Beton M100

M100 beton – tüdőbeton típusa, amelyet főként betonképzésre használnak. Ezt elsősorban a monolitikus lemezek vagy az épület alapja előtt használják, valamint az utak építését.

Ma konkrét az építés leggyakoribb anyagának tekinthető. És nem számít, hogy a felhőkarcoló építéséről vagy egy kis vidéki ház alapításának építéséről van szó – szükséges lesz-e.

De különböző esetekben más betonra lesz szükség. Customary az osztályok és márkák megosztására. Mindannyian különböznek a jellemzőikben, és különböző célokra használják. Valamiért lesz elég alacsony szintű erő, és egy másik épület, az erőt szükségszerűen növelni kell.

M100 – Számos márka egyike. Sok tekintetben a márka a gyártás során alkalmazott komponensek arányától függ. És minden, mert a minőségi jellemzők változnak a kapcsolat megváltoztatásától. Azonban a különböző márkák költsége is eltérő. Az M100 az egyik legegyszerűbbnek tekinthető. Ennek az árnak köszönhetően nem lesz nagyon magas. Ebben az esetben az anyag alkalmazási körét szintén korlátozott. Tehát ne higgyétek el, hogy egy kis költségért kaphat mindent és azonnal.

Hatály

  • A curbstone telepítésekor használják, mert nincs szükség az alapul szolgáló réteg erejének biztosítására. Annak a ténynek köszönhetően, hogy ezt a felületet kizárólag gyalogosok használják, a nyomás nem túl nagy.
  • Az alacsony mozgáserősségű utak felszerelésére is használható.
  • Az Alapítvány Alapítvány létrehozására vonatkozó előkészítő munkára. Gyakran használják ezen a területen az alacsony ár miatt.

De az építési szférák többi részében ez a márka nem túl jó, mert tényleg nem tudja ellenállni a nagy terheléseknek. Ez az egyetlen hátránya, amely nem teszi lehetővé túl gyakran ezt az anyagot.

A keverék összetétele és a főzés módja

Az ilyen keveréket gyakran “soványnak” nevezik. És nem ok nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a keverékben lévő cement mennyisége minimális. Ez elég kizárólag annak érdekében, hogy összekapcsolja az aggregátum részecskéit. A keverék is tartalmaz zúzott kő. Ez lehet kavics, gránit, mészkő.

Ha beszélünk az arány a keverék összetevőinek, meg kell jegyezni, hogy ez a leggyakrabban a következők: 1 / 4,6 / 7 szerint a cement / homok / zúzott kő. Ami azt a ténynek köszönhető, hogy az alacsony igényeket a konkrétra terjesztik elő, a komponensek minősége nem kell nagyon magasnak lennie. A gyártás során gyakorlatilag nem használnak adalékanyagokat.

A Beton M100 maga nem különbözteti meg a nagy fagyállóságot. Ez ellenállhat több mint ötven fagyasztási leolvaszt ciklus. A vízálló nem túl magas – W2.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: