A szúnyogriasztókról

Nyáron és az első melegséggel, a szúnyogok jelennek meg. Ezeket a kis vérszöveteket szó szerint folytatják – a várost elárasztják, és még a megalopolitikon kívül is nincs üdvösség. Lehetőség van arra, hogy megoldja a problémát a szúnyogokkal az olyan eszközökkel, mint a repellensek.

Ami?

Repellensek – különleges eszközök, amelyek rovarokat megijesztenek egy bizonyos sugáron. Számos faj van, és sok közülük különböznek a hatóanyag összetételében. Jellemzően a repellensek az illóolajok, ultrahang, permember, felsorolt, karboxid vagy deta (dietil-ntolumid) alapján működnek.

Különösen népszerű az ilyen alapokat nyáron használják.

A fajok áttekintése

A szúnyogok és a moshcars inváziójának alapját egy hatalmas választékban mutatják be. Vannak olyan anyagok, amelyeket a testre vagy ruházatra alkalmaznak. Néhány készítményt úgy tervezték, hogy befolyásolja a nagy tereket. A legnépszerűbbek:

 • különböző krémek és kenőcsök;

 • spray-k és kompozíciók aeroszolok formájában;

 • ultrahangon alapuló alapok;

 • spirálok;

 • Anticomaric karkötők;

 • elektromos fumigátorok;

 • a GNU-k aprítói;

 • Különböző növények illóolajjai.

A gyújtás, az elektromos fumigátorok és az ultrahangos eszközök után működő spirális repellensek több méterre vonatkoznak.

A növényi olajokon alapuló aromás lámpák mind a szobában, mind a többi természetben használhatók. A Repellent gyertyát a friss levegőben is használják, az akció időtartama 30 perc.

A rovarirtókat a leghatékonyabb lehetőségeknek tekintik. Azonban a nők pozícióban vagy ápolási anyákban, valamint kisgyermekekkel, ilyen eszközökkel nem használhatók.

A piacon olcsó olcsó vegyszerek, természetes készítmények és kábítószerek hosszú hatással vannak.

Permetez

Úgy gondolják, hogy a repékek legjobb megoldása a rovarok vérzési rovarok ellen permeteznek. Nagyon kényelmesek, ha használják és gazdaságosak. A Repellent aeroszol használható ruhákon vagy bőrön, megfigyelve a 10-15 cm-es távolságot. Amikor alkalmazzák, le kell fedned az arcodat a tenyerével, hogy a smink. Ugyanakkor a spray spray csak hideg időjárás lehet.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az aeroszol permetezők ajánlottak az ablak- vagy ajtófüggönyökre. Ez olyan akadályt hoz létre, amelyen keresztül a szúnyogok nem tudnak behatolni.

A rovarirtó spray-k középpontjában, amelyek jobban használják, ha vannak kisgyermekek a közelben, valamint a terhes nők. Ezenkívül az ilyen alapok az érzékeny emberek allergiáját okozhatják, így az alapok használata előtt érdemes elolvasni az utasításokat óvatosan.

Gélek és krémek

A legtöbb rovar krém és folyékony szerszám alapja olyan anyag, mint a dátum. A termék hatékonysága gyakran a termék koncentrációjától függ. Az anti-szúnyogozott gyógyszerek sorozatát is előállították. A babaalapok gyenge, de kevésbé veszélyes anyagot tartalmaznak IR3535.

Gélek és krémek dörzsölniük kell a bőrbe a test testében, amelyek nyitottak a szúnyog harapás. Ha barnulás, akkor először kezeljük a bőrt a napsugarak hatásával. Az alapok felszívása után, és ez 15 perc, a szúnyogok ellen gyógyszereket használhat.

Miután úszni a folyóban, vagy a lélek megmutatása után néhány eszközt kimosunk a bőrből, és a gyógyszer védi a harapástól sokkal rosszabb.

Spirálok

A vérhely-rovarokból származó spirál egyszerűen szükséges a természetben. A termék préselt fa morzsából áll, amelyet spirál formájában állítanak elő. A működés elve egyszerű: a fa morzsat olyan eszközökkel impregnál, mint a D-alletin, amely szó szerint megbénítja Moshkaru és szúnyogok.

Annak érdekében, hogy a spirál elkezdett megijeszteni a szúnyogokat, meg kell határoznia a külső élre, majd élesen kissé. A spirál megkezdi sima és elterjeszti a rovari sínek hatását több méterre. A törlés 7-8 óra. Mindezen idő alatt megbízhatóan védi a vérhely-rovaroktól.

Fontos megjegyezni, hogy tilos a spirálok használata a helyiségekben. Az eszköz aktívan kiemeli a füstöt, amely könnyen mérgezhető.

És bizonyítottan káros hatással van az arin-spirálok káros hatása a kisgyermekekre és a nőkre. Ennek az alapnak a hatékonysága szeles időjárásra csökkenthető.

Bangles

Különleges rovar karkötőt olyan anyagok alapján terveztek, mint a polimerek, szilikon, szövet alap vagy műanyag. Az ilyen karkötők három változata van:

 • cserélhető patronblokkokkal;

 • speciális kapszulával felszerelt;

 • a hatóanyag impregnálásával.

Az impregnálást gyakran erős illatú olajok végzik: Levendula, Geranium, Mint és Citronella. A rovarok rendkívül nem olyanok, mint az erős szagok, így a karkötők hosszú ideig védhetnek a szúnyogok ellen.

A karkötők hosszabb használatával időről időre át kell változtatni a cserélhető patronokat és kapszulákat.

Ha a karkötő egy szövetből áll, akkor némi olajat is alkalmazhat. Az anticcomer karkötők hermetikus zsákokban vannak tárolva.

Elektromos kibocsátás

Az ilyen eszközök ultrahangon dolgoznak, ami egy adott frekvencián hangzik. A tonalitás rendkívül kellemetlen a vérhely-paraziták számára. Az embernek nem hallott hangok erős kényelmetlen rovarot okoznak.

Általános szabályként a repellerek 100 méteres tartományban működnek. Az eszközök hatékonyságát azonban nem igazolják hivatalosan, és nehéz meghatározni a repeterek munkatartományát. Ezeknek az eszközöknek az árak ingadozták a további funkcióktól és márkától függően – 300-2000 rubel.

Illóolajok

A sok növény szagait természetes anyagként használják a szúnyogok ellen. A leghatékonyabbak az ilyen növények aromás olajjai:

 • menta;

 • muskátli;

 • Szegfű;

 • levendula;

 • rozmaring;

 • bazsalikom;

 • Citronella;

 • eukaliptusz;

 • kakukkfű.

Természetes olajok leggyakrabban alkalmazandók a kisgyermekek és csecsemők védelmére a szúnyog harapásból. Egy kis olajat alkalmaznak a gyermekek bőrére és dörzsölésére. Az illóolaj is nyugodt viszketés a harapás helyén. A speciális aromás lámpa világít a rovarok elleni védelem érdekében.

Elektroforátorok

Elektromos eszközök dolgoznak a kimeneten. A készüléknek van egy fűtőeleme, amely elpárolog a folyadékot a lemezen. A vegyi anyagok mellett a lemezek impregnálása lehet illóolajok formájában.

A készülék bekapcsolása előtt folyadékot kell önteni a fumigátor speciális rekeszébe, vagy tegye a lemezt. A villamos energia fumigátor 15-20 perc elteltével kezdődik a hálózati kapcsolat elejétől.

A lemezek vagy a palackok folyékony eszközökkel külön megvásárolhatók.

A legjobb márkák minősítése

Mielőtt a saját bőrének közvetlen használatát használná, meg kell próbálnia a kompozíciót egy kis területen. Ha semmi sem változott, a viszketés nem indult el, vagy a vörösség nem jelenik meg, használhatja az eszközöket.

Tekintsük a jobb rebellenseket.

Aeroszol ki! Család

Aeroszol ki! A család hatékonyan működik a szúnyogok ellen. Általános szabályként a munkahatás körülbelül 3-4 órát tart. A kompozíció nagyon könnyű – elegendő megszórjuk a ruhákat, az eszköz nem hagyja el a zsíros válásokat. A környezet érdekében a kompozíció teljesen biztonságos.

Spray Gardex család

Egy meglehetősen népszerű eszközök, amelyek alkalmasak arra, hogy ne csak szúnyogokkal, hanem szúnyogokkal, menyekkel és vaksággal is harcoljanak. A készítmény a deta-n alapul, a ruhák permetezését követő védőhatás egy hónapig tartó, és a bőrön – 4 óra. A táptalaj aloe vera kivonatot tartalmaz, amely megnyugtatja az érintett területet.

A spray két változatban vásárolható: 250 és 100 ml palackokban. A palackon egy adagolási csíra van felszerelve, köszönhetően, amelynek az eszközt gazdaságilag töltötték.

A spray használata után nincs zsír válás és filmek.

Hipoallergén szúnyogkrém

A krém felnőtteket és gyermekeket is használhat. A képlet az összes ismert – IR 3535 legbiztonságosabb anyagból áll. Ennek köszönhetően a krém tökéletesen védi a szinte minden repülő rovar 2 óráig. Ha a krém a ruhákra esik, a védőhatás 5 napig megmarad.

Részben van egy extrakció orchideák, amelyek hidratálják a bőrt, és megnyugtatják. Azt jelenti, hogy a bőrbe kell dörzsölni. Még akkor is, ha a krém véletlenül ruhákra esik, nem marad zsíros nyomok. A Nemzetközi Egészségügyi Szervezet által ellenőrzött biztonsági alapok, valamint a Niid Rf.

Repellent karkötő “Farewell Squeak”

A karkötő csábító névvel jól védi Moshcar és szúnyogok. A csuklón és a bokán lévő eszközt viseljen. A SCARE-hatás a karkötőtől 40-50 cm-re terjed ki. Az aktív kompozíció aktiválásához a karkötőben egy speciális szivattyút át kell húzni. Ettől a ponttól a karkötő 28 napig működik.

A karkötő 3 évesnél idősebb és felnőttkori gyermekek számára viselhető. A tartozékok három mérete: nők, férfiak és gyermekek számára. A készülék 8 órás zoknit szünetmentes.

Erősítse meg a lehetséges védőhatást, egyszerre több karkötőt helyezzen be.

Fumigátor “Raper Turbo”

A fumigátort fel kell venni a kimenetbe, majd egy speciális folyadékot melegítünk a készülékben. Párolgás pusztító szúnyogok számára. A készülék két meghatározott módban működhet, amellyel a bepárlás intenzitását a szoba méretétől függően állíthatja be. A fényjelzőn láthatja az üzemmódot. Töltse ki a készüléket, ami elegendő 40 napig. Ha a folyadék véget ér, a lemezek vagy egy további palack megvásárlása szükséges.

Az eszköz egy anyagon működik, biztonságos az állatok és az emberek számára. A szerszám nem szagol, úgyhogy illik az emberek, akik vékony szaggal és allergiával rendelkeznek.

A fumigátor miniatűr méretű és kellemes zöldes színekkel rendelkezik.

A spirálok kis mennyiségben füstölnek füstöt, és mind a természetben, mind a szobában használhatók. Az állványnak köszönhetően a készülék bármilyen felületre helyezhető. A készülék 7-8 órán át fut, a kibocsátó torta füstöt.

A spirálokat 10 darabra értékesítik egy csomagban.

Terhes vagy laktáló nők, valamint allergiák, jobb korlátozni egy ilyen eszköz használatát.

Moszkill tej

A kamilla tej ugyanolyan hatékonyan védheti a szúnyogokat és a gyermekeket és a felnőtteket. Gyermekek számára a szerszám használható, ha több mint egy év.

A szerszámot vékony réteggel öntjük a bőrre, és dörzsöljük a masszírozó mozgásokkal. A tejnek kellemes illata van.

A termék 100 ml-es palackban kapható, amely két csavaros fedéllel rendelkezik. A permet gazdaságosabb.

Tippek a választáshoz

A szúnyogok megfelelő közegének kiválasztásához ismernie kell a következőket.

 • A számot jelző regisztrációs igazolást minden védőeszközre meg kell tenni. A fertőtlenítő készítmények nyilvántartásában minden olyan eszköz, amelyet Oroszországban lehet végrehajtani. Ha ismeri az állami nyilvántartás számát vagy az eszközök nevét, akkor további információkat találhat az egyes információkról.

 • A használatra, óvintézkedésekre vonatkozó összes információ megtalálható a termékcímke megtekintésével.

 • A pénzeszközök kiválasztása nagyrészt az a hely és feltételek, amelyekben alkalmazni fogja. A címkén a Repellent hatékonyságról szóló információ is látható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: