Alapítvány a Hoam of Hoam Blocks: Mit kell választani és hogyan kell tenni?

A habblokkokból származó lakóépületek nagy népszerűségűek a modern konstrukcióban, mivel kiváló hőszigetelő jellemzőkkel rendelkeznek, és az építésük kis költségeket igényel. Annak érdekében, hogy egy ilyen épület megbízhatóan szolgáltasson sok évig, tervezésének színpadán kell előzetesen kiválasztani az alapítvány megfelelő nézetét.

A habblokkokból származó házak alapja különböző lehet, és választása számos tényezőtől függ, így az Alapítvány foglalása előtt fontos, hogy helyesen tegye meg az összes számítást, és gondosan megvizsgálja a föld jellemzőit.

Sajátosságok

A habszabályt jó anyagnak tekintik a házépítéshez, de fő hátránya a magas higroszkóposság és a deformáció. Ha ezt a funkciót nem veszik figyelembe az alapítvány kiválasztásában, akkor a ház a hab blokkok elpusztíthatók.

Annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék az építés falainak repedésének kockázatát, kiváló minőségű vízszigetelést kell biztosítani, különösen az épületek számára, amelynek talpa a talaj talajszintjén helyezkedik el. Leggyakrabban ilyen házak esetében egy “lebegő” alapot választanak, olcsóbbá válik, és tökéletesen elnyeli a talajmozgásokat. Ezenkívül szükség van a “párnák” magasságának további növelésére 50 cm-re.

A bázis beállítása a habblokkház alatt, akkor is magas színvonalú illeszkedést kell végezni, amely több homokrétegből áll. A vízszintesen vízszintesen kiegyenlített, és a görgőkkel alaposan tömít.

A vízszigetelés óriási szerepet játszik az Alapítványban, Ezért az árkok homokos “párna” kialakulása előtt gumioid lapokkal vannak borítva, és a varratokat bitumen vesszük. Abban az esetben, ha a földterület területén helyezkedik el, ahol az építési járatok, a talajvíz a talaj felszínéhez közel helyezkedik el, akkor vízelvezető csöveket kell elhelyeznie.

Mielőtt eldöntené az alapítvány típusát, figyelembe kell vennie a következő árnyalatokat is:

 • Relax funkció;
 • talaj állapota;
 • Építési idő;
 • Költségvetési munkák.

Ugyanakkor különös figyelmet kell fordítani a jövő általános paramétereire otthon. Először is a padlóra, a szobák méretére, az ajtók, ablakok és tetőfedési tervezés helye. Az Alapítvány szerkezetének és jellemzőinek tömege a fenti mutatókatől függ.

Projekt

Bármely konstrukció a tervezéssel kezdődik, nem pedig az Alapítvány telepítése. A Hoam Hous of Hoam Blocks Alapítvány tartós és megbízható. A függetlenségben egy történetet vagy kétszintes házat terveznek, az alapmegállapítást a talaj előzetes értékeléséből végzik. Ehhez a tározók egyenletessége, a talaj ereje és a zsugorodás tendenciája, maga az épület rajzai hozzájárulnak a projekthez.

Ahhoz, hogy házakat építsenek agyag talajon és úszáson, fontos, hogy különleges védelmet nyújtson és jó vízszigetelést biztosítson. Persze, a hab blokkok legjobb telepített stabil talajra, de a legtöbb a parcellák helyezni az agyag, így fejlesztési igényel speciális értékelése a talaj és a helyes telepítés az alap, mivel a legkisebb pontatlanság befolyásolja a működését a épület.

A tervezés a felszín alatti vízszinttől is függ: Ha a talaj közelében találhatók, az épület elfogadható, és a talaj szeretni fogja az alapítvány korrózióját.

Ha a méret a ház kicsi (6×6 m), majd kis mélységben alkalmas az építkezés az alapítvány, a szerkezet a 2 szintes nehezek, így azok emelt mély alakú alapon, ami ellenáll jelentős terhek. A tervezésnek biztosítania kell a befejező anyag használatát is.

A lakások falak elhelyezhetők, mint a téglák, a beton, így fával díszítve. Ezenkívül a nagyméretű, 10×10 m méretű épületeket gyakran kiegészítik a tetőtér és oszlopok, ennek következtében az alapok terhelése növekszik, és helyesen kell kiszámítani.

Miután figyelembe vették a fenti tényezőket, az alapítványt tervezték, és az azonnali konstrukció megkezdődik. A rajzok önállóan készíthetők és használhatják a szakemberek szolgáltatásait.

Számítás

Mielőtt létrehozunk egy alapítványt a Habhab blokkok házához, nem csak kompetensen készít egy projektet, hanem pontosan kiszámítja az anyag összes méretét és fogyasztását is. A számításban egy hatalmas szerepet játszik az összes terv tömege, valamint a szélesség, a mélység és a mélység terület, Ezért elsősorban meghatározza a jövőbeli ház súlyát, és már számolja az alapítvány területét. Ez a jelző az építés típusától függ, és az alapítvány hosszának szélességének megszorzásával számítjuk ki. A bázis optimális mélységének kiválasztásához figyelembe kell venni a talajfagyasztási szintet.

Ha a talp a sziklás talajra kerül, akkor a mélység 0.5 m, a talaj alacsony fagyasztási együtthatóval, a magasság nem haladhatja meg az 1 m-t.

Fontos szerepet játszik az alapítvány építésében, és maguk az anyagok számítását. A könyvjelző előtt meg kell határozni a megerősítés, a beton és a cölöpök számát. Ez segít elkerülni a túlzott költségeket, és csökkenti az építési időt. A betonkeverék térfogatát egyszerűen kiszámítják: az alapterületet a magasságával szorozza meg.

Ami a megerősítések számát illeti, sokkal nehezebb számításával, mivel az épület súlyától, a talajtípustól és az alapítvány típusától függenek. A nehezebb lesz egy design, a vastagabb lesz szerelvények. Rendszerint az alapítvány telepítéséhez használja a bordázott vagy sima szerelvényeket. Ebben az esetben az utóbbi 2-szer kevesebbre van szükség, mivel a kapcsolatonként 30 cm-es sebességgel történik. A cölöpök számának meghatározásához az alapterület egy halom keresztmetszetére oszlik, ennek eredményeképpen kiderül,.

Hogyan kell csinálni?

A habblokk tartós, könnyű és megbízható építőanyag, amely sejtbetonból készült. Ezért a habblokkból felállított házakat kis statikus terhelés jellemzi, és ezek közül választhat könnyű alapokat. Az építés alapja a saját kezével fektethető. Annak érdekében, hogy a munka helyesen történt, fontos lépésről lépésre, hogy megfeleljen a telepítés minden szakaszának, és tartsa be az adott szekvenciát. Az alapítvány elhelyezése a típusától függően változik.

Szalagalapítvány

Először meg kell húznod a legfeljebb 50 cm-es mélységű árkot. A talaj ásása mind a jövőbeni falakat, mind a ház kerületét követi. Az alap az előzetes számítások szerint történik, és szélesebbnek kell lennie, mint 10 cm falak.

Az árok alján van egy homokpárna, és elalszik, emellett törmelék. Az egyes rétegek vastagsága körülbelül 10 mm. Miután a párnát alaposan elfordították, a zsaluzat elkészítve van, és a megerősítő keret telepítve van. A kerethez a legjobb, ha 10 mm átmérőjű rudakat használunk. Ezután az árkot betonmal kell kötni, az oldatot egyenletesen elosztják a munkaterületen. Abban az esetben, ha az építmény nyáron történik, akkor a beton gyorsan szárad. A repedés megakadályozása érdekében a felületet periodikusan vízzel lehet vízzel vízzel vízzel vizet venni, és fedjük le a filmet.

Általában a ház építése 10 nappal az alapítvány teljes szárítását követően kezdődik, Ennek az időszaknak az alapja tartós és készen áll a tervezés tervezésére. Ha a talajvíz szintje magas, az alapítványt védeni kell az árvíztől. A zsalu belsejéből rögzítse a vízszigetelést hidrohoteloizol vagy gumioid formájában, és adjon egy extra időt a fagyasztott.

A vízszigetelés alapja a későbbiekben készen áll.

Alapítvány oszlopos

Ezt a típusú bázist akkor választják ki, amikor a habblokkház gyenge földre épül, amely egy szublinka, tőzeg és agyagból áll. Az ilyen alapítvány megbízhatóan védi a fagyasztási és talajcsomagot. A bázis lengyeleit vasbetonból választják ki, azokat nagy terhelés helyére kell helyezni, A homlokzat falak és sarkai. A lengyelek 1 m mélységben égetnek 1 m-re.5-2 M.

Házak esetében a 3, az alapító oszloposok száma tovább fokozza a megerősített beton speciális festők. A zsaluzat ebben az esetben az alsó rész jellemzi, amelyet a földterületen telepített biztonsági mentések támogatnak. Miután a zsaluzat készen áll, a megerősítő keret rögzítve van kötéshuzal és szerelési hurkok.

A munkához a legjobb, ha 8 mm átmérőjű rudat alkalmazunk, és a kitöltéshez a konkrét márkát választja m 200.

Úszó

Az ilyen alapítvány alkalmas mindenféle talajra, kivétel csak agyag. Az alap egy olyan monolitikus lemez, amely a talajjal együtt mozoghat, amely védi a szerkezet falait a megsemmisítésből és repedésekből.

Ahhoz, hogy egy ilyen alapot készítsen, először a szerkezet teljes területe alatt kell lennie, hogy legalább 60 cm mélységét átirányítsa, majd egy 25 cm-es réteget és törmeléket tartalmazó párnát kell elhelyezni. Ezután meg kell szervezni az erősítő keret és a vízszigetelés megszervezését. A kerethez 8 cm átmérőjű sávot használunk, és megfigyeljük őket egy 25 cm-es lépést.

Ami a házak alapját illeti, a projektben, amelynek során az alagsor rendelkezésre áll, különleges végrehajtási technológiákat igényel. Az ilyen alap fő jellemzője lesz mélység, így létrehoz egy olyan helyet, amely a falra helyezkedik el a talaj vastagságán kívül az alapítvány.

Az árok egyenletességét lézeres szinten kell ellenőrizni, majd elaludni kavics, homok és vízszigetelés. Az árok falain a zsaluzat telepítve van, bármilyen építőanyagból készül: polimer, fém vagy azbesztcsövek.

A zsaluzat külső részét szükségszerűen esztrichekkel vagy lejtőkkel rögzítik.

Belső zsaluzás az amplifikációhoz, 16 mm átmérőjű rudakból. Az eredmény olyan design, amely hasonlít egy cellára, a falak nem érintik a felső felületet és a jövőbeni kitöltés alját. A frackbárokat egy bajuszral kell kombinálni, az alapítvány szögletes területein keverés nélkül. Fix A keret a legjobb az elektromos hegesztés vagy kötőhuzal segítségével. A munka végső szakasza lesz a kitöltés a megoldás, azt a rétegekben kell elvégezni. Minden egyes töltőanyag felületi szintje után.

Ezenkívül a csavaros cölöpök gyakran használják az alapítvány támogatását, amelyeket a talajban a talaj fagyasztási szint alatt húzunk. A halom telepítését pontosan végre kell hajtani, így a rögzítés helyességét lézer szint ellenőrzik. Miután a cölöpök csavartak, betont öntjük a csövek belsejébe, és a felső rész kesztyűvel borít.

Tippek

A habblokk építését el kell kezdeni az alapítvány típusának kialakításával és megválasztásával, amelyből az erő és az élettartam függ. Ha a bázis alapját önállóan végzik, a címsorok segítenek a tapasztalt szakemberek tanácsadásában.

 • Az Alapítvány telepítése előtt meg kell vizsgálni a talajt. Ehhez a 2 mélység kútja előtt van.5 m, a talajmintákat veszik, és összetételük kiderül. Ettól függően meghatározzák az alapítvány típusát. A gyenge talajszakaszok esetében a legjobb választani egy szalagalapítványt.
 • Hatalmas figyelmet kell fordítani a talaj fagyasztás mélységére, hanem szabályként 1-2 m.

 • Olyan telkek esetében, amelyeken a talajvízszint a talaj közelében zajlik, kívánatos monolitikus lemezek építése. Ez lesz a legolcsóbb megoldás, hiszen amikor a szalagot bázis van beállítva, akkor ezen felül szükség van egy eszköz a vízelvezető rendszert, és vízszigetelés, ami jelentős költségekkel járhat az anyagbeszerzés, és lassítja az építési folyamat.
 • Az Alapítványi projektet a házhoz tartozó további támadások figyelembevételével kell elkészíteni, valamint az alagsor jelenlétét vagy hiányát. A legtöbb ország háza van az elrendezésben pincékben, ezért szükséges a szalagos alapítványok kiválasztásához, és aggódni a kiváló minőségű vízelvezetés miatt.

 • Ha gyors és olcsó alapot kell telepítenie, az optimális választás lesz a halom alap, a monolitikus lemezek drágáknak tekintendők, így a telepítés sok költséget igényel.
 • Könyvjelző A bázis a hab blokkházban mind a szakemberek segítségével is elvégezhető. Ugyanakkor az utolsó lehetőség pénzt takarít meg, és egyedileg tervezi a munka színpadát. Annak érdekében, hogy az alapítvány a saját kezével telepítsék, nem feltétlenül rendelkezik speciális készségekkel, elegendő egy projekt elkészítése helyesen és kiszámítani az összes paramétert. Az egyszerű képleteknek köszönhetően gyorsan kiszámolhatja az anyag fogyasztását, és lassan elvégezheti a kiváló minőségű telepítést.

 • A habblokkok ajánlottak az alacsony kiépítéshez, mivel a 3 emeleten meghaladó struktúrák további növelést igényelnek, és ez viszont bonyolítja az építési folyamatot.

Hogyan építesz egy Habhab blokkokat, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: