Berendezés arbit blokkok gyártásához

  Különleges felszerelések révén az ArboBlocks gyártása megvalósul, amelyek kiváló hőszigetelési jellemzőkkel és elegendő szilárdsági tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezt speciális gyártási technológia biztosítja. Az építőanyagok, cement és faforgácsok kialakításához konkrét feldolgozásnak kitett.

  Mi az arbolit?

  Az arbolit (Arbondes, fák) egy progresszív építőanyag, amelyet a fa fragmentáció (chips) és cementhabarcs keverésével és megnyomásával kapott progresszív építőanyag. A szakértők szerint képes könnyen összeállítani a versenytégla. Ez csak ennek költsége, a szélbeton sokkal olcsóbb.

  A fa alapja fa chips. A magasabb követelményeket paraméterei mutatják be – ez a két tulajdonság nagy hatással van a végtermék és a márkájának minőségére. Ezenkívül vannak olyan fák termelése, amelyek szárak pamut, szalma rizs vagy fás kéreg.

  A kötőanyag a Portland Cement fajta nem alacsonyabb, mint az M300. A fokozatának hatással van a késztermék stabilitására, és azt jelenti, hogy jelölje.

  A megoldás összetevőinek szintetizálásának hatékonyságának növelése érdekében a speciális adalékanyagokat be kell vonni, amelyek gyors nyüzsgést biztosítanak. A legtöbb esetben nátrium- vagy kálium-szilikátok (folyékony üveg), alumínium-klorid (alumínium-klorid) vizes oldata (alumínium-klorid).

  A szükséges berendezések gyártásához

  Gyártásához arbolic blokkok az otthoni környezetben szüksége lesz háromféle felszereltség: aggregált csiszolására chips, egy betonkeverő vagy betonkeverő és egy gép képező arboblocks. Azonban az elsődleges anyag – Chip, akkor megszerezheti harmadik fél gyártóit, Ebben az esetben a technológiai folyamat sokkal könnyebb lesz.

  A piac meglehetősen kiterjedt berendezések gyártására arboblocks – a kis méretű egységek kifejezetten kisebb termelés teljes körű gyártósorok belépő több fajta berendezés.

  Supporézis

  A faházak gyártására szolgáló eszközt említik. Ez egy törmelék dob- vagy lemez típusú gép, amely lenyelhető egy chip apróra vágott fa és bokrok, amelyek a kifolyó erdő után maradnak.

  A szinte minden egység megszerzése azonos, elfogadható bunkerből, elektromos motorból, töréskésekből, rotorból és a gépből.

  A lemezberendezéseket viszonylag kis paraméterekkel és kevesebb költséggel jelölik ki, míg a dobgyakorlások fokozott teljesítményt nyújtanak, ami a nagy termelési sorozat gyártása mellett népszerűvé teszi őket.

  A lemezegységek lehetővé teszik, hogy a fák három méterre menjenek. Az ilyen típusú aggregátumok előnyei közé tartozik a kimenet legkisebb számú nagy összetevője – a facsalás több mint 90% -a rendelkezik a szükséges konfigurációval és méretekkel, a nagy részecskék újra feldolgozásra kerülnek. Ez a tökéletes választás a kisüzemi termelés kialakításának felszereléséhez.

  Gép

  Az ilyen berendezések teljes bizalmi fél szakembernek nevezhetők. Általános szabályként megvásárolják az ARBOBLOCKS gyártása magánépítésben a megrendelés vagy a végrehajtás során. Egyszerűen működik, nem igényel a magas szakszerűséget, amely főként a TB-szabályok rendelkezésére áll.

  Az ipari aggregátumok szimbolikusan három kulcscsoportra oszthatók:

  • Kézi gépek;
  • aggregátumok rezgéscsillapító és bunker teljesítményével;
  • Kifinomult kombinált egységek A vevőt a forrás tömegével, rezgéscsillapítóval és statikus öntővel összekötő, amely az arbél oldat sűrűségét fenntartja a fa végső megszilárdulásához a késztermékekké.

  Betonkeverő

  A lapos csapok lapos lapátokkal nem illeszkednek az arbit oldat összekeveréséhez. Mindent megmagyarázunk az a tény, hogy a keverék félig száraz, nem terjeszti, de képes a dia pihenésére; A penge egyszerűen meghajtja a tartály egyik sarkából egy másik szögre, és nem minden zseton van borítva cement tésztával.

  A SAB-400 betonkeverőben A szerkezet speciális “ekék” – késekkel, a keverék vágásával, és ez hatékony (és ami a legfontosabb, gyors) keveredik. A sebesség alapvetően, mivel a cementnek nincs ideje megragadni, amíg meg nem fedte az egész lövést.

  Betonkeverő

  Az ARBOBLOCKS előállításának folyamata során az idő és az időigényes csaptelepek impulzus keverő keverékét használják. Nagy vonalakon, ahol az építőanyagok gyártását nagy tételek végzik, amelyek folyamatos cselekvési jellegűek. Annak érdekében, hogy biztosítsák a nem túl nagy produkciók igényeit, A legtöbb esetben a szokásos betonkeverők használhatók, amelyek a következő szerkezeti jellemzőkkel rendelkeznek:

  • nagy konténerek az összetevők oldalirányú terhelésével és a gyártott oldat alacsonyabb kirakodásával;
  • A keverőgép elektromos motorral van felszerelve, amely 6 kW határértékkel rendelkezik;
  • Speciális pengéket használnak az arbolit összetevőinek összekeverésére.

  A keverő mennyiségét a napi szükségesség alapján kell kiszámítani a hatékony technológiai folyamat létrehozására.

  Vibropress

  A vibrotol terület (vibropress) függ az adagoló méretétől. A vibropressive gép egy fémlemezt, arányos a méretei az adagoló, amely fel van szerelve rugók, és a kapcsolódó az ágy (fő súlyos asztal). A háromfázisú elektromos motor az ágyra 1,5 kW-ra van felszerelve, amelynek tengelye van egy excentrikus (rakomány, amelyet a gravitációs központ elutasítanak). Amikor az utóbbi csatlakoztatva van, rendszeres rezgéscsillapítót végeznek. Ezek az intézkedések szükségesek az optimális zsugorodáshoz az arbit blokkok összetételének formáiban, valamint a mechanikai és külső szárnyak kizárása az űrlap eltávolítása után.

  Formák

  A blokkok előállítására szolgáló mátrix (alak, sajtópanel) specifikus méretek és konfigurációk termékének megadása célja. Pontosabban, attól függ, hogy milyen mértékben jön ki a blokk formája.

  A mátrix olyan forma, amely téglalap alakú és üres a kontúr belsejében, amelyben a megoldás befejeződött. Ez az űrlap magában foglalja a kivehető fedél és az alsó rész jelenlétét. A széleken az űrlap speciális fogantyúval rendelkezik. Belül van felszerelve egy konkrét bevonat, amely egyszerűsíti a kialakított blokk extrakcióját.

  Többnyire a belső bevonattal a sima mesterséges anyagot gyakorolják, lehet műanyag fólia, linóleum vagy más hasonló anyagok.

  Kamerák szárításhoz

  Ready ArboBlocks, amelyek megfelelően kimondottak, a mátrixokkal együtt egy speciális helyiségbe kerülnek. Benne a páratartalom szintje mereven vezérelhető, ami lehetővé teszi a szárítóanyagok optimális feltételeit.

  A blokkokat raklapok és mentesítettek a mátrixok alól. Mi optimalizálja a légtömegek hozzáférését az anyaghoz, pozitívan befolyásolja tulajdonságait.

  Az oldat tengelykapcsolóját általában két nap alatt végezzük. A tervezési kapacitásépítő anyagokat csak 18-28 nap után kapják meg. Mindezen idő alatt a fáknak a szükséges páratartalom és stabil hőmérséklet beállításában kell lenniük.

  A háztartásban, szabályként az ArboBlocks préselt tétele egy sötét helyen van kibontva, polietilén fóliával és biztonsági szövetekkel borítva. 2-3 nap elteltével a blokkok a szobába mozognak, és egy rétegbe helyezték a kőpadlót. 7 nap elteltével a blokkok csomagolhatók.

  A berendezés kiválasztása?

  A fa létrehozásához 3 típusú gépet vesz igénybe: a forgácsgyártás, az oldat gyártásához és a sajtóhoz. Mind orosz, mind külföldi gyártás. Többek között az egyéni mesterek, akik saját kezével kezelik a berendezéseket (általában a vibropresszusokat a saját erők összegyűjtik).

  Zúzó

  A Shapders mobil és rögzített, lemez és dob. A lemez különbözik a munka elvében.

  Tökéletes, ha a telepítés az alapanyag mechanikus takarmányozásával van felszerelve – ez nagymértékben egyszerűsíti a munkát.

  Betonkeverő

  E célból a szabványos keverő tökéletes. Az ipari kapacitások esetében még a mini-növény határain belül is megköveteli a tartály térfogatát 150 liter.

  Szárító kamera

  Kényszerítse a szárítási folyamatot egy speciális szárítás (főként infravörös) kamera megvásárlásával. Az ilyen berendezések megvásárlásakor figyelmet kell fordítania a hatalom és az energiafogyasztás paramétereire, valamint a szárítás hőmérsékletének és sebességének kijavítására. A szárító kamrában a blokkok 12 órán át történő használatra készülnek – közel 30-szor gyorsabban, mint speciális felszerelés nélkül.

  Az ipari termelés esetében a nagy sebességet meglehetősen jelentős mutatónak tekintik, amely közvetlenül befolyásolja a jövedelmet.

  Hogyan készítsük el a gépet a saját kezével?

  Házi rezgések, rajzok és anyagok összegyűjtése szükséges (minden méret hozzávetőleges):

  • vibromotor;
  • hegesztő;
  • Springs – 4 db.;
  • acéllemez 0,3x75x120 cm;
  • Csőprofil 0,2x2x4 cm – 6 m (lábakhoz), 2,4 m (bázis a fedél alatt);
  • Vas sarok 0.2×4 cm – 4 m;
  • csavarok (a motor rögzítéséhez);
  • Speciális festék (a rozsdából származó aggregátum védelme érdekében);
  • Acélgyűrűk – 4 db. (Az átmérőnek meg kell egyeznie a rugók átmérőjével, vagy egy kicsit több).

  A vibrotol összeszerelésének sorrendje meglehetősen egyszerű.

  • Vágja le az anyagot a szükséges elemekre.
  • Cső alatt a lábak delim 4 azonos részlete 75 cm.
  • Cső a sziget delimu: 2 rész 60 cm és 4 rész 30 cm.
  • A sarok megosztása 4 elemen, a hossznak meg kell egyeznie a vasaló oldalán lévő oldal hosszával.
  • Hegesztők: Gyűjtjük össze a magot a motor rögzítőinek a fedélhez. A két 30- és két 60 centiméteres darabból hegesztettük a négyszöget. A közepén egy másik 2 rövid elemet hegeszti egymást egymás között. Ennek a távolságnak meg kell egyeznie a motor rögzítésének pontjai közötti távolsággal. A középső szakaszokon bizonyos pontokon fúrt lyukak fúrtak.
  • A vaslemez sarkában hegesztjük a rugók gyűrűkét.
  • Most hegesztse a tartó állványt a lábaddal. Ehhez vegye darabokat sarok és csövek. A sarkok oly módon helyezkednek el, hogy bordáik a design belsejéből felülről és kifelé irányuljanak.
  • A motor alatt lévő hegesztett keretet csavarokkal vagy a táblagéphez forraljuk.
  • A hordozó állványon a sarkokban a rugókat helyeztük el. Az asztalburkolat a rackre kerül, hogy a rugók illeszkedjenek a sejtekhez. A motort az aljára csavarom. A Bashed Springs nem szükséges, mivel a motorral ellátott fedél tömege megbízható gazdaságukat végzi a megfelelő helyen.

  A kész eszköz festhető.

  Berendezések áttekintése arbisztikus blokkok gyártásához – a következő videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: