Beton arányok reggelire

Jelenet – beton padló, a ház alapításának szomszédságában. Erre azért van szükség, hogy megakadályozzák az alapítvány megelőzésére az alapítvány miatt elhúzódó esőzések, ahonnan van egy csomó vizet a bázis területén folyó a lefolyó. Skostka fogja a mérőn és több otthonról.

Norma

A ház körüli reggelire való betonnak ugyanolyan márkára kell lennie, amelyet az Alapítvány kitöltésekor használtak. Ha nem tervezik, hogy egy vékony betonon csempézett snacket készítsen, akkor a szabványos (kereskedelmi) betont nem alacsonyabb, mint a márka M300. Ez az, aki megvédi az alapot a nedvesség feleslegéből, ami a gyermek alapításának korai kudarcát eredményezi a gyakori nedvesedés miatt.

Folyamatosan nedves alapítvány – egy sajátos hídja az udvar (vagy szabadtéri) és a belvízi tér között. Télen friezing, a nedvesség az alapítvány repedezéséhez vezet. Feladat – Mentse el a ház alapját a lehető leghosszabb ideig, és erre, vízszigeteléssel együtt szolgál.

Az 5-20 mm-es kavicsfrakció alkalmas törmelékként. Ha nincs lehetőség arra, hogy néhány tonna gránit törmeléket szállítson, megengedhető a másodlagos – tégla- és kő csatát. A vakolat és az üvegfragmensek (például egy üveg vagy ablakharc) használata nem ajánlott – a beton nem befolyásolja a kívánt erőt.

A kabinban nincs üres palack – belső ürességének köszönhetően jelentősen csökkenti az ilyen bevonat erősségét, Ez végül beleeshet, mivel szükség lesz arra, hogy új cementoldatba kerüljön. A zúzott kő nem tartalmazhat mészkő köveket, másodlagos (újrahasznosított) építőanyagokat és egyéb. A legjobb megoldás pontosan granit rublinka lesz.

A lehető legnagyobb mértékben a homoknak tisztának kell lennie. Különösen az agyag zárványaitól szitálják. A nyers karrier homokban lévő Yals és agyagok tartalma elérheti tömegének 15% -át, és ez a konkrét megoldás jelentős gyengülése, amelyre szükség lenne növelni a hozzáadott cement mennyiségét azonos százalékra. A számos építész élménye azt mutatja, hogy sokkal olcsóbb, hogy kivágja vagy agyagot, kagylókat és más külföldi zárványokat kivágjon, mint a cement és a kövek dózisa.

Ha ipari betétet készít (rendelés konkrét), akkor 300 kg cement elhagyja a kubétert (tíz 30 kilogramm zsákot), 1100 kg törmeléket, 800 kg homokot és 200 liter vizet. Beton, saját kezével főtt, vitathatatlan méltósággal rendelkezik – annak összetétele ismert az objektum tulajdonosának, mivel nem rendeli a közvetítőktől, akik nem állítanak elő cementet vagy kavicsot.

A reggeli alatt álló szokásos beton aránya:

  • 1 cement vödör;
  • 3 vödör vetőmag (vagy mosott) homok;
  • 4 kavicsos vödör;
  • 0,5 vödör víz.

Szükség esetén több vizet önthat, feltéve, hogy a vízszigetelés (polietilén) a beton bevonat alatt van szubsztituálva. Portland Cement kiválasztott M400 márkák. Ha a cement kevesebb, mint egy kiváló minőségű márka, akkor a beton nem kapja meg a szükséges erőt.

A jelenet egy konkrét födém, amelyet egy eltérített zónába öntünk. A zsaluzat megakadályozza, hogy a konkrét terjedést a beszivárgott terület határán túllépje. A beton töltési területének meghatározása, mint jövőbeni reggeli, a zsaluzat előtt, néhány hely a hossza és a szélesség. A kapott értékek mérőkre és változóra kerülnek. Leggyakrabban a ház körüli vágóhíd szélessége 70-100 cm, ez elég ahhoz, hogy képes legyen átadni a szerkezet körül, beleértve a ház falai bármelyikét bármely munkát.

A reggeli jelentős keményedéséhez néhány mestert a megerősítő huzalból épített megerősítő rácsból készítik. Ez a keretnek körülbelül 20-30 cm-es sejtje van. Ezek a vegyületek nem ajánlottak ezeket a vegyületeket: szignifikáns hőmérséklet-ingadozásokkal a hegesztési tér lebontható.

Ahhoz, hogy meghatározzuk a térfogatát beton (köbméterben) vagy űrtartalommal (a mennyisége a konkrét alkalmazott készítmény), a kapott értéket (a hossza szorozva a szélesség – terület) megszorozzuk a magassága (a mélység a textília lemez). Leggyakrabban az öntés mélysége körülbelül 20-30 cm. A mélyebb helyszínt öntjük, annál nagyobb a beton mennyisége.

Például, A 30 cm-es mélység négyzetméteres mérete 0,3 m3 betont fogyaszt. Thumbly Skid hosszabb ideig tart, de ez nem jelenti azt, hogy vastagságát az alapítvány mélységeihez kell hozni (mérő vagy több). Nem lenne gazdaságtalan és értelmetlen: az alapítvány a túlsúly miatt a tekercs bármilyen irányba adhat, miután az idő múlásával megrepedt.

A konkrét reggelit a tető külső szélére kell menni (a kerület körül) legalább 20 cm-re. Például, ha a tető a pala bevonattal visszavonul a falaktól 30 cm-ig, akkor a jelenet szélességének legalább fél méternek kell lennie. Szükséges, hogy a tetőből leeső cseppek és az esővíz sugár (vagy a hóból kialakított olvadék) nem akadályozták a jelenet és a talaj határát, és a földet a föld alatt vették, és a szemüveg a konkréton.

A jelenetet nem szabad megszakítani bárhol – a maximális szilárdság érdekében, az acélkeret öntése mellett az egész zónának folyamatosnak és homogénnek kell lennie. Lehetetlen, hogy a szünetet kevesebb, mint 10 cm-nél – a túl vékony réteget korai kopás és repedések, hogy ne ellenálljon az emberek által áthaladó emberek terhelésével, a ház közelében lévő egyéb munkák helyének helye, a lépcsős és egyéb munkák.

A víz ferde esőkből és a tetőből történő áramlásához a jelenetnek legalább 1,5 fokos meredekséggel kell rendelkeznie. Ellenkező esetben a vizet meg kell adni, és ha a fagyok fagyasztás alatt fagynak, kényszerítve a talaj aggódni.

A varratok kompenzációs varrásainak figyelembe kell venniük a lemezek hőmérsékletét és tömörítését. Ebből a célból ezek a varratok helyet foglalnak el az alagsor és az alapítvány külső felülete (fal) között. Az ülő padlóburkolat, amely nem tartalmazza a megerősítő keretet, szintén elválasztjuk a keresztirányú varratok segítségével 2 m-es lefedettség hosszúságú. A műanyagokat a varratok – vinilszalag vagy hab megszerzésére használják.

Különböző márkák betoninak aránya

A helyszínre vonatkozó beton aránya egymástól függetlenül kerül kiszámításra. Beton, vastag réteg létrehozása, teljesen zárva a belépést, cserélje ki a csempe vagy aszfalt. Az a tény, hogy a csempe idő múlásával mozoghat, és aszfalt – a cooke-hez. A beton márkája M200 lehet, de ez a beton észrevehetően kevesebb erővel és megbízhatósággal rendelkezik – a cement csökkentett mennyiségének köszönhetően.

A homokos kavicsos keverék használatakor a saját arányra vonatkozó követelményből származik. A dúsított homokos kavicsos keverék finom oldalú zúzott kő (legfeljebb 5 mm). Az ilyen zúzott kőből származó beton kevesebb erővel rendelkezik, mint a standard kavicsok (5-20 mm) frakciók esetében.

A PGS esetében a homok és a kavicsos átalakításra kerül: Tehát a “cement-homok-kavics” arányának alkalmazása esetén az arány 1: 3: 4 aránya, megengedhető, hogy a “cement-PGS” arányt 1: 7-et használjon. Tény, hogy 7 verida, PGS, Lengyelország helyett ugyanolyan mennyiségű cementet váltja fel – az arány 1,5 / 6,5, észrevehetően nagyobb a beton erősségét adja meg.

A beton M300 márka esetében az M500 cement és a homok és a kavics aránya 1 / 2,4 / 4.3. Ha az M400 márkatartományt ugyanabból a cementből kell előkészítenie, akkor az arány 1 / 1,6 / 3.2. Ha a Gramslapust használják, akkor a középső márkák betonjához, a “Cement-Sand-SlaG” arány 1/1 / 2,25. A Grançlaka beton kissé alacsonyabb a Gránit Droblinka főzött klasszikus betonkészítményhez.

Óvatosan mérje meg a szükséges arányt az alkatrészeknél – gyakran szabványos és kezdeti adatok a számításhoz, 10 literes cement vödörrel működik, és a fennmaradó összetevők már ezen a mennyiségben vannak. A gránit lemorzsolódáshoz használja a “cement-szűrés” arányt, egyenlő 1: 7-vel. Nyitás, mint a karrier homok, agyagból és talajrészecskékből mossuk.

Csend tippek

A kapott összetevőket kényelmesen összekeverjük egy kis betonkeverőben. A talicskában – amikor kicsi gyúrásokat öntünk a számításból 100 kg-ig, teljes kocsira – a beton keverése homogén tömegre lenne nehéz. Lapát vagy simító keverés közben – nem a legjobb asszisztens: a varázsló több időt tölt (fél óra vagy egy óra), ha manuálisan keveredik, mintha gépesített szerszámokat használna.

Vegyes beton a keverőfúvókának segítségével a fúróban kényelmetlen – a kavicsok fékeznek az ilyen keverő forgását.

Beton megragadta az utolsó alkalommal (2 óra) a +20 sorrendben. Télen építési munkálatok előállítása, amikor a levegő hőmérséklete élesen csökken (0 fok és alul) nem ajánlott: A hidegen a beton egyáltalán nem fog megragadni, és nem kap erőt, azonnal elhagyja, és amikor az azonnal szétszórja. 6 óra elteltével – a töltés végétől és a bevonat szintjétől – a beton ezenkívül vízzel öntözi: ez segít neki havonta maximálisan erősíteni. A fagyasztott és teljesen elsajátította a beton erejét legalább 50 évig, ha az arányokat megfigyelik, és a mester nem mentett az összetevőkre.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: