Az Autorun dízelgenerátorokról szól

A magánházak, raktárak, különböző gazdasági és kereskedelmi feladatok, generátorok alkalmazása. Számos fajra oszthatók: dízel és benzin, kézi indítással, autorun. Napjainkban a felhasználók a leginkább hajlamosak a dízelmon dolgozó aggregátumokra.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

Sajátosságok

A Diesel generátorokat az Autoruns-szal mint a 2-2440 kW teljesítményű minták képviselik. Feladatukat maguk között változtatják meg: az egyiket az otthoni igények, egyéb – termelésre gyakorolt ​​villamos energia fejlesztésére és ellátására gyakorolják.

A kereskedelmi és termelési igényekhez használt aggregátumok a kimeneten történő megnövekedett teljesítmény miatt általában nagyméretűek és a legnehezebb menedzsment. Ezenkívül fontos az autonóm munka lehetőségeinek jelenléte, a biztonsági rendszerek, az ellenőrző és megfigyelő rendszerek felszerelése.

A különböző DSU különböző áramokat termel a tervezés és a hatalom alapján. A háztartás és a termelés felhasználóinak 2 nagyszerű fejlesztési csoportja van.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

A dízelgenerátorok egy fázissal rendelkeznek, hogy 220 V-ot továbbítsák. Ez az autonóm elektromos állomások legkeresettebb kilátása, mivel különösen univerzális. Általában ezek az aggregátumok vidéki házakban, házakban, kis üzletekben és más tárgyakban láthatók.

A DSU 3 fázisú kivitelezéssel működhet mind a 220 V, mind a legszilárdabb értékeknél – 380 V. Ez a technika célja, hogy szolgálja lenyűgöző terek: a nagy gyárak, magas épületeket, néha egész ház települések. Megkülönböztető tulajdonságaik: nagy hatékonyság, valamint teljesítményszerű teljesítmény.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

Felülvizsgálati modellek

Elemezzük a dízelgenerátor (DGU) legnépszerűbb módosításait az Autorun programmal.

DGU 5 kW

A modellek személyes használatra készültek. Az iparhoz képest naponta nem működhetnek, de a motor teljesítménye elegendő a stabil villamosenergia-ellátáshoz 10 órán át.

Mind a magánházban, mind az építési helyeken alkalmazhatók.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

DGU 6 kW

Ezeket az aggregátumokat kiváló minőségű szerelés és hatékonyság jellemzi. Ezeket az autonóm típusú forrásként használják a bevásárlóközpontok, a magánházak, a workshopok.

Az állomások lehetővé teszik a drága elektromos berendezések védelmét a downles-ből, amikor a tápegység problémái vannak. Végezze el a különböző szervezetek munkáját a szokásos üzemmódban, amikor a villamos energiát leválasztják.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

DGU 7 kW

Több fogyasztó párhuzamos vagy egy, de jelentős kezdő áramokkal működik. Csatlakozhat egy elektromos szerszámot, kerti technikát, erőműveket. A berendezést a fekvőbeteg és a területen kívüli munkák gyakorolják, például az építőiparban, az utak javításakor, és így tovább.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

DGU 15 kW

Optimális a villamosenergia-generátorban. Elég kényelmes, mivel kis méretű, és praktikus, hogy tartalék áramforrásként alkalmazza. Olyan helyeken, ahol hidegindításra van szükség, ez az egység egyszerűen pótolhatatlan. A DGU lehet mobil és álló.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

DGU 10 kW

Ez egy megbízható és olcsó villamosenergia-forrás, amely képes ellenállni a folyamatos terhelésnek és folyamatos működésnek.

Alkalmas a megszakítás nélküli ellátáshoz elektromos házzal, házakkal, kis raktárral vagy üzletekkel. Kompakt és megbízható aggregátum a különböző lehetőségek listájával a kiszolgálhatóság, a csökkent zajszint és a jó termelékenység.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

DGU 20 kW

Ez egy kompakt és megbízható egység, amely ötvözi a magas termelékenységet, ésszerű értéket és multifunkcionalitást. Az állomás 220/240 áramot termel és 50 Hz-es frekvenciájú, különböző típusú berendezésekhez, eszközökhez és berendezésekhez vezet. Az egység gyakorolják formájában a tartalék áramforrást, valamint a kulcsfontosságú ételek elektromos készülékek irodák, nyaralók, házak, a nem túl nagy, ipari és építési területek.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

Des 30 kw

Az autonóm tárgyak áramellátására szolgáló elektromos alállomásként. A készülékben progresszív technológiákat alkalmaznak, ideális technikai képességekkel rendelkezik. Az átviteli tengely segítségével a motor forgási pontját a rotorba küldjük. Vannak áramütések az állórész tekercsekben.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

DGU 100 kW

Olyan felhasználók számára, akik folyamatosan vagy ideiglenesen energiát igényelnek. Az erőmű szerkezetében van egy elektromágnes rotor, amelyet a motor hajt. A telepítés nemcsak egyszerű, megbízható, hanem a villamos energia viszonylag olcsó költsége is jellemzi.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

250 kW

Összefoglalva, hogy nagyszámú villamosenergia-fogyasztót biztosítson kudarcok nélkül. Az energia jégben van kialakítva, amikor az üzemanyag meggyullad. Ezután az átviteli tengely segítségével egy mágnes rotornak küldjük. Kerekítés az állórészben, hozzájárul a terhelési áram megjelenéséhez.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

Hogyan kell csatlakozni?

Az áramellátó rendszerek építésénél egy tipikus DSU kapcsolati séma van.

A tipikus kapcsolati rendszer változékonysága a következők alapján történik:

 • feszültségértékek a kijáratnál;
 • a vezérlőmodul helye;
 • A funkciók az automatikus váltás a tartalék (AUR) (nem mélyül akár a jelenléte a panel) – vannak szinte minden a legújabb módosításokat, amint figyelmezteti a csatlakoztatásának lehetősége a készülék tartózkodása során az elektromos szél a hálózat.

Nem szabad megmenteni az automatizálást, mivel a DSU hálózatának és a központosított villamosenergia hálózatba történő szinkron felvétele tüzet és balesetet okozhat.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

A tipikus csatlakozási séma olyan összetevőket tartalmaz:

 • közvetlenül DGU;
 • Abr panel;
 • Kapcsoló torta (QS);
 • fő kezelőpanel;
 • elektromos panel;
 • QF1 generátor kapcsoló;
 • kapcsoló, amely védi az elektrokabil-folyadék QF2;
 • Elektromos kábel;
 • Kábel a távirányító áramkörökhöz;
 • Kábel táplálja a saját igényeit.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

DSU előkészítési terv a kapcsolathoz:

 • A DSU-nak megszabadulnia kell a csapadék és a napsugárzás hatásaitól;
 • A kényszerített szellőzőrendszer csatlakoztatása a DSU túlmelegedésének megakadályozása érdekében, amikor dolgozik;
 • figyelmezteti a hirtelen hőmérsékletet;
 • A VRE kapcsolat séma autorun vagy anélkül köteles lép biztonsági elemeket, melyek zavarják a mechanizmusokat a vegyi anyagok, elhasznált gázok, por, és így tovább;
 • A DSU kültéri telepítésekor a csatlakozási sémanak tartalmaznia kell a külső védelmi elemeket, amelyek a burkolat zaját abszorbeálják.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

A legnehezebb az elektromos sapkák telepítése és csatlakoztatása. Itt vannak a fő szakaszok.

 1. Csatlakozópajzs. És az AVR teljesítmény-rendszert is kell nyújtania.
 2. Kiváló minőségű tömítés és a DSU segédláncok címkézése.
 3. Az összes kábel csatlakoztatása.

Jegyzetre! A legmegbízhatóbb védelem létrehozásához egy egyedi talajhurok telepítését végzik.

Az Autorun dízelgenerátorokról szól

A dízelgenerátor az Autorun-mal van bemutatva.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása