A szúnyogokból származó szegfűszeg alkalmazása

A szúnyogok elleni küzdelem, nem feltétlenül használnak fumigátorokat. Népi jogorvoslatok jönnek a mentéshez, beleértve egy híres fűszeres szegfűvel. Úgy tekintik az egyik leghatékonyabb eszköz, amely képes segíteni a vérhely-rovarok elleni küzdelemben. Ami a tulajdonságok a szegfű és a használat, az alábbiakban elmondjuk.

Hogy van a szúnyogok szegfűje?

A szegfű az egyik leghíresebb fűszer. Nemcsak a különböző ételekhez alkalmas illatos fűszerként használják, hanem segít a bosszantó szúnyogok elleni küzdelemben is.

Először is, a szegfűnek van egy speciális éles illata, amely képes a vértes rovaroktól. Ennek a fűszernek egy másik hasznos tulajdonsága, hogy fertőtlenítőszerrel, gyulladáscsökkentő és antihisztamin akciói vannak, mivel tökéletesen másolják a rosszindulatú rovarok védelmét. Ha ezt a fűszeres növényen alapuló keverékkel kezeljük, a bosszantó viszketés fokozatosan megszűnik, és a nagyon érintett hely gyorsan késlelteti és gyógyítja.

Mivel az eszközök, a szegfű nagyon a kereslet terén a hagyományos orvoslás, ez az egyik ártalmatlan lehetőség, amely segíthet a terrorizmus elleni szúnyogok, szúnyogok és kullancsok.

Főzés receptek

Speciális üzletekben gyakran lehet vásárolni egy közepes alapú jogorvoslatot, amely megvédheti Önt a szúnyogoktól. Az ilyen kábítószerek között az illóolajokat és az injekciós üvegeket kölni. de Vásárlásuk nem feltétlenül: Ez a fajta pénzeszközök személyesen készülnek otthon.

Infúzió

Készítsen saját kezét az infúzió vagy a Clove Köln nagyon egyszerű:

  • Szüksége lesz 5 gramm a fő komponenst (szegfű) és 250 ml víz – mindezt összekeverni és forralni;
  • Meg kell forraljuk körülbelül 15-20 percig, majd le kell hűteni, és keverjük egy folyékony tartalmazó alkoholt, a arány 1: 1;
  • Az így kapott eszköz biztonságosan élvezett cologne, permetezve a permetező vagy alkalmazni, mint a krém, rámutatva, hogy az ő csuklóján vagy fül.

A gyermek számára hasonló megoldást állíthat elő, de alkoholos folyadékok hozzáadásával.

Főzet

A vérhely-rovarok elleni küzdelem másik módja a szegfűszegen alapuló kivágás. Ez könnyű sört, és meg lehet vásárolni a fő összetevője az erre a célra bármelyik boltban fűszerekkel.

Főzés algoritmus:

  • Szüksége lesz körülbelül 5-7 szegfű rügy és 250 ml forró víz – mindezeket keverni kell és forraljuk lassú tűz körülbelül 10-15 perc;
  • Ezután a kapott oldatot lehűteni és hígítjuk 50 ml vízzel, amelyet előre kell forralni.

A függöny bőrt törölje le, vagy a testre és a ruházatra permetez.

A száraz szegfű használata?

Száraz szegfűszegektől, akkor is eszközt készíthetsz a szúnyogok ellen. Ezért, Amellett, hogy az alapösszetevő is szüksége lesz egy citromra, a szúnyogok szaga nagyon fél, és megpróbálja elkerülni. Ne feledje, hogy a kiválasztott gyümölcsnek olyan jónak kell lennie, amennyire csak lehetséges, ami lehetővé teszi a vereség sugarainak bővítését, és növelni kell az idejét.

A főzőeszköz nem valószínű, hogy nehézséget okozhat. Pontosan meg kell vágnia a citromot, pontosan az inuppost, és nagyvonalúan adja meg a szegfűszeg húsának. E célból a szegfű galcsai illeszkednek. Ezután feküdt a citrommal egy szeletre egy csészealjra (úgy, hogy ne áramlik belőle), és tegye mellé, ezáltal biztosítva a vérsejtek elleni védelmet.

A szegfű mellett más komponensekkel is kiegészíthető, beleértve a bazsalikomot, a menta, a tűlevelű kivonatot, a teafaolajat. Az összetevők egyikének hozzáadása jelentősen meghosszabbíthatja a népi jogorvoslatot.

Az illóolaj használata

Az eredeti illóolaj alapul szegfű nagyon drága, gyógyszertárakban is van lehetőség, hogy megtalálja azt a 50-200 rubel mennyiségétől függően a palack és a gyártó. kívül, Tiszta formájában nagyon koncentrált, mivel az alkalmazás után, még egy kis mennyiségben is, a bőr erősen kemence lesz.

Alapvetően az esszenciális szegfűszegeket használják a szúnyogok elleni vízalkohol-oldatok hígítására. Ehhez 50 ml vízzel ellátott kapacitással hozzá kell adnod egy kis alkoholt és 5 csepp olajat. Ezt követően permetként használható a szoba, ruházati vagy bőrkezelések öntözésére.

Egy másik recept magában foglalja a citrom használatát. Szükséged lesz:

  • 50 ml etanol;
  • 25 ml szegfűolaj;
  • 50 ml citromlé (természetesen frissen);
  • Tároló palack (legjobb üveg).

Először keverjük össze a gyümölcslét és az olajat, majd adjunk hozzá alkoholt, rázzuk. Áztassa a pamutlemezek keverékét, és terjessze őket a lakás körül. A ruhákkal is kezelheted, mielőtt kimentek.

Ismeretlen olaj alkalmazható a test csupasz részeire – Ehhez csak 2-3 cseppre van szükség. Ez a jogorvoslat alkalmas arra, hogy a csukló karkötőt a fából készült gyöngyökből impregnálja, ami később megijeszti a szúnyogokat.

Ha természetben van, és bosszantottál a vérszegélyek, a gerincek hozzáadhatók a tűzhez, amelyre néhány csepp pénzre van szüksége. Otthon az aromalampot használhatja, amely 6 órán át kártevővédelemmel fogja biztosítani Önt.

A szegfűszegek hozzáadhatók a krémhez: csak 2-3 csepp termékre van szükség, és egy kanál krém (jobb, mint a gyermekek).

Ezenkívül a szegfű illóolaj tökéletesen alkalmas annak érdekében, hogy a szúnyogcsípés eszköze legyen vele.

Csak 2 evőkanál finomított növényi olajat és a szegfűszeg 15 cseppét kell bevennie.

Hasznos tanácsadás

Hatékony szúnyoggyógyász készítéséhez NEM használhatja a szegfűvel a kalapács formában. Ilyen eszközök minimális hatékonysággal rendelkeznek, és hamarosan hamarosan megszűnik a parazitákon.

kívül, A megoldások esetében minőségi terméket kell használni. Lehetőség van annak meghatározására. Ha rugalmas, és utána van egy zsíros jelzés papíron, akkor magas színvonalú fűszer. A levélnyerő keménysége és szárazsága az ellenkezőjére tanúskodik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eszközök alkalmazása előtt ellenőriznie kell, hogy van-e allergiája. Ellenkező esetben a szegfűszegek használata csak ronthatja a jólétét, és fejfájást okozhat.

A szúnyogokból származó szegfű használatáról nézze meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: