A szakmai lap telepítése

Ismerje meg, hogyan kell egy professzionális tisztviselőt, szüksége van mindenkinek, aki megvásárolja és használ ilyen anyagot – még akkor is, ha a munkát bérelt építők végzik, fontos, hogy ellenőrizzék őket. A professzionális levél telepítése két privát irányban van: a fém futáshoz és betonhoz való rögzítés. Miután megértette ezeket a témákat, könnyebb megérteni, hogyan kell felszerelni a tető karrierjét, és csavarja be a falon lévő kerítésre.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A rögzítés alapvető szabályai

A Profift illetékes telepítése nagymértékben meghatározza, hogy mennyit fog tartani, és mennyire megbízható lesz az alapok védelme. Ezenkívül a telepítési hibák azonnal reagálnak a negatív következményekre. A rögzítéshez csak speciális hardvereket használnak, ami lehetővé teszi a lapok legnagyobb stabilitását. Elfogadhatatlan károsodott felületi integritás és dekoratív rétegek rajta. Ezért a telepítés és az eszközök traumatikus módszerei nem használhatók munka során.

Emlékeztetni kell arra, hogy a szélkibocsátás szigorítását nem lehet alábecsülni. Még hirdetés vihar figyelmeztetés nélkül is 400-500 kg / 1 kV. M. Ezért a tető rögzítése mechanikailag megbízhatónak és szigorúan kiosztott réseken keresztül kell működnie.

Ezt a távolságot előre kiszámítják annak biztosítása érdekében, hogy a hibák és a torzítási hibák garantáltak legyenek. Természetesen óvatosan ellenőrizze az összeszerelő erőt.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A kötőelemek kiválasztása

A gyakorlatban a mindennapi életben a professzionális padlót főként önállóan rögzítik. Fő fajok megkülönböztetik az alacsonyabb támogatás anyagát. A fa rögzítésének tervezése a relatív lazító (a fémhez képest). Ezért a szál lépése meg kell növekednie. Ez lehetővé teszi, hogy a menetes szélek nagy fragmenseket rögzítsenek, és fenntartható módon tartsák fenn. De a facsavarok is két típusra vannak osztva. Egy esetben a csúcs csak éles, a másikban – egy kis fúró -. Fém rögzítőelemek gyakoribb szálakkal felszereltek. Csavarja be a fára, nem fog működni, és ha sikerül, akkor a korlátozó képesség túl kicsi lesz.

A csúcs mindig különleges fúróval rendelkezik; Csak így sikerül áttörni a főlapot és az alapítványt, amelyhez csatolva van. Ne gondolja, hogy egy önálló csavarral elláthatsz egy fúróval, és csavarja be az acélba. Itt sokkal nagyobb és erőteljes fúrási részre van szükséged. Ráadásul egyes modellek még erősebb piercing csomót tartalmaznak; különösen vastag fémekkel dolgozhatnak. Meg kell érteni, hogy a professzionális levél rögzítőelemei is megoszthatók, és attól függően, hogy hol lesz használva. Tehát az épületek tetőjén és homlokzatain az EPDM tömítés szükséges; A kerítéshez olyan hardvert használhat, amelyek sajtolómosókkal rendelkezhetnek, amelyek nem adnak ilyen nagy tömítést – igen, nem szükséges ott.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

Felelős Súlyos gyártók Mindig címkézik a hardverüket márkás bélyegeket. Ami a cinkréteg vastagságát illeti, lehetetlen telepíteni a laboratóriumi szakértelem nélkül – de a Bona Fide Szállítók írása és az indikátor. Hasznos a tömítés ellenőrzése: vastagsága nem kevesebb, mint 0,2 cm vastag, és az anyagrugók tömörítésben. Ha eltávolítja a tömítést, és tartsa a játékosok, akkor a festék nem lehet őrült. Az önellátás hossza elegendő egyszerűen: 0,3 cm-t adjunk hozzá az összes csatlakoztatott rész vastagságának mennyiségéhez – ne feledje el a fekezést. Hasznos hardver használata hatszögletű hengeres fejjel. A legkényelmesebbek, egyszerűen csomagolják őket elektromos eszközzel.

Gyakran felmerül a kérdés a hullámos szegecsek rögzítéséről. Az ilyen kapcsolat megjelenése nagyon kellemes. A megbízhatósága nem okoz kétséget. Gyakran használt M8 V-alakú szerelés, amely a szerelési rendszereket és az alkatrészeket a proflista hullámához emeli. Rögzítse az ilyen elemet egy hajtűvel. A korrózió ellenállást galvanizálással vagy cinkkel és nikkel keverékkel felszerelt galvanizálással biztosítjuk.

Bizonyos esetekben az M10 dióhoz illeszkedik. Ez is elég kényelmes és kényelmes, nem okoz észrevehető panaszt.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

Telepítési útmutató

A tetőn

Amikor a professzionális padlót tetőfedésekként rögzítenek, speciális tetőcsomópontokat hoznak létre. Ez körülbelül:

  • karnis;
  • Undova;
  • ló;
  • szomszédos felülről és oldalról;
  • Gerinc.

Mindegyik rész esetében létezik saját konkrét követelményei. Tehát a Cornily-on a kiegyenlítő csak a felszerelt keret tetején van rögzítve. Egy fából készült sínből jön létre, és műanyag dávozókkal ellátott öntapadók. A kötőelemek közötti távolság általában 400-600 mm. Lyukak egy adott lépéssel előre fúrva, hogy a lapok problémamentesen nyomják a kijelölt helyeken.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A szerkezet merevsége akkor érhető el, ha a rudakat a bárból csatlakoztatja. A végrendelés során a lapoknak meg kell kezdeniük. A rögzítés minden hullámban történik. Győződjön meg róla, hogy visszavonul a központi vonalból a hibák kiküszöbölése érdekében. A csúszdát szigorúan felfelé kell helyezni, és nem más pályára. Figyelem: A tetőn lévő hullámosság rögzítése az egyszerű körmök segítségével elfogadhatatlan. Ez a nedvességbe és a rozsdásodáshoz való behatoláshoz vezet. A professzionális védő rögzítő meglehetősen olcsó, és mindenki használhatja azt, így nincs ok arra, hogy megtagadja.

Nem szabad csak hosszú csavarokat venni – röviden is, a tetőfedő arzenálban kell lennie. Természetesen a technológia önkényes módon teszi lehetővé, de a rövidített metolokat könnyebb és gyorsabban csomagolhatjuk. A függőleges lefektetési technika jó a szakmai laptól a vízelvezető hornyokhoz. Kezdjen dolgozni az első sor első lapjával. Akkor van egy első lap a második sor. Ha az ilyen 4 lapos sém szerint átmenetileg rögzítve van, a szerelvény végül felemelkedik és rögzítve van. Majd elfogadta a következő négyet.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A három bites verzió optimális, ha vízelvezetés nélkül kell szerelni. Első lépések – Az első lapok párja. Majd állítsa be a magasabb sor levelét. Amikor a gyülekezet az örökkévalóságon lőtt, biztonságosan rögzítve van. A professzionális levél hátterét a tető dőlésszögének határozza meg. Tehát 15 fok alatti meredekséggel helyesen helyezze el a lapokat – legalább 20 cm-es rögzítéssel. Rendkívül kívánatos, hogy ugyanakkor legalább két hullámot kapnak egymáshoz. Ha a szög 16 és 30 fok között van, akkor szükség van egy professzionális padlót több lapra 15-20 cm. Fókuszáljon a hullámok szélességére. De a legmenőbb tetővel a minimális táplálék már 10 cm.

A fent említett alternatíváknak legalább 20 cm-nek kell lenniük. Minden ilyen telek pecsétre támaszkodik. Ezt a feladatot tetőfedő bitumen masztixek vagy szilikon alapú tömítőanyagok segítségével oldják meg. Csavar 1 négyzetméter. M. A PROFLIST lehet 7-9 önkapó csavar, figyelembe véve a feltörekvő terheléseket. A szükséglet kiszámítása jobb, ha egy margót vezethet, hogy maradjon a házassághoz és az előre nem látható esetekre. Érdemes meghatározni a tipikus hibákat a tető elrendezésében a proflistól. Ha túl keményen használható túl nagy fúróval, akkor a feszültség megszakad. Igen, és a normál csapágy képessége is nem mondható. Nagyon finom fúróeszközök vagy kúszó rögzítők, vagy szál.

Szüksége van a lapokra, és mérsékelten vonzza az önellátást, hogy ne hagyja ki a nedvességet, és nem deformálja a tömítést.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A kerítésen

Nem hiszem, hogy az ilyen munka nagyon egyszerű. A felelőssége nem kevesebb, mint amikor a tetőjavítás. Optimális rögzítési módszer – Önhasználat alkalmazása. Jól működik és szegecsek. FONTOS: A kötőelemeket acélból, és nem alumíniumból és más viszonylag puha fémekből kell készíteni.

1 m2-nél legalább 5 csavart kell tenned. Kívánatos, hogy a mélyítő hullámokba forduljanak. Ez biztosítja a sűrűség sűrűségét, és elnyomja a rozsda kialakulását. Professzor nem kívánatos a hegesztéssel. Egy kis kivétel csak a kapu és a kapu felszerelése.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A falon

A falakat egy kiegyenesítővel borították, nem túl nehéz. De meg kell választanod a megnövekedett erő anyagát. A minta lapja drágább, mint a szokásosnál – azonban az esztétikai hatása egyszerűen bevándorló hatású. Azt kell szem előtt kell tartani, hogy a falra csak a nondescript kerekek. Az a tény, hogy elegáns dekoráció költsége pénzt, de nem fogja látni. A falak igazítása nem feltétlenül, mert a kis hibák is láthatatlanok. Mindazonáltal el kell távolítani az összes repedést előre, gombás elváltozások. Minden, ami zavarja a célt is a falakból.

Nagyon hajtogatott kőműves részlegesen kiütötte és helyezze a normál téglákat. A keretet a lehető leghamarabb és egyenes módon kell elvégezni; Nem rögzítve van a szemre, hanem szintre. Amikor a jelölés vége, fúrt lyukak minden rögzítőelemhez. A dugók és a zárójelek ott utaznak. Nem rossz segítség a paronit padok használata. A téglafal elhelyezésénél a Dowel nyílások nem felelnek meg a falazat varrásainak.

Az útmutatókat átfedi a szigetelő lemezekkel, főként ásványi gyapjúval; A szigetelt réteget szilárd módon kell elterjeszteni.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

Sok más finomság is van, amelyet szintén figyelembe kell venni. A professzionális lapot a fémfutásokhoz rögzíthetjük öntudat és szegecsek. Az öntapító csavarok használata sokkal egyszerűbb, és még a szerelmesek is használják őket. A szegecs meglehetősen megbízható. Azonban lehetetlen megszakítani a minőségveszteség nélkül. A kerítés homlokzatán lévő szakmai padló ízületei és végei ajánlott átfedni az azonos színű acélcsíkot, mint a kerítés. Ugyanakkor a hardverek akár 30 cm-ig terjedő lépésekbe kerülnek. A tetőfedéshez speciális kötőelemeket alkalmazhat egy anyával. A rögzítése befolyásolja a struktúra kialakításának magasságát. Érdemes megjegyezni, hogy a gerendák rögzítésének jellemzői vannak.

Ha elérik a nagy vastagság, a telepítés még mindig lehetséges. De kiderül, hogy nagyon nehézkes. A 30-100 cm közötti lépésekben futnak. 2 cm-nél kisebb hullámú termékek alatt elválaszthatatlan végzet. Ez a szabály a fa és a fém rögzítésénél működik. Néha meg kell találnod, hogyan kell megjavítani a professziót a betonlemezen a tetőn. Gyakran úgy tűnik, hogy a legegyszerűbb opció az, hogy a konkrét öntapadós csavarokkal csatlakozzon a betonhoz. A probléma az, hogy a beton szabálytalanságai nem teszik szilárdan és magabiztosan vonzódnak a lemezanyagot. A Cement-tartó nem túl megbízható, mert nem teszi lehetővé a minőségi szellőzést. Mivel a leginkább minőségi döntés a láda felszerelése volt, és továbbra is fennáll.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

Határozottan jobb, mint a legjobb modern ragasztók. Különösen nagy előnye a szél és a hó jelentős terhelésében. Helyesebb, hogy egy egyenesítőt nem egy fából, hanem egy fém kereten szerelje fel. A tetőfedő torta felszerelhető a klasszikus séma szerint. Szinte nem függ a tetőrezisztertől. Az alap padló alapján szellőztetett homlokzatokkal is felszerelhető. Számukra az anyagot szigeteléssel vagy perforációval szedjük. A felmelegedett lehetőség jó, hogy lerövidíti a szobák zaját. Ez javítja a belső szellőzést is. A PROFIFT-ből az alapra legalább 3 cm-es vastagsággal kell fenntartani – ez elég ahhoz, hogy a normál levegőforgalomhoz és a túlzott nedvesség megakadályozása.

Kezdjen dolgozni a jelöléssel. A zárójelek szerelési lépése több mint 80 cm elfogadhatatlan. Az ablakok és az ajtók alatt elosztott nyílások közelében ez a távolság 20 cm-rel csökken, még mindig érdemes megemlíteni a saroktól 20 cm-es fekvéseket. Csak akkor, ha a jelölés véget ér, magabiztosan kiszámolhatja, hogy szükség van egy egyenes kőre és kötőelemekre, amikor burkolása. A zárójelek és horgonyok fúrócsatornák is egyszerű fúrók lehetnek. Attuba legalább 8, legfeljebb 10 cm. A rögzítőelemek poliuretán tömítéssel vannak felszerelve. Az 1 konzol 2 horgonyt fogyaszt. Hengerelt szigetelés, ellentétben a lemez, elfogadhatatlan. A szélálló membrán szükségszerűen lánggátló tulajdonságokkal rendelkezik. 10-20 cm-ről átfedésre kerül. A lámpa helyesen történő elkészítése érdekében az építési szintet kell alkalmazni.

Minél nagyobb a szükséges merevség, annál fontosabb, hogy csökkentse a rögzítőelemek közötti távolságot. Mindenesetre nagyon fontos, hogy előre meghatározza a lapok pontos méretét.

A szakmai lap telepítése

A szakmai lap telepítése

A következő videóban megtalálja a hullámosított tető felszerelését.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása