Az átlátszó professzionális padlóról

A professzionális padlót az egyik legkeresettebb építőanyagnak tekintik. Keresletben van, ha a mellékelt struktúrákat telepíti, a tetőfedő munkákat és a falburkolatot végzi. Előnyei magas mechanikai szilárdság, könnyű telepítés, rozsdaellenállás és elfogadható költségek. A legnagyobb elosztás átlátszó polimert kapott.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

Ami?

A professzionális padló polikarbonát levélpanel, PVC vagy kompozit anyag, amelyben a hosszú oldal vonala egy trapézi hullámzás volt. Az ilyen anyagot nagyra értékelik az országházak tulajdonosai magas áttetszőségükért – képesek felugrani a napsugarak 80-90% -át.

A professzionális padló fő előnyei több tényezőt is tartalmaznak.

 • Könnyed. A műanyag professzionális padló súlya körülbelül 1,1 kg / kg.M. Összehasonlítás: A fém szakmai lap tömege 3,9 kg / kv.M.
 • Tűzállóság. A műanyag panelek nem világítanak, és ha fűtött, nem osztja az illékony toxinokat.
 • Erő. A profilozás lehetővé teszi, hogy olyan bevonatot szerelje fel a tetőre, amely megvalósítható nélkül, amely működés közben deformálódik. Természetesen csak akkor, ha követi az összes telepítési szabályt.
 • Az agresszív kémiai megoldások ellenállása. Inerton anyagok a sók, szénhidrogének, valamint savak és lúgok hatásaival.
 • Az ultraibolya sugárzás ellenállása. Az átlátható professzor hosszú ideig képes ellenállni az UV sugárzásnak a technikai és teljesítményjellemzőinek csökkentése nélkül. Ezenkívül megakadályozza, hogy behatoljon a helyiségekbe.
 • A korrózió ellenállás. A műanyagok, a víz és az oxigén hatása alatt álló fémtermékekkel ellentétben, nem oxidálódnak, így meglehetősen kemény természetes körülmények között is használható, még a tengerpartok és sós tavak partján is.
 • Átláthatóság. A hullámosított műanyag lap a könnyű fluxus 90% -át kihagyhatja.
 • A feldolgozáshoz való hozzáférés. Egy egyszerű fém professziust kizárólag speciális eszközökkel lehet vágni. A gyertya műanyag lehet a legegyszerűbb csiszoló.
 • Könnyű szerelés. A műanyag padlót gyakran használják a “szelek” kialakítására a falak és a tető a fém szakmai levél, mivel a színük, alakja és mélysége a hullámok teljesen egybeesnek.
 • Esztétikai fajok. A feltörekvő véleményekkel ellentétben a modern kiváló minőségű műanyag idővel nem változtatja meg a kel és az átláthatósági paramétereket.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

A polimer professzisét az egyik leggyakoribb áttetsző anyagnak tekintjük. Ugyanakkor nem volt hibák nélkül.

A szokásos tetőfedő anyagokkal összehasonlítva a hullámosított műanyag nem ellenáll a helyszíni terhelésekkel. A tető kiszolgálásakor lehetetlen egy ilyen bevonattal járni: Minden munkálat csak a különleges lépcsők és támogatások telepítése után készül.

Nagyobb felhasználás. A gyártó garanciát nyújt a hullámos korban 10 éve, bár kedvező feltételek mellett két évtizedet is szolgálhat. Mindazonáltal ez a szám alacsonyabb, mint az acél professzionális padlóburkolat. A fém bevonat legfeljebb 40-50 évig szolgál.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

Törékenység a hidegben. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál törékenyebb lesz hullámos műanyag lap. Még ha a hőmérséklet-rezsim sem haladja meg a határértéket (polikarbonát esetében -40, és polivinil-klorid -20 fok), a fagyos télen ütközhet.

Főbb jellemzők

Műanyag hullámzás – Ez egy ütésálló anyag. A specifikus viszkozitás paramétere 163 kJ / m2-nek felel meg, ez 110-szer nagyobb, mint a szilikát üvegnél. Egy ilyen anyag nem fog szenvedni a baba labdát, sem a jégesőből. Csatlakozó tetőfedő polipofil csak nagyszerű, a magasságból esik, – látja, nehezen tulajdoníthatja a közös helyzeteket.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

Nem rosszabb, mint a műanyag szakmai lap, ellenáll a hosszú távú statikus terhelés. Az eladott hullámoknak köszönhetően az anyag kemény lesz, és 300 kg / kg nyomás alatt is megőrzi alakját.M Abban az esetben, ha a terhelés egyenletesen eloszlik az egész felületen. Ennek köszönhetően a funkciót, PVC és polikarbonát anyagot gyakran használják, hogy felmászik a tetőre területeken, ahol magas a hó terhelés.

Azonban ebben az esetben a meredekség lejtők kell lennie a maximális, hogy van egy nagy kalap a hó és a jég a tetőszerkezet.

Az átlátszó professzionális padlóról

Dimenziók

A modern gyártók több méretben professzionális padlót termelnek. A hullámmagasságtól függően fal- vagy tetőfedő anyagként használható. A falpanelek kis profilalkotással rendelkeznek, ennek következtében a panel maximális működési szélessége biztosított. Az ilyen lapok hulláma általában 8, 10, 15, 20 vagy 21 mm.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

A tetőfedő lemez nagy hullámmélységgel rendelkezik. Ez a lap funkcionális szélességének csökkenéséhez vezet. De ebben az esetben az áteresztőképesség növekedése – Eközben a tetőfedő anyagok minden típusára jellemző. Az ilyen szakmai lapok hullámai magassága 20, 21, 35, 45, 57, 60, 75, 80, valamint 90 és 100 mm.

Hatály

Hullámlapot a professzionális padlóburkolat – az egyik legolcsóbb és egyszerűbb módja a természetes szérletet a világítási tér számára. Nem késlelteti a napseprés látható részét, ugyanakkor megbízható védelmet nyújt az ultraibolya ellen. Alapvetően a műanyag professzionális padlózat az úgynevezett ablakok felszerelésének pályájára megy, mivel a klasszikus hallókészülék vagy a padlási ablakok sokkal többet fognak fizetni. Ez nem is beszélve a szivárgások nagy kockázatára, ha a szomszédos csomópontok a technológia megsértésével készültek.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

de A lakossági tetőtér esetében az ilyen anyagot lehetetlen használni. Ha a közeljövőben úgy tervezed, hogy a tetőtér lakóövezetbe fordul, akkor egy átlátszó hullámlemez messze van a legjobb megoldástól. Hiányzik a szél, különösen észrevehető az őszi téli időszakban. És a forró nyári időjárás mellett a közvetlen napfény hatására, a professzionális padló jelentősen növeli a levegő hőmérsékletét az alsónadrágban. Egy ilyen mikroklíma kellemetlenséget okoz, és egészségügyi problémákat okozhat.

Az átlátszó professzionális padlóról

Egy átlátszó kapucnis lap jó alternatíva lehet a kerítéshez. Jellemzően az ilyen boomok telepítve vannak a magánszektorban vagy a kertészeti ágazatok között.

A törvénynek megfelelően a könnyűvédő szilárd kerítések telepítése ilyen helyeken tilos, mivel a szomszédos területek sötétedését eredményezheti.

Az előző években kihívás rácsot vagy egy stakeniket használtunk. De saját mínuszuk van – nem hoznak be interferenciát a külföldi háziállatok körébe és a kijárathoz. Az átlátszó műanyag szakember egyszerre két feladatot határoz meg. Egyrészt nem zavarja a fény áthaladását, másrészt – csúszós bevonata nem hagyja, hogy az ügyetlen macskák is.

Az átlátszó professzionális padlóról

A hullámzás áttetsző tetője lesz az optimális választás a teraszok, loggia, valamint egy veranda és az apák kialakításához. Műanyag Professional padló visszafogja ultraibolya, de elhagyja a lehetőséget, hogy élvezze a szelíd fény és a legmenőbb napenergia veszély nélkül, hogy egy égési. Az építőanyagok átlátszósága vizuálisan csökkenti az összes kialakítást, megkönnyíti a fényt és a levegőt. Ezzel a megközelítéssel a pavilon is harmonikus lesz a legkisebb területeken.

Az átlátszó professzionális padlóról

Műanyag hullámlemezek – ez csúszós anyag. Ha a tető torzítása meghaladja a 10% -ot, akkor a felületen lévő nedvesség nem fog működni, és elkezdi elvégezni az összes szennyeződést. Még a könnyű eső is megtisztítja az ilyen tetőt, támogatja az átláthatóságát további gondozás nélkül. A nagy könnyű transzpact kapacitás miatt a profil hullámosított személy elengedhetetlenül az üvegházak, a téli kertek és az üvegházak építéséhez.

Ezenkívül az anyag alkalmazható:

 • az üvegezés sportlétesítményeihez, beltéri átmenetek és légvédelmi lámpák;
 • A zajtartó képernyők beillesztése a nyüzsgő autópálya közelében;
 • Az irodai központok és termelési műhelyek partícióinak építése érdekében.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

Polimerek professzionális lapot használnak a lakóhelyi helyiségek egyes belsőépítéséhez. Harmonikusan illeszkedik a modern belső terekbe. Nagyon stílusosnak tűnik, enyhe vastagságú, ugyanakkor kivételes erővel megkülönböztethető.

A montázs jellemzői

Leggyakrabban a műanyag profi egy tető felszerelésére szolgál. Ez a munka egyszerű, minden olyan személy, akinek minimális építési és befejező képessége van, megbirkózhat vele. Fontos azonban betartani bizonyos szabályokat.

A professzionális leveleket a levegő hőmérsékletén +5 és +25 fok között végezzük. A lapokat merőlegesnek kell lennie a végzet, a sorok, a tető alján, felfelé.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

A munkát a domináns szélekkel ellentétes területről kell elkezdeni. Például, ha a déli szél túlnyomórészt az építkezésen fúj, akkor el kell kezdenie az északi professzisét.

Fontos cél létrehozni. A hosszanti rögzítéshez egy hullámot rögzít, szeles helyeken – két hullám. A keresztirányú bázisnak legalább 15 cm-nek kell lennie, a tetőkön 10 foknál kisebb lejtőn – 20-25 cm.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

Működés közben nem szabad megtámadnia a poliprofil rétegeit – ez a deformációhoz vezet. A munka megkezdése előtt a szubsztrátumnak késedelmesnek kell lennie (lemezszámlálók, phaneer vagy legalább 3 méter hosszú lap), lehetővé teszi a terhelés maximalizálása egyenletesen. A tető tetőjének rögzítése a hullám felső részén, falakon vagy kerítéseken készült.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

A csavarok rögzítése előtt kompenzálni kell a hőmérséklet-bővítéseket. Ehhez a 3-5 mm átmérőjű lyuk fúrt a rögzítési helyszínen. Annak ellenére, hogy az egyszerűség és a könnyű munka, próbáljon meg legalább egy segítőt megszerezni. Ez jelentősen felgyorsítja a munkáját, különösen abban a részben, amely a tetőn lévő anyag emelésére vonatkozik. És emellett, hogy ez a legbiztonságosabb.

Az átlátszó professzionális padlóról

Az átlátszó professzionális padlóról

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása