A “Raptor” használata csótányokból

A csótányokból származó pénzeszközöknek hatékonyan meg kell pusztítania a rovarokat, és biztonságban kell lenniük az emberek számára. A “Raptor” előkészületek az egyik legkeresettebb opció a fenti tulajdonságokkal. Képesek segíteni a lakás vagy a ház tisztítását a gyűlölt kártevőktől, valamint megmenthetik a helyiségek tulajdonosait a csótányok reprodukciójából.

Általános leírása

Először a Raptor professzionális megsemmisítését 1996-ban értékesítették. Eszközöket készítettek Japán és Olaszország szakértői.

“Raptor” – népszerű inszekticidek, amelyek hosszú ideig megérdemelték a fogyasztók elismerését. A gyártó kiváló minőségű eszközöket kínál. A nagy tartomány lehetővé teszi, hogy megvásárolja a legmegfelelőbb eszközt egy adott helyzethez. Az uralkodóban láthatja a fúgók, aeroszolok, csapdák és speciális gélek lemezeit. A védjegy a fogyasztók számára rendkívül hatékony előkészületeket kínál biztonságos összetételű és tisztességes jellemzőkkel. Ez a gyártó biztosítja, hogy a csótányok elleni termékek biztonságosak mind az emberek, mind a háziállatok számára.

A “Raptor” részeként agresszív és mérgező anyagok vannak, mint a rovarok elleni más duzzanat összetételében. Ezeknek köszönhetően az eszközök hatékonyak. De a gyártó azt ajánlja, hogy termékeket használja az elme, és ne felejtsük el a biztonsági intézkedéseket. Ebben az esetben a lakás feldolgozása könnyen és biztonságos lesz.

Eszközök és alkalmazásuk

A nagyválasztásnak köszönhetően megvásárolhat egy olyan eszközt, amely egy adott helyzetben használható. Leggyakrabban az aeroszolokat és csapdákat alkalmazzák, de más termékek segítenek megszabadulni a leginkább túlélhető csótányoktól, amelyek nem kevésbé hatékonyak. Ha valami konkrét választást szeretne választani, meg kell ismernie az egyes javasolt lehetőségekkel.

Gélek

Párna van egy gélszerkezet, pontosan, de nem túl gyors. Csodálja meg a kártevők chitin héjját vagy a beleket. Technikai lehetőség, Kinek a populáció pusztításának megsemmisítése nem sürgős feladat. A fű a parazitákkal érintkező eszközök aktív összetevője miatt következik be.

Ezt az anyagot “lambda cigalotrin” -nak nevezik. A rovarok piszkosak benne, majd elkezdenek megfertőzni más kártevőket, mint egy mérgező gél terjesztője. Szintén rovarok esznek eszközt, ami a halálhoz vezet. A kártevők szorításait halott csonkokat eszik, majd megfertőzik magukat.

Ez az eszköz A legoptimálisabb a lakásban, hogy kezelje a szobát, rendkívül kényelmes. A tuba, amelyben a gél található, vékony adagolóval rendelkezik, amellyel biztonságosan elterjedhet a gélt, akár a szoba legnehezebb helyszíneiben is. Gazdaságos, mert nem széles vonalat kell alkalmazni, de pont. Piva kellemesen illata, mint a gyümölcs, és nem hagyja zsír nyomokat használni.

A gélt könnyen mossák le a különböző felületekből nedves ruhával. A gyógyszer használata előtt óvatosan olvassa el az utasításokat.

 1. A feldolgozás előtt el kell távolítania a lakást.
 2. A gélt olyan helyekre alkalmazzák, amelyekben a legtöbb csótány él él. A rovarok mozgására is vonatkozik. Javasoljuk, hogy a területet a mosogató alatt kezelje a konyhában, bútorok, WC és a szemét vödör közelében.
 3. Egy csomagolás elég az egyszobás lakás feldolgozásához.
 4. A gélrel együtt nem szabad alkalmazni aeroszolt.
 5. Ha túl sok rovar van, szilárd vonalat kell alkalmazni.

Aeroszolok

Az aeroszol permetező lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan megszabaduljon Prugakovtól. Spray a dobozokban rendkívül könnyű alkalmazni, így a leggyakrabban az emberek használják. Az aeroszolok részeként számos erős alkatrészt láthat, amelyeknek köszönhetően az, hogy megszabaduljon a csótányoktól. Néhány közülük:

 • Piperonil-butoxid;
 • Tetrametrin;
 • Typermetrin.

Ez a kombináció nagyon mérgező a ház körüli paraziták számára. PuSak, belépve a helyszínen, amelyet korábban permet gyártott, képesek megfertőzni sok hozzátartozóját, ezt követően a méreg expozícióját követő nap után halt meg.

Fontos, hogy rendszeresen feldolgozzák a feldolgozást, mivel a cánikákból származó orvoslás elég gyorsan elpárolog. Az eljárás lefolyása során a legjobb, ha kötést vagy légzőket viselnek. A kötést függetlenül pamut és géz segítségével lehet elvégezni.

Annak érdekében, hogy kezelni egy lakást egy 20 négyzetméteres területen, a gyógyszer több csomagja lesz. Az aeroszol használata után jól kell forgatni.

Csapda

Nem mérgező háziállatok és emberek számára, hatékonyan indít egy láncreakciót, majd a csótányok meghalnak. Először mérgetnek, majd tovább terjesztik. Továbbá, a kompozíció erős komponensekkel “Raptor” segít, és megöli az összes rovarot.

A csapdák úgy néz ki, mint a műanyag lemezek. A csomagban láthatja a 6 alapot, amelyet bármely helyiségben használnak, és nem károsíthatják senkit, kivéve a kártevőket. A készítmény klorpyrodfoszja bél- és vírusbélhatásokkal rendelkezik. A szerszám 30 percet cselekszik, ami az utolsó fertőzött csótányok számára lesz. A gyógyszer megbénítja a belső rovartesteket.

Szükséges, hogy rendszeresen változtatni ezeket a csapdákat, hiszen ha a reagenst meggyengült és szárítjuk, van egy ellenállás a méreg a haragot a csótányok. Ha a kábítószert használja, akkor csak fél hónapig megszabadulhatsz sok rovarból.

A csapdák használatára vonatkozó utasítások.

 1. Először kövesse Óvatosan szar bent, jól tiszta, nehezen elérhető felületek.
 2. A műanyag dobozokat mindenhol meg kell bontani, Ahol a tulajdonosok láthatták a rovarok nagy felhalmozódását vagy az aktív mozgásukat.
 3. 10 négyzetméter területre. m több csapdát használt. Annak érdekében, hogy megszabaduljon a csótányoktól egy szobai lakás, csak egy csomagolást kell vásárolnia.
 4. A csapdák használatának folyamatában Ne használjon spray-t, Mivel “aromájuk” képes megijeszteni a rovarokat.

Aquafumigator

Amikor a szerszám cselekszik, a hatóanyag felszabadul a levegőbe, a gőzzel és a kis vízrészecskékkel bejövve. Idővel az inszekticid különböző felületeken, valamint a nehezen elérhető helyeken és egy puha bútorszekrénnyel rendelkezik. Fél óra múlva kezdődik a méreghatás. A mérgező füst több órára kiemelkedik.

Az eljárás vége után a gyógyszer körülbelül 7 napig érvényes. A hőmérséklet és a napsütés miatt elveszíti tulajdonságait. A pozitív hatás biztosítása érdekében feldolgozni kell a szobát.

Amikor a hatóanyag vízbe merül, kémiai reakció következik be, amelynek során a füst a levegővel kezdődik. Nem kell beállítani a Wick-et, mint például, például füstvédőkkel kell tenned. Ha követi az utasítást, az eszköz teljesen biztonságos lesz mások számára. A termékeket lakóépületekhez és apartmanokhoz használják, egy dolog elég egy 30 kV-os területre. M.

Először is, gondosan felmászni kell a lakásban, valamint izolálni a háziállatokat és az embereket. Kis mennyiségű vizet öntünk a tartályba, egy üveget a meglévő anyagba helyezünk. 5 percet kell várni, amíg elkezdi kiemelni a párokat méregrészecskékkel.

A szoba feldolgozásának folyamatában meg kell őriznie az ablakokat. Jobb, ha egy élelmiszerfilm segítségével ragaszkodik a szellőzőnyílások. Ugyanezt kell tenned az ajtókkal. Az eljárás befejezése után jól kell felmelegítenie a szobát, alaposan mossa le azokat a helyeket, amelyek továbbra is érintkeznek.

Alkalmazás technológia:

 • A szoba feldolgozásának megkezdése előtt a tűzbiztonsági érzékelőket ki kell kapcsolni;
 • A szerszámot a szoba közepén kell felszerelni;
 • A felület, amelyen megéri, sima legyen;
 • Fontos, hogy helyesen kiszámítsa a gyógyszer adagját a szoba területén.

Elővigyázatossági intézkedések

Azt jelenti, hogy “raptor”, mint bármely más rovaroktól való bármely más tükröződés, csak akkor biztonságos, ha helyes alkalmazni, és nem hagyja figyelmen kívül az elővigyázatossági intézkedéseket. Fontos megjegyezni, hogy a magas színvonalú és erős termékeket használják a csótányok elkerülésére, Ezért követnie kell a következő szabályokat:

 • Jobb, ha a háztartási kesztyűk munkáját végeznénk, sűrűvé kell tenni, hogy teljesen biztonságos legyen;
 • Annak érdekében, hogy az emberi légzés szervek maradjanak egészségesek, használd a légzőkészüléket;
 • A szemvédelem érdekében a védőszemüveget leggyakrabban használják.

Olyan anyagok, amelyek hatóanyagokat tartalmaznak valamilyen módon, nagy toxicitással rendelkeznek, és könnyen behatolhat a bőrbe. Annak érdekében, hogy ne sértse magát a szoba feldolgozása során, meg kell emlékezni a következőre:

 • Ha az aeroszol vagy más jogorvoslat egy személy szemébe esett, követi azonnal öblítse le folyó vízzel és azonnal forduljon az orvosi intézményhez, hogy nincs szövődmény;
 • Ha valaki véletlenül lélegzett egy aeroszolt, ő kell Azonnal nyissa ki az ablakot, vagy menjen ki, A légutak tisztítása friss levegővel;
 • Ha a torok fájdalmai az eszközökből vagy allergiás reakcióból merültek fel, szükséges azonnal hívja a mentőt;
 • A helyiség feldolgozása után a permetet vagy az aquafumigumot 30 percig kell elvégezni;
 • A gélt kell alkalmazni kesztyűs, a kezek bőrének védelme;
 • A feldolgozási folyamat következik A dohányzás megtagadása, Mivel a gyógyszer cigaretta- vagy szájrészre juthat, és egy személy szájába, ami gyenge következményekkel jár.

A csapdák telepítésekor nem kell speciális intézkedést alkalmazni. Rendkívül fontos, hogy élvezze a fenti szabályokat, különben károsíthatja az egészségét.

Értékelések áttekintése

Az interneten nagyszámú pozitív visszajelzést láthat a “Raptor” eszközökről. A vevők megjegyezték, hogy minden rovar eltűnik 30 nap alatt. Azt is meg lehet jegyezni, hogy a márka méregei leggyakrabban ajánlott, amelyek a pénzeszközök nagy hatékonyságát jelzik.

“Raptor” megérdemelt tiszteletet és szeretetet a fogyasztók nemcsak a magas színvonalú és tisztességes hatékonyság miatt. A vásárlók pozitívan értékelik a termékek költségeit, ez valóban megfelelő. Az alapok bármely személyt vásárolhatnak, elérhetőek.

Néhány megjegyzést, hogy a kábítószerek működnek, de néhány idő után a csótányokat visszaküldik. Az ilyen helyzetek okai is láthatók. Ha a rovarokat a szomszédok lakójába költözik, mind az ugyanazon lakásban és egy másikban villamosnak kell lenniük.

Bizonyos esetekben az alapok hatástalanok lehetnek egy adott ígéret népesség számára, ezért meghatározzák, hogy mely termékeket fogják megmenteni a rovarok szobáját, meg kell próbálni mindent, beleértve a géleket és csapdákat.

A vásárlók általános benyomása a “Raptor” eszközeiről pozitív, mivel a legtöbb ember biztonságosan javasolja, hogy azok. Fontos, hogy ne felejtsük el az óvintézkedéseket.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: