Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 profilisták jellemzői

A cikk röviden leírja az NS44 szakember jellemzőit. A figyelmet a méretükre és súlyukra, a csapágyra és más műszaki előírásokra kell fizetni. A C44 PROFLIST fő különbségei, az alkalmazások és a telepítési tippek adatai.

Az NS44 profilisták jellemzői

Mi és hogyan lehet a professzionális padlóburkolat?

Már sokáig hosszú ideig használják a profilozott fémlemezeket a különböző feladatokhoz. Ezt a technológiát ma a legkisebb részletekre dolgozzák ki, és kombinálhatók a magas osztályú védőburkolatok használatával. De azért van, mert olyan fontos, hogy megértsük, mi a professziista NC44 különbözik a többi opciótól. És különösen, mi a különbségük a C44-től, ezek az anyagok felcserélhetők, és milyen mértékben. A levél azt mutatja, hogy a falprofilról szól, de az NA jelölése – nagyobb sokoldalúságról beszél.

Rámutat A speciális bordák bevezetésével elért nagyobb erő. Ők a felső, és az alsó hullámok a hullámok. Ennek eredményeképpen kiderül egy olyan anyag, amely képes ellenállni a terhelések nemcsak a statika, hanem a dinamikában is. Fontos körülmények is elvégzik a kapilláris típusú speciális hornyok oldalfalának képződését is.

Növelik a szerkezet szorosságát, és kizárják azt a kockázatot, hogy valami idegen lesz az egységbe, beleértve a nedvességet és a port.

Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 professzionális padlóburkolata, valamint más hasonló anyagok, gördülő hardveren kaphatók. A különleges összeállítás a gyártósor felelős a kikapcsolódáshoz acél tekercsekben kerül sor a lehető leghatékonyabban, szinkronban a munkát a többi gép. Ami fontos, csak egy speciális kialakítású hidraulikus olló vághatja meg a lapokat méretben. A szokásos lapos olló nem tud elég magas színvonalú vágást biztosítani. A végtermék általában fényes telített színű, de a fogyasztók gyakran termelik a színtelen termékeket.

A professzionális lapok gördülése általában megy Hideg út. Ez lehetővé teszi a nem kívánt változások minimalizálását az acél molekuláris szerkezetében. A kezdeti bevonat gyakran cink és polimer kombinációja. Nem kevésbé népszerű a termelőknél, azonban az alumínium keverékek használata.

A lehetőségek közül választhat a mérnöki megfontolások.

Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 profilisták jellemzői

A kiváló minőségű professzionális padlók javára jelzi:

 • Kiváló teherbírás;
 • Magas mechanikai szilárdság;
 • Összehasonlító könnyűség (ami nemcsak a szállítás során, hanem a kirakodás során, a rakodás során is, az építés mozgatásakor);
 • a helyes kiválasztott és bevonatok miatt megszűnt korrózióállóság;
 • A késztermékek vizuális fellebbezése.

Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 profilisták jellemzői

Előírások

Az NS44 professzionális padló szállító kapacitása magasabb, mint az univerzális profil sok más márkájában. Csak bizonyos típusú termékek cserélhetők és felülmúlhatnak. Ezért lehetséges, hogy sikeresen vegye ezt professionalist és magas gát szerkezetek jelentős vitorlások és díszítésére a tető egy kis lejtő. A lemezlapoktól függően megkülönböztethetőek. Először is, különböző vastagság – horganyzott profilokban, 0,55, 0,7 vagy 0,8 mm lehet. Ennek megfelelően a lap hasznos helyének 1 m2 súlya lesz:

 • 6.6;
 • 8.3;
 • 9,4 kg (a lapok nagyon munkaszélessége bármilyen típusú, azonos és 1000 mm sima).

Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 profilisták jellemzői

Népszerű gyártók

Vásároljon fémszerkezetet az NS44 kategóriákban minden épületboltban és szakosodott piacokon. De sokkal jövedelmezőbb, hogy közvetlenül megvásárolja őket a gyártóktól. Természetesen az anyag vastagsága, annál több súlya van, és annál nagyobb az ár lesz. Ez is befolyásolja a költséget, hogy a polimer bevonatot használják-e vagy sem. Nem kell úgy gondolni, hogy csak külföldön hibátlanul kiváló minőségű profilt termel; A hazai vállalatok ezt a képességet nem rosszabbak.

A PRIME példa a termék:

 • Profmodul LLC;
 • “Steleks”;
 • “TPK”;
 • “Europhil”;
 • “NK-Szibéria”;
 • “Profometal”;
 • “Specmetall”;
 • “AMK GROUP”;
 • “Aneap-metal”.

Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 profilisták jellemzői

Hatály

Professionalist ns44 Elég alkalmas, mint a tetőfedő anyag. És ebben a minőségben gyakran használják. A korrózió ellenállás nagyon fontos az országunk nagy részében. De ugyanaz a tulajdonság motiválja, hogy használja azt és a kerítések építését, más zárószerkezeteket. És a megnövekedett erő optimális feltételeket teremt a professzionális padlózás formájának, elsősorban a szalagon vagy a monolit alapulások alatt.

Az NS44 profilisták jellemzői

Az NS44 profilisták jellemzői

Tippek a szereléshez

Nagyon fontos, hogy egy lapot kapjon egy ládával és más lapokkal az összes szabályhoz. Csak ebben az esetben garantált hosszú üzemi időszak és az összes tervezési tulajdonság stabilitása. A horganyzott csavarok jól mutatták magukat. Nem kell előre lyukakat emelni, és a közös erő elég optimális. A kötőelemeket csak a hullámosság alsó szegmensei használják.

Az önsebességek között, valamint a szegecsek között, Legfeljebb 250-300 mm-es szünetnek kell lennie. Ellenkező esetben a szóban forgó szerelvény mechanikai megbízhatósága. Rendkívül fontos: A professzionalista kategorikusan lehetetlenné válik. A hegesztett varratok határozottan gyengítik az egész tervet a hegesztők erőfeszítései ellenére. Emlékszem, hogy I A vízszigetelésről, a párologtatási szubsztrátumról – bár az anyag maga is áthatolható a víz és a gőz, a további védelem nem pontosan.

Az NS44 a gyártók műszaki szabványait a ládára helyezzük a 500-1000 mm csomóponttal. A tetőn ezt a lépést a dőlésszög határozza meg, és függőleges felületeken – felmerül. Hasznos az, hogy kapcsolatba léphessen a szakemberek számára, hogy az összes oldalsó szereplőket a lehető legbiztonságosabb kiszámíthassák. Ha a professziista a tetőre van szerelve, sétáljon rá, amíg a végső rögzítés nem megfelelő.

A lejtőn erősebb, a szélszalagokat használják.

Az NS44 profilisták jellemzői

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása