A törmelék tömítési együtthatója

A törmelék létrehozása nem csökken az idővel. Ez egy nélkülözhetetlen építőanyag a szilárd útburkolathoz, az alapítás és a jelenet kitöltése, valamint számos más alkotás végrehajtása során. A szállítás és a fogyasztók egyik legfontosabb paramétere – a törmelék tömítése.

Mi szükséges?

Ha egy törmeléket szállít az objektumhoz, és felugrott a munkaterületen, amelyen belül többszámlálós, a törmelék tömítésének nagysága. Jellemzője a zúzott kő tényleges zsugorodása, amelynek rétege eléri a bizonyos szintt.

Tömítő törmelék fordul elő, amikor a szállítás során – rázás és rezgés közben, míg a dump teherautó az építőanyagok vételének helyére lép. A kavicsok rázkódása alatt a másik rendkívül szoros. A targonca kezdeti zúzott süllyedése során kialakított ürítések, az autó útjának végére valamivel kevesebb lesz, de teljesen lehetetlen megszabadulni tőlük.

RUNBLE SEAL együttható – A mennyiséget az eredeti térfogat rázkódásával megegyező értékkel egyenlő érték, amely a szállítás előtt a testben lévő törmelék tétele.

A kezdeti és a végső térfogat közötti kapcsolat nem lehet kevesebb, mint 95%. Ha a zúzott kő kevésbé vált, az ügyfél megoldja azt a kérdést, hogy nem vizsgálja fel a törmeléket, és módosítja a fizetési összeg. Például 20 m3 helyett csak 16,5-et szállították – a törmelék reggelének százalékos aránya több mint 15% volt. Ebben az esetben – 17,5%. A térfogat kezdeti és végső értéke magában foglalja ezeket a mennyiségeket. A megrendelés létrehozásakor a fogyasztó megköveteli, hogy ezek az értékek megjelenjenek – különben a szállítás végül megtéveszti az ügyfelet.

Az együttható meghatározása

A fő anyag, amelyből a törmelék készül, gránit vagy mészkő. A frakciók szerint eltér a kavics mérete 5-120 mm. A többi paraméter a sűrűség a ingerlékeny, abszolút (szempontjából szilárd gránitot vagy mészkövet) sűrűségű, fagyasztás ellenállást, és kiütések együttható (a közúti remegés és kényszerített tömítést a szülés után).

A szállítás során

A törmelék raktározása, nagyobb raktárban, nem egy év alatt, egy bizonyos csökkenést eredményez a tömegmennyiségben. A saját súlyuk hatása alatt a kis kavicsok a nagyok között kialakult természetes üregeket keresik. A törmelék legnagyobb sűrűsége – a halom “alja”.

Transzfer zúzott kő, láthatod, hogy a szállítás során kissé szamár. Ez a folyamat a leginkább teljes mértékben történik a hosszú távú (hosszú) szállítással, és ha nem egészen egyenletes és sima utakon mozog. A GOST lehetővé teszi az egyes köbméterek tömörítését, a kezdeti ömlesztett térfogat 15% -át. Ha pontosabban, a pecsét együtthatója (ugyanazon a gost) 10-15%, az egyik kavics méretétől függően.

A legkisebb inkonzisztenciákat ezzel a szabványsal kell rögzíteni a Szerződésben és a Szerződésben.

Mérje meg az autó testét a rakomány érkezéskor a tárgyra A fogyasztó jogosult, ha a megrendelt gumira van szüksége. A tömeges és a végső sűrűség közötti különbség feltárja, hogy a törmelék részét szállítják-e.

Amikor Tambrovka

Épületek és épületek alapításának elkészítése, a kerítés vagy kapu támogatása, az út alapja, zúzott kő szabotázs. A legnépszerűbb módszer a törmelék lezárására – egy úthenger segítségével: A kövek kizárják a különböző irányú objektum gyorsított elkészítését, működés közben. A gazdag – vibrációslitisz alternatívája: DEY DEY DEY DYING és szivárog le egy zúzott kővel egy módszer részben egy dia. E célból a varázsló további együtthatót használ – a ram mennyiségét.

A fogyasztó a táblázatban megadott értékek rendelkezésére áll a GOST (egy adott frakcióhoz), független vagy harmadik fél (laboratóriumi) számítás szerint.

A gördülés után a törmeléket ellenőrizni kell, ha a föld kiszállt a szárnyas alapon. A homokpárna jelenléte a törmelék alatt.

Például – az öv alapjainak alapja. A rongbox réteg vastagsága – 30 cm. Az építés alatt álló vidéki ház területe 80 m2, a bázis szélessége az alapítvány alatt bármely helyen – 40 cm. Tegyük fel, hogy a 2-4 cm-es kövek mérete 2-4 cm-es kőzetként van kiválasztva, és erőssége márka M-1000. Az M-1000 (átlagosan a kő mérete 3 cm) értéke 1,38.

Az Alapítvány méretének mérete, a Rockberry hangerő 4,13 köbméter lesz. Ezzel az együtthatóval többszöröse a törmelék valós térfogatához (lezárás után), kiderül, hogy a tömegmennyiség 6 “kocka”. Ez az összeg – tartalékkal – jelzi a jelenlegi alkalmazásban.

A számítás felgyorsítása érdekében a felhasználó figyelembe veheti a kívánt fajta ömlesztett sűrűségének következő értékeit.

Nézet vagy fajta

Kőméret

Tömeges részesedés, kg / m3

Jelölés (erősségi osztály)

Zúzott gránit

20-40

1370-1400

M-110

40-70

1380-1400

70-250

1400

Mészkőszerkezetgel

10-20

1250

Kavics formájában (beleértve a gránitot is)

20-40

1280

40-70

1330

0-5

1600

Salakból

5-20

1430

40-100

1650

160 felett

1730

800

M-800

Keramzita alapján

20-40

210-340

M-200, M-300

10-20

220-440

M-200, M-300, M-350, M-400

5-10

270-450

M-250, M-300, M-350, M-450

Sundaybel (beleértve a fekete)

1200-3000

M-110

A másodlagos zúzott kő emlékei, amelyek pórusai vannak, további nehézségek. Itt a pórus egy része összeomlik, ha túl aktív mozgás. Épület a testből nagy magasságból, több tíz kilogramm építőanyagok szállítása autók segítségével, kotrógép vödörrel és hasonló – saját kiigazításokat végezhet. Ennek eredményeként az alapítvány elesett részének “alján” az építőanyagok jelentős sűrűségét képezi.

A magas rezisztens másodlagos törmelék használata a megerősített alapítvány elrendezése után nem megengedett. Az a tény, hogy a porózus anyagokat csak melegített padlók készítésére vagy az emeletes átfedés további rétegeként használják fel, és nem kell a fő betonba helyezni.

A fekete törmelék tömítésének együtthatója nehezebb lesz.

Például, ha a égetett agyag tégla, amely szolgált egy fekete (tervezet), kiszolgáló életét az események a cementhabarcs, amelyek falazat varratok benne. Az ilyen hulladék térfogatsűrűsége az alábbiak szerint újraszámolódik:

  • A téglák és a fagyasztott cementek mennyiségi értékelése külön-külön egy százalékban van;
  • A tényleges sűrűség a fragmentumok a falazat varrat meghatározott – ha ismert, amely az előző Builder (alapján GOST és SNIVA) ragasztva, amely aránya cement és homok);
  • A tégla sűrűségét meghatározzák;
  • Az átlagolt valós sűrűségjelző kiszámítása;
  • Az ömlesztett sűrűség meghatározása – egy üres tartállyal ismert tömegű.

A szubtring együtthatóját a kapott adatok alapján számítják ki. Fontos, hogy az anyag ne váljon ki erősen.

A laboratóriumi mérés jellemzői

A laboratóriumi körülmények között a kezdeti paraméterek ellenőrzése és a kívánt kiszámításra kerül. A Cégbányászat és a zúzott kő, homok és egyéb építőanyagok szállítása pontos számítással kell rendelkeznie, amely nélkül a Snip követelményeinek megfelelően a további építés lehetetlen.

A ház, az épület, a szerkezet, még egy nem tőkeépítés, amely a vége nélkül épült, egy gyors megjelenésű disrepair: Az épület aktívan elküldi, repedések a falak hordozója építése után. Az érzéki javítás, még a biztonság biztonsága is, amelyek a követelmények és normák a küzdelemen alapulnak, végül is, még nagyobb költségekkel és további mérnöki felmérésekkel.

A leggyakrabban az ilyen jogsértéseket, amelyek ilyen jogsértéseket kaptak, lebontják – a károk és az emberi áldozatok elkerülése érdekében.

Az ömlesztett sűrűség kiszámítása vagy kiválasztása, amikor a zúzott kő kiszámítása és dörzsölése – a szükséges káposzta és a beton pontos összetételének kiszámítása érdekében. A megmagyarázhatatlan állapotban a zúzott kő a következők szerint történik:

  • meghatározza a tesztelésben részt vevő tartályok tömegét;
  • A kapacitás tele van törmelékkel és újra mérlegelni;
  • A kapott különbség kapacitásra oszlik.

A mestereket meg kell emlékezni: “Cube” a törmelék lemorzsolódás azonnal után a sputter súlya 1,5 tonna, és a köbméter törmelék 4-7 cm – 1,47 t. A 70 mm-es méretű kőzeteket elsősorban az autópályák és a vasúti töltések esetében használják.

Futó törmelék – a leginkább felelős színpad. Ha a tengerszint feletti magasság növekedéséről beszélünk, akkor a homokrétegen lévő rácsot a pattott zúzott kőben alaposan egy pályaudvarral és rezgő lemezekkel borítják.

Újramérések A törmelék dörzsölése után a gost követelményeiben szereplő következetlenségek azonosítása érdekében történik: ha szükséges, zúzott kő dotrambits a kívánt állapotba.

Gyakori, anélkül, hogy szükség lenne a munkavállalók áthaladásának további konstrukciójára a rohadt zúzott. A felületi réteg kő lehet kirabolták és áttérni a szintje, és az épület kaphat repedések már az első évben aktív hasznosítását.

A kiszámításhoz megfelelő körülmények között használhatja a BPD-km típusát. Ez egy vízszűrő sűrűségmérő, amely meghatározza az igazi arányt. A bázis tömörítésének minőségének szabályozására szolgál, amelyben a gránit kavics és zúzott kő folyik, beleértve a mészkő. A készülék pontossága 10 mg / cm3. A készülék megfelel a GOST №28514-19 követelményeinek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: