A Tégla struktúrák szétszerelése

A Tégla struktúrák szétszerelése

A szétszerelés a szerkezet bármely részének teljes vagy részleges bontása. Az ilyen munka bizonyos veszély, és ha a helytelen végrehajtás magában foglalhatja az egész struktúra összeomlását. Ezért előzetesen értékelni kell a struktúra állapotát és fejlesztését, valamint a biztonsági szabályok és egy bizonyos technológia teljesítését.

A Tégla struktúrák szétszerelése

Kiképzés

Mielőtt folytatná a műveletet, el kell készítenie a szétszerelés jóváhagyását. A refirmáció felhasználható készlet terveket, valamint a struktúrák vizsgálatának eredményeit. Alapja alapján egy új projekttervezési projekt, amelyet a Bizottság hagy jóvá. Egy ilyen dokumentumban a munka, a rendszerek és egyéb pontok módszereit és technológiáit is leírják. Fontos továbbá előkészíteni a szükséges eszközöket és eszközöket az események biztonságos lefolytatásához.

A Tégla struktúrák szétszerelése

Az egész folyamat a következő lépésekre oszlik.

 • Az elválasztás mechanikai eszköz a hordozószerkezetek alaprészei. Ebben az esetben a falakból származó összes rögzítőelem eltávolításra kerül, ha vannak jelen vannak, és a tégla vagy kőszerkezetek kitörése történik.
 • Szemét és hulladékgyűjtés. Ezután a hulladéklerakó anyagok exportja.
 • Platform előkészítése az új struktúrák építéséhez.

Annak érdekében, hogy nincsenek por a szobában, kezdetben a falakat vízzel, valamint az ajtó és az ablakszerkezet eltávolítására kell nedvesíteni, ha úgy lennének, hogy a por eltávolítható a szobából. A téglafal lebontása előtt is el kell távolítania egy gittel vagy vakolattal, hogy nincs por. A munka elvégzése során meg kell emlékezni, hogy a falak megsemmisítésének folyamatában külön téglákat lehet leállítani, és ez sérülést okozhat. Ezért szükség van a biztonságra. Ha a fal áthalad az elektrokommunikáció, akkor is ki kell kapcsolnia a hálózatot.

A Tégla struktúrák szétszerelése

A Tégla struktúrák szétszerelése

A Tégla struktúrák szétszerelése

A téglák falakjának független elemzésével pénzt takaríthat meg, de erre szükség van a szükséges edzésre és eszközökre. Emellett az ilyen munkák elvégzése során ne felejtse el a biztonságát, ezért védőszemüveget és maszkokat kell biztosítania.

A Tégla struktúrák szétszerelése

Kezdetben a munka több elem eltávolításával kezdődik a falról. Általában távolítsa el a felső és alsó részeket, amelyek a mennyezet vagy a padló közelében találhatók. Lazítja a tervezés erősségét, majd könnyen elpusztítható. Továbbá, amikor dolgozik, meg kell próbálnunk elválasztani az elemeket kis mennyiségben, hogy kényelmesebbé váljanak a jövőben.

  A Tégla struktúrák szétszerelése

  Általában a fal szétszerelése elindul a tetejéről. Ugyanakkor szükség van arra, hogy a tervezés nagy elemei a padlóra esnek, mivel károsíthatják azt. Kézi munka segítségével:

  • véső;
  • egy kalapács;
  • kalapács;
  • Elektromos szerszámok.

  A Tégla struktúrák szétszerelése

  A Tégla struktúrák szétszerelése

  A Tégla struktúrák szétszerelése

  A Tégla struktúrák szétszerelése

  Néha az esemény olyan nagy kullancsok használatát jelenti, amelyek azonnal megragadják a fal lenyűgöző részét. De az ilyen eszközök általában akkor alkalmazandók, ha a bázis több mint 40 cm vastagságú, és a téglákat erős megoldásra helyezik.

  A munkamódszerek

  A technológiai folyamattól függően a munkát automatizált vagy kézi módszerrel lehet elvégezni. Ha a szükséges berendezésekkel rendelkező szakértők nem vesznek részt, akkor az elemzés általában manuálisan történik. De ugyanakkor meg kell emlékezni, hogy a fal könnyen lebontható, ha a téglákat nem nagyon erős koncentrációban lévő cementre vagy lime keverékre helyezték el. Ebben az esetben lehetőség van a tervezés szétszerelésére Kirk vagy kalapács segítségével. Csendes és csendes folyamat lesz, amelyet még egy magas emelkedésű épületben is lehet tenni.

  A Tégla struktúrák szétszerelése

  Az ilyen típusú munka előnye, hogy a szétszerelés után egy téglát kaphat, amelyet újra felhasználni fognak. Ehhez csak meg kell tisztítani a megoldást. Ha azonban a téglákat erős megoldásra helyezik, akkor sok erőfeszítést kell tenni. Ilyen esetekben szükség van egy elektromos eszközre, például egy perforátorra.

  Leszerelés folyamat

  Ha szét kell szednie a füstvezetéket a kazánházban, a házban lévő ablakok blokkolásának bontása a házban vagy a kerítésen, akkor az ilyen munkához szükségessé válik. Bizonyos esetekben az ilyen események lehetővé teszik, hogy több helyet bent beltéri és javítsa a tervezést.

  A Tégla struktúrák szétszerelése

  A jogszabályok szerint a, dohányoznak, vagy kilép, erkélyek és loggiák kellene bontani a szakemberek, miután előzetes lefolytatása a teherbíró képességét a szerkezet. Javasoljuk, hogy szakembereket hívjon egy projekt kidolgozására. Ezt követően minden dokumentációt koordinálják a segédprogramokkal, és meghatározzák az átépítési folyamatot.

  Az ilyen struktúrák bontásához az ütközési módszert használják, amely csak elektromos kéziszerszámokkal lehet ellátni. Fontos, hogy a területet előre csomagolja, és meghatározza a fal vagy kémény vastagságát. Ebből függ a berendezések és a hatalom megválasztásától függően. Ha a fal konkrét fekvésen van, akkor egy gyémánt eszközt kell használnia, amellyel a vágási pontosságot elérheti. Ezt a berendezést akkor is használják, ha gondoskodik a szétszerelésre és a pontos vágás biztosítására.

   A Tégla struktúrák szétszerelése

   Az kell leszerelni a kémény a kazánházban előfordulhat olyan esetekben, amikor a szerkezet maga a sürgősségi állapot vagy szükséges, hogy újra kiüríteni a vállalkozás, amelyben ez a cső található. Ezért még azok füstcsöveket amelyek jó műszaki állapotban vannak kitéve bontási, amelyek jó műszaki állapotban van, és lehet kézbesíteni néhány évtizedben.

   Minden munkát ipari hegymászók segítségével végzik, ami lehetővé teszi az ilyen előnyök elérését:

   • alacsony zaj;
   • Nincs por.

    A Tégla struktúrák szétszerelése

    Ha a cső rossz állapotban van, akkor előnyben részesítjük az irányított robbanásmódot vagy tekercset. De az ipari hegymászás a legolcsóbb és gyakorlati módja az ilyen formatervezés lebontásának.

    Módszertulajdonságok:

    • A tégla szétszerelését a darab készítik, és az anyagot a cső belsejében kell lemeríteni, ami lehetővé teszi, hogy ne használja a helyet a kültéri oldalról;
    • A szétszerelési idő több hétig késleltethető a terv méretétől függően;
    • Speciális technikákat és eszközöket alkalmaznak.

    A Tégla struktúrák szétszerelése

    A munka során meg kell emlékezni, hogy az ilyen események veszélyt jelentenek az emberekre, valamint más épületek, amelyek közelében található a cső, mert bontás készül csak az előre elkészített és jóváhagyott terv részvételével szakemberek.

    A partíciók és a falak eltávolítása

    A struktúrák megnevezésétől függően a szétszerelési módszereket meghatározzák. Ha a szobák közötti partíció, akkor az összes munka önállóan lehet egy hagyományos perforátor vagy kalapács segítségével. Ha az alap a fuvarozó, akkor ez azt jelenti, hogy a biztonsági mentések használatát nem fog harcolni. El kell kezdenie az ajtó bontását, fokozatosan kiüti a téglákat egy kalapáccsal. Ha dolgozik, rendszeresen eltávolítani kell a szemetet.

    A Tégla struktúrák szétszerelése

    Tippek

    A fenti munkák végrehajtásakor A biztonsági előírásokat be kell tartani:

    • A munkahelyen, figyelmeztető jelek létrehozása;
    • Nem szabad egyszerre eltávolítani több falakat egyszerre;
    • Tilos elhagyni a terveket, amelyek egymástól függetlenül összeomlanak.

    A Tégla struktúrák szétszerelése

    Amint látható, a partíciók vagy falak bármely struktúrájának szétszerelése meglehetősen bonyolult folyamat, amely bizonyos tapasztalatokat és eszközöket igényel. Szükséges továbbá a technológiai folyamatot, és összehangolja a szabályozó hatóságokkal rendelkező intézkedések összes részletét (H H.). Csak akkor, ha folytathatod a munkát, biztosítva magának és másoknak biztonságát. Ha a munka helytelen, vagy nem állapodik meg a hatóságokkal, akkor kaphat egy bírságot. Bizonyos esetekben a következmények, amelyek nagyon nehéz lesz megszüntetni.

    A Tégla struktúrák szétszerelése

    További részletek megtekintése.

    Kamat cikk
    ( Még nincs értékelés )
    Ossza meg barátaival
    123
    Megjegyzés hozzáadása