Átfedés a profrete

Az árvíz alapú padlók létrehozása ma rendkívül népszerű és meglehetősen népszerű. Ok – Az anyagnak számos erőssége és előnye van, ha hasonló megoldásokkal összehasonlítva. Például, professzionális lapokkal könnyen dolgozhat. Tömegük kisebb lesz, mint a többi terv. Tartósságban különböznek, és alkalmazhatók az épület különböző részeire – a tető kialakítása, a kerítés telepítése, mint a ház második emeletén.

Átfedés a profrete

Átfedés a profrete

Sajátosságok

A professzionális padlózás beton átfedése nem tud kitölteni és a zsaluzat használata nélkül. De ez lehetővé teszi, hogy egy rövid időre, hogy egy monolitikus design konkrét a mennyezet minden további nélkül befejező munkák állnak vagy finomítás.

Átfedés a profrete

A professzionális padlókon levő ilyen szilárd lemezek támogatott elemei lehetnek különböző anyagok, beleértve a beton, téglafalak, keret, amely acélból vagy vasbeton bevonatokból készül. Adjuk hozzá, hogy az ilyen típusú monolitikus rendszerek gyakran más eszközzel rendelkeznek. Általában történnek:

 • Bébi;

Átfedés a profrete

 • bordázott.

Átfedés a profrete

Az első kategória az oszlopokon alapuló szilárd lemez használatával történik. De a második kategória általában két csoportra osztható.

 • Szakmai kályhákkal. Ezután a keret lesz a gerendák, amelyek támogatják az oszlopokat. Általában a span mérete 4-6 méter. A lemez vastagsága teljesen változik a terhelésektől, amelyek rendelkezésre állnak, és a méretek.

Átfedés a profrete

Átfedés a profrete

De általában 6-16 centiméterben lévő árakról beszélünk.

 • A másodlagos típusú gerendák mellett a lemezek mellett. Itt a lemez vastagsága legfeljebb 12 centiméter lesz. A monolit költsége természetesen magasabb lesz. Igen, és az idő és a munkaerő költsége itt lesz több.

Átfedés a profrete

Átfedés a profrete

A profil önmagában sok előnye van.

 • Alacsony költségű. Ő az egyik legkedvezőbb építőanyagnak számít.

 • Korrozióállóság. A lapok létrehozásakor különleges összetételűek a korrózió ellen. Ennek köszönhetően a tartósságuk 30 évig emelkedik.

 • Kis tömeg. A professzionális levél súlya legfeljebb 8 kg lesz, ami súlyosan csökkenti a tartó struktúrák terhelését.

 • Az anyag jól fel van téve a feldolgozásnak, és rendkívül egyszerűen telepíthető.

 • Kiváló tűzállósággal rendelkezik, nem különbözteti meg a kellemetlen szagokat és a veszélyes anyagokat.

 • Kiváló megjelenés. Választhat egy profilozott horganyzott lapot bármely méretű és színsémákból, ami lehetővé teszi a külső külső elemét.

 • Mechanikai és keresztirányú erő. Az ilyen anyag, mint egy professzionális padló, ellenáll a meglehetősen komoly terhelés, amely rendkívül releváns a tető létrehozásakor.

 • Az anyag meglehetősen ellenáll a természetes és légköri tényezők hatásainak, A hőmérséklet részletei, valamint a savak és az alkáli hatásai.

 • Profilisták sokoldalúságban különböznek, és különböző területeken és életben használják.

 • Kényelmes szállítás és tárolás. Könnyen és kényelmesen szállított professzionális padlót, és sokáig tárolhatja azt.

Átfedés a profrete

Átfedés a profrete

Az anyagok kiválasztása

Ha beszélünk az anyagok kiválasztásáról professzionális csomókkal, akkor általában két alapvető követelmény kerül be. Első – a profilisták nagy megbízhatósága. Másodszor – maximális erejük. Meg kell érteni, hogy a profilnak olyannak kell lennie, hogy a folyékony konkrét megoldás kitöltése után ellenálljon a tömegével. Amikor ingyenes és erősebbé válik, akkor már megtartja saját tömegét.

Átfedés a profrete

Ne feledje, hogy a professzionális ruhák nem nagyon jól bizonyítják a konkrét összekapcsolást, és ezáltal a monolit átfedésben nem vehetnek részt gyakorlatilag. A zátonyok alkalmazása a rögzítés javítása érdekében alkalmazzák. Úgynevezett speciális erők, amelyek lehetővé teszik, hogy a proflket és a beton egy egészé váljon, és a fém külső illeszkedő megerősítést hajt végre.

Átfedés a profrete

A profilistákat átfedésekre kell alkalmazni, ahol további bordák vannak jelen. Lehetőség van a paraméter meghatározására profil magasságával. A vizsgált célokra olyan lapokat lehet használni, ahol a hullámmagasság nem kevesebb, mint 6 cm, és a vastagság – 0,7 milliméterből.

Átfedés a profrete

Ha olyan anyagokat választanak ki, mint a monolitikus padlók, akkor figyelembe kell venni, hogy a terméket hogyan kell alkalmazni. Ha ez az átfedés a tetőtérben, akkor kisebb terhelés van, nem pedig egy szárazságú. Ezért a tetőtérben alkalmazhatja az alacsonyabb erővel és gyors jellemzőkkel rendelkező profilokat.

Átfedés a profrete

Az átfedés kiszámítása

Ami a számításokat illeti, a projektnek szükségszerűen meg kell felelnie a szakmai technológusok elvégzéséhez szükséges rajzoknak. Az építés mérete, a keresztirányú gerendák, méretek, oszlopok, terhelési jellemzők, a hordozóprofil mutatói. Fontos megfontolni, hogy minden termék saját hossza mentén 3 tartó gerenda legyen. A terhelés megértése után a lemezmagasság és a megerősítés alapján kerül kiszámításra.

Átfedés a profrete

A lemez vastagságát az 1: 30 arányú arányra kell meghatározni, amely a keresztirányú gerendák közötti helytől függ. A beton monolitikus lemez 7-25 centiméter vastagságban különbözhet. Alapján a tömeg a monolitikus átfedés, a típusát és mennyiségét az oszlopok a fém, a jellemzői az alátámasztó alapként, hogy milyen típusú gerendák, a terhelés mutató 1 oszlop. A profillemezek mélysége a gerenda-szerelési frekvenciát a profilnyílások betonszerkezetének növekedése miatt növeli.

Átfedés a profrete

A span lépés csökkentése lehetőséget ad arra, hogy elkerülje a lapok esetleges eltérését. Ezenkívül figyelembe kell vennie egy további hasznos teher tömegét is, amely elviszi az intárközi típus összekapcsolását.

Ebből a mutatóból a gerenda hossza és keresztmetszete kiszámítása. Alapvetően, ma mindezen számításokat a számítógép speciális szoftverével végzik.

Átfedés a profrete

A technológia szükségszerűen előírja, hogy az átfedés kiszámítása a lehető legpontosabbnak kell lennie, milliméterig. És szükség van arra is, hogy figyelembe vegyék azokat a terhelést, amelyeket egy professzionális átfedéssel alakítanak ki.

Átfedés a profrete

Beépítési

A telepítés folyamatában az oszlopok fémből készíthetnek csöveket, amelynek keresztmetszete négyzet alakú vagy kerek típusú. És a gerendák esetében fém Schvellers és 2-utas termékeket tartalmaznak. Rendkívül alaposan szükséges a professzionális padlók kiválasztására az átfedésekre. A kategória alapján elfogadható sugárszakasz van kiválasztva, és egy lépést. Ez az, hogy egy kisebb lépésre van szükség a nagyobb magasságú fémtermékekhez. És az inter-kötegelt lépés nagy pontosságú kiszámításához beszélhet a professzionális padló gyártójának alkalmazottjával.

Átfedés a profrete

Még egy példát mutathat a hű számításokról. Például egy 300 centiméter – tárolásának többszörös lépése. A TP-75 típusú professzionális padlót 0,9 milliméter lapvastagsággal vásárolták meg. Az anyag szükséges hosszának megkeresésére figyelembe kell venni a 3 gerendák támogatását. Lehetőség lesz arra, hogy elkerülje a levél hajlítását.

Átfedés a profrete

A lapok rögzítése gerendákkal jobb, mint a 32 mm-es selfing, amelyet még mindig Armorboatnak neveznek. Ilyen rögzítők megkülönböztetni jelenlétében erősített típusú kazán, amely lehetővé teszi, hogy chawliers anélkül, hogy vonzzák a fúró. A rögzítőelemeket a gerendák csomópontján végzik egy igazsággal. Ha a terméket 3 gerendákon végzik, akkor 3 pontban kell rögzíteni őket, és ha 2 – majd 2 pontban, illetve 2 pontban kell rögzíteni. Lehetőség van a fent említett páncélzúzó csavarok alkalmazása, de 25 mm. Az elhelyezésük közötti lépésnek 400 mm-re kell lennie. Ez lesz a zsaluzat utolsó lépése.

Átfedés a profrete

Következő szakasz – Lemezerősítés. Ez a folyamat lehetővé teszi az egyik anyag fokozását a másik rovására, amely nagyobb erővel rendelkezik. A professzionális padló megerősítése vezetékkel történik. A tervezés belsejében található hasonló keret lehetővé teszi a beton, hogy ellenálljon a nagy terheléseknek. Az ömlesztett típus szerkezetét a hosszirányú rudak képezik 12 mm. Ezek a professziák csatornáiban vannak kialakítva.

De a keret típusának elemei általában acélból készült vezetékkel vannak összekötve. Néha a hegesztés használatával is megtörtént, de ez a módszer viszonylag ritkán működik.

Átfedés a profrete

A megerősítés után biztonságosan elkezdhet betonot. Ne tegye a vastagságát több mint 80 milliméterrel. A legjobb lesz az M-25 vagy M-350 márka használata. De a kitöltés előtt szakmai padlót kell készítenie. Vagy inkább a táblázatok alá kell helyezni annak érdekében, hogy megakadályozzák a lehívás megakadályozását a beton súlyossága alatt. Hasonló támaszokat kell eltávolítani azonnal, mint egy beton tömeg száraz.

Átfedés a profrete

Hozzá kell tenni, hogy a betonozás jobb, ha egy kísérletet készít. De ha a munka területe nagyon nagy, és nincs bizalom, hogy a nap folyamán megbirkózzon vele, akkor jobb, ha kitölti a span.

A beton tömeges szárítási ideje az időjárási és hőmérsékleti mutatóktól függ. Ha az időjárási viszonyok jóak, és elég melegek, akkor a folyamat legfeljebb 10 napot vesz igénybe. Az úton, ha van hő, majd állandó hidratáló beton. Ha a munkát a hideg és nedves szezonban vagy télen végzik, a szárítási folyamat kifejezése 4 hétre emelkedik.

Hogyan kell átfedni a professzionális lábát, nézd meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása