerű lehetőség az épületek és struktúrák kültéri falai befejezésére, ideiglenes kerítések építésére. Horganyzott lemezek és más típusú ez az anyag van szabványos méretű és súlyú, és azok munkaszélesség és egyéb jellemzőit teljes mértékben összhangban vannak a találkozó. Arról, hogy hol és hogyan lehet alkalmazni a C8 professzionális biztonsági márkát, a telepítés jellemzőiről, segítséget nyújt a részletes felülvizsgálathoz.

Ami?

A professzionális OWL C8 a fali anyagok kategóriájára utal, mert a jelölésben van egy levél. Ez azt jelenti, hogy a fuvarozó képességei nem túl nagyok, és a használatuk csak függőlegesen elrendezett tervekkel korlátozódik. Mark a legolcsóbbra utal, a Trapez minimális magasságával rendelkezik. Ebben az esetben különbség van más anyagokkal, és nem mindig a C8 lapok javára.

Leggyakrabban a professzisét hasonlítják össze a hasonló bevonatokkal. Például a C8 márka C10-ből származó termelési különbségei nem túl nagyok.

Ugyanakkor itt nyeri a C8-at. A hordozható anyagok az anyagok szinte egyenlőek, mivel a szakmai lap vastagsága és merevsége szinte nem változik.

Ha úgy gondoljuk, mint a C8 márka különbözik a C21-től, a különbség jobban feltűnő lesz. Még a lapok szélességében is meghaladja a 17 cm-t. Ez csak a C21 márka anyagaiban a ribbill, sokkal magasabb, a trapéz profil elég magas, ami további merevséggel rendelkezik. Ha olyan kerítésről beszélünk, amely magas szélterhelésű, a keretszerkezetek falairól szól, ez az opció optimális lesz. A C8 lapok egyenlő vastagságú szakaszai közötti kerítés telepítésekor az analógjaitól a kiadások és a szerelési sebesség csökkentésével részesül.

Előírások

A C8 márka professzionális padlóburkolata a GOST 24045-94 vagy GOST 24045-2016, horganyzott acélból készült. A lemez felületén a hideg hengerelt módszerrel működtetve a sima felületet a bordásba alakítjuk át.

A profilozás lehetővé teszi, hogy a felületet trapézes kiemelkedésekkel 8 mm magas.

A szabvány szabályozza nem csak a terület a bevonat négyzetméter, a termék tömeget, valamint a megengedett szín gamma.

Dimenziók

A C8 professzionális levél szabványos vastagságjelzői 0,35-0,7 mm. A méretei szintén szigorúan meghatározzák a szabványok. Ezek a paraméterek gyártói nem szakadhatnak meg. Az alábbi méretek az anyag jellemzői:

 • Munkaszélesség – 1150 mm, teljes – 1200 mm;
 • Hossz – legfeljebb 12 m;
 • Profilmagasság – 8 mm.

A hasznos terület, valamint a szélesség, észrevehetően különbözik az ilyen típusú szakemberektől. Ez egy adott szegmens paraméterei alapján meglehetősen lehetséges tisztázni a mutatókat.

Súly

A C8 profilista 1 m2-es tömege 0,5 mm vastagságú, 5,42 kg hosszúságú. Ez viszonylag kevés. A vastagabb lap, annál több súlya van. 0,7 mm-re ez a jelző 7,4 kg. 0,4 mm vastagságú, a tömeg 4,4 kg / m2 lesz.

Színek

A C8 professzionális padlóburkolat mind a hagyományos horganyzott formában, mind a dekoratív felületekkel készült. A festett termékek az árnyalatok különböző verzióiban vannak gyártva, leggyakrabban polimer permetezést tartalmaznak.

A texturált bevonóanyagok a fehér kő alatt vannak kialakítva, a fa alatt. Egy kis hullámmagasság lehetővé teszi számunkra, hogy megkönnyítsük a maximális reálisat. Szintén a festés lehetséges a különböző paletta verziókban lévő RAL katalógus által – zöld és szürke, hogy barna árnyalatú.

Miért ne használja a tetőt?

C8 professzionális lapot – a piacon bemutatott legvékonyabb lehetőségek, mindössze 8 mm hullámmagassággal. Ez elég ahhoz, hogy kirakodott struktúrákban – a falak falaiban, a partíciók létrehozásában, a kerítések építésében. A tetőn való lefekvés esetén a minimális hullámméretű professzisa szilárd láda létrehozását igényli. Még a referenciaelemek kis lépése is, az anyagot egyszerűen a télen a havas terhelés alatt értékesítik.

A C8 ProfiFt polc tetőjeként is a gazdaság kérdéseit okozza.

A telepítésnek nincs olyan átfedése, amely nem 1, de 2 hullámban, az anyagfogyasztás növelése. Ugyanakkor a tető a működés megkezdése után 3-5 év után 3-5 év elteltével cserélhető vagy súlyos javításra van szükség. A tető alatti csapadék keresése a hullám ilyen magassága alatt gyakorlatilag nem kerülhető el, részben csökkentheti befolyását csak az ízületi tömítéssel használhatjuk.

A bevonatok típusai

A szokásos változatban lévő professzionális levél felülete csak egy védő cink bevonattal rendelkezik, amely az acélbázis-korróziós tulajdonságokkal rendelkezik. Ez elég ahhoz, hogy külső falakat hozzon létre kabinok, ideiglenes kerítések. De ha a magasabb esztétikai követelményekkel rendelkező épületek és struktúrák befejeződéséről beszélünk, további dekoratív védőbevonatok vannak a kurzusba, lehetővé téve a látnivalókat olcsó anyagok hozzáadásához.

Ocinkovka

A kiváló minőségű horganyzott Márka C8 márka bevonó réteggel rendelkezik, amely 140-275 g / m2. Mintha vastagabb, annál jobb az anyag védve a külső légköri hatásoktól. Az adott laphoz kapcsolódó mutatók megtalálhatók a termékhez csatolt minőségi tanúsítványban.

A galvanizált bevonat a C8 Proflket elegendő hosszú élettartamot biztosít.

A gyártóműhelyen kívüli vágáskor összeomlik – ebben az esetben a korrózió megjelenik az ízületeken. Az ilyen bevonattal ellátott fém ezüstfehér árnyalatú, rosszul festés nélkül. Ez a leginkább olcsó anyag, amelyet csak olyan szerkezeteknél használnak, amelyeknek nincsenek nagy funkcionális vagy időjárási terhelésük.

Festés

Megtalálhat egy vagy két oldalról festett professziót. A fali anyagok dekoratív elemeire vonatkozik. Ez a termék opció színű külső réteget tartalmaz, amelyet porkészítmények előállítására festett bármilyen árnyalatban a RAL palettán belül. Jellemzően az ilyen termékek megrendelésre kerülnek, figyelembe véve az ügyfél kívánságait, a korlátozott pártokat. Védő tulajdonságaiban az ilyen profiista meghaladja a szokásos horganyzott, de rosszabb, hogy a polimerizált analógok.

Polimer

A C8 Proflist fogyasztói tulajdonságainak növelése érdekében a gyártók kiegészítik külső felületét a dekoratív védőanyagok segédrétegével. Leggyakrabban poliészter alapú porlasztó kompozíciókról beszélünk, de más opciók is alkalmazhatók. Ezeket a horganyzott bevonatok tetején alkalmazzák, kettős védelmet biztosítanak a korróziós hatásokkal szemben. A kivégzéstől függően a következő anyagok kiemelkednek bevonattal.

Öntális

A polimer anyagot 50 mikron réteg horganyzott lapára alkalmazzuk. A keverék keverékének részeként – poliamid, akril és poliuretán. A többkomponensű kompozíció kiváló működési tulajdonságokkal rendelkezik. Több mint 50 éve élettartama van, esztétikai megjelenéssel rendelkezik, rugalmas, nem fakul ki a légköri tényezők hatása alatt.

Fényes poliészter

A polimer legköltségvetési változata az anyag felületére vonatkozik, csak 25 mikron vastagságú film formájában.

A védő- és dekoratív réteg nem jelentős mechanikai terhelésekre készült.

Az anyag ajánlott kizárólag a falak falaiban használni. Itt élettartama elérheti a 25 évet.

Matt poliészter

Ebben az esetben a bevonat durva szerkezete van, és a polimer réteg vastagsága a fémen eléri az 50 μm-t. Az ilyen anyag jobb, mint bármilyen terhelés, a félelmek nélkül mosható vagy más hatások alá esik. A bevonat élettartama szintén észrevehető – legalább 40 éve.

Plaserisol

E cím alatt a lágyított PVC-vel bevont lemezek állnak rendelkezésre. Az anyag jelentős permetező vastagsággal rendelkezik – több mint 200 mikron, ami biztosítja a maximális mechanikai szilárdságot. Ugyanakkor a termikus perzisztencia alacsonyabb, mint a poliészter analógoké. A különböző gyártók termékeiben professzionális ruhák vannak a bőr, a fa, a természetes kő, a homok, más textúrák alatt.

Pvdf

Polivinil-fluorid az akril kombinációban – a permetezés legdrágább és megbízható alkalmazása.

Életének élettartama meghaladja az 50 évet. Lényegesen leesik egy 20 mikronos réteg horganyzott felületére, nem félnek a mechanikai és termikus károktól.

Színes végrehajtás változatos.

Ezek a főbb lehetőségek a C8 márka szakmai lapjának felületén alkalmazott polimerek számára. Meghatározza a legmegfelelőbb lehetőséget egy adott esetben, és figyelmet fordít a bevonat költségére, tartósságára és díszítésére. Érdemes megfontolni, hogy a festett lapokkal ellentétben a polimerizálás általában 2 oldalról van egy védőréteggel, és nem csak a homlokzatból.

Hatály

A C8 márka profiljai meglehetősen széles körű alkalmazásokkal rendelkeznek. Bizonyos körülmények között alkalmasak a tetőre is, ha a tetőfedő anyagot szilárd alapra helyezzük, és a lejtő szöge meghaladja a 60 fokot. Mivel egy polimer bevonattal rendelkező lapot általában itt használják; elegendő esztétika. A tetőn lévő profil kis magasságú horganyzott lap kategorikusan nem alkalmas.

A C8 kereskedelmi padló alkalmazásának fő területei a következőket tartalmazzák.

 • Kerítésszerkezetek építése. Mind az ideiglenes kerítések, mind a konstans, amely az erős szélterhelésű területeken kívül kihasznált. A minimális profilmagassággal rendelkező szakmai lap nem rendelkezik nagy merevséggel, a kerítésen a tartók gyakoribb lépéseivel van felszerelve..

 • Falak vízvezeték-szerelője. Az anyag dekoratív védelmi tulajdonságait használja, magas menedékhelyét. Gyorsan varrhat az ideiglenes építés, kabinok, lakóépületek, kereskedelmi tárgy külső falainak felületét.

 • A partíciók gyártása és elrendezése. A kereten közvetlenül az épületben vagy a termelésben lévő formában összeszerelhetők szendvicspanelekként. Mindenesetre a lap márka nem rendelkezik nagy támogatási tulajdonságokkal.

 • Felfüggesztett mennyezetek készítése. A kis súly és a gyenge megkönnyebbülés azokban az esetekben, ahol minimális átfedési terhelést kell létrehozni. Az ilyen panelek mögött elrejtheti a szellőztető dobozokat, a kábelezést, a mérnöki rendszerek egyéb elemeit.

 • Íves struktúrák létrehozása. A rugalmas és vékony lemez jól tartja az űrlapot, amely lehetővé teszi, hogy különböző célú struktúrák kialakításának alapjául szolgáljon. Ebben az esetben az íves elemek eléggé jól vannak a fémtermék gyengén kimondott enyhítésének köszönhetően.

  Használt hevederek C8 és más gazdasági tevékenységek területei. Az anyag egyetemes, teljes mértékben megfelel a termelési technológiával – tartós, tartós.

  Montaja technológia

  Jobb, ha egy márka C8 márkát is elhelyezni ahhoz, hogy képes legyen. A szokásos módon megengedett, hogy megengedett legyen, a szomszédos lapok nevét egymás szélén egy hullámra. Snip, a rakodás csak a tetőn csak egy szilárd alapon lehetséges, az épületek bevonása, amelyek nem tartoznak jelentős hóterhelések. Az összes ízületet a pecsét lezárja.

  A falra vagy kerítésként történő telepítésekor a lapok felszerelését a láda végzik, 0,4 m függőlegesen és 0,55-0,6 m vízszintesen.

  A munka pontos számítással kezdődik. Fontos, hogy az anyag elég legyen a berendezéshez. Figyelembe kell venni és a telepítés módját – a kerítéshez kétoldalas anyagot vesz igénybe, elegendő egyoldalú bevonat van a homlokzaton.

  A munka elvégzésére vonatkozó eljárás ilyen lesz.

  1. További elemek készítése. Ez magában foglalja a befejező sávot és a P-alakú deszkát, sarkokat és más elemeket.
  2. Montage keret előkészítése. A fából készült homlokzaton Bruusyevből, téglából vagy betonból könnyebben rögzítheti a fém rögzítését. A szakmai lap segítségével kerítések építésében használják. A falakat előre feldolgozzák a gomba és a penész, repedt repedések. A telepítés időpontjában minden kihívás eltávolításra kerül az épület falaiból.
  3. A jelölés a falon történik, figyelembe véve a megadott lépéssebességet. Az állítható zárójeleket pontok rögzítik. Ezek előfúrt lyukak. Telepítéskor használja a paronit tömítést.
  4. Az Útmutató profil telepítve van, meztelenül a profilra. A vízszintes és függőleges ellenőrzést ellenőrizzük, ha a kialakítás 30 mm-en belül történik.
  5. A keret megy. Függőleges telepítéssel a szakmai lap vízszintes, fordított helyzetben – függőleges helyzetben van. Kiegészítő jumperek adnak hozzá a ládák ferde. Ha a hőszigetelést tervezik, akkor ezt a szakaszban végzik.
  6. Rögzített vízszigetelés, párologtatás. Jobb, ha azonnal megteszi a membránt további védelmet a szélterhelés ellen. Az anyag feszült, rögzítve az önálló tartalékokkal átfedéssel. Roll filmek egy építőipari vágott fából készült ládájára.
  7. Az alagsor telepítése. A láda alsó széléhez van rögzítve. A deszkák 2-3 cm-es pektorhoz vannak csatlakoztatva.
  8. A lejtők regisztrálása speciális deszkákkal. Méretben vannak kivágva, kiállították a szintet, a kiindulási sávon keresztül, önmagukkal. Az ablaknyílások szintén lejtők vannak kialakítva.
  9. Kültéri és belső szögek felszerelése. Ezek az öntapító csavarok, szintenként vannak kialakítva. Az ilyen elem alsó széle 5-6 mm-rel hosszabb láda készül. A helyes elem rögzítve van. Az egyszerű profilok a berendezésre szerelhetők.
  10. A lapok felszerelése. Az épület hátuljával kezdődik, a homlokzat irányában. A fektetési vektortól függően a számlálási pontot az épület alapja, bontása vagy szöge végzi. A lapokból származó film eltávolításra kerül, elkezdi csatlakozni az alulról, a szögtől, a szélén. Az öntapító csavarok 2 hullámon vannak rögzítve, az eltérítésben.
  11. A következő lapok egymás tetejére vannak felszerelve, egy hullámban. Az alsó vágás segítségével végezzük az illesztést. Steam lépés – 50 cm. Fontos, ha a kompenzációs rést kb. 1 mm.
  12. A nyílások területén a lapok telepítése előtt az ollók méretét elutasítjákfém vagy fűrész, grog.
  13. Az önkéntesek telepítése. Ebben a szakaszban a platávok rögzítettek, egyszerű szögek, díszlécek, dokkolóelemek. Az utolsó egy vágott, ha egy lakóépület falairól beszélünk. Itt a tengely lépése 0,3-0,4 m.

  A C8 profiljának telepítése vízszintes vagy függőleges helyzetben hajtható végre. Csak fontos a szükséges szellőzési rés biztosítása, amely lehetővé teszi a természetes levegőcserét megőrzését.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: