Bitumen olvadási pont

Tudja, hogy a bitumen olvadáspontja szükséges mindenkinek, aki fogja használni. Forró és kitörési hőmérséklet, amikor fűtött, és a gördülések nagyon fontosak a gyakorlatban. Tudva, hogy milyen hőmérsékleten az épület bitumen gyantája tűzveszélyes, sok kellemetlen helyzet megszűnhet.

Hőmérséklet lágyulás különböző típusú bitumen

A bitumeneket a tulajdonságuk jellemzi nagyon erősen. A termék minőségét nagyrészt a fűtés mértéke határozza meg, elveszíti a keménységet, és minden műanyag lesz. A méréshez használt kulcsjelző az úgynevezett behatolás vagy behatolás a tű belsejében. Az a tény, hogy a bitumen, az első Reach lágyulás egy meghatározott pontja helyett az a tény, hogy azokat különböző anyagok kombinálják. Egy adott márka befolyásának és jellemzőinek.

Megállapították, hogy a bitumen olvad, ha 160-200 fok. Az ilyen hőmérséklet könnyen megközelíthető a normál otthonban. Olvadja ezt az anyagot egy fémtartály nyitott területére. Meg kell nyitni mindentől, amely megolvadhat vagy világít. Nem szabad megfeledkeznünk, hogy a 160-200 fok már komoly hőmérséklet egy személy számára, ezért óvatosan kell eljárni.

Érdemes emlékezni arra, hogy egyes adatok szerint az olvadás 110 ° C-on kezdődik. Igaz, milyen ilyen ítéletek alapulnak, nem lehet megtudni. Felkészülés a munkaépítésre vagy a különböző típusú tetőfedő vonalzóra, általában olvasztott kátrányra.

Már 12-55 fokon olvad, ami lehetővé teszi, hogy folyékony keveréket készítsen még tűzön is. Hívja olvadáspontja bitumenes gyanta elkülönítve más alkatrészek az anyag nincs értelme – még mindig esett vele csak a laboratóriumban; A palackozáskor természetesen navigálni kell, ugyanolyan hőmérsékleti értékeket, amelyek már hangozottak.

Vakuhőmérséklet

Előbb-utóbb, minden szilárd anyag folyadékba, majd a gázfázisba mozog. Az olvadás során nem csak folyékony részek jelennek meg, hanem egy pár is; A további eszközök az anyagot (ha nem áll meg), annál inkább kiemelkedik ezek a gőzök. Ők nagyon figyelemre méltóak, ahogy lehet, hogy megvilágíthatják. És kritikus fontosságú a tűzbiztonság szempontjából már az állapot, amikor elkezdenek égetni, még akkor is, ha nem tudják fenntartani az eljárást a hőforrás megszüntetése után. A lényeg:

  • Az anyag gőzének gyulladása a szükséges hő bevezetése során;

  • Az égési folyamat vizuálisan vizuálisan;

  • Azonban érdemes megállítani a hőmelegítést, mivel a láng eltűnik.

A hőmérséklet pontos beállítása, amelynél a vaku lehetséges, mind a számítások, mind a számítások és a speciális kísérletek. Általában az úgynevezett telített gőznyomás kiszámításakor.

Mivel közvetlenül mértük a hőmérséklet-párok vagy gázok világítását, meglehetősen nehéz, általában ennek az értéknek, hogy megértsék az edény falának hőmérsékletét, amelyben a reakció következik be. Az ilyen mutató erősen attól függ, hogy milyen feltételek vannak egy anyag; De a bitumen forráspontja (normál légköri nyomás és szobahőmérséklet) pontosan – 145 fok.

Hőmérsékleti törékenység

Ilyen kifejezés alatt szokásos megérteni a fűtés mértékét, amikor az anyag elérése egy rövid távú terhelési alkalmazásból elkezdődik. E mutató szerint ítélje meg, hogyan viselkedik az anyag az útfelületen vagy más módon. Az oxidált bitumenben a törékenység alacsonyabb hőmérsékleten történik, mint más fajok. A terhelés alatt lévő viselkedés tesztje 11 másodpercig történik, a befolyás intenzitása 1100 kg / 1 cm2. A bitumen specifikus összetételétől függően a törékenység hőmérséklete -2 és -30 ° C között van.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: