Az építési rácsról

Építési háló – Népszerű anyagok széles körű használatával. Ennek a cikknek az anyaga megmondja a jellemzőit, fajtáit és dimenzióit. Ezenkívül megmondjuk, hogy mit kell figyelni a kívánt opció megvásárlásakor.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Sajátosságok

Építési rács – A tartósság különböző erőforrásainak megerősítése. Nem teszi lehetővé a repedések kialakulását, deformációját és a feldolgozott átfedések nyújtását, megnehezíti a megsemmisítést a működés során. A megerősítés mellett a rács védelmi funkciót is hordoz, amelyet nagy magasságú munka vezetésekor használnak.

Megvédi a helyet a leeső szemét és építőanyagok az építkezésen.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Az ilyen típusú hálós kerítések igény szerint a fejlesztőknek számítanak:

  • alacsony költségű;
  • Könnyű betöltés és szállítás;
  • biztonságos alkatrészek;
  • árnyalatok, méretek, konfigurációk sokfélesége;
  • A mosás egyszerűsége;
  • gyakorlatiasság, több alkalmazás.

Az építési rácsot tekercsben értékesítik, jellemzői megalapozott állami követelményeknek vannak kitéve. Az épületek rekonstrukciójában, az utak javításában, a távközlésben. Elengedhetetlen, hogy gondoskodjon a gyepek, a vetés, a felhasznált és a helyszín díszítésére.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Az építési rácsról

A falak, a padló, az alapítvány esztrichjeként használják.

A termelés típusa szerint hegeszthető, szőtt, pezsgőpel. A bevonat módszerével lehet, és nincs védelmi réteg. Ezenkívül a méret az anyagsejtek geometriája változik. Ezek négyzet alakúak, hatszög, gyémánt.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Anyagok

Az építési rácsok gyártása különböző nyersanyagokat (fém, bazalt, üvegszál) használhat. Az anyag típusa határozza meg a késztermék tulajdonságait.

Fém Az építési rácsot univerzális és vastag munkaszerződésekkel (legfeljebb 3 cm vastag). Mintha vastagabb, annál nagyobb a sejtjei és nagyobb súlya. A horganyzott bevonattal rendelkező fajta különbözik a korrózió és rothadás szokásos fajta ellenállásától.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Bazalt Építési rács – megbízható és tartós anyag ellenáll a külső hatásoknak. A vas analóghoz képest kémiailag inert, nem reagál a használt munkaoldatokkal. Az anyag biztosítja a rács rugalmasságát, kicsit súlya.

Ennek köszönhetően a hálózat minimális terhelést eredményez az épületszerkezetek és bázisok számára. A bazaltból származó rács alacsony hővezető képességgel rendelkezik.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Ez növeli a hordozó tulajdonságait és a vibrációs hatások ellenállását. Van egy 30% -os tárolási margó, hőálló, alacsony higroszkópossággal rendelkezik.

Műanyag Az építési hálózat nagy teljesítményű tulajdonságokkal rendelkezik. Javítja a kőművességet, amely nem alkalmas vastag bevonatokkal való munkavégzésre, kisebb sejtméretgel rendelkezik a fémfajtákhoz képest. Nem képes ellenállni a nagy súlyú megoldások, megsemmisíthető az alkálifőzővel való érintkezés során.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Összetett Az üvegszálas rács sok előnye van, mint az építőipar népszerűsége. Használható bármely felületre történő felszereléshez. Ez rezisztens az alkálifőknek és a kémiai oldószereknek. Tartós, tartós, rack deformáció és hőtágulás.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

Rács tól tőlÜveggyapot nem jelenti a nehéz anyagok megerősítését. A tkut egy speciális gépen, amely után egy speciális lúgos kompozícióval impregnálnak. Megvásárolják a rovarokból származó helyiségek védelmét, a vakolat felületét, a helyreállítási munkát a vakolat helyreállítására.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

A fajok áttekintése és kinevezése

Az építőipari rácspiac nagyon sokszínű: öntapadó, megerősített, összeszerelés, árnyékolás, megfigyelés, koordináta, álcázás háló. Ugyanakkor a fajták nem csak egyszerűek, monofonikusok – ma kiválaszthatja az opciókat a különböző témák mintájával.

Az összes rendelkezésre álló tartomány kinevezéssel besorolható. Minden fajnak saját jellemzői vannak.

Az építési rácsról

Homlokzat

A homlokzat építési hálózatának fő célja A külső befejező alkotások védelme kedvezőtlen környezeti feltételekből és különböző fizikai hatásokból. Megvásárolják az építőanyagok és szerszámok esések ellen.

Műanyagból / polietilén övszalagból készült, csomószövéssel. Ennek köszönhetően szilárd, rugalmas, megbízható, nem virágzik a vágás és a kár után.

Megvásárolják, hogy megvédje az állványzatot a külső hatásokból. Nem pusztítja el a napot, tűzálló impregnálás, rezisztens a rothadásnak.

Az építési rácsról

Különböző színű tekercsekben kerül eladásra. Történik zöld, fekete, sárga, kék, fehér, szürke. Zöld hálózati vásárlás az erdők védelme érdekében, az építési hulladék bukása figyelmeztetése. Más árnyalatok anyaga a befejező munkák elvégzése során használatos. A homlokzati háló könnyen használható, feltételezi az újrafelhasználást, és a saját hosszának 15% -át nyújthatja.

Nem ki van téve a rozsda, a hőmérsékletkülönbségek, a nedvesség, az emberek és a környezet szempontjából mérgező. Biztosítja a munkavállalók biztonságos munkakörülményeit. Különbözik a speciális hurkok jelenlétével a rögzítéshez mellékelt külső szélén. Van egy kis méretű sejtek.

Az építési rácsról

Kőművesség

Kőműves építési rács – az építés megerősítése. 3-5 mm átmérőjű huzalból készül, a hegesztési elemek megfelelő szögben. A használt vezetéket PVC védőréteggel borítják. Anyagtétel az alap és annak erősítésének kiegyenlítéséhez.

A hálós hálós sejtek geometriája négyzet és téglalap alakú lehet.

Az építési rácsról

A sejtek paraméterei lehetnek kicsi, standard, nagy, nagy vastagságú durva cementoldatokra számítva. Ez egy megerősítő fali anyag és padlónyakkendő, A felületek deformációjának megakadályozása a zsugorodás és a szárítás során. Hozzájárul az épületek csapágykapacitásának megőrzéséhez.

A kőműves háló alternatívája a korábban hegesztett vasrudakhoz. Ez ellenáll a nedvességnek, tartósnak. A falazat, az út és a vakolás mellett, amelyet az alapítványok kitöltésekor használnak, rögzíti az enyém fejleményeit. Kis ára van, horganyzott.

Az építési rácsról

Vakolat

Ez a típus fém és üvegszálas (műanyagból, poliuretánból). Leggyakrabban a falfelületek különböző anyagokból történő megerősítésére szolgálnak. Növeli erejüket, biztosítja a megbízható védelmet a repedések és deformációk ellen.

A dimenziós tartomány különböző változékonysága: sekély és nagy cellával történik. Ettől függően, ez a különböző vastagság megoldásainak megerősítésére szolgál.

Az építési rácsról

Az építési rácsról

A gyártási anyag alapján megkülönböztetik a kémiai környezetek és a hőmérsékleti különbségek hatásának ellenállási fokát.

Kis és közepes súlyú, a helyiségeken belüli és kívüli munkához használható. Néhány fajta speciális megerősített csomópontokkal rendelkezik. A vakolat rács képes ellenállni a jelentős súlyterhelésnek. A fajta függvényében a mennyezeti dekorációban használható. A tömeges padlók, a hang és a hőszigetelés, a csempézett burkolat előállítására használják.

Az építési rácsról

Testreszabás

A védőfelvevő rácsot “zus” -nak nevezik. Az építőipari dolgozók védelme érdekében a magasságból. A polgári és kereskedelmi konstrukciók építésében használják. Tökéletesen védi a munkavállalókat a magasságban és a földszinten dolgozó munkavállalóknak, a teljes tömegnek 100 kg-ig.

Különbözik a tartósság, a megbízhatóság, a telepítés lehetősége az épület bármely emeletére. Az ismételt használat, átadás és telepítés máshol. Tartós, különösen erős mesterséges anyagokból készül. Nemcsak ideiglenes, hanem állandó rögzítésre kerül a házak falakon 6-7 m.

Az építési rácsról

Alkalmas az építés alatt és már felállított épületek felépítésére.

Ez magában foglalja a speciális fémkerethez, amelyet támogató eszközökkel (az építőerdőkhez vagy a házak falához csatolnak). Megvédi az embereket a tetőknek.

Az építési rácsról

Riasztás

Ennek építési rácsát az ideiglenes típus korlátozó korlátaiként használják. Például megvásárolják az építési helyszíneket, a veszélyes területeket, amelyekben a munka. A közúti javítás, a sportesemények kereteit használják.

Jelkerítés használata Emercom alkalmazottak, amelyek a természeti katasztrófák áldozatait jelölik segítségükkel. Ez egy fényes narancssárga rács (gyakran fluoreszkáló hatással). A sötétben észrevehető, alacsony súly, nagy szilárdság és rugalmasság jellemzi.

Az építési rácsról

Kellően sűrű és a rés ellenálló, ismételt felhasználást jelent.

Tartós, kényelmes letöltésre, szállításra és tárolásra. Nem rozsda és rothadás. Ellenállhat a +50-tól -40 fokig. Ezt extrudálással gyártják az egyedülálló polimerek kiválasztásával, amelyek javítják az anyag mechanikai jellemzőit.

Az építési rácsról

Rabitz

Rabita a mellékelt típusú rácsokra utal. Műanyagból készült, fém, az ideális ár-érték arány és minőség jellemzi. A magángazdaságok kerítésére. Ez könnyen telepíthető, a zöld sövények alapjául szolgál. Erője a sejtek méretétől és az alkalmazott anyag vastagságától függ.

A mezőgazdaságban és az állattenyésztésben keres. Biztonságos és rugalmas csontok állattenyésztéshez és madarakhoz. A lágyított rács más színű lehet, nyilvános eseményeket vet fel, megkülönböztető helyet az egyes zónák számára. Lehet felszabadulni piros, kék, fehér, sárga, zöld.

Az építési rácsról

Az anyag nem csökkenti a természetes fény mértékét, amely magas szilárdságú fonott típusra vonatkozik.

Könnyen felszerelt és szétszerelve, új helyre továbbítva. Lehet, hogy nem szétszórt, horganyzott, polimer réteggel borított. Az első típus a telepítés után azonnal festést jelent.

Az építési rácsról

Dimenziók

A sejtanyag paraméterei a kiválasztott anyag felhasználási és fajtáitól függően különböznek egymástól. Például a celluláris mesh sejtek 50×50, 100×100, 200×200 mm méretűek lehetnek. A leginkább minimális paraméterek 2,5 és 3,5 mm.

A gipszkötélek, sekély cellával rendelkeznek, paraméterei 5×5 mm-es paraméterekkel rendelkeznek, a vakolatok vékony rétegeiben dolgoznak. A poliuretán gipsz háló univerzális mérete, kis cellával 6×6 mm. Egy ilyen építőanyagok megerősítik a vakolat a falak és a mennyezet burkolása során.

Az építési rácsról

A középméretű sejtekkel ellátott univerzális változatok 13×15 mm. A nagysejtek 22×35 mm méretűek. Ezeket a rácsokat nagy helyiségek (például raktárak, termelési homlokzatok) választják el.

Más gyártók polipropilénszerkezeteinek más sejtméretűek lehetnek (5×6, 12×15, 12×14 mm). A sürgősségi mesh sejtek paraméterei más: 45×90, 45×45 mm.

Az építési rácsról

Gyermek árnyalatok

Meg kell fontolni az építési hálózat optimális verziójának kiválasztását, figyelembe kell venni Alkalmassága egy adott feladat megoldására. Ezenkívül figyelembe kell vennie a kiválasztott anyag jellemzőit, amelyekből a termék készül.

Például az üvegszálas fajták kiválasztásakor a minőség meghatározásához egy ökölbe zúzódik. Ha gyorsan visszatér az eredeti alakhoz, az áruk megéri a vásárlást. A deformáció jelenlétében érdemes egy másik eladó termékét keresni.

Figyelmet kell fordítanod a szövés minőségére. A sejteknek meg kell felelniük a méretben és alakban. Fontos, hogy figyeljen az anyag vastagságára, a tekercs térfogatára, a sejtek dimenziójára. Minden egyes felületre szükség van egy adott típusú rácsra.

Az építési rácsról

Például a mennyezeti befejezéseknek könnyű fajtájúaknak kell lenniük egy kis sejtmérettel. Az átlagos sűrűség 50-60 g / m2 tartományban változik.

A 2,5-3,5 mm. A homlokzat és a tetőfedő munkákhoz egy fajta szükség van egy sűrűségjelzőn 130-180 g / m2. Vásárolhat egy üvegszálas hálót 5×5 mm-es sejtekkel.

Ha bármely lehetőség kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a gyártó hírnevére. Néhány gátlástalan eladók megpróbálnak termékeket eladni a szükséges impregnáló összetétel nélkül. A rossz termék megvásárlásának kockázatának kiküszöbölése érdekében meg kell adnia a megfelelő dokumentációt, amely megerősíti a háló minőségét.

Az építési rácsról

Fontos figyelembe venni az építési hálózat alapvető követelményeit. Például csatolni kell a független laboratóriumban végzett vizsgálati dokumentációt. Ezenkívül szükség van egy opcióra, amely optimális sűrűséggel rendelkezik, amelynek a kis súlyú korróziónak ellenáll. A termék nem bonyolítja az épületterhelési rendszert.

A rácsnak ellenállnia kell a megengedett rugalmassággal való nyújtásnak. Az építési rácsok vezető gyártói kínálhatnak termékeket ragasztóval, hogy rögzítse őket. A Rolls Metage 30-80 m távolságban változik, szélessége 1 m. A súly elérheti akár 80 kg-ot (függ a rács anyagától, vastagságától és mintájától).

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása