Az euroruberoidról

Jelenleg, amikor a tetőfedő bevonatok készülnek, a különböző épületszerkezetek fedeleit az euroberoid használják. Ezenkívül megbízható vízszigetelő anyagként működhet. Ma beszélünk a főbb jellemzőiről, valamint arról, hogy milyen típusú lehet.

Különbség a rugalmas

Az Euroruboid számos fontos jellemzővel rendelkezik, amelyek megkülönböztetik azt egy egyszerű futóidéből. Tekintsük mindegyiket külön.

Ez a tetőfedő anyag nem rendelkezik összetételében, hanem az üvegszálakat leggyakrabban használják, néha az üvegszálat veszik.

Ezenkívül az euróoid felső része egy speciális impregnálással van ellátva, amely polimer komponensekből áll. Az ilyen anyag a termelési folyamat mindkét oldalán van fedve egy speciális összehúzó készítmény, amely alapján létrehozott bitumen és a különböző technológiai adalékanyagok.

Az ilyen vízszigetelési alap viszonylag alacsony költséggel rendelkezik, így szinte minden vevőre lesz a zsebben. A védőréteg szerepe egy speciális szemcsés bevonat (pala vagy homok).

Típusok és jellemzői

Az Euroruboid több fő típusa lehet.

  • Folyékony. Ez a specifikáció folyékony gumi alapján jön létre. A legegyszerűbb a fektetésben, mivel nem kell gyógyulnia. Ezenkívül az ilyen típusú különálló tartósság különböztethető meg, sok éven át és évtizedekig képes lesz szolgálni. A bázis maximális szilárdságát és megbízhatóságát a bitumen, különleges lágyítószerek, ásványi adalékok, polimerek és gumi tartalmának köszönhető. Kár esetén könnyű lesz javítani a javítási munkát, egy elrontott terület gyorsan eltávolítható. Gyakran előfordul, hogy a folyadékot az összes tetőszerkezet teljesen létrehozására használják. De meg kell jegyezni, hogy ez a faj magasabb árat tartalmaz más fajtákhoz képest.

  • Állítólag. Ez az anyag csak az alsó rész megolvasztása után használható. A termelés, a speciális bitumen-polimer anyagot vesszük alapul, amelynek alapja alapján üvegszál vagy poliészter. Az euróoid felső védőrétegét nem kell kihúzni, és építési masztixet alkalmazni kell. Az alkalmazott nézet bármilyen éghajlati viszonyban használható. Gyakran ez az anyag a vasbeton nagy lemezek szigetelésére kerül.

  • Uniflex. Ezt a bitumen polimer tetőfedő anyagot gyakran használják a tetőfedő torta egyik rétegének. A bevonat részeként mesterséges gumi van. Ez az utolsó, és biztosítja az alap fagyálló és hőállóságának maximális mutatóit. Néha megszerzik a vízszigetelő struktúra létrehozására. Az Uniflex 3 különálló típusra osztható: alsó, felső és különleges szellőztetett tetőfedő bevonatokra. Az első lehetőség a szemcsés szóródás nélkül jön létre, gyakrabban használják a vízszigetelés létrehozásakor. A második lehetőségnek speciális spript tartalmaz, független tetőként használható. A harmadik opciót a tetőfedő tortára lehet venni.

  • Öntapadós. Ezt az euroruboidot beton, fa és acéllemezes munka közben használják. Az ilyen anyag élettartama legfeljebb 10 év. Az anyag ragasztásához csak óvatosan távolítsa el a filmet, tekerje le a tekercset a felületre. Az ilyen gumioid színe a leggyakrabban sötét szürke.

Méretek és formák

Amint már megjegyezte, az euroberoid folyékony formában lehet. Az ilyen anyag elég egyszerű alkalmazása. Ezt hermetikus tartályokban értékesítik. Gyakran az építési munka folyamatában egy ilyen készítményt permeteznek szórópisztolyokkal.

A leggyakoribb lehetőség a hengerelt euroruboid. Ez a legvalószínűbb, hogy gyakorlatilag minden alapítványra helyezi. Ehhez csak az elkészített felületre kell fordulnia.

A Roll modellek is eltérhetnek. Gyakran 10×1, 15×1 m-es értékeket tartalmaz.

Célja

Leggyakrabban az euróoidot a tető fedezésére használják, biztosítsák a megfelelő vízszigetelést. És amikor telepítve van, elég egy réteg lesz. Azzal, hogy Az ilyen tető a legmegbízhatóbb és tűzállóbbá válik.

Ezenkívül ezt a terméket széles körben használják, ha szükséges, hogy átfedje a jelentős területeket és a különböző gazdasági struktúrákat, garázsokat. Néhány fajtát speciális bélésként használnak többrétegű tetőfedő pite alatt.

Technológia fektetése

Ahhoz, hogy egy ilyen anyagot lefektethessen, szinte bárkinek a szakemberek segítségével. Ha folyékony kompozíciót vásárolt, akkor először meg kell hígítani – szabályként minden arányt az utasítások tartalmazzák. Jó folyékonyságot kell vásárolnia. A speciális alkatrészeket hígítószerként használják, beleértve a szén anyagokat is.

Ezután szükség lesz arra, hogy előkészítse a felületet, amelyen az anyagot lefektetik. Alaposan megtisztul az összes szennyezésből. Ezután készítsen egy primert egy különleges primerrel és előzetes illeszkedéssel.

A kapott készítmény nem ajánlott forró módon alkalmazni. Azért Az Euroruberoid design alkalmazásához különböző festőeszközöket használhat, A porlasztót is felveszi. A készítmény egyenletes eloszlásához speciális gumi mopt használhat.

Ha késlelteti a tekercselő anyagot, akkor használhatja a forrasztó lámpát. Ugyanakkor az alsó réteget felmelegítjük és az alapot, majd a felvételt a termékről húzza ki a terméket. Ebben az űrlapon mindent egy pályával szorosan nyomják. A varratok ismét jól felmelegednek, és újra feldolgozva egy pálya, ez megtörtént annak érdekében, hogy a bevonat teljesen lezárva legyen.

Hogyan fedjük le az euroberoid tetőjét, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: